Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Azt se vennék észre. SGs tapasztalat :p

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Megveszed jövõ héten és menni fog

drogosgeci
Az lenne a jó megoldás ha a fõ topic lenne a warez topic, mert úgyis 95% csak letölti, a többi értelmesebb ember meg eltalálna a saját fórumokba is beszélgetni a játékról.

U.I.: sztem középre kikéne rakni a warez fület és võrõs-neon zöld színekkkel folyamatosan villogtatni hátha negyed ennyi warez hozzászólás lessz itt 😄

Pretorian
Nem cheater. Kalóz. Sok kis yokel Hamachin nyomja a multit. Ha már netre nem tudsz felmenni, csinálsz virtuális LAN-t a Hamachival, összeszedsz jó sok mikulást szintén virágbolti verzióval, és már játszol is. Na ezért nincs LAN.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Carloska
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mit kiváncskiskodsz ennyit? 😄DDDDDD

Zs0lt1
fogd meg az egeret és told kicsit felfelé, akkor már nem fog lefelé nézni ;D

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

KÖSZIIIIIII!
Ott állok a fegyverládánál és nem tudom felvenni a rakétavetõt, pedig kilog a ládábol.Tudom hogy pancsernak tünök,de mindennel probáltam.HELP!
LeWyTy
Dettó<#nyes>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Akkor szép nagy lesz a patch. Várjuk ki a végét.

Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz

Szar ügy, van notebook is a világon. 😛

MR ME
hamachi...énis örülnék ha a játékokban több lenne a lan lehetõség, mert haverokkal tolni a single-t is elég jó poén tud lenni, és nem kell cipelni a gépet se sehova...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

A protokolloknak semmi köze hozzá. A TCP/IP az OSI modell bizonyos rétegeinek összevonása. LAN-on ugyan úgy tudsz TCP csomagot küldeni mint interneten.

MR ME
már volt lejjebb linkelve h tervezik a coop módot belerakni

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Palesz2
de itt feketekép oszt kilépneki

dronkZero
Jó, hát akkor rábasztál, ne vedd meg.

Mondjuk nekem amióta szélessávú net létezik és elérhetõ (10 éve kb) baromira semmi kedvem cipelni a gépem, meg gecinagy monitorom sehová...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

triplet
nekem a laptopon indul el elõször ablakban, aztán kattintok egyet azt kiadja nagyba.

Értelek, csak az a gond, hogy nem lehet JUST IN TIME szervert létrehozni, hanem elõtte van egy procedúra ami egy szerver létrehozásához kell. (megrendelni, befizetni, stb..). Túl kötött az egész.

dronkZero
A LAN másmilyen adatátviteli protokoll(IPX), nem TCP/IP. Ja, vasak, dróttal összekötve, de itt ki is merült minden hasonlóság.

Amikor csak szeretnénk. Ilyen egyszerû.

TDC Geronimo
Arra gondoltam, hogy mindenkinek van net elérése, akkor minek a LANal szenvedni. Lehet ígyis "LAN"-t szervezni csak net kell hozzá -.-

dronkZero
Mikor fogsz LANra összerántani 32 embert?

Palesz2
Havernak fasza gépe van oszt csak ablakba indul el neki meg csak 40 fps... Ha fullba indítja.. csak fekete háttér oszt kilép, ennyi..

(win7, gtx280...)

Szal mit tehetne, hogy jo legyen??

Na ne nevettes. Szerinted milyen az internet felépítése? Elárulom: Sok-sok kicsi LAN összessége.
Azt ne mond, hogy nem lenne jó a haverjaiddal összeülni egy nagy terembe LAN partyzni, fõleg BF-el.

Köszike!!!
triplet
Fut a játék 1280x1024-be texture quality medium, shadow low, de egyébként minden hight😄
és nem szaggat, illetve kurva szépXD

Rendelem meg az eredetit😊

zzeN
Az 1. havas pályára gondolsz? Ott 1 percig kell védekezni, aztán az 5-össel elõveheted a távcsövet, beméred a tankot és megy is az égicsapás.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

MR ME
vhol találsz ha jól emlékszem rakétavetõt és azzal

Látod azt a "szép" flash animációt a szövegdoboz felett? Na ott nézz körül.

