Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Metalmilitiakid
hozzátesz : énse vettem meg

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Spoiler veszély!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szegény idióta helikopter pilótáért azért elmorzsoltam egy könnycseppet amikor kiiktatták szegényt. Õ volt a legnagyobb arc a játékban szeréntem. Hatalmas UP-ot neki !!

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Metalmilitiakid
optimalizálás 1. patch ben lesz , kicsit visszaolvas, hangot átrak hifi ról War Tape re és csodálkozik hogy milyen kurvajó

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

triplet
Érdekes dolog ez a single. A 2. dzsungeles pályán vagyok asszem, amikor is 4 csávó lõ rám fedezékbõl! Odadobok egy gránátot a fedezék mögé, az felrobban, 2 csávó meghal. Rohadt nagy füst lesz, én meg elõbújok mert én kis naív azt hiszem hogy a MI nem lát meg a füsttõl. A NAGY LÓFASZT AZT! A maradék két csávó túlélte a robbanást és kiszed a füstbõl!

Úgy hogy abba hagytam. elég nekem hogy 3 évig néznem kellett ahogy a cod2 multiba a köcsögök wh-val kiszednek, nem akarom ezt nézni a bf-be is, fõleg hogy single player😄

Sheltem
Sziasztok

Mielõtt bárki is trollként rámugrik nem szeretnék flamet kelteni, csak leírom a véleményem hülyegyerekek hanyagoljanak a személyeskedéssel, köszi. Meg kell mondanom csalódtam a játékban méghozzá az optimalizálásában legfõképp. Nálam már a béta is laggos / döcögõs volt nem beszélve az egérmozgásról, gondoltam majd a végleges... Tudni kell , hogy nincs szar gépem(tökmindegy milyen van, elégjó) de mégis vannak olyan részek már single playerben is(direkt azokon a részeken levettem a részletességet minimumra de úgyis) ahol "akadozik". Gondolom sokaknak fel sem tûnik, mert nem számottevõ de pont annyi, hogy nincs meg a "smooth" érzés. :/ Kár mert meg akartam venni, de én csalódtam, pedig nagyon bejönne(Vadonatúj oprendszer egyébként és csak ennél a játéknál van ez). A hangokkal sem vagyok kibékülve, pl robbanások, olyan "mûanyagdoboz" hangja van(Fegyverek hangja viszont szuper). Valaki nagyon jól fogalmazott itt a grafikával kapcsolatban is, hogy annyira vakít mintha 5xös kontraszt lenne, nem beszélve a "kék" pályákról(csak tudnám mire fel ez a túlzott kék árnyalat bizonyos pályákon amikor olyan mûízt ad az egésznek) Én nagyon sokáig toltam battlefield2t, de nekem az sokkal jobban bejött ennél, úgyhogy részemrõl maradok a "konkurrenciánál" Kár érte pedig vártam :/ Talán majd a battlefield 3 ha egyszer kijön...

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

HeadHunter86
TOTALBF-en már van végigjátszás, meg egy kis értékelõ a single részrõl.

HeadHunter86
Valaki meg tudná nekem mondani hogy milyen zene megy a TV Spot alatt?

DONGUBA
Nem az volt a hiba de koszonom.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Carloska
nah emberek akkor most hogy olcsóban vehessem meg a normál verziót arra is kell külön rendelést leadni?

akkor keress más szórakozást.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

triplet
Te tudod, csak aztán ne csodálkozz ha nem tudsz egy rakétával szétlõni a tankból, mert meg van erõsítve a jármûpáncélzat. Vagy ne csodálkozz ha egy nyomkövetõ rakéta van a hátad mögött és téged követ<#hehe>

dronkZero
De legalább szórakoztató.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

látom felesleges ide bármit is irni.

Carloska
de most nekem tökmindegy az a 6+ tárgy érted 😄

s0n1c
húzd ki a joypadet a gépbõl
oh a picsába..

dronkZero
Úgy látom a finom iróniát sem sikerült kiérezned, amivel a csodás helyesírásodat méltattam...

triplet
<#rinya>

Lamellus
LE-nél már csak keddet írnak. <#rinya>

-tRs-Raymond

triplet
Ugyan már, ha ennyit vártál rá akkor az a + 1 nap már semmit nem jelent. Legyél türelmes😊

Készítõk.

