Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Czdano
Ok.

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Cris99
szarok rá mi hol van
ebbõl mi nem volt vili? "nekem ez lenne 😊 "

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Czdano
Most nagy baromságot írtál mert az engineer katonai környezetben utászt jelent (aknákat telepít, stb). A harcmezõn szanitéc van, nem orvos + a recon felderítõt jelent..nézz meg akármilyen amcsi amerikai filmet, a felderítõk reconként vannak benne mindegyikben 😄DD

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Cris99
Rohamosztagos
Tankelhárító
Orvos
Mesterlövész
nekem ez lenne 😊 de mind1 ez legyen a legnagyobb baj 😊

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Cris99
Énis rohamosztagosra szavaznék xD

Czdano
<#idiota> Tényleg tisztelem más munkáját, meg köszönjük, de az assaultot én rohaomosztagosként v rohamlövészként fordítottam volna..ez se szép fordítás, de még mindig jobb mint az ostrom. Ostrom eger váránál volt, nem a 21. században

Szerintem ezek ilyen assault szerûségek :>

szomferi
hát itt van alattam pár kép, nézd meg 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Czdano
Így van fordítva a magyarosításban? 😄D

szomferi
Ostrom bazdmeg, micsoda magyarosítása az Assaultnak <#pias>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Azt a rohadt ezt a buggot!

Island...védekezõvel vagyok, épp megcsinálták a "B" pontot majd elkezdték lõni az "A" pont házát. (köztudott, hogy a ház bontása itt a pont megsemmisülésével jár).
Nem igen figyeltem, de aztán arra kaptam eszem hogy a tankot kilõtték...egy idõ után nem jöttek a támadó ellenfelek, így elmentem a nagy középsõ szigetre szétnézni hogy mi a rákom van. Aztán mint veterán játékos <#vigyor1><#vigyor1>, optikával megfigyeltem a bázisunkat és szinte beszartam mikor megláttam:

Wat ?? Wut ?? <#nevetes1><#fejvakaras><#fejvakaras>
Jetskivel vissza, közelebbrõl megfigyelés...

Még közelebbrõl... <#nevetes1>

C4 járt a fejemben, így átmentem a támadó csapatba, de ez fogadott:

Igen...akkor megértettem, hogy miért nem találkoztam percek óta a támadó ellenfelekkel.

Cris99
én mennék ha vki lenne rajta 😄

IRAM-on nem igen vannak. :-(
Pedig nézd meg, bf.hu-n 7-en, még ilyen világvége napon is. <#alien><#alien><#alien><#alien> Az EA nem tudott kicseszni velük! <#banplz><#banplz>
Tuggyuk<#nemtudom>,sokat nem tehetünk ellene,sajnos.<#vigyor1>
(a cBc szerón már vannak,tehát már lehet csatizni)

[IRAM] leader

IMYke2.0.0.0
Szívesen!

Tök érdekes, hogy belépni már tudok a profilomba, szerver keresést követõen pedig egyetlen szervert sem kapok.

Egy ideig minden ismerõsöm 11-es szintûnek mutatkozott...

Trehány, undorító banda az EA.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

TÉK!(nem vetted észre!)<#wave>
Amúgy meg,hogy szervizelnek az erõs túlzás....már õsidõk óta sz@rakodnak a szerverek,s semmi javítás vagy ilyesmi nem történt,úgy hogy szerintem elütik az idõt valamivel,de addig is ugye a látszatot fenn kell tartani.

[IRAM] leader

lostprophet
Olyannyira szervizelnek, hogy még az EA profilba se lehet belépni, rendszerhibára hivatkozva.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Cris99
azt szervizelik?<#nevetes1>

Pont az amit leírtam! 😊 magyarítást 😊
Cris99
de hogy mit?<#rolleyes>

Köszi a magyarítást! Zsír lett! 😉
Jaja, én is észrevettem, hogy szervizelnek... 😞
IMYke2.0.0.0
Klikk a nagyobb mérethez!

