Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Running
Aszem a doksi mappában lesz egy bc2 mappa amiben lesz egy ini fájl, ahol esz ilyen h dxversion, na ott az auto helyére talán azt kell beírni hogy dx9, de az is lehet hogy csak egy 9-est. 😊

Sziasztok,

Hol tudom azt beállítani, hogy a játék DX9 ben induljon?

Köszönöm...

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

koschwarz
nekem is ez jutott eszembe de nem vettem a fáraccságot...

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Lamellus

-tRs-Raymond

zzeN
Állítólag már megy pár db, de az amcsikat holnap indítják.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Mr Manson
Szervereket mikor indítják, arról tudni valamit?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

JÓhogy a legszarabbat adták, nem lövik el a puskaport elõre...

Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1

végre!

Mr Manson
Jóreggelt!<#eplus2>

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

uHs Gerzson

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

uHs Gerzson
Nekem meg crysis 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

zzeN
A titkos fegyvernek a hangja másnak is ismerõs? Nekem a Világok Harca c. film ugrott be, ilyen hangja volt a lépegetõ ufóknak😊.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

uHs Gerzson
Másfélórája nem irt senki? <#banplz>

ja ez jó kérdés<#idiota>

Azt áruld el, hogy mi motivált arra, hogy ezt most ide befosd nekünk?
Mire gondoltál, mikor úgy döntöttél, hogy csinálsz copy-pészt'?

Típusa: PC játék
Neve: Battlefield Bad Company 2
Ára: 9 990 Ft
Sorozatbeliség:
Információ: PC DVD A játék még NEM kapható. Várható érkezése: 2010. március 1., hétfõ vagy 2., kedd. A borító illusztráció.Kiszállítás: 2010. március 2., kedd vagy 2010. március 3., szerda*
Diktator74
Jó az eleje a singleplayer-nek!HD Gameplayom: http://www.youtube.com/watch?v=HVEmR726TIY

zzeN
"Indítsd el a gépet, és várj, míg betöltõdik a Windows XP / Vista / Windows 7 operációs rendszer."<#wilting> Öcsém erre nem is gondoltam.

AntiHero
Magyar Game Manuel PC (ki jött több nyelven is, de a magyart feltöltöttem külön:

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Tegnap besétáltam az Árkádban lévõ 576 üzletbe,és megkérdeztem az eladót,mikor lehet átvenni a játékot. Azt mondta, 5-én,de ha esetleg elõbb,akkor telefonon értesítenek mindenkit.

Triathlon for life

Smithwarden
Igen pont ahogy gondoltam.
Szinte a legszarabb mapot adtak nekunk betaban. <#levele>
A single reszevel jatszogattam keveset - jo tenyleg de nem esek hanyatt tole (bar engem sok eve nem izgat igazan ami nem multi) viszont par mapon belekepzelve a multiplayert, valoszinu hogy durvan odabaszos lesz a tobbjatekos ilyen terepekkel. <#eljen>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

TDC Geronimo
"Small Changes I've Noticed:

+
Tank Turrent Speed FIXED

=
UAV screen has an animation when disabled/not available
Pipes on Port Valdez redone to represent being cold
Port Valdez round ending cutscene slightly changed

Other MP maps are looking NICE...DICE clearly gave us the "not so great" map to test on to keep their goodies a secret (tried Actacama Desert, Nelson Bay, White Pass) so far but I can tell there will be nice battles on those maps when servers are actually populated.

I love how open those maps are in comparison to how Port Valdez is!"

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Skynet
Remélhetõleg jól le lesznek banolva a francba és lesz sírás amiért egy ruppót nem fog érni az arcade szint alá butított bogz😊
TDC Geronimo
Boxon már tolják mpt páran. Jó szar felvétel, de legalább nem havas map :d

Prince23
Lemaradtam róla, sry 😊

zotya10002
Kedvenc helikopátereim!:-)A grafika marha szép!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Ley Roland
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Snowblind küldetés végén amikor fel kell mászni a létrán és felszállni a helikopterre akkor ahogy felértem és bejönne valami kis vidi egybõl kilép az egész játékból. Semmi hibaüzenet...

Pls HELP!

MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

Shep
Igaza van, persze de attól még mókás, hogy ha valaki véletlenül nem olvas vissza mindig jönnek a megmondó emberek. Jégkorong döntõ zzünetben gondoltam megkérdezem gyorsan a végére majd meg lesz a válasz 😊 (amúgy vissza szoktam olvasni, nem szoktam hülyeségeket kérdezni)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MerlinW
Nincs mit, de valld be, igaza van😊

[merlinw.org]

Shep
Amíg ezt leírtad kb 4x tudtad volna leírni a választ 😊

Többieknek kösz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MerlinW
10.1 elõnyeit DX11 módban élvezheted. DX11 sebességget kapsz, pár effekt mint tesszeláció hiányával. Tehát a 10.1-esek DX11 módban játszanak, Nvidia-sok pedig DX10 módban.

[merlinw.org]

kfa
Pár hozzászólással elõtted írták. OLVASS VISSZA VAGY HASZNÁLD A KERESÉST (CTRL+F)!!

Nekem aztat mondották vala az szájukkal a sales managerek (bótban az eladós bácsi meg néni) minap, hogyaszondja: Kedden már akár lehet is, de mivel péntek a játék megjelenési dátuma hivatalos szerver akkor várható. 😊

Tehát: Kedden magasságában várják <Örs, Árkád, 576, Budapest (,Budapest te csodás...)>
Átvenni én magam szerda környékén tervezem, akkor érek rá, azt már reálisnak is érzem.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

MerlinW
DX9-10-11

[merlinw.org]

MerlinW
Emlékeim szerint az említett dolgokat nem lehet állítgatni menübõl.

[merlinw.org]

Skynet
Engem lebanoltak mert próbáltam észt osztani 402 néven...<#idiota>
Skynet
Arra akartam kilyukadni ha mindent kimaxolok a játk menüjében és dx11 alatt megy akkor van értelme azzal a küttyel állítgatnom,vagy extrát nem ad😊
0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Shep
Kösz, akkor ezzel válaszoltál is 😊

TDC Geronimo
Isten szerelmére olvassatok már ne csak írjatok

Shep
DX10 van ebben a játékban ,vagy csak DX9-es?

Nekem nem tûnt fel, de eléggé elszomorítana ha itt is a géped FPS-e lenne az ami meghatározza ezeket. COD-ot nem ismerem ilyen szempontból, még a Quake érából rémlik hogy ez probléma volt, én magam meg a Jedi valamelyik részében találkoztam vele, azonmód abba is fejeztem azon szoftvertermék használatát. 😊

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

zzeN
Ha pesti vagy, akkor már akár holnap is megveheted(ha nem csúszik keddre).

mindenki keddezik, meg keddet mond. akkor a holnapba ne is eljem bene magam? vagy ez a kedd is csak talalgatas?

MerlinW
Logikusan, hHa szeretnél magasabb AA, Anizo-t akkor nyomogasd. Illetve ha lassú, kikapcsolhatod õket, valmint a HSAO-t is, attól gyorsabb lesz. Nameg korlátozhatod DX9-re, azzal is nyersz némi sebességet.

[merlinw.org]

ja mégsincs. hopp sry 😄

Szerintetek lesz elõre belõtt európai szerver kedden? vagy szopni kell az amcsi szerókkal?

Ley Roland
Igen én is gondoltam már rá.
Kösz! <#worship> (max újraviszem)

MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

TDC Geronimo
Az nem õ :p

Fent van egy CoDMW2-s csávóka is. FourZeroTwo. lehet oltani 😄

MerlinW
Gondolom itt: \Users\neved\Documents\BFBC2
Máshol nem láttam a játékra utaló nyomot.

[merlinw.org]