51658
  • IMYke2.0.0.0
    Az a "robbanó perk" aminek használatával minden robbanó támadásod erősebb lesz.

17-es szinttől érhető el, és 25%-al növel minden robbanás hatásfokot. Utásznál (Engineer) a rakétavetők, Rohamosztagosnál (honosításban: Ostrom) (Assault) a gránátvetők, Felderítőnél (Recon) a Mozsár Csapás (Mortar Strike) esetében.
  • OWEN24
    Köszi a válaszokat! Lenne még pár kérdésem.
    Melyik az a robbanó perk?
    És járművek ellen akkor az AT4+robbanó perk+hátulról vagy oldalról lövés a leghatásossabb ugye?
    És ha a CG gyengébb mint az RPG, hogyhogy nem az az első és nem az RPG a második megszerezhető rakétavető?
    Több kérdésem nem lesz egy darabig, ígérem :D
  • szomferi
    TM68-as és OldMenGaming szerók jófélék

amúgy mivel vezetted a helit? elég jól vezetsz, és kettőből kétszer földhözvágtam Atacamán :D
  • IMYke2.0.0.0
    A Battlefield 3 és az összes jövőben megjelenő multiplayer játék sem lesz mentes tőlük... mégis rohadtul erőltetik ezt a fejlesztők, és persze a játékosok is... utóbbiak a pénztárcájukkal még rá is szavaznak.
  • Cris99
    Én ma és tegnap se találtam olyan szervert ahol FAIR és noobmentes meccs folyna, ha tudtok ilyen várom ajánlatotokat...
  • Cris99
    IGEN.. épp ezt modnom hogy szarrá egy játékot nem csak a fejlesztők tehetnek hanem azok akik játszák...sőt!
  • trident
    Fordítva, ha jól emlékszem (tracerhez jó az rpg is) és az at4 sebez tán legtöbbet járműbe...(most nem tudok utánanézni)
  • eugabesz
    Azért nem kéne ez alapján minősíteni a Magyar érdekeltségű szervereket...
  • tescodr
    engem tegnap 3-szor kickeltek magyar szeróról mert lelőttem az admint mert noob volt...utána megkértem a srácot hogy valamit kezdje na pingável mert még a szerver pinghez képest is 400as pingel tolta és ölhetetlen volt erre leanyázott amire közöltem vele hogy dögöljön már meg mele engedtem 4 tárat és hogy fos a nete erre kick megint... ennyit a magyar szerverekről..
  • IMYke2.0.0.0
    Ha mi nem is, más igen...
  • redmonk
    lol, gyalogság ellen RPG-t használtok? inkább nem írok véleményt
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, én számszerűen sosem néztem utána...
    Így tisztább a kép.
  • Smithwarden
    Tanknak 1250-es pancelja van.
    AT4-el 380-as tudsz sebezni 1 raketaval (RPG 360, CG 280).
    Ezek valtozhatnak a kepessegekkel:
    - +25% sebzes a robbano perkkel
    - -25% ha a jarmu sofforjenek van jarmupancel ability-je
    Hatulrol es oldalrol ugyanugy duplan sebeznek a raketak.
    (Plusz az is szamit valamennyit, hogy milyen szogben talalod el. Ha nem merolegesen talalod el akkor kevesebb sebzest kap a jarmu.)
  • IMYke2.0.0.0
    Gyalogság ellen az RPG7-es.
    Minden más ellen a többi - Az M2 Carl Gustav "Tracer kompatibilis" és a legerősebb.
  • OWEN24
    Értem.
    És amúgy melyik a legjobb rakétavető szerinted?
  • SZEG007
    érdekes amikor téged lönek le 2x 3x egymás után, vagy csak egyszerüen csapatod vesztésre áll akkor lelépsz. Biztos mert annyira birod a vereséget...
  • IMYke2.0.0.0
    Hátulról is kell neki kettő.

Az M2 CG-vel - és Tracerrel rásegítve -, hátulról, volt már úgy, hogy 1 is elég volt.
  • OWEN24
    Köszi!

