Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lOÁL am szerintem arra gondolt hogy nem minden ház dõl össze vagy nem ?

0Fritz0
Semmit, dx9-ben is lerombolható az, ami dx11-ben.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Kongy
A tank viszont nagyon kemény. 😄 Bontja a házakat rendesen. 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

na szerintem elkezdem össze szedni a sátrazó cuccomat... <#vigyor2><#hehe>

iceshark
hát a hegyeket nem lehet lerombolni dx11-ben sem 😊

DarkSector
srácok mit kell állítani a játékban a teljes rombolhatóságért? mert nálam nem úgy megy ahhogy kellene a single, lehet hogy csak dx11-ben lehet beállítani a teljes rombolhatóságot? (mármint a környezetben)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Skynet
😄DDDDD <#banplz>
Carloska
olyan vwgy mint az a pali a vidám vasárnapból

csak te a warez ellen nyomod 😄

Kongy
Ti nagyon hülye idióták. Nem a csíkozással van bajom, az oké, tényleg nem bug, de hogy fekete téglalapok villognak közben az már NEM NORMÁLIS! Ugye nem néztetek ennyire hülyének? ?? ...de<#duma><#falbav>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Skynet
Akarsz még több battlefield-et pc-re vagy sem. Én szeretnék,márpedig ahhoz nem árt egy szép eladást is produkálni pc-n amihez elég nélkülözhetetlen hogy a multi warez ne mûködjön.
grebber
Na a végére értem én is! Azt kell mondjam nagyon jó volt bár nálam rettentõ homályos volt a game nem tudom miért.Meg a hangok is szar visszhangosak voltak ezt sem tudom miért 😞
Volt benn jó pár bug,de ez a legkevesebb!

Next PC upgrade: 2022

Prodigy

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Carloska
és ha warezolnak?

ranked punkbusteres servere ugyse tudnak feljönni akkor meg nem kell ezzel foglakozni

iceshark
mi ez az idegesítõ cicergés alatta, majd megsüketültem tõle? sorry érte amúgy jó lenne 😊

Skynet
Oké 1080p kérdés tárgytalan,kb 1 óra volt mire beadta.
Szóval akit érdekel TESSÉK egy kis videjó 1080p-ben /Elég fos a youtube tömörítés,sry/.

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Skynet
Warezzal addig nem fog menni a multi amíg a server fájlokat ki nem adja valami szemét tetû. Remélhetõleg ez jó ideig nem fog bekövetkezni és veszik majd szép számmal a játékot pc-n.

//Youtube-ra rakott már vki 1080p-s videt? Meddig kell várni hogy beadja 1080p-nek? Mert felraktam egy videt,de az istennek sem rak be választható felbontást,csak az alap szutyok van.
TDC Geronimo
😄D naja

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

repvez
Azt meg tudja mondani nekem valaki hogy miért kezd el fekete kockák bejönni a játékba ha highra rakom a részletességet? és az átvezetö animácionál is elég furák az árnyékok olyan fürésfogasak.

amugy egész jol meg a gépemen.4000+x2, 2gb 800mhz dd2es ram, 4850es 512-es VGA és 1680x1050 80hz-en futtatom w7 64biten.
ESetleg a legujabb ati driver orvosolja ezt vagy más beállitás?
Jim Morrison
pl TE 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

HeadHunter86
Ja mondjuk a 9.5-ös COD6-ot szerintem se kapja meg. Pedig szerintem közel sincs olyan jó multija a COD-nak. Azt aláírom hogy viszont single részben a COD jobb. LEgalábbis hangulatban nehéz utolérni. Viszont játékmenetben, lövésben, szerintem BC2 a jobb. Egy COD túl ugri bugri, 0 realitással. BC2 nekem jobban fekszik ilyen téren is. Nem hiába ezt vettem meg nem pedig anno a COD-ot.
Na részemrõl vége itt az értelmetlen összehasonlítgatásnak 😄

Higher
GT-rõl megintcsak az jut eszembe, hogy mw2-nek goty-t adtak és pc-s extraként az egér+billentyû irányítást említették. Kompetens banda 😊

tobias88
Ugye warezzal nem fog nekik menni a multi?<#vigyor2>
Carloska
nah kitoltam a singlet egynek elment már egy idõ után unalmas is voltt , de a lényeg hogy a játék a a multira épít és az jó 😄

Skynet
Nem akarlak lelombozni,de az elsõ BC-ban is mindig 4en voltatok mivel 4 fõs egy squad....Ennek köze nincs ahhoz hogy lesz-e coop😊
Skynet
Azokon a helyeken fog többet kapni amik általában nem fizetett hirdetések, vagy a játékosok pontoznak.
Metacritics-en szerintem biztos többet kap...Gamespy és a többi hasonló oldalon szintén.
TDC Geronimo
Biztos, hogy nem fog többet kapni ott se. Épp ezért nem számít a véleményük :p

zzeN
KIZÁRT!

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

HeadHunter86
Kíváncsiságból számít igen. Meg szokom nézni GT-n az értékeléseket, és kíváncsi vagyok hogy a BC2 ott többet kap-e mint a COD. 😊

HeadHunter86
Jó lenne ja. Teljesen jó lett volna egy co-op! Remélem egyszer az is lesz hozzá. Legyen már szerda, tolni akarom 😄

TDC Geronimo
Számít valamit? :p

HeadHunter86
GameTrailers Review-ra már nagyon kíváncsi vagyok. Jöhetne már 😊

Prince23
Mindig 4-en vagyunk a sztoriba😄 ez valamit jelent... tényleg fog kijönni hozzá Cooperative mód DLC formában!

TDC Geronimo
az nem bug <#wilting>

zzeN
Netán így van megcsinálva eredetileg!?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Kongy
Cseszheted, ha a Crysis szép ha 5 fps-el fut maxon, akkor mennyi az élvezeti érték? :S Ez 60 fps-el dönget és pofás is. 2010-es szinvonalnak lazán megfelel.

L4CYk4
hali! nem tudja vki h mi a megoldás arra a hibára h a játék újraindítása után nem lehet betölteni az utolsó checkpoint-ot!? a resume-ra kattintva nem történik semmi! segítsetek legyetek szívesek!

Kongy
Nálatok is kockás a kép tankvezetésnél? :S sajnos nálam igen. (9.12 catalyst HD 5770)

Háthát!

Grafikára én többet vártam. 2 éves Crysis-ban sokksl jobbak a texturák, de monjuk ez legalább jól fut.

Játékmenet nem rossz, de azért padlót sem fogtam tõle.

Én kicsit többet vártam, de úgyid a multi a lényeg arra leszek kiváncsi!
TDC Geronimo
Ja sok apróbb hiba van spbe, de ez egy plusz csak egy BFbe. Multit láttuk milyen lesz úgyhogy nincs oka miért szégyenkeznie szerintem. Azt se felejtsük el, hogy lesz elsõ napi patch pl, amibe lehet ezeket az apróbb dolgokat orvosolják.

TDC Geronimo
Nézegettem mp fájlokat. 12 pálya lesz úgy néz ki megjelenéskor. 10-11es hiányzik az lesz a DLC gondolom.

alma2
vegigtoltam hardon, szerintem abszolut nem nehez igy se, de amiert ezt megemlitettem az az, hogy ezt egy delutan alatt sikerult, mig a sokat hasonlitgatott codnal tobb mint 2 honapig tartott annyira untam.
Sajna heli vezetes nincs a kampanyban. 3-4-5-6 kezem levo ujjak is kevesek lennenek az apro bugok hianyossagok megszamolasara de kit erdekel, ha ennyire le birt kotni. Remelem a legtobb helyszin visszakoszoon multiban, foleg az az oriasi sivatag a varakkal.
Ami vicces, vannak kozos helyszinek a coddal, sot ha azokat beteszik multiba is, pl favellak, akkor aztan tuti egymasnak esnek a tökik.
Kar hogy multit nem lehet inditani.
Amit azert megemlitenek ezek az epulet visszhang effektek, ha kell ha nem szolnak ossze-vissza. Fura pont igy volt a bf2-ben is. illetve valahogy az osszes atvezeto animacio mintha hianyozna a vege, a fo latvanyeleme, hiaba vannak gyonyoruen animalva a karakterek, valahogy nem all ossze sajna az egesz.

szerintem

Wanted
Mi a különbség a normal és a hard között?
Célkereszt ugyanúgy van?

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

irták itt páran hogy az eu-s szerverek 4-én lesznek bekapcsolva.. na de ha megjön kedden akkor tudom regelni az ea-n ? és usa szerverekre tudok menni? bocsi ha hülye kérdés

Smithwarden
"Modern Warfail 2" <#vigyor>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

TDC Geronimo
Hardon tolom de kurvasokszor halok 😄 Nem tudom velem van-e baj vagy tényleg nehezebb a hard 😊

Amúgy kibaszotul bejön eddig. Úgy néznek ki a helyszínek, hogy csak keresem az állam. Hangokról nem is beszélve. AI viszont felbasz. Csapattársak állandóan lemaradnak meg buták mint a föld, ellenfél meg a világ végérõl is eltalál füstön mindenen keresztül. Ezenkívül isteni a cucc, jövõ héten meg el lehet kezdeni azt amiért a BFeket szeretjük, a multit <3

Nekem is az ugrott be😄

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

kfa
GL-el lõdd ki.