TDC Geronimo
jobban?? Hát akik azt mondják azok vagy szemüveget vegyenek vagy új gépet.

SEGISETEK PLZ! Havas pályán mivel kell azt a buzi tankot kilõni, mert se gránát se aknavetõ nem szedi le?Help mert már veszélyben az idegrendszerem!!!
TDC Geronimo
Internet korát éljük. LAN lehetõségre ne is nagyon számíts már sehol...

MR ME
merhogy az mw2 jobban néz ki, ami vhol igaz is, csak éppen a játék egy szutyok bf-hez képest...bár igazából felõlem lehetne ronda is a játék, amíg nyújtja ezt a játékélményt és leköt hosszú órákra nem izgat a dolog...

Hát az nagyszerû lesz... pff. Mi a pöcsért veszik ki a helyi hálós lehetõségeket? Ja és ne gyertek a sok cheater közhellyel. Egyszerûen már felbasznak a játékszerverrel kapcsolatos pofáraesések.

TDC Geronimo
Ezen a grafikán nem tudom mit lehet szidni. Megjön origi még egyszer kitolom, ha nem fog menni még multi, mert annyira epic helyszínek voltak benne 😊

MR ME
bannerba ott van jobb oldalt a warez topik linkje :|

MR ME
nem rontott számomra a játékélményen, csak buta kis dolgok 😊
maga az egész sztem kurva jóra sikerûlt, nekem még a grafika is tetszik, pedig sokan szídják...márcsak pénzt kell szerezni a multihoz 😊

TDC Geronimo
nem

Havas pályán mivel kell azt a buzi tankot kilõni, mert se gránát se aknavetõ nem szedi le?Help mert már veszélyben az idegrendszerem!!!
Lehet LAN-ban játszani majd vele?

Kongy
Sangre del Toro misszió végén a roncsban merre kell menni? Minden út zsákutca. Ahol meg van a jelzés az el van torlaszolva.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo
Most is dolgoznak a játékon és lesz elsõ nap patch. FOV állítási lehetõség is akkor kerül bele, gondolom lesz egy adag multi meg talán sp fix is.

LeWyTy
De viszont ha ezek miatt romlik a játékélmény...
szerintem a környezet kidolgozása 10-bõl 100-at még low grafon is simán megér.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

MR ME
jaja ez volt az egyik amit utáltam h megállnak azt ott nézelõdnek....a másik meg h nem egyszer álltak elém :@

LeWyTy
De legalább nem kell mindig bevárni õket, hanem újrateremnek melletted.

LeWyTy
Elméletileg igen.
De nem mondom el miaz.

grebber
Amúgy single-be van a játék közben ilyen hülye hang.Kiderült a végén hogy azt mi adja ? Vagy csak figyelmetlen voltam?

Next PC upgrade: 2022

blackfire001
Red Faction pl.

Am, jó játék lett, de én valahogy többre számítottam.
Az elsõ része szerintem jobb volt (single; XBOX360).
Pretorian
Sztori eddig unalmas, párbeszédek szórakoztatóak, a fizika egész jó, a graf szerintem ötös, az optimalizáció is, viszont tele van lolnál lolabb bugokkal, és idétlen designeri döntésekkel az egész. Eddig a szemem elõtt spawnololó, és a zárótûzben a csapatomnak háttal, egyhelyben álldogálló katona viszik a primet. A saját csapatunk MI-je sem lóg ki a sorból, a szembe jövõ teherautó elé beállnak hárman is, az meg természetesen nem elüti õket, hanem tolja maga elõtt 20-30 méteren át az egész csapatot. Õk persze nem sérülnek ettõl, sõt, miután kilövöm a sofõrt a volán mögül, és megvizsgálom közelebbrõl a csapattagokat, egészségesebbnek tûnnek, mint valaha. lol. Ezek nyilván benne lesznek a bolti verzióban is, de gondolom az EA nem szeretné ugyanazt az utat végigjárni ezzel a játékkal, mint a Codemasters az OpFlash 2-vel, úgyhogy biztosan lesz peccs nagyon hamarosan. Én a régebbi Battlefieldekben szerettem a botokkal is játszani néha offline módban, kár, hogy erre nem lesz lehetõség.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?