Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
ebbõl mi nem volt vili? "nekem ez lenne 😊 "
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Tankelhárító
Orvos
Mesterlövész
nekem ez lenne 😊 de mind1 ez legyen a legnagyobb baj 😊
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
Szerintem ezek ilyen assault szerûségek :>
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Island...védekezõvel vagyok, épp megcsinálták a "B" pontot majd elkezdték lõni az "A" pont házát. (köztudott, hogy a ház bontása itt a pont megsemmisülésével jár).
Nem igen figyeltem, de aztán arra kaptam eszem hogy a tankot kilõtték...egy idõ után nem jöttek a támadó ellenfelek, így elmentem a nagy középsõ szigetre szétnézni hogy mi a rákom van. Aztán mint veterán játékos <#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1>, optikával megfigyeltem a bázisunkat és szinte beszartam mikor megláttam:
Wat ?? Wut ?? <#nevetes1>#nevetes1><#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras>
Jetskivel vissza, közelebbrõl megfigyelés...
Még közelebbrõl... <#nevetes1>#nevetes1>
C4 járt a fejemben, így átmentem a támadó csapatba, de ez fogadott:
Igen...akkor megértettem, hogy miért nem találkoztam percek óta a támadó ellenfelekkel.
Pedig nézd meg, bf.hu-n 7-en, még ilyen világvége napon is. <#alien>#alien><#alien>#alien><#alien>#alien><#alien>#alien> Az EA nem tudott kicseszni velük! <#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
(a cBc szerón már vannak,tehát már lehet csatizni)
[IRAM] leader
Tök érdekes, hogy belépni már tudok a profilomba, szerver keresést követõen pedig egyetlen szervert sem kapok.
Egy ideig minden ismerõsöm 11-es szintûnek mutatkozott...
Trehány, undorító banda az EA.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amúgy meg,hogy szervizelnek az erõs túlzás....már õsidõk óta sz@rakodnak a szerverek,s semmi javítás vagy ilyesmi nem történt,úgy hogy szerintem elütik az idõt valamivel,de addig is ugye a látszatot fenn kell tartani.
[IRAM] leader
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Jaja, én is észrevettem, hogy szervizelnek... 😞
Én is ezt kapom. De fél órával ezelõtt még eddig sem jutottam el. A "nem elérhetõ" üzenetet kaptam.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ASUSP5QDeluxe|C2DE7600|Chieftec 450W|4GBDDR2 1066MHz|Gigabyte GTS250 1Gb|Thermaltake Element T|Win7 x64 Ultimate
Amugy:
IFV = CAV = Gyalogsági harcjarmu (A lovassagot ugyan gepesitettek, es lovat ma mar nem igen latnak, de a hagyomanyaikhoz erosen kotodnek.)
thumper = puffogo, amugy a granatveto jellegzetes hangjara utalo "thump" hangutanzo szobol.
IED = kb. pokolgep
TOW (wire-guided) = huzal iranyitasu(A raketat tenyleg egy vekony letekeredo femhuzalt koti ossze az inditoval.)
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
* Blowtorch = forrasztó(lámpa) WIKI
* Boomstick = Used by Ash (Army of Darkness) when describing his 12 gauge, double barrel Remington shotgun. His boomstick retails for around 109.95 at S-Mart, and was produced in Grand Rapids, Michigan.
"This is my BOOMSTICK!" - Urban Dictionary
* Jézusom, hol vagyunk, a Hoth-on?
Megjegyzés: a Hoth az elsõ "Star Wars" trilógiából lehet ismerõs - A Hoth Rendszer ugyanazon nevû, 6. teljesen hóval és jéggel borított bolygója, számos holddal körülvéve.
A "Birodalom visszavág" (a klasszikus trilógia második része, számozás szerint az V. (ötödik) epizód) eleje itt játszódik.
ACHIEVEMENTS = EREDMÉNYEK
reinforcement ticket = erösítés jegy
resource ticket = eröforrás jegy
PERSONAL WATER CRAFT = SZEMÉLYSZÁLLÍTÓ HAJÓ
[b]thumper = vagdalkozó, daraboló
IFV = Infantry Fighting Vehicle = gyalogsági bevetési jármü
IFF = (identification, friend or foe ) (barát vagy ellenség felismerõ
CAV = Cavalry Fighting Vehicle (Lovassági Harcijármû)
ECM = Electronic Counter Measures (Elektronikus ellencsapás)
TOW (-vetö) = Tube-launched, Optically tracked, Wire-guided missile (Csövetéses, Optikailag nyomkövetett, rádió irányítású rakéta)
UAV = Unmanned Aerial Vehicle (Személyzet Nélküli Légijármü)
IED = (improvised explosive device ) - "Err... Igen, rengeteg a kö az úton, lehetséges IED. Le kell lassítanunk, nem kockáztathatok."
JDAM = (Joint Direct Attack Munition ) - "Egy kis JDAM csomagot küldtök le ezen csatornán, pont itt?"
BMD = (ballistic missile defense )
MBT = Main Battle Tank (általános rendeltetésü harckocsi) WIKI
Predator = A filmre utalás Port.hu
True Lies = A filmre utalás Port.hu
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Szóval, bármi, ami szemet szúr, jöhet!
Akár ide is, hogy ne legyen off topic a dolog, és más, fordítással foglalkozó is tanuljon belõle.
Szerintem, érezhetõ, hogy mindegyik majd' ugyanazt jelenti.
Én jobban preferálom a "tûzérték" szót (fire rate).
Sajnos, emberbõl vagyok - s bizony, hiába játszottam végig kétszer is Single-t átsiklottam felette.
Betettem a "javitando.txt"-be.
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
van még pár értelmetlen/félrefordítás
de összességében jó
[IRAM] leader
Az kicsit kár,hogy nem egy évvel ezelõtt jutottál a játék közelébe 😊
[IRAM] leader
http://zebra.nhely.hu/ Zebra Privát Szeméttelepe http://www.hulyesuttyok.nhely.hu/ Hülye Suttyók Szeméttelepe
De egy kis észrevétel. A 1. havas pályán az átvezetõben, azt mondja a csoki h "he's mobile", te úgy fordítottad le h a mobilja, de nem azt jelenti, hogy mozgásban van, elindult?😊
Csak egy kis apró észrevétel.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//