Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lamellus

-tRs-Raymond

MR ME
elsõ nap jön egybõl egy patch elvileg, abban feltételezem h bennelesz...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

TDC Geronimo
Azok az optimalizálások mind benne vannak a végleges változatba. Az hogy elsõ napi patchbe lesz-e még plusz optimalizálás azt nem tudom.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

JohnConnor
Én úgy gondolom, hogy hasonlóan fog menni a 2142-höz. Feltelepíted a játékot és lesz hozzá már az elsõ alkalommal patch....

\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!

olyan max 3 órát csak kibírsz egy-két warez hsz-el <#oooo>

-tRs-Landor

Bence94
Én arra vagyok kíváncsi, hogy a teljes tartalmazza az utlolsó elõtti beta patchet ami a 2 magos rendszereken javított ? Mert ügye le kell gyártani a játékot és gondolom nem tudták már a javítottat kiadni vagy tévedek ?
Skynet: Engem eddig mindig felhívtak ha megérkezett a játék és kérem-e!

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

hello nekem az lenne a problémám amikor kirobban egy ház akkor nem tûnik el az a rész hanem villog és ez igen zavaró
mit csináljak? valmi patch,fájl?
TDC Geronimo
Mert buták és nem vágják, hogy hogyan mûködik itt a multi 😊

JohnConnor
Ezért nem is értem miért miért emlegetik?

hello Szathy nekem elég jól elfutott 16 játékosig jól bírta , utána már belassult rendesen win 7 - 2gb memo 2magos proci amd athlon 4000 húzva DualCore AMD Athlon 64 X2, 2625 MHz (10.5 x 250) 5000-re vga ati 4850 hd 512mb 30-40 fps kõzõt szerintem játszható graf beállítás közepes elsimítás 1x utolsó kettõ kikapcsolva nem emlékszem a nevûkre
Skynet
Aki személyes átvétellel rendelte 576-ból ne várja már hogy felhívják,mint sokszor írtam:
Jópárszor rendeltem 576-ból személyes átvétellel,szinte sosem hívnak ilyenkor fel,megjelenés napján jön egy email hogy mehetsz átvenni,ennyi. Nem biztos hogy egybõl nyitáskor (volt hogy egy fél nap után jött az email) de nyugodtan be lehet menni és kérni ha elõ lett rendelve. 3 napig félre van téve a rendelt példány,telefonálni házhozszállításnál szoktak,nehogy feleslegesen küldjék a motyeszt.

Nandorb: remélhetõleg nem adja ki a kezébõl senki a server fájlokat és akkor nuku warezmulti. Mw2-nél a játékosok maguk a serverek így könnyû volt átverni az Iwnetet amin keresztül megy a játék összeállítás. Itt addig nem lesz tört multi amíg nincsenek server fájlok.😊
TDC Geronimo
Nem lesz tört szerver, mivel nem adják ki a szerverfájlokat és EA loginos a multiplayer.

nandorb
Tört szerók szarok lesznek,már volt hack kint a beta idején mien lesz a tört szeró,ugyanolyan mint cod?

Inkább megveszem, mint hogy 1 rakás kis láma hacker szórakozzon rajtam...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

kfa
Gondolom személyes átvétel. Én is úgy kértem, és nekem sem írtak még semmit (se nem reagáltak a mailemre). Holnap felhívom õket, aztán ha nem tetszik amit mondanak megyek cdgalaxishoz..

mNzJean
Én meg nem töltöm le , szépen megvárom a szerdát és akkor legalább tudom miért fizetek 10 ropit , ha végigjátszanám addigra már nem lenne olyan jó érzés átvenni a dvd-t. Addig Battlefield 2 õzünk , akinek van kedve HUN ts -n nyomatjuk a BC2 origi megjelenéséig . Warezt meg leszarjuk .<#wave>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

F@sza!

De mé' ordítasz? xP

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Skynet
Személyes átvétellel vagy házhozszállítással veszed?

eLIXir: Ha lehet is 9:30 elött ne merészelj odamenni,nincs kedvem sorban állni!! Ez másra is vonatkozik!<#idiota>
tugyiti
HATALMAS MOZIT RAKTAK LE A DICE-OS FIÚK AZ ASZTALRA !!!!! NAGYON KEMÉNY AKI TEHETI VEGYE MEG!!!!
zzeN
Írta vki még a beta kezdetének idején, h 1-2 hét alatt sem válaszoltak a kérdésére. Hívd fel õket, csak tán nem mondják h kabbe, takarodj😄.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

TDC Geronimo
rendeld cdgakaxisból legközelebb. Azoknál nem tapasztaltam eddig ilyet 😊

nandorb
Jah...

Ha holnap nem hiv az a kibaszott 576 eljovok oda es beverem a szajukat... megrendel vmit. az ember +ir nekik mailt es semmi valasz eddig... 1het untig eleg valaszolni mail-re.

