Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Úgy hogy abba hagytam. elég nekem hogy 3 évig néznem kellett ahogy a cod2 multiba a köcsögök wh-val kiszednek, nem akarom ezt nézni a bf-be is, fõleg hogy single player😄
Mielõtt bárki is trollként rámugrik nem szeretnék flamet kelteni, csak leírom a véleményem hülyegyerekek hanyagoljanak a személyeskedéssel, köszi. Meg kell mondanom csalódtam a játékban méghozzá az optimalizálásában legfõképp. Nálam már a béta is laggos / döcögõs volt nem beszélve az egérmozgásról, gondoltam majd a végleges... Tudni kell , hogy nincs szar gépem(tökmindegy milyen van, elégjó) de mégis vannak olyan részek már single playerben is(direkt azokon a részeken levettem a részletességet minimumra de úgyis) ahol "akadozik". Gondolom sokaknak fel sem tûnik, mert nem számottevõ de pont annyi, hogy nincs meg a "smooth" érzés. :/ Kár mert meg akartam venni, de én csalódtam, pedig nagyon bejönne(Vadonatúj oprendszer egyébként és csak ennél a játéknál van ez). A hangokkal sem vagyok kibékülve, pl robbanások, olyan "mûanyagdoboz" hangja van(Fegyverek hangja viszont szuper). Valaki nagyon jól fogalmazott itt a grafikával kapcsolatban is, hogy annyira vakít mintha 5xös kontraszt lenne, nem beszélve a "kék" pályákról(csak tudnám mire fel ez a túlzott kék árnyalat bizonyos pályákon amikor olyan mûízt ad az egésznek) Én nagyon sokáig toltam battlefield2t, de nekem az sokkal jobban bejött ennél, úgyhogy részemrõl maradok a "konkurrenciánál" Kár érte pedig vártam :/ Talán majd a battlefield 3 ha egyszer kijön...
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
A limited csak holnaptól! Ezek szerint csak szerdán kapom meg😞
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
jeeeeeeeeeeeeeee
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
Hol mukodik, hol nem es nekem peldaul nemregen toroltek egy kb 10 eves fiokomat egyik naprol a masikra amibe naponta beneztem.
Felhaborodott levelemre csak annyit valaszoltak egy het utan, hogy elnezesuket kerik de az o rendszeruk hiabaja miatt visszafordithatatlanul torlodott minden levelem, ennyi. <#levele>#levele>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Freemail beszart így nem tudom írtak-e <#csodalk>#csodalk>
One example of such fixes are the RenderAheadLimit setting that we added in the beta, it is not in the retail disc but will be in the first patch. This is what causes the mouse sluggishness (just as the beta) "
2. Úgyis jelzik a honlapukon.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |