Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Africa harbor támadóként:
nagy nyílt placcon kezdek, jármû messze nincs elég, balra fent a dombtetõt egymást tapossák a kemper sniperek, egy tankunk azzal van elfoglalva hogy valahogy kifüstölje õket ( ami szinte lehetetlen mert ugye a tank gránát kissebbet sebez mint a pisztoly : ), ha valahogy elõre jutok, a jobb kanyar után az enginer kemperek tapossak egymást a dombtetõn a bázisukkal szemben.Mindezt úgy siekrült tervezni, hogy fedezékem alig van a nyilt sivatagon kell keresztül rohannom ! 😄D
Ha valahogy bevesszük az elsõ bázist utána megint csak anyílt placcon kéne elõre menni, úgy hogy 30 ablakból kempelnek megint csak, kerülõ út nem jutott eszükbe a tervezõknek .... A tanknak van egy árva út, amit megint csak 20 -an kempelnek !
Mindezt úgy, hogy a pontozás, meg a játék egész lényege arra épül, arra ösztönöz (!) mindenkit, hogy hagyja a feladatot a szarba , próbáljon killeket szerezni. Így kb jó esetben van 3 ember egy szerveren aki hajlandó két métert elõre jönni 😄
De lehet azért sírok ennyit mert a hiba nálam van, és mennék elõre foglalni, nem elégszem meg azzal, hogy megállok a dombtetõn, hátha valakit sikerül lelõnöm messzirõl és hátha nem romlik a tatom ! 😄
Kicsit bánom már , hogy pénzt adtam ezért ...
BF3 metros pályán szintén ezt a koncepciót látom, szóval az is felejtõs lesz szerintem, fél év alatt .
AVIRA - \"More than security.\"
[IRAM] leader
Arra gondolok, hogy néha bugos, vagy a dombba akad el, vagy elmegy felette, sok ilyent láthattunk már.
régebben lehet itt olvastam valahol, hogy az automata tárazást ki lehet kapcsolni valahol, így van vagy rosszul emlékszem ?
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
3. rakétavetõ M136-AT4 nem megy a tracer-ra!
Van az az éjszakai havas pálya,.Nna az zsír, ott nem lehet kempelni !!!! Ott élvezem is a játékot, valóban lehet RUSHOLNI ! 😊
The Matrix has you...
Parasite Eve 2, best game EVER!
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
mint BF2 volt anno, az is élvezhetetlen volt publik szerveren.
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
belelövöm az ellenséges tankba a tracert... elkezd villogni... aztán ilyenkor még célra kell irányitani az RPG célkeresztjét vagy nem?
sokszor látom, hogy valaki belövi a tracert.. aztán szikla mögül a rakéta egy harangalakot leirva csapódik a tankba
én meg amikor a tracert belövöm még ha a az RPG célkeresztbe is veszem a tankot se megy automatikusan a tracer után... sõt amikor kilövöm a rakétát mintha el is tûnne ez a kis narancssárga négyzet.. aztán újratöltés közben újra elõjön
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
😊))
alig találni normális játékost, olyan kár hogy nincs spektator, szép videókat lehetne csinálni milyen el elmeroggyntak szakadtak rá erre ajátékra 😄Dd
[IRAM] leader
Olyan lami kérdésem lenne hogy most láttam hogy vannak specko fegyverek:pl:M16A2 speciális. Ezeket hogyan lehet megszerezni?
[IRAM] leader
Azok a pin-ek? Meg award-ok?
Csak azért mert õ volt az admin, és egy low, h nem veszi észre, h 3 másik társát mögötte késeltem le. <#boxer>#boxer>
De szétcsapkodnám az ilyen fejét egy fakanállal.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Kemp-kemp-kemp, és utána egy kis kemp.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
[IRAM] leader
Elcseréltem BFBC2-re egy játékomat és azt szeretném kérdezni, hogy amikor belépek a www.battlefieldbadcompany2.com-on akkor az elõzõ accom profilját hozza be, ez késõbb átáll vagy marad így? Elõzõ (1) acc "x" emali címe ki lett cserélve a másik (2)acc "y" email címére és a mostani (2)acc "y" email címe cserélve az "x" email címre. Fel lett cserélve a kettõ...😊
Kicsit meg vagyok borulva...😊))) Azért remélem érthetõ😊)
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Holnap lesz fenn az oldalamon.
Ma este még átnézem.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Csak tegnap, 2 "Squad Deathmatch" alatt - 400-as ponthatárral - 1,5 szintet léptem.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.