Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha jól tudom bármikor megcsinálhatod anyi hogy majd késöbb a játékot regisztrálni kell.. én pl a MOHAA fiókomat használtam BETA közben...

ha betaval játszottál akkor azzal az accounttal játszhatsz a fullban

triplet
meg van a logóm is hehe😊

Amúgy a multihoz gondolom csinálni kell majd ea fiókot. Na most ezt az ea fiókot az eredeti játék megléte nélkül nem lehet csinálni? Vagy a Warez verzióban valahol? Mert akkor már kedden vagy szerdán kérdés mikor kapom/kapjuk meg nem kéne az account csinálással szórakoznom.

Ez csak 1 dvd lesz! <#hehe><#hehe><#eplus2><#nyes>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

triplet
Teszkó gazdaságos volt gondolom ugye?<#hehe>

nem fogsz ugy járni mert 1 dvd-s <#hehe>

az gáz, gondolom nem voltál morcos...

én csak azt remélem hogy péntek délután 4-ig meglehet venni a boltban !
elöbb úgyse tudnék vele játszani...
NA meg hogy nem járok úgy mint mw2-vel hogy hibás a második dvd és végül úgy kellet letöltenem steamról holott azért vettem meg mert lassú a netem és nem akkartam töltögetni -,-"

Ja értem.Akkor inkább már ügyes trükknek nevezném a részükrõl.<#vigyor4>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

triplet
Egyetértek, a friss eredeti játék szaga(mit szaga, illata vazze) mindennél jobb😊

Amúgy a logódból ítélve én el tudom rólad képzelni hogy rávered az eredeti tokraXD

mNzJean
Minimum 2 magos proci kell , a vid. kari az lehet régebbi is. Röviden ez a lényeg.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

<#nyes> <#pias> <#buck>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

reméljük<#eplus2>

Carloska
Remélem holnap megkapja cd galaxis 😄 már akarom látni az asztalomon és érezni a friss játék szagát 😄😄

Minden beállításon ezt csinálja.

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

milyen beállításokkal nyomod?

TDC Geronimo
Van aki fizet érte, akinek meg nem kell nem veszi. Jobb lenne, ha jobb fegyverekért kérnének pénzt és ezzel hátrányba kerülne az, aki nem veszi meg? Szerintem nem.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Szathy
Hali!

Sajnos nekem nem éppen mai a gépem, de mindenképp szeretném megkóstolni a játékot (ex-BF2 veterán vagyok, úgyhogy semmi esetre nem hagynám ki). Az érdekelne, hogy aki játszott a bétával, az milyen gépen tette és hogyan futott nála? Köszi.

Sziasztok.
Nektek is be-be akadozik a játék néha?

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Carloska
amugy ez a betaban is voltt nekem ha egéren beraktam késelést meg gránát dobást egymás meletti egér gombra a kkor volt nálam ez 😄

Smithwarden
Warez es cheaterek miatt szedtek ki a LANt (es egyre tobb jateknal valoszinu ez lesz).
Ez egyreszt talan jo nekunk es mukodik, masreszt szar mert pl haverokkal akartunk tobbszor net nelkul jatszani es ez igy kilove. <#zavart2>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

fegyver festésért fizetni ? hát elég köcs... pimp kategória

HP+

TDC Geronimo
Nem 2 új pálya, hanem az egyiken játszható lesz a conq a másikon meg a rush mód DLC után. Ez a 2 map benne lesz alapból.

Szerintem nagyon jó minöséget kapunk.Megunhatatlant.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Akkor áprilisban megint 2 új pálya.Nem rossz.Ha igy 1-2 havonta adnának 2 új pályát sorban nem lenne rossz.Persze sok fog múlni azon mennyire lesz sikeres a cucc valójában.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Zs0lt1
OMG tudsz olvasni?
4 kommenttel elotted irtam.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

hello nekem az lenne a problémám hogy amikorrobban egy épület akkor nem tûnik el az a rész hanem villog ésszéthúzódik a képernyõn mi lehet a baj?
REPS0L
ok

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

arica harbour-ön egyelõre csak rush mod lessz?

TDC Geronimo
Nem

triplet
Õhm... a limited edition a 6 játékbeli extrán kívûl tartalmazni fog még valamit? Valami vaskosabb szép kézikönyv, vagy valami ilyesmi?

0Fritz0
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de hentelés közben nekem állatira nincs idõm megnézni a fegyverek festését. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Zs0lt1
Arica Harbour gets new life with a addition of Conquest Mode.
Fuck yes!

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

triplet
Meg is rendeltem hehe. Készüljetek a halálra LOLXD

ok

-tRs-Landor

TDC Geronimo
Márciusi DLC tervek és videó az ingame storeról. Lesz fizetõs DLC is, de ahogy azt mondták régebben is ezek csak kozmetikai célt szolgálnak és nem lesz hátrányban az, aki nem veszi meg. Elsõ körben pár fegyverhez camouflage festés (fizetõs).

triplet
áhá értem

bacsobalint
nekem win7 32 bites oprendszerem van de nem megy a mentés....
valaki esetleg nem talált rá megoldást?

0Fritz0
Nem értem a problémát.
Kiválasztod, megrendeled és jövõ héten kedd-szerda magasságában megkapod a futárral.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

triplet
Kéne egy kis help. Ha most megrendelem a cdgalaxistól, akkor amikor az oldalukon kirakják hogy na ez most már tényleg raktáron van(ugye elseje vagy másodika), akkor amint raktáron van kiküldik? Vagy még itt is meg kell erõsíteni levélbe, meg felhívnak hogy "megjelent, küldhetjük?" mint azt aki elõrendelte?

Skynet
Ez van,ha van LAN akkor a multiwarez fél pillanat alatt mûködik. Így hogy nincs lan és a server fájlokat nem adják ki,nehézkesen fog mûködni a dolog (vagy remélhetõleg egyáltalán nem fog).
Hogy legyen mire recsizned, ha megtaláltad mindet 😄

Positive Mental Attitude

triplet
Vista alatt is 1x a max? Mert nekem vistá van és én sem tudom nagyobbra rakni.

Vistám van <#zavart1>

Positive Mental Attitude

mNzJean
Persze és minden 2. hsz arról fog szólni , hogy " melyik gombbal kell beszállni ? " .<#hehe>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

win = -> Win 7

bajgunar
Single Player -ben, mire jó az, ha összeszeded az összes fegyvert.
És megtalálod (felrobbantod) az összes számítógépet. ???
Erre ad valamit? + Extra pálya? Vagy ingyen cd kulcs?
Valaki írja már meg. Mert pl cod6 ban is a sok laptop megtalálása után
asse tom mit ad. Vagy egyáltalán mire jó.
Ugyszint ebbe is benne van ua. De minek? <#wilting>
Win = alatt fel lehet tenni nagyobbra is, xp alatt 1x max.

Ahh élsimítást, hogy lehet 1x-eresnél magasabbra tenni? Mert nekem csak 1xeres van mint a bétánál 😄

Positive Mental Attitude

berczely
Nekem nem tetszik a grafika.<#smile>

(Crysis szebb és maxon jobban fut a gépemen mint ez)

Pretorian
Ez tényleg vicces, mert ott vok pl. én a lenti konfiggal, a kártyám alsó-középkategóriás, a proci/memória kombó az a csont középkategória, felhúzok szinte mindent maximumra, csak az árnyékokat veszem vissza mediumra, meg az élsimitást egyszeresre vagy kétszeresre, és 1024x768-ban 35-60 FPS-el repül a játék, és gyönyörû. Nyilván a DX11-bõl nem látok semmit, mert a kártyám csak a 10.1-et ismeri, de még igy is odavág a graf.
Szal' nem értem, mit sirámkodnak. Aki ennél szarabb konfiggal áll neki, az mit vár, most komolyan?
Az hagyján, de ott van pl. a már emlegetett OpFlash 2, na, az tényleg úgy néz ki mint a töltöttkáposztás hányás tejföllel. Mintha visszautaznánk 4 évet az idõben, ráadásul sokkal szarabbul is fut, mint ez a progi.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?