Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jah,és mellesleg nekem még senki se mondta,se 1x,se 100x<#vigyor>#vigyor>
Nikknáme in Bed Kompáni túú: Renato1993
Szóval egy kis felhomályosítást megköszönnék valakitõl aki tõlük rendelt és már kapott mailt.
Nikknáme in Bed Kompáni túú: Renato1993
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Nekem a grafika és a játékmenet is bejött.
Relatíve jól optamalizált (az más, hogy az x2 3800 visszafogja a kártyát -tuning picit segít)
Szerintem a warfaillal ellenben megéri a pénzét -ami a single részt illeti, abban tescord fórumtárs véleményét osztom. De ezt (is) úgyis a multi miatt szeretjük.
Mész vagy elbuksz, ölsz vagy meghalsz, a különbség egy szempillantás
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
A single player nem rossz, de minket a multi érdekel...<#gonosz1>#gonosz1>
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
alapjába véve nem is rossz,de egyébként csalódás a bc1 hez képes,optimalizálás egész jó bár füst,köd,hó efekteknél iszonyúan belassul
egyébként low grafon is szép de pár hiba mellet nem lehet elmenni szó nélkül,az még hagyán hogy lemaradnak a társak de az hogy elõttük lõnek szitává és meg se mozdulnak az már bosszantó.
Másik kritizálni való dolog a nehézségi szint eleje túl könnyû végén meg vért kell néhány résznél izzadni,másik dolog ami nem tetszett az a fegyverarzenál a fegyverek 90% ugyanaz csak minimális átalakításokkal pl:aksu hangtompítóval utána uj fegyver:aksu távcsõvel ráadásul 1-2 kötelezõen jó szerszám sem került bele amiket hiányoltam:ak47,mp5,aug,m4a1 ww2:m1a1 (tompson)
ráadásul nagyon repetitívvé válik a játék úgy az 5. pálya után.
Nálam a játék 78% érdemelne ki,jó alapjába véve de nem hozza azt amit elvártam,kár mert elõ akartam rendelni de szerencsére nem tettem,megkíméltem magam egy újabb felesleges doboztól a polcon.
Ui:A pályatervezésbõl adódóan a játék elején atomjó hogy mindent szétlõhetsz de sajna a játék közepétõl alig rombolható valami..
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb
Amúgy meg simán el tudom képzelni, hogy a jelenlegi warez verzió egy megfontolt gerilla reklám része. Nézd meg mekkora felhajtás van, mindneki ezzel foglalkozik, a letöltések csúcsokat döntögetnek, ennél jobb reklám nem is kell egy játéknak a megjelenés elõtt.
Még lehet az sem véletlen, hogy egybõl crack-kel jött ki, a hibát két txt fájllal orvosolják (?!), és van egy "pixelhiba". Nem furcsa?
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
az írjon kérem
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
most már csak azt kéne tudni hogy az elektro world-be milyet kapnak majd simát vagy limitedet...ha már ott tetettem el egyet<#vigyor2>#vigyor2>
A játék még kint sincs,mégis nemsokára több hsz lesz mint Mw2 topicban.
Torrenten ennyi letöltõt/feltöltõt még nem láttam játéknál mint ennél.
A játékban nincs olyan pont amiben ne teljesítene jobban mint az Mw2 (Több a bug itt ott,ennyi).
Nincs min meglepõdni,lehetett sejteni hogy ez lesz.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
más: Hol tudnám letölteni a bannerben lévõ bf themet?
Az ennek a szemmélyiségnek adott néven? Milyen magyarság ez kérem?😄
amit menõnek tartassz...ez azért khmm
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Vip vagyok elvileg egy hónapig, de se csillag a nevem mellett, nem tudom szerkeszteni illetve törölni a hozzászólásaimat. Mi a fene?
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
https://account.ea.com/reg/create-acct.jsp?locale=en_US&sls=2&site=eaco&skin=eacom&surl=%2F%3Fparsid%3D2058518
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx