Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Volt benn jó pár bug,de ez a legkevesebb!
Next PC upgrade: 2022
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
ranked punkbusteres servere ugyse tudnak feljönni akkor meg nem kell ezzel foglakozni
Szóval akit érdekel TESSÉK egy kis videjó 1080p-ben /Elég fos a youtube tömörítés,sry/.
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
//Youtube-ra rakott már vki 1080p-s videt? Meddig kell várni hogy beadja 1080p-nek? Mert felraktam egy videt,de az istennek sem rak be választható felbontást,csak az alap szutyok van.
amugy egész jol meg a gépemen.4000+x2, 2gb 800mhz dd2es ram, 4850es 512-es VGA és 1680x1050 80hz-en futtatom w7 64biten.
ESetleg a legujabb ati driver orvosolja ezt vagy más beállitás?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Na részemrõl vége itt az értelmetlen összehasonlítgatásnak 😄
Metacritics-en szerintem biztos többet kap...Gamespy és a többi hasonló oldalon szintén.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Grafikára én többet vártam. 2 éves Crysis-ban sokksl jobbak a texturák, de monjuk ez legalább jól fut.
Játékmenet nem rossz, de azért padlót sem fogtam tõle.
Én kicsit többet vártam, de úgyid a multi a lényeg arra leszek kiváncsi!
Sajna heli vezetes nincs a kampanyban. 3-4-5-6 kezem levo ujjak is kevesek lennenek az apro bugok hianyossagok megszamolasara de kit erdekel, ha ennyire le birt kotni. Remelem a legtobb helyszin visszakoszoon multiban, foleg az az oriasi sivatag a varakkal.
Ami vicces, vannak kozos helyszinek a coddal, sot ha azokat beteszik multiba is, pl favellak, akkor aztan tuti egymasnak esnek a tökik.
Kar hogy multit nem lehet inditani.
Amit azert megemlitenek ezek az epulet visszhang effektek, ha kell ha nem szolnak ossze-vissza. Fura pont igy volt a bf2-ben is. illetve valahogy az osszes atvezeto animacio mintha hianyozna a vege, a fo latvanyeleme, hiaba vannak gyonyoruen animalva a karakterek, valahogy nem all ossze sajna az egesz.
szerintem
Célkereszt ugyanúgy van?
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Amúgy kibaszotul bejön eddig. Úgy néznek ki a helyszínek, hogy csak keresem az állam. Hangokról nem is beszélve. AI viszont felbasz. Csapattársak állandóan lemaradnak meg buták mint a föld, ellenfél meg a világ végérõl is eltalál füstön mindenen keresztül. Ezenkívül isteni a cucc, jövõ héten meg el lehet kezdeni azt amiért a BFeket szeretjük, a multit <3
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.