Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!
-tRs-Landor
Skynet: Engem eddig mindig felhívtak ha megérkezett a játék és kérem-e!
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
mit csináljak? valmi patch,fájl?
Jópárszor rendeltem 576-ból személyes átvétellel,szinte sosem hívnak ilyenkor fel,megjelenés napján jön egy email hogy mehetsz átvenni,ennyi. Nem biztos hogy egybõl nyitáskor (volt hogy egy fél nap után jött az email) de nyugodtan be lehet menni és kérni ha elõ lett rendelve. 3 napig félre van téve a rendelt példány,telefonálni házhozszállításnál szoktak,nehogy feleslegesen küldjék a motyeszt.
Nandorb: remélhetõleg nem adja ki a kezébõl senki a server fájlokat és akkor nuku warezmulti. Mw2-nél a játékosok maguk a serverek így könnyû volt átverni az Iwnetet amin keresztül megy a játék összeállítás. Itt addig nem lesz tört multi amíg nincsenek server fájlok.😊
Inkább megveszem, mint hogy 1 rakás kis láma hacker szórakozzon rajtam...
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
De mé' ordítasz? xP
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
eLIXir: Ha lehet is 9:30 elött ne merészelj odamenni,nincs kedvem sorban állni!! Ez másra is vonatkozik!<#idiota>#idiota>
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Ha holnap nem hiv az a kibaszott 576 eljovok oda es beverem a szajukat... megrendel vmit. az ember +ir nekik mailt es semmi valasz eddig... 1het untig eleg valaszolni mail-re.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
kíváncsian várom.
A BETA-ban hiába raktatok HIGH-ot mindenre,nem volt benne high,csak medium.
Lesz itt olyan klán ahol azért kevésbé jelenlevõ ez a jelenség és netán még szükségük is lenne egy emberre? 😊
GT: Halboy
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
BC2 :(HUN) Buffalo Vendel
Én személy szerint nagyon örülök annak, hogy a BC2-ben ezt még jobban értékelik, és nem az (elõbb, utóbb)trükközõ gyilkológépeket pontozzák ezerrel.
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
PSN ID:misi2mezei
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mi lehet a probléma?
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
Mindenesetre akinek ez bonoylult az ne nagyon induljon el semmiféle értelmi képességet felmérõ vetélkedõn mert elég nagy bukta lesz belõle..<#idiota>#idiota>
Nikknáme in Bed Kompáni túú: Renato1993