Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"rombolhatóság egy vicc, ezt a red faction is tudta 10 éve"
Ennek én viszont örülök tudod miért? Mert elindultak ebbe az irányba és biztos vagyok benne, hogy a bf3 ban ami köztudottan már egy futó projekt továbbfejlesztik ezt és az utolsó kavics is szétrombolható lesz.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
PhantomAss: Csak 3 dolog kötök bele: 1. MW2 grafja szebb.(maxon toltad a BC2-t?)
2. A fegyverek jobban néznek ki az MW2-ben.
3. Ennyi destruction szvsz bõven elég.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
pozitívum:
-optimalizáltság, néhol szép grafika
negatívum:
-rombolhatóság egy vicc, ezt a red faction is tudta 10 éve, gyakotlatilag van néhány épület (értsd 4 fal) és ezt szét lehet lõni, plusz néhány tereptárgy 😄 ez inkább szánalmas ebben a formában
-grafika általában jó, de ha jobban megnézem akkor nem 😞
egy-két részlet remekül kidolgozott, az összhatás is jó, de alapjában a mw2 jobb sztem (pl fegyverek, jármûvek, épülettextúrák, stb elég igénytelenek)
-bugos, bár játszható, viszont nincs toggle crouch, ami nekem nagyon hiányzott
szóval maradok a mw2-nél, az nekem jobban bejön (single kampány)
ismerve a battlefield sorozatot és a dice többi játékát, én biztos voltam benne, hogy überjáték lesz, ehhez képest csalódás
ha az elsõ rész is ilyen volt akkor már egyáltalán nem sajnálom, hogy nem adták ki pc-re
tudom, hogy ez multira van kihegyezve, mégegyszer mondom ezt a single kampányra írtam
gondolom most jönnek majd az anyázások, hogy mit képzelek, hogy merem leszólni az évtized játékát, dehát ez van 😊
GOOBY, pls
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Sebaj(ha majd megveszem) szedek fel a hulláktól garandot <#idiota>#idiota>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A füst lehet zavaró single playerben, hogy te nem látsz át rajta sniperrel a gép meg simán kiszed, de multiplayerben fasza lesz biztos vagyok benne, hogy érdekes helyzeteket fog teremteni...
Changelogot epedve várom a patchról <#email>#email>
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Ha 2 játékot beregelsz-> 1. szintet eléred--> megkapod az M1 Garandot meg vmi shoti speckót.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Zerok Dark-ba mi volt a nehéz? Gyakorlatilag az egyetlen pálya, ahol lõni is kell valamennyit.
A por az legnagyobb fasság, amit kitaláltak. Én low-ba tolom és a vezetõs részeket gyakorlatilag vakon nyomtam végig. Semmit nem látni.
Soha az életben nem voltam 1 bf rajongó, sõõt, De ez az új rész (fõleg azért mert tudtam lesz bent "rendes" sp kampány is) az elõzetes képek és videok alapján felkeltette az érdeklõdésem.
Épp emiatt szereztem anno beta kulcsot a zárt multihoz, ami azt kell mondjam annyira nem jött be.
Így hát marad az sp. Ebben viszont nem csalódtam, sõõt.
Ami tetszett:
- Remek hangulat
- Szép grafika, amihez korrekt gépigény párosul (mondjuk a vége felé 1-2 pályán azért nem volt 1 rohangáló idegbeteg)
- Profi hangok (fõleg a fegyvereké)
- Nagyon jó fizika
- Kellõen nehéz, nem nagyon lehet rambózni (normalon játszottam)
Ami nem
- A legtöbb épület teljesen üres. (értem ezalatt hogy nincsenek berendezések)
- Pár baromi nehéz rész *
- Néhol elég elnagyolt a grafika. Ez fõleg az utolsó pályákra igaz. (a legutolsóra nem, az tényleg pofás) Mintha nem is azok a grafikusok csinálták volna akik a játék többi részét.
- A társak max céltáblának jók a legtöbb esetben 😊
- Rövid
* Nehéz és idegesítõ részek: gondolok itt pl a helikopterek "leRPG-zésére".. nem elég hogy piszok nehéz eltalálni, de még az a barmoi sok por és füst is ellehetetleníti a dolgot.. (amikior meg kellett védeni a mûholdat, nem kevesek krvaanyáztam emiatt) Apropó füst és por.. Emiatt gyakorlatilag lehetetlen volt sniperkedni is. Ofc a gép téged 500m-rõl simán kiszúrt.
"Kedvenc" küldetésem pedig a Zerok Dark Thirty volt. Ebbõl is a bombázós résznél téptem ki majdnem a hajam 😄 Ez a páyla a játék legalja volt szerintem.
De ettõl függetlenül:
Hogy stílusnál maradjunk, részemrõl bármelyik cod-ot alázza az új BF.. Éppen ezért (még akkor is ha elsõ benyomás alapján a multi nem jött be) ez nálam tuti vétel.
9.0
Hát igen nem lehet jó érzés a karóbahúzás <#idiota>#idiota>
Mindegy remélem a försztdéjcsodapeccset megkapjuk ma én úgyis azt várom elsõ körben.
Skynet: Csak kibírod már azt az 1 napot baz. Nehogymár ugyanannyiért megvedd a simát amikor a limited is annyi. Jobban mutat a polcodon hidd el 😊
VÁRHATÓ ÉRKEZÉS*: 2010.03.03. - SZERDA (8-17H KÖZÖTT)
HP+
De nem az volt a gond, kozben kiderult hogy a bannerban volt kis ideig rossz a link.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Eddig az volt kiírva CDG-re hogy a limited várhatóan Keddtõl kapható...Most már megváltoztatták,és odaírták még hogy VAGY SZERDÁTÓL...
www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere
BC2 :(HUN) Buffalo Vendel
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
The server is temporarily unable to service your request. Please try again later.
Reference #6.3dee9c3e.1267485351.78fe58f7 " <#boxer>#boxer>
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
(tényleg gyenge az angolom, plusz átszaladtam rajta, köszönöm még egyszer, látom, kibogoztam, örülök) <#worship>#worship><#eljen>#eljen><#pias>#pias>
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
BC2 :(HUN) Buffalo Vendel
szerintem