Én is ezt kapom. De fél órával ezelõtt még eddig sem jutottam el. A "nem elérhetõ" üzenetet kaptam.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Igen - ingoványos talaj a katonai- és egyéb mûszavak területe, no és az angol szleng is.

IMYke2.0.0.0
Szervízelés van az EA-nál - ott este van.

Most találkozom ezzel az üzenettel legelõször, megmondaná valaki h miért kapom ezt bejelentkezésnél?? 😄 "A connection error occurred, if this happen during account creation press cancel and then login with your new account"

ASUSP5QDeluxe|C2DE7600|Chieftec 450W|4GBDDR2 1066MHz|Gigabyte GTS250 1Gb|Thermaltake Element T|Win7 x64 Ultimate

Es egy csomonak nincs is magyar megfeleloje, csak korulirni lehet.

Amugy:

IFV = CAV = Gyalogsági harcjarmu (A lovassagot ugyan gepesitettek, es lovat ma mar nem igen latnak, de a hagyomanyaikhoz erosen kotodnek.)

thumper = puffogo, amugy a granatveto jellegzetes hangjara utalo "thump" hangutanzo szobol.

IED = kb. pokolgep

TOW (wire-guided) = huzal iranyitasu(A raketat tenyleg egy vekony letekeredo femhuzalt koti ossze az inditoval.)

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Cris99
hát ezaz hogy 1 szónak is annyi fordítása van angolban hogy helyzet is hozza hogy mi kell épp 😊

IMYke2.0.0.0
Ezt alá tudom támasztani... a játékban nézd csak miket találtam (fordítások alatt szoktam ilyet csinálni magamnak):

* Blowtorch = forrasztó(lámpa) WIKI

* Boomstick = Used by Ash (Army of Darkness) when describing his 12 gauge, double barrel Remington shotgun. His boomstick retails for around 109.95 at S-Mart, and was produced in Grand Rapids, Michigan.

"This is my BOOMSTICK!" - Urban Dictionary

* Jézusom, hol vagyunk, a Hoth-on?
Megjegyzés: a Hoth az elsõ "Star Wars" trilógiából lehet ismerõs - A Hoth Rendszer ugyanazon nevû, 6. teljesen hóval és jéggel borított bolygója, számos holddal körülvéve.
A "Birodalom visszavág" (a klasszikus trilógia második része, számozás szerint az V. (ötödik) epizód) eleje itt játszódik.

ACHIEVEMENTS = EREDMÉNYEK
reinforcement ticket = erösítés jegy
resource ticket = eröforrás jegy
PERSONAL WATER CRAFT = SZEMÉLYSZÁLLÍTÓ HAJÓ

[b]thumper = vagdalkozó, daraboló

IFV = Infantry Fighting Vehicle = gyalogsági bevetési jármü

IFF = (identification, friend or foe ) (barát vagy ellenség felismerõ

CAV = Cavalry Fighting Vehicle (Lovassági Harcijármû)

ECM = Electronic Counter Measures (Elektronikus ellencsapás)

TOW (-vetö) = Tube-launched, Optically tracked, Wire-guided missile (Csövetéses, Optikailag nyomkövetett, rádió irányítású rakéta)

UAV = Unmanned Aerial Vehicle (Személyzet Nélküli Légijármü)

IED = (improvised explosive device ) - "Err... Igen, rengeteg a kö az úton, lehetséges IED. Le kell lassítanunk, nem kockáztathatok."

JDAM = (Joint Direct Attack Munition ) - "Egy kis JDAM csomagot küldtök le ezen csatornán, pont itt?"

BMD = (ballistic missile defense )

MBT = Main Battle Tank (általános rendeltetésü harckocsi) WIKI

Predator = A filmre utalás Port.hu

True Lies = A filmre utalás Port.hu

A legkivalobb angoltanarokat is sutheted! Ha nem vagy jaratos az adott temaban, vagy eppen az abban hasznalt szlengben, akkor siman jegre visznek. Temakor es hozza tartozo szleng meg annyi van, mint egen a csillag.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Angolban te vagy az asz, de ez tevedes. Ott valoban a tuzgyorsasag a megfelelo kifejezes, es rpm(round per minute)-ben szoktak megadni.

IMYke2.0.0.0
Nem tekintem a hibáim jelzését leszólásnak - tanulok belõlük .

Szóval, bármi, ami szemet szúr, jöhet!
Akár ide is, hogy ne legyen off topic a dolog, és más, fordítással foglalkozó is tanuljon belõle.

Cris99
Nem akarlak ám leszólni isten vagy hogy megcsináltad, ha látok valamit majd szólok <#papakacsint>

IMYke2.0.0.0
Örülnék, és nagyon szívesen venném, ha nem csak a levegõben lógna ez a "van még pár értelmetlen/félrefordítás", hanem tisztázásra - konkrét példákkal - kerülnének, mert így közel tökéletes munkát adhatnék ki végül a kezem közül... annak ellenére, hogy nem voltam és nem vagyok katonai szakértõ, és angol nyelvész sem... <#hehe>

IMYke2.0.0.0
Tûzerõ, tûzérték, és tûzgyorsaság.

Szerintem, érezhetõ, hogy mindegyik majd' ugyanazt jelenti.

Én jobban preferálom a "tûzérték" szót (fire rate).

IMYke2.0.0.0
KÖSZI!

Sajnos, emberbõl vagyok - s bizony, hiába játszottam végig kétszer is Single-t átsiklottam felette.

Betettem a "javitando.txt"-be.

Ja és ezért külön köszönet! 😊

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Egyszer régebben kérdeztem, hogy a Vietnam is meg lesz-e magyarítva. Erre te azt mondtad, hogy csak az alapjátékot magyarítod. Kellemesen meglepõdtem amikor játszottam a Vietnámmal akkor az is magyar volt. Ez azért van, ha esetleg nem tudnád, mert a legutolsó patch az tartalmazza a Vietnámot. Hiába nincs meg neked a Vietnám (aktiváló kód), de a szövegállományát azt lefordítottad, mivel a gépeden ott csücsül a patch miatt.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Cris99
Azért az assault fodítása se gyenge, meg tûzerõ a tûzgyorsaság helyett :S
van még pár értelmetlen/félrefordítás
de összességében jó

Nos az "osztag roham"-nál fedeztem fel kis hibát,biztosan nem tudja megjeleníteni ott a hosszú ékezetes betûket,mert egyszer TMAD vagyok,aztán meg VD ...de ez legyen a legnagyobb probléma.<#awink>

[IRAM] leader

Légy az apám. Együtt legyõzhetetlenek leszünk. <#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>
Köszönjük szépen...nagy vagy!
Az kicsit kár,hogy nem egy évvel ezelõtt jutottál a játék közelébe 😊

[IRAM] leader

bajgunar
<#worship> Egy isten vagy!!! <#worship>
Nagyon szépen KÖSZÖNÖM !!!
Nem tettem fel, de NAGY gratula a munkádért. Tisztelet minden olyan személynek, aki tesz valamit az asztalra.<#worship><#eljen>

http://zebra.nhely.hu/ Zebra Privát Szeméttelepe http://www.hulyesuttyok.nhely.hu/ Hülye Suttyók Szeméttelepe

Daell Drow
Na megoldodott, de nem az vóóót a baj.<#nyes>
kosz a magyaritast
Cris99
Köszi a hunosítást 😊

zzeN
Köszi a magyarítást Imy! Szép munka!

De egy kis észrevétel. A 1. havas pályán az átvezetõben, azt mondja a csoki h "he's mobile", te úgy fordítottad le h a mobilja, de nem azt jelenti, hogy mozgásban van, elindult?😊

Csak egy kis apró észrevétel.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

zotya10002
Ne a préniumra nyomggyyyáéáá rá hee!!:-)))

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Köszi a magyarosítást.

Daell Drow
En errol a szarrol nem tudom letolteni. le jar a 45mp es utana toltes helyett fizetos szarsag jon be. Magyaritasokra mikor kerul ki?
Khm... Magyarositas, mikor Schwertzinger ur Szeplakira valtoztatja a nevet.

zotya10002
Köszi!!

A magyarítást!!!!<#pias><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//