Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy a multihoz gondolom csinálni kell majd ea fiókot. Na most ezt az ea fiókot az eredeti játék megléte nélkül nem lehet csinálni? Vagy a Warez verzióban valahol? Mert akkor már kedden vagy szerdán kérdés mikor kapom/kapjuk meg nem kéne az account csinálással szórakoznom.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
az gáz, gondolom nem voltál morcos...
elöbb úgyse tudnék vele játszani...
NA meg hogy nem járok úgy mint mw2-vel hogy hibás a második dvd és végül úgy kellet letöltenem steamról holott azért vettem meg mert lassú a netem és nem akkartam töltögetni -,-"
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Amúgy a logódból ítélve én el tudom rólad képzelni hogy rávered az eredeti tokraXD
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Sajnos nekem nem éppen mai a gépem, de mindenképp szeretném megkóstolni a játékot (ex-BF2 veterán vagyok, úgyhogy semmi esetre nem hagynám ki). Az érdekelne, hogy aki játszott a bétával, az milyen gépen tette és hogyan futott nála? Köszi.
Nektek is be-be akadozik a játék néha?
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Ez egyreszt talan jo nekunk es mukodik, masreszt szar mert pl haverokkal akartunk tobbszor net nelkul jatszani es ez igy kilove. <#zavart2>#zavart2>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
HP+
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Fuck yes!
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
-tRs-Landor
valaki esetleg nem talált rá megoldást?
Kiválasztod, megrendeled és jövõ héten kedd-szerda magasságában megkapod a futárral.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Positive Mental Attitude
Positive Mental Attitude
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
És megtalálod (felrobbantod) az összes számítógépet. ???
Erre ad valamit? + Extra pálya? Vagy ingyen cd kulcs?
Valaki írja már meg. Mert pl cod6 ban is a sok laptop megtalálása után
asse tom mit ad. Vagy egyáltalán mire jó.
Ugyszint ebbe is benne van ua. De minek? <#wilting>#wilting>
Positive Mental Attitude
(Crysis szebb és maxon jobban fut a gépemen mint ez)
Szal' nem értem, mit sirámkodnak. Aki ennél szarabb konfiggal áll neki, az mit vár, most komolyan?
Az hagyján, de ott van pl. a már emlegetett OpFlash 2, na, az tényleg úgy néz ki mint a töltöttkáposztás hányás tejföllel. Mintha visszautaznánk 4 évet az idõben, ráadásul sokkal szarabbul is fut, mint ez a progi.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?