Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem van ps3-ra Bf 1943 de,hogy tudom regisztálni?
PSN ID:misi2mezei
Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb
szerintem
Heavy Rain-nek a története kiváló, jobb mint jó néhány filmé, az meg h kötött, és?
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Bár ha amcsi szerverre mész ne csodálkozz, hogy 200-as a pinged, meg lagol...
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Felõlem az is lehetett volna, hogy nincs benne singli. Faszt se érdekli. Csak azért tették bele, hogy véristván is játszon vele, mert multihoz nyomorék és összehsonlíthassa a szarfos kóddal...
Mw2-ben valaki befut a homokzsákok mögé, de hiába mert át lehet lõni a dolgokon,így nincs menekvés még a kispisztoly elõl sem!! Itt pedig 1-2 gránát kell hogy széjjelllõjem a homokzsákot!!!
A snipper MW2-ben sokkal profibb,inog a keziben,és levegõt kell venni,ittmeg majdnem fix!!!
Az MW2ben lehet lopakodni futva sõt még a kés is életszerübb mert amikor késelni akarok 3-4 méterrõl is meglódul az ember és 1 vágással elintézi az ellenfelet..Itt meg mindenki csak trappol,és a kést is lassan használja!
A fegyverek: Egy kommandós kezében ne remegjenek a fegyverek ha meghúzza a ravaszt!!! Milyen dolog má hogy egy sima géppuskát sem lehet itt célon tartani! Mw2-ben látszik hogy katonákkal tanácskoztak milyen legyen,azért atomstabilan fogják a géppuskát és nemremeg!
Itt nincs fekvés,miazhogy nincs fekvés! Mw2ben bármelyik sarokba befeküdhetek! Gránátvetõ MW2ben úgy öl ahogy kell,5-10 méteres hatókörben mindent és mindenkit! Itt miaz hogy a futó embertõl 2 méterre belelövöm a hóba a gránátot és épphogy csak megsebzi????
Jármûvek pedig vannak Mw2-ben is és sokkal egyszerübb az irányításuk ezzel emelve a játék színvonalát,a helikotper nem zuhan le amint felszállok vele,hanem amíg le nem lövik darálhatom vele az ellenséget!
Mi ez a szerver brózer? Nekem kell keresgélni olyan szervert amire beférek? Mw2-ben csak kattintok és már rak is be,nem kell keresgélnem,csodálatos az IWNET!
Én fõleg sniper szoktam lenni mert az a legjobb,MW2-ben mindenkit leölök vele,itt milyen baromság hogy aki 1km-re van tõlem azt nem lehet ellõni,és fölé kell célozni mert ívet húz a golyó??? Ki hallott már ilyen baromságot???
Ez a játék egy szar,egy nagy szar egy agyonhypeolt szar!!! Éljen az MW2!!!!
<#idiota>#idiota>
a game.co.uk-s csapat postara adta a jatekot, be is terhelte, mar csak bizni kell abban, hogy a magyar postas bacsi nem bf rajongo es tartja meg maganak, vagy az unokajanak.
Talan van esely, hogy pentekig ideerjen, ami a hivatalos megjelenesi datum, szoval cdgalaxis es a tobbi rablo/csalo banda, igazan elverezhet.
szerintem
-tRs-Raymond
megyek én is a MW2 topicba és vállalom a közútálat tárgyát csak minek is???
<#gun>#gun>
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
Nem kell megsürgetni a kiszállítást,ráér este is ha hozzák(<#falbav>#falbav>),csak hogy történik náluk?
Thx
Na nem grafikailag,vagy technikailag,mert azokban szerintem mindkettõben elmarad a BC2 mögött.
Ellenben a MW2 single részében több "nagy pillanat" van.Valahogy több az emlékezetes momentum,jobban van prezentálva az egész történet.
Itt úgy megyünk,szép az egyik pálya,szép a másik,aztán egyszer vége van...
Ezzel együtt itt is egy bõven vállalható single van,sokkal jobb mint amit elsõre vártam volna egy Battlefield résztõl,ahol kimondva-kimondatlanul csakis a "nagypályás" multi a lényeg.
A multit viszont nagyon el kéne rontani hogy a MW2 IWNet-es katasztrófáját ne múlja mérföldekkel felül.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
#14285 thx 😊
Igen, mindre.
Utolsóra válaszolok:
Teljesen más mint az mw2, 2 különbözõ játék és mindkettõ frankó a maga kategóriájában.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Hugykõ zúmolni? :-)
nem megy az egerem,áll mint a ... lakodalomban... 😞
a párbeszédek meg tök halkan szólnak...
csak single-be lehet játszani a warezos verzioval?
mikor jön ki az eredeti?
mekkora lesz a pecss?
hol lehet megrendelni?
jobb,mint a MW2? 😄
Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1
Your version : 515195
Latest Version : 519874
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
A linket a

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
A single egy vicc, az csak egy demo, gyakorlásképp...
Gyakorlatilag semmi köze a játékhoz. Pár óra bohóckodás.
Amúgy EA store tényleg szopó, csak negyedikén megy...
Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1
Engem ami még zavart(én ilyen hülye vagyok, hogy ilyenekre is figyelek pedig lehet nem kéne), hogy hiányoztak pl az antiground/antiair rakáték becsapódó FÉMES hangjai a tankokba, helikopterekbe, csak halk TOMPA puffanást hallani(igen átállítottam a menüben a hangot)...pedig ezek már mind benne voltak a bf2ben....aki sokat játszott vele tudja mirõl beszélek, de tényleg ez nem fikázás, puszta összehasonlítás.
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Próbálnak itt okosnak látszani, holott a semmirõl beszél fasságot.
Single kampányról beszél és arról hogy ismerve a többi BF-et ez csalódás...A többi BF-ben negyedennyi Single kampány nem volt,csak ilyen beleeröltetés,és botokkal játék...😄
Mivel sokkal kisebbek a pályák, valóban részletesebbek a textúrák(szerintem) de összességében én nem mondanám szebbnek, azért nem rossz a rombolás sem, például egy lõtornyot mikor ledöntesz a sniperrel együtt az fun stbstb. A fegyverek(beleértve a hangokat például, most vessetek meg de szerintem az f2000 hangja olyan mintha meggymagot köpködnék kb...) nekemis jobban tetszenek mw2ben, ettõl függetlenül én azon kevesek közé fogok tartozni szerintem akik mindkettõvel fognak játszani, ha a patch javítja ezt az idõnkénti szaggatott mozgás / egérbug f*szságot.
franc, én meg már megrendeltem <#idiota>#idiota>
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]