JohnConnor
Számomra inkább az lesz a kérdés, hogy a jelenlegi (Bétás) beállításokat mennyire tudom majd jobban beállítani, vagy inkább még vissza kell majd vennem (az optimalizációt erre értettem). A bétában valóban sok dolog "ki volt kapcsolva"
kíváncsian várom.

nandorb
Jo film nezd meg😊

Skynet
Egy dolgot azért itt igen sokan elfelejtenek.
A BETA-ban hiába raktatok HIGH-ot mindenre,nem volt benne high,csak medium.
JohnConnor
Az egészet szerintem félre értettétek, én kisgoce szavaiból azt vettem ki, hogy õ a Béta és az eredeti játék közötti gépigényt kérdezi (ami nem hülyeség!) és remélhetõleg optimalizálnak még rajta. A warez téma nem idevaló!

Skynet
Én szívesen törlök warezpistiket ilyen játéknál.<#eplus2><#eplus2><#eplus2>
TDC Geronimo
Most ez még elég lájtos majd ha megjelenik akkor lesz tele a topik a "megy-e a multi törttel" típusú kérdésekkel.

Végigolvasva a fórumot, nem hiszem el, hogy ennyi értetlen ember van itt. Nem olvasnak vissza, nincs akkor önállóság hogy megrendeljenek egy játékot, levonva a következtetéseket mindenkinek eredeti játéka van mert crackelni se tud szinte senki. 😊
Lesz itt olyan klán ahol azért kevésbé jelenlevõ ez a jelenség és netán még szükségük is lenne egy emberre? 😊

GT: Halboy

Kellene még egy moderátor Landoron kívül, aki az ilyen warezos hsz-eket törli.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

triplet
NEM húzz át a warez topikba!

TDC Geronimo
Nem. Vedd meg

TDC Geronimo
<#hehe>

ha a teljes (nem BETA ) játék nem igazán legális akkor is lehet majd vele valahogy multizni vagy a beta részben használt profillal lehetne?
Smithwarden
1 hulye 100at csinal

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

zzeN
El ne hidd már.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Ezt nem értem , miért lenne nagyobb a gépigénye az eredetinek????mert az dobozos??(Én is megrendeltem az 576-ná)szal akkor ez hogy van ? Van úgye az ajánlott gépigény a játékhoz , de ha meveszed akkor komolyabb gép kel??piff

BC2 :(HUN) Buffalo Vendel

ok.Kössz a választ😄

JohnConnor
Sztem nem, de a multy rész biztosan többet eszik majd

am az eredetinek nagyobb lessz a gépigénye???

JohnConnor
Látom sokan ráizgultak a single részre, sõt valaki odáig elment, hogy ez alapján értékelje a játékot 😊 ez jó mert igazából a Battlefield attól BF hogy multiplayer (ezt szerintem senki sem tagadja), a singleplayer-es "csoda" csak egy dolog (arra jó, hogy gyakorolj) és parasztvakítás az igazi bf-érzéshez képest = a CSAPATMUNKA gyümölcse az eredményesség!

Én személy szerint nagyon örülök annak, hogy a BC2-ben ezt még jobban értékelik, és nem az (elõbb, utóbb)trükközõ gyilkológépeket pontozzák ezerrel.

palinho96
Segítsetek! Nekem problémám lenne a BFBC2-vel, hogy nem ment! Segítsetek pls! Hogy kell fiókot létrehozni???

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

zzeN
Fog a halál foglalkozni vele, h átírja a pontos megjelenést. Úgyis leírjuk az infókat h mi van...😉.

Skynet
A játékba integráltak egy egérelhalálozás érzékelõt ami így jelzi hogy az egered a közeljövõben be fog dügleni. Mihamarabb vegyél egy másik egeret,pár embernél már be is halt,kettõ nem vette komolyan az egérelhalálozó kliens-t és egész hétvégén itt nyüszítettek,mert egér nélkül nem tudtak játszani.
Tommy093
576 nál aztmondták szerdán biztos ott lesz

88GTX 2G E8500

miért van a vissza számlálonál 4 nap amikor egyes boltokban már holnap meg lehet venni?😄

PSN ID:misi2mezei

Carloska
Men Behind the Sun (1988)

...

Ley Roland
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy havas pályán vagyok és a végén egy helikopterre kell felszállni. Na ahogy felérek a létrán kilép a játék... semmi hibaüzenet.
Mi lehet a probléma?

MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

Skynet
Nem fogom megérteni miért ilyen bonyolult egyeseknek 576-tól vagy galaxistól rendelni...
Mindenesetre akinek ez bonoylult az ne nagyon induljon el semmiféle értelmi képességet felmérõ vetélkedõn mert elég nagy bukta lesz belõle..<#idiota>
TDC Geronimo
kb. BFet single miatt jesszusom :p

Ha ezt nekem írtad,akkor nem tudom mibõl gondolod hogy warezolok,anélkül hogy ismernél.Egyébként láttad már az 576 webáruházát?Egy rakat gány,nuku lehetõség arra hogy módosítsd a rendelésed,és ha elõrendelés után véletlen nyomsz egy visszát 2x küldi el az e-mailt ugyanarról a megrendelésrõl.Mellesleg az elõrendelésnél kapcsolatos infóknál azt írják hogy telefonos kiértesítés csak akkor történik ha a termék már ott van a raktárban.Tehát ha engem amikor hívtak,akkor ott volt már,de hirtelen eltûnt mert mailt már nem küldenek???

Nikknáme in Bed Kompáni túú: Renato1993