Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ide,hogy lehet regisztrálni a játékokat?
nekem van ps3-ra Bf 1943 de,hogy tudom regisztálni?

PSN ID:misi2mezei

Skynet
alma2: Ha csak picit jobban olvasgatnád ezt a fórumot,figyelembe vennéd a szöveg végén az idióta vigyort és kicsit elgondolkoznál,lehet össze is állna neked a kép mennyire írtam komolyan...😄
Én maxon toltam mindkettöt és szerintem is szebb a nevét nemmondjuk itt ki játék.... 😄

Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb

alma2
skynet annyi hulyeseget osszehordtal a kut fejedbol, hogy megmagyarazni sem erdemes, mi miert van, ugysem fognad fel, Csak habzik a szad, de rendesen 😊

szerintem

zzeN
OFF

Heavy Rain-nek a története kiváló, jobb mint jó néhány filmé, az meg h kötött, és?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

kfa
576-nál még mindig azt állítják hogy ma