TDC Geronimo
Csak megjön LE is 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Carloska
hát gyerekek lehet akkor sima lesz belõle nekem 😄

triplet
Jah, megkérkezett de csak a sima😞
A limited csak holnaptól! Ezek szerint csak szerdán kapom meg😞

az x-box-os LE is kapható már

zzeN
Ja a sima, a LE még mindig hétfõ vagy kedd. Úgyis besz*pjuk és kedden fog jönni😄.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

dronkZero
Ki az a Stáb?

Olvasta valaki a Stáb listát.?

megérkezettt galaxiyhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jeeeeeeeeeeeeeee

HeadHunter86
Ezért kell gmail-t használni, nem pedig ilyen ócska freemail, meg citromail és társait...

Freemail már mûködik, én is az 576-tól rendeltem, személyes átvétellel, egyelõre mélyen hallgatnak...

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

[UNQL]Echo
Egyelore semmi <#szomoru1>

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

Smithwarden
A freemail egyre katasztrofalisabb idorol idore.
Hol mukodik, hol nem es nekem peldaul nemregen toroltek egy kb 10 eves fiokomat egyik naprol a masikra amibe naponta beneztem.
Felhaborodott levelemre csak annyit valaszoltak egy het utan, hogy elnezesuket kerik de az o rendszeruk hiabaja miatt visszafordithatatlanul torlodott minden levelem, ennyi. <#levele>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

DONGUBA
Sziasztok az miert van hogy nem tudok mozgni es csak jobbra megy az egesz ember?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

TDC Geronimo
Tudják, de ha jobban belegondolsz ez is egy reklám nekik. MP úgyse megy és olvasva fórumot már írt egy rakat ember aki a warez miatt rendelte meg vagy rendelte meg újból a játékot. MP a lényeg igazából az meg úgyse megy, így akkora kár nem éri õket.

dronkZero
Hogy tudják, hogy mindenki lewarezolja a picsába... 😄

kfa
Van aki személyes átvétellel rendelt 576-ból és kapott már értesítést mikor érkezik a boltjaikba az áru?
Freemail beszart így nem tudom írtak-e <#csodalk>

TDC Geronimo
Ja amúgy meg "Keep in mind that many of the fixes we did for the Beta and other optimizations aren't in the retail version but the day1 patch. And as you are playing the game before release the ~day1 patch is not available yet. It is not a day -4 patch

One example of such fixes are the RenderAheadLimit setting that we added in the beta, it is not in the retail disc but will be in the first patch. This is what causes the mouse sluggishness (just as the beta) "

gbc csabika
Isten éltessen Running!

TDC Geronimo
Ma itteni idõ szerint éjfélkor lesz ez az hour one BC2es cucc a gametrailersen. 1 óra a játék elejébõl és közben chat a fejlesztõkkel.

zzeN
1. Nemrég nyitott ki.
2. Úgyis jelzik a honlapukon.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

TDC Geronimo
Oldalukon sajnos még nincs kiírva, de remélem még idõben megjön ahhoz, hogy holnap a futár kihozza

hali, lehet mar kapni a cdgalaxisba ? volt mar valaki ?

HeadHunter86
Itt van 3 jó BF mix: (amúgy én is hiányolom a BF zenét a BC2-bõl 😞 )
LINK1, LINK2, LINK3

grebber
Még 4 nap + 3-5 munkanap míg kihozzák 😞
Addig végigviszem HARD-on is.

Next PC upgrade: 2022

Sok kokó után már lehet neki fehér faszi is. :-DD

A Running-nak boldog szülinapot! Sok kokót és egy jó néger kurvát 😛

uHs Gerzson
Nekem meg küldhetnék hogy mehetek érte 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Remélem ma estefelé jön a mail hogy a csomagot átadtuk a futárnak <#nyes><#nyes>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

uHs Gerzson
Én mondjuk egy feldolgozást elvártam volna mint ahogy BC10-ben is megcsinálták:

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?