Amúgy az AT4-el kb hány lövés egy tank?
  • KaBuTo666
    Hjaj kezdem már unni, az istenért se tudok játszani...1 órája se játszok de már ez a 3. kickem:

Első volt az a lengyeles, aztán jött egy másik a magas skillem miatt, majd végül ez de csak mert a 49,50 lvleket öltem könnyedén egyiket meg szintén lekéseltem. Ennyi ember nem bírja a vereséget? Vasárnap ez ilyen nap?
  • IMYke2.0.0.0
    Nincs ilyen pontjuk - viszont mindegyik tanknak ELÖL van a legtöbb páncélzata... ezért, lődd hátulról őket!
  • OWEN24
    A tankoknak van valami gyenge pontjuk, ahol csak 1 lövés és felrobbannak?(rpg-vel vagy cg-vel)
  • IMYke2.0.0.0
    Ja, és az Elite 666 szerverről.
  • IMYke2.0.0.0
    Tegnap engem 'permanent' bannolt az Elite-es klántag, mert 3x lekéseltem...
  • lac coo
    *20 + óra után ...
  • lac coo
    félek, hogy nem, BF2-ben ugyanez volt, az is jó kis játék lett volna, ha nem az játszik vele aki akar :)
    Rövid idő alatt már csak autóversenyzésre volt jó publikban ... :)
    Persze GF3-at nem próbáltam, de ott is ennyi kemp hely lesz, akkor azt ki is használja a sok medic, sniper ....
    a pontozás viszont már biztos, hogy nem feladat hanem frag központú, szóval ott sem mozdítja senki majd a seggét ha dolog van :)
  • Cris99
    Komolyan teszt alapján kéne nekik játékot adni vagy fogalmam sincs... :D
    BF3ban is ez lesz egy 1.5-2év után tuti, de ott klasszisokkal jobb lesz a helyzet még így is...
  • lac coo
    BF3-ban is ez lesz, ezek a játékok nem valók publikba !!!

Mondjuk BC2-őt én 203 óra után meguntam, vacak egy játék alakul ki a szervereken ...
  • OWEN24
    Korlátozni kéne a sniper-ek számát csapatonként :/
  • Cris99
    Engem elöbb egy gyerek tk-zott folyamatosan fogalmam sincs miért 1x nem öltem meg, mikor szóvá tettem persze én voltam a hülye... hát igen!
    Aztán meg kb egész ellenfél csipás volt egy másik szerón, szóvátettem aztán kickeltek tuti az admin is egy büdös camper volt...
    Tegnap meg 11 szerverből 11en a noobkodás ment nekem már teljesen elment a kedvem az egész játéktól és igen attól ahogy játszák, cg, at4, gl, infantry akkor egész csapat campel... szóval teljesen megutáltam ettől a játékot!!!
  • lac coo
    Lehet, tuti előbb volt mint Crysisban,bár szerintem nem is volt ez téma ...
  • RAMyMamy
    ami legelőször tudtommal a half-life-ban volt, de lényegtelen :)
  • KaBuTo666

Ha valaki nem értené...:D Ezek szerint lengyel az admin, na meg nem szereti ha hátba késelik miközben kempel sniperrel a dombon.
  • lac coo
    Jah, ilyen is van benne, nem tudtam, tán hármat lőttem a rakétavetővel :)))
  • sanya200
    de hogy a fiszbe mozog ilyen gyorsan vele a 3600dpi-s egeremmel nem tom így rángatni a rakétát.
  • Fpocok
    Így van. Az a rakéta oda repül, amerre a lézerescélzó néz. A monitor közepére.
  • lac coo
    Én úgy láttam arra fordul a rakéta amerre húzza az egeret, mint crysisban ....De lehet rosszul látom ...
  • Fpocok
    Nem néztem végig? De ebben mi a cheat? Ez nekem skillnek tűnik.
  • sanya200
    Szerintetek?
    Szerintem vmi cheater lehet.
  • Black Ghost
    Jaj hagyjuk már ezt. Egy "mod" nehézségi szintjét, ne az döntse már el hogy 2 vagy 5 mp-ig kell célon tartani azt a kurva egeret.
  • gsg16
    én is ott éltem 41 évig,Mohácstól 15km-re.
    és most a játékkal kapcsolatban.a minap játszottam,és egyszer csak azt látom,hogy valakit bannolt a PB,"invisible sniper" ok miatt.ez mi?valami cheat?létezik ilyen,hogy láthatatlan valaki?
    anno játszottam a Combat Arms EU-val,ott rengeteg láthatatlan cheater volt,azért is hagytam azt abba.de bc2-ben most láttam először ilyen kiírást,pedig már játszom egy ideje.