Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Lényege, hogy lehetõvé teszi az utasítások párhuzamos, többszálú végrehajtását: azaz egy processzor a külvilág felé két logikai processzornak látszik, és így két utasításszálat képes futtatni párhuzamosan anélkül, hogy a "futószalagokat" újra kellene töltenie.
[merlinw.org]
-- -- HSAO = Horizon Split Ambient Occlusion
-- -- HBAO = Horizon Based Ambient Occlusion
[merlinw.org]
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
// Akinek a procija támogatja a HT-t javaslom kapcsolja be BIOS-ban ha esetleg ki lenne kapcsolva. Elõbb próbáztam ki: A legtöbb játéknál kikapcsolva több fps-t dob...Én is kikapcsoltam de szerintem kevesebb lett így visszakapcsoltam.
125-tõl hosszabbat ugrasz,250-tõl méghosszabbat 333 magasabbat,kb ennyi az fps.
Ebben a játékban kb nulla értelme van mert COD szerû ugrabugra lövöldözéssel semmit nem lehet elérni úgy széthord a fegyver ha ugrálsz (a kedvencem amikor két Cod-ból átszellemült gyerek találkozott a BETA-ban és egymás körül ugrabugrálva lõtték egymás vagy fél percig mire valami történt végre😄)
Ám hangokkal másnak is van baja ? Dialógusokból semmit se hallok, pedig 1-en van, a többi meg 0.3 körül.
A processzorod elvileg hozza azt a szintet, amivel medium/high beállításokkal jól lehet játszani.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
!Renault F1, Real Madrid CF!
Azoktól kérdezném, akik már játszottak a béta mulitval,hogy itt számít annyira az fps szám, mint a cod multiban?
Pl.: 125, 250, meg 333 fps-nél nagyobbat ugrok és jobban beadja a fejest?
Sry a láma kérdésért, de ez az elsõ BF, ami komolyabban érdekel, és az elsõ premier áron vásárolt játékom, ha minden jól megy.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Nikknáme in Bed Kompáni túú: Renato1993
Geró is írtam már ezt a szöveget régebben.
-tRs-Landor
Nikknáme in Bed Kompáni túú: Renato1993
Felvétel dátuma:
2010.01.19. 22:45:44
Teljesítés dátuma:
még nincs megadva
ugye nem magán telefonról hívtak? Mert azokat fel sem szoktam venni..<#nemtudom>#nemtudom>
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Sztem a BF BC2-t én rendeltem meg elsõnek (amint az oldalon megjelent), erre :
TISZTELT ****** **** !
Sajnos az Ön által megadott SZÁMLASZÁM NEM JÓ, így azt ingyenes termék átvételére nem tudjuk elfogadni. Rendelését ennek megfelelõen töröltük.
Kérjük, ellenõrizze a számlát, és a HELYES adatokkal szíveskedjen rendelését ÚJRA leadni.
Megértését köszönjük!
Tisztelettel:
CD Galaxis / GalaxisNet
NEm is ingyenes rendelés, meg számlaszám sem kellett....
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
"HBAO
HBAO stands for Horizon-based Ambient Occlusion and is a rendering technique developed by Nvidia originally and that we have integrated into Frostbite for use on all DX10 and DX11 graphics cards.
It is a technique that creates soft & realistic contact shadows between objects and can really enhance the visuals but in a quite subtle way. It can be a demanding effect for the graphics card and as such is primarily meant for more higher-end cards. It only is a cost on the GPU, not the CPU.
Since the PC Beta we've done a bunch of optimizations on the effect together with both Nvidia and AMD, so if you had performance problems with it before: please give it a shot again in the retail game if you have a modern & fast GPU!"
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.