Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Megtehették volna itt is, mert az engine képes rá, de ezek designeri döntések a játékélmény miatt. Nem véletlen nem lehet mindent szétlõni multiba sem. Nem azért, mert az engine nem bírná, hanem mert elbaszná a játékmenetet kb.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
egy overrated szar és egy szánalmas port PCre csupán csak ennyi :p

dronkZero
Mondj már egy játékot, ahol korlátozások nélkül _mindent_ el tudsz pusztítani!

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

iceshark
talán onnan ered, hogy kicsit túl hypolt lett a mw2 és néhol eléggé túl értékelték 😉 a bc2 meg le, pedig szemmel láthatóan azért nem jelenthetõ ki hogy a bc rosszabb lenne, sõt! 😊

Szolnokboy1
valaki mondja már meg nekem, hogy mi ez a hatalmas MW2 utálat a játékosok körében? én nem követem az eseményeket, mert ritkán játszom, csak mindenhol azt olvastam, hogy így meg úgy szar a az MW2, pedig én nagyon élveztem, szerintem baromi jó game volt.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

C/Users/Felhnév/Doc alatt ott vannak az ini-k. Ott próbáljátok meg szerkeszteni a játékot (külön lehet állítani a beállításokat is, víz részletessége stb, meg a Vsync ki- és bekapcsolása).

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

iceshark
nyafogás helyett mondjuk keresgélhetnél a warez topikban is, kb 5 hsz-enként ez a kédrés!

BaLeeX
Miért néz folyamatosan felfelé az emberem?

(olvass vissza helyett megoldási javaslatot kérnék, mert már visszaolvastam és nem találtam)

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Wanted
Utánanéztem a vsync-nek. A bétában sem mûködött normálisan. Be kell állítani egy másik felbontást a játékon belül, majd vissza az eredetire és így állítólag megoldódik a probléma.

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

triplet
Õhm... A settingsnél a videó beállításoknál csak a felbontást meg a részletességet lehet állítani semmi mást?

TDC Geronimo
Az a durva, hogy ezt még el is hiszem rólad <#idiota>

de 😊

-tRs-Landor

nem 😄

-tRs-Landor

Wanted
A gépemen 1920X1200 felbontásnál, minden maxon (16 és 8 AF és AA, mivel az egyiket csak 8-ra engedi állítani max) dx10-el, alapból 60 fps, belsõ helyeken 80 fps, nagyobb harcoknál 36 fps volt eddig a minimum.
A bekapcsolt vsync valószínûleg nem mûködik megfelelõen, mivel a monitorom frissítése ezen a felbontáson 60hz, így 60 fps-nél nem is adhatna többet a fraps, nem?

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

havercsotány
még meg sem jelent a játék <#levele><#levele><#levele><#levele> mi a pöcsnek kellet single mód

Carloska
de a gta4 magyarositás rarjában van benne ezis

a játékhoz nincs magyarítás?
AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

bajgunar
Wanted!! Mekkora és mien beállításokon tudod tolni a game-t, amin még nem szaggat be és élvezhetõen gyors az fps. ?
1600x1200, minden HIGH-on, 16AF és 16x AA Dx10-be megy akadásmentesen az adatlapodon leírt gépen?
Kérdésem lenne!:
Egy: 2.8 core 2 duo, 9600geforce galaxy 512-es, 2Gb ram -os gépen, 1600x1200-ban minden HIGH-on tudna futni a game akadásmentesen???
Vagy szerintetek ezen a gépen mit produkálna?
szuku
Hehe, pedig néha kell az a többlet, mondjuk én inkább gfx terén kötöttem kompumisszumot, nem a hw-t gyilkoltam (nagyon<#zavart1>), a bétában minden low-on (kivéve level of detail: med), aa:2, af:2, vsync,hbao,stb:off, mindezt egy q6600@3ghz, oc4890, 4gb mellett, így éreztem azt a fps értéket, amivel nem kellett zavarba jönnöm nagy kavarodás esetén sem, plusza célzásnál sem jött rosszul a smúúúthh <#vigyor1>. Ja hát kissé randább lett, de nem nagyon vettem észre (meg faxom figyelte az enemi pörgése közben <#violent> <#idiota> ).

bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma

Wanted
u.i.: bekapcsolt vsync esetén is gyakran "megtörik" a kép. (Fõleg gyors mozdulatoknál, vagy a videóknál.)
Tapasztaltatok ilyesmit?

Wanted
Húzás nélkül milyen fps-ekkel ment?
+ melyi fraps-al nézted?

Skynet
Na lepróbáltam felhúztam az 5870-et is 980/5200-ra,az átlagot olyan 10-15 fpsel megdobja.😊

1000/5200-on 55 alá nem ment az fps,de 1.3v-t nemszívesen adok neki hosszútávon emiatt..😊
szuku
ami eléggé hajaz a MW2-re, de ez legalább nem rambo-taktikai/reflex multival bír...

bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma

szuku
skill és nehézségtõl függõen olyan 7-10h-t írnak

Törölt felhasználó
Mennyi a játékidõ? (single)
Szerintem nem rövid!Változatos,sok helyen játszódik,kár hogy vége lett!
Namégegyszer!!!<#violent>
szuku
Emberek, létezik, hogy az 576-tól 2-3 nappal késõbb szerezhetném be a gémet, mint a CD Galaxistól, mert ez komoly fail az elõbbi részérõl, kivéve, ha a multi csak 5-tõl játszható, ezesetben nekem édesmindegy, a single 5-6h-ra úgyse nagyon izgulok, levezetésnek, részletekben jó lesz a faxa multimenetek után...szval mikortól él a multi(épkézláb pinggel, tehát eu, uk, ru stb.)?
Akik nyomatják, kérdezném tõlük, a bill. beállítások konfigurálhatósága megoldott? (gondolok itt az engem különösen idegesítõ enterre -lévén kurzorok köré építem a bill-kiosztásom, így pisztoly, duma helyett néha a spawn képernyõt hívtam be <#idiota> )

Kongy
Persze, hogy nem volt, mert ott nem ilyen hülye kamerán keresztül néztél ki a tankból. <#taps>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Skynet
i7 920 4ghz-n, 5870 (húzás nélkül), 6gb patriot Viper II.

Minden kimaxolva 1920*1080 + Catalyst centerben minden quality.
Wanted
Milyen géppel nyomod?
Max felbontás?
Nálam ha minden maxon van, amikor átrepül a teherautó felett a heli, azért rendesen beszaggat.

havas 😊 Az elején vagyok még.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

DarkSector
a hacas pálya az meik?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Multit nem pontozom.Én nagyon de nagyon keveset szoktam multizni.
Régen multiztam "sokat" de azt is csak a Far Cry-al.
Nincs abban élvezet ha mindig kinyírnak és béna fasz vagyok.
Ennek a bétájában is csak kamillázta valaki 1 kör alatt annyi pontot szerzett mint én kb 20 kör alatt szóval nagyon le leszek maradva már minden istencsászár xy szintû lesz én meg 1-esen fogok bohóckodni szóval mégugyse lesz esélyem!

Next PC upgrade: 2022

Srácok, akkor megadom a gyakorlati minimum gépigényt. Gépem: Athlon 4000+ (2,4GHz, azaz alapórajel), 1 giga ram, 256 megás Radeon 1950GT, Win7. Ezen a gépen 1280x1024 lowon játsható. Viszont pl a hacas pályán, amikor jön a tank, bomlanak az épületek, bizony leesik 13-17 fps közé. Eddig a gépemen két játék fogott ki, az NFS: Shift (elindult, de hibásan) és a Divinity 2 (el se indult, öcsém gépén toltam).

Szóval akinek kisebb gépe van, annak sajnos fejlesztenie kell. Amúgy a játék eddig (fél óra gameplay) kurva jó. Bitang hangulatos. A grafikától nem szoktam elámulni, de még lowon is szép. Majd ha hazajön öcsém, megnézem az õ gépén is, viszont ha a sinlge-t végig tudom vinni az enyémén, akkor itt pörgetem ki. (Ha nem, akkor öcsémén.)

Két hiányossága van (az egyikben nem vagyok biztos, lehet az én hibám*):

1, jobb egérgombbal ráközelít, viszot ha elengedem, akkor is céloz. Még egyet kell kattitanom, hogy ne célozzon. CoD-okban és a MoH-akban át lehetett állítani. Itt is?

2, A vér sajnos nem kapcsolható ki. De hál istennek nem olyan szánalmas emberfröccsenõs gamma, mint a CoD5.

Kandurex
Pedig ez a játék nem is single -ben mutogatja az oroszlánkörmét, hanem a multi az ász.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

0Fritz0
Mármint a single része.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

grebber
Egyébként itt is hiába jó nagyon a fizika olyan lett mint a Crysisban.
Nem hat mindenre ugyanúgy.
Vannak bódék épületek stb-k amiket simán le lehet amortizálni szinte 0-ra.Van olyan bódé amit lõhetek akármivel semmi baja nem lesz.
Túl sok volt a por is néha szart se láttam 😄
Ezek miatt 10/8 nálam a game!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
akkor nekem állítodott el valszeg, mert Unbound-ot irt ki a fegyverre, meg a zsiphez mikor be kell szállni az elején.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TDC Geronimo
<#rolleyes>

DarkSector
jah X360-nál lehet. 😄

DarkSector
jah akkor ez a gáz...oks thx.

0Fritz0
Lebuktál, konzolmatyi. <#nyes>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

TDC Geronimo
"E" gomb na hülyeséget írok 😄 Le kéne feküdnöm 😊

Skynet
"a"????? Nállam az a balraoldalaz alapbbeállításnál.
TDC Geronimo
fegyver felvétel meg jármûhasználat alapból "A" gomb, mint a multiban is. nem tudom mi a gond :p

Skynet
Nállad valami gagyesz verzió van..😊
A fegyverfelvétel,jármûhasználat alapból E-re van állítva. Akárcsak a BETA-ban.
Ahol lövöd az épületet ott omlik a fal. Így mûködik.
De GL-el nem fogod romba dönteni a házat.😊
hát bétában úgy vettem ésre hogy némely házaknál van ez a "behatárolt kör" némelyiknél nincs..

DarkSector
nem arra értem, de nálam csak a keritéslécek törnek, meg a házak oldalán elõre letárolt kör alakú lyukakat lehet robbantani, azt ennyi.
a régi BC-ben is már meg lehetett oldani, a full pusztítást, ott pl ahol lötted az épületet, ott tört a fal...vagy ebben nem így müködik? Mert én a hirekben ezt hallottam.

meg mien fail dolog a készítõktöl, hogy nincs az irányítás rendessen beállitva, defaukt helyzetben...nekem kellett bíbelõdni, hogy a fegyver felvételre, meg jármûhasználatra betegyek gombokat, ezek meg alapvetõ dolgok, bezzeg van ahová volt idejük 3 gombot is letárolni, holott meg azokat nem is kell nagyon használni.

xD am nemtom nem normális az biztos én nem játszottam még vele csak betával de abban ilyen gondom nem volt...