Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
(olvass vissza helyett megoldási javaslatot kérnék, mert már visszaolvastam és nem találtam)
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
-tRs-Landor
-tRs-Landor
A bekapcsolt vsync valószínûleg nem mûködik megfelelõen, mivel a monitorom frissítése ezen a felbontáson 60hz, így 60 fps-nél nem is adhatna többet a fraps, nem?
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
1600x1200, minden HIGH-on, 16AF és 16x AA Dx10-be megy akadásmentesen az adatlapodon leírt gépen?
Kérdésem lenne!:
Egy: 2.8 core 2 duo, 9600geforce galaxy 512-es, 2Gb ram -os gépen, 1600x1200-ban minden HIGH-on tudna futni a game akadásmentesen???
Vagy szerintetek ezen a gépen mit produkálna?
bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma
Tapasztaltatok ilyesmit?
+ melyi fraps-al nézted?
1000/5200-on 55 alá nem ment az fps,de 1.3v-t nemszívesen adok neki hosszútávon emiatt..😊
bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma
Namégegyszer!!!<#violent>#violent>
Akik nyomatják, kérdezném tõlük, a bill. beállítások konfigurálhatósága megoldott? (gondolok itt az engem különösen idegesítõ enterre -lévén kurzorok köré építem a bill-kiosztásom, így pisztoly, duma helyett néha a spawn képernyõt hívtam be <#idiota>#idiota> )
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Minden kimaxolva 1920*1080 + Catalyst centerben minden quality.
Max felbontás?
Nálam ha minden maxon van, amikor átrepül a teherautó felett a heli, azért rendesen beszaggat.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Régen multiztam "sokat" de azt is csak a Far Cry-al.
Nincs abban élvezet ha mindig kinyírnak és béna fasz vagyok.
Ennek a bétájában is csak kamillázta valaki 1 kör alatt annyi pontot szerzett mint én kb 20 kör alatt szóval nagyon le leszek maradva már minden istencsászár xy szintû lesz én meg 1-esen fogok bohóckodni szóval mégugyse lesz esélyem!
Next PC upgrade: 2022
Szóval akinek kisebb gépe van, annak sajnos fejlesztenie kell. Amúgy a játék eddig (fél óra gameplay) kurva jó. Bitang hangulatos. A grafikától nem szoktam elámulni, de még lowon is szép. Majd ha hazajön öcsém, megnézem az õ gépén is, viszont ha a sinlge-t végig tudom vinni az enyémén, akkor itt pörgetem ki. (Ha nem, akkor öcsémén.)
Két hiányossága van (az egyikben nem vagyok biztos, lehet az én hibám*):
1, jobb egérgombbal ráközelít, viszot ha elengedem, akkor is céloz. Még egyet kell kattitanom, hogy ne célozzon. CoD-okban és a MoH-akban át lehetett állítani. Itt is?
2, A vér sajnos nem kapcsolható ki. De hál istennek nem olyan szánalmas emberfröccsenõs gamma, mint a CoD5.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nem hat mindenre ugyanúgy.
Vannak bódék épületek stb-k amiket simán le lehet amortizálni szinte 0-ra.Van olyan bódé amit lõhetek akármivel semmi baja nem lesz.
Túl sok volt a por is néha szart se láttam 😄
Ezek miatt 10/8 nálam a game!
Next PC upgrade: 2022
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A fegyverfelvétel,jármûhasználat alapból E-re van állítva. Akárcsak a BETA-ban.
Ahol lövöd az épületet ott omlik a fal. Így mûködik.
De GL-el nem fogod romba dönteni a házat.😊
a régi BC-ben is már meg lehetett oldani, a full pusztítást, ott pl ahol lötted az épületet, ott tört a fal...vagy ebben nem így müködik? Mert én a hirekben ezt hallottam.
meg mien fail dolog a készítõktöl, hogy nincs az irányítás rendessen beállitva, defaukt helyzetben...nekem kellett bíbelõdni, hogy a fegyver felvételre, meg jármûhasználatra betegyek gombokat, ezek meg alapvetõ dolgok, bezzeg van ahová volt idejük 3 gombot is letárolni, holott meg azokat nem is kell nagyon használni.