Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Így második végigjátszás után.

Pozitívum:

- Rombolhatóság
- Hangok
- Optimalizáció
- Szerintem egész hangulatos kell hosszúságú nem rövid! (Nekem kb 7 óra volt elsõre)

Negatívum

- Nem mindenre kiterjedõ fizika (ha feltudok robbantani raklap bódét meg minden szart akkor miért vannak olyan bódék meg a fatelepen farakások amikre nem hat semmi)
- Hallhatatlan csapattársak
- Bugok (De mibe nincsenek)

Next PC upgrade: 2022

alma2
igen ezt ma irtak.
De irtak sokkal hasznosabbat meg penteken.
az eleje a lenyeg...

Dear Customer,

Thank you for your recent Preorder of Battlefield Bad Company 2.

Due to a large volume of orders, we will be despatching your Preorder in plenty of time for your
game to arrive on release day. This includes processing your order early.

As a result, you may have received an email informing you that "your Preorder is on its way".
You may even find that your account has been debited.

To help us make sure that nothing affects your delivery, please can you check your card
details are up to date, and that you've got enough funds in your account for payment.

Happy gaming!

If you have any queries please don't hesitate to contact us via the 'Contact Us' page which
can be found by clicking on the link below:

szerintem

Carloska
nah az jó mert 203as pingen nincs igazán kedvem már most játszani inkább nézem akkor azt

Szega87
This episode of HourOne features commentary with Brand Manager Kevin O'Leary
(GT Username: EADink),
and GameTrailers'
Shane Satterfield
(GT Username: GTshane).

TDC Geronimo
single elsõ órája elvileg meg beszélgetés devekkel közbe

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Carloska
és milesz ebben ahour oneban? 😄

TDC Geronimo
29 perc és kezdõdik az hour one BC2vel itt

Steam-es megjelenésrõl nincs valami friss információ, marad az eredeti március 5. dátum?

Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!

ha minden igaz szerdán végre meg lesz a játék PS3-ra😛
és csak potom 9999 ft-ért😄

PSN ID:misi2mezei

Boron Power
Én simán beléptam az Ea accommal a Heres oldalán, csináltam egy karaktert és ennyi. Magától berakta a veterán oldalra.

Viszont csinált az EA profilomban még kettõ személyiséget a Heroes-hoz kapcsolódóan.

Remélem a BC2-höz már nem lesz új, hanem a bétában regeltet használja.

valaki mondja el akkor hogy melyik tárgyat melyik szintnél érem el pls....

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

Hát mw2 legalább rendesen le van scriptelve. Ez eddig eléggé gány néhol (teleportáló társak, ba***sznak segíteni, csak állnak, végig megyek pályán aztán odaspawnolnak), meg uncsee is, remélem lassan beindul (most volt vége satelites pályának). meg lehet h warez miatt van csak
Multi azért jobb =]

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Nathan66
egyértelmüen jobb a warfare 2 nél.., de szerintem az más típusu game. annyira scriptes, hogy én nem is sima fps-nek hivnam, hanem railshooter fps-nek inkább.<#hehe>

Nah én el mondom rövid véleményemet a játékrol, (hozzáteszem nem vagyok egy nagy fps rajongó!)A béta után ez a sinlge , annyira jó volt jo hogy bemutatta milyen szép és változatos a környezet , valamint egy jó pár fegyót is ki tuttam próbázni...igaz optimalizációs problémák itt ott elõforultak ,az ai elég butácsaka, de ettöl függetlenül nagyon jól össze van rakva ez a game.Hangok , efektek stb.. Már várom hogy itt legyen a dobozos, azt go multi.Addíg talán végig tolom még 1xer hardba a singlet.
Ez a játék Modernebb a Modern warfare 2-nél 😊😊😊😊

BC2 :(HUN) Buffalo Vendel

AntiHero
kell.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

triplet
És ahhoz hogy a heroest aktiválni tudjam, ahhoz kell a heroesos bejelentkezõ E-mail meg jelszó? És akkor annyi? vagy a heroest piképp kell aktiválni?

TDC Geronimo
heh GT kirakta launch trailer néven a régi sp trailer. anubok :p

sztriptízzel
<#nevetes2>

zzeN
Iwo Jima?(kib. régen 42-ztem)

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

TDC Geronimo
wake islandet neeee 😄

zzeN
"Bach even mentioned the possibility of multiplayer content with a World War II theme... if players want it."

Egy pálya beleférne.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Snexi
fú,úgyis 6kor végzek holnap,akkor csak utána ugrok be

kfa
Én aktiváltam a bf2-t meg a special forces kiegészítõjét, valamit a két ingyenes kiegjét (ez eddig ugye egynek számítana csak), plusz a heroest.
BETA-ban level2-t írt a nevem mellé, a honalpon viszont level1-et ír 😊

TDC Geronimo
Késõbbi DLC tervek. A lények az, hogy nincs elõre eltervezve, hogy mit akarnak. Azt szeretnék, ha a community döntené el, hogy mit szeretnének látni megjelenés után és õk megpróbálnak ennek eleget tenni. Még egy plusz pont nekik.

No,no,no he will send some special ops douchebags, with heartbeat monitor on their guns 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Emberek, már annyiszor leírtam/ták. Na szóval itt van szépen áttekinthetõen:

A veteran rank-ra egy X-1 értéket jelent ahol X az aktivált játékokat jelenti. Egyszerûbben fogalmazva 1db játék még lvl 0, viszont 2db már lvl 1. Innentõl kezdve pedig már 1 játék elegendõ plusz 1 szinthez.

Másik fontos szabály, hogy a kiegészítõ nem dob szintet.

Tehát ha megvan pl a BFBC2, meg az ingyenes Heroes, meg monduk a Vietnam akkor lvl2 vagy.

Ha valaki tényleg nagyon mániákus és megvan neki minden tehát az 1942, vietnam, bf2, modern combat, 2142, bc, bc2, heroes, meg sikerült az 1943-at is aktiválnia akkor akkor lesz lvl 8. Ez a max jelenleg ezek szerint. Vannak egyes pletykák, hogy az összes kiegészítõ plusz 1 szint de ezt még nem láttam sehol megerõsítve. A fenti két pont a tuti, mindenki aszerint járjon el. Tehát ha az M1 Garand-ra mész amihez azt mondják lvl2 kell akkor ott lesz a bc2-d, meg az ingyenes heroes amivel lvl1 leszel, meg még kell egy játékot aktiválnod és meglesz a puska.

Remélem így már tiszta.
uHs Gerzson
Én így állok 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Bence94
Ha én a Vietnamot hozzáadom akkor 3-as leszek ? Be kéne pótolnom a hiányosságot mert még nem játszottam vele 😊

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Bence94
nana! nekem A BF 2,a Heroes, és most az 1942 van beregleve és vagyok 2-es.a kiegeket nem számítja úgy tudom.
na valahogy így néz ki:

Skynet
Na most akkor Heroes + BfBc2 regelve Veteran 2-nek számít és van Garand vagy nincs úgy?😊
veteran.battlefield.com Játéktól függ. Vietnam-nál és 1942-nél CD kulcs, többinél Login-t kér. Viszont a kiegészítõket is aktiválhatod, csak nem jár érte semmi.
triplet
Értem. És majd ott kell az alapjátékokat aktiválni ahol beregisztrálom az EA fiókot? És aktiválásnál mit kell megadni? Az eredeti cdkeyeket?

A szabályzatuk szerint nem, de Bence94 meg azt írta hogy lvl2 és 1942-t meg egy kiegészítõt regelt szóval... lehet új a szabályzat, vagy lehet már más is aktiválva van neki. Inkább utóbbi szerintem, csak nem frissítenek egy ilyen szabályon, amúgy is szerintem a konzolosok miatt van, hogy annyira ne maradjanak le a pc-ektõl...
nem

uHs Gerzson
Csak az alapjátékok számítanak 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

triplet
Mert miért? A kiegészítõk nem számítanak külön játéknak?😄

uHs Gerzson
Csak level 2 😊

triplet
Várjatok csak. Nekem meg van az eredeti bf1942,a road to rome, meg a secret weapons. Meg szerdán a BC!
Na most akkor: 4 játék, akkor lvl4-es veteran leszek és megkapom a garandot?😄
FUCK YEAH!

Ez a két játék van csak aktiválva? Úgy néz ki, hogy most a bc2 miatt frissítettek az oldalon, meg a szabályzaton is akkor. Shit.
triplet
Csaba vagy? Az jó az!

Bence94
Na végre sikerült beregelnem az 1942-õt és az egyik kieget! Most lvl 2 vagyok... Nem értem miért nem csinálják meg.nyomogattam mint egy õrült.szart rá, vártam egy kicsit bejelentkezve hagyva az oldalt és most meg elfogadta<#wow3>

Nagyon szívesen. Most néztem meg az e-mail fiókomat és két e-mail-t is kaptam a CD Galaxistól:

Tisztelt Balogh Csaba!

Tájékoztatjuk, hogy 2010.03.01. napján az alábbi PickPack Pont küldeményt indítottuk el az Ön számára:
Várható átvétel: CSÜTÖRTÖK (2010.03.04.), 12 óráig várhatóan megérkezik,
ezután a küldeményt 5 napon belül tudja átvenni a hírlapüzletben.

Rá két perce jött még egy, ami ugyanaz, de csütörtök helyett szerda szerepel benne.😊 Yeah, elnézek egyetem után már szerdán, hátha ott lesz.
TDC Geronimo
6 conquest map térképe

trident
A próféta szóljon belõled, remélem csak nekem volt gyenge az angolom (ami kétségtelen halovány - erre gondolsz: "by your chosen delivery method in time to reach you for the day of release.", hogy a postázással együtt elérje a kiadás dátumát?).

Már csak azért is lenne istenes, mert ha pénteken adják fel, a hétvége miatt az hétfõ-kedd.

Köszönöm a kiigazítást!<#worship><#eljen>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

triplet
Akkor ott is szerdán jelenik meg ezek szerint. Érdekes. Ma reggel néztem az 576-ot, ott 5.-e volt.

ozimak
Oks akkor remélem tényleg itt is lesz szerdán 😊
item
Nekem azt csacsogta a suna a telefonba,hogy szerdán megkapom,azaz Március 3-án.

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

V1
Szomorodjál meg <#boxer> .................<#crazya>

M1A1 abrams néha nagyot lő :)

Nekem alap jön leghamarabb csütörtök déltõl lehet átvenni egy általam kiválasztott újságárusnál, ezt írta a CD Galaxis Pick Pack szolgáltatása.
triplet
Nekem is szerdán jön mivel a limited csak holnaptól kapható. Az alap az kapható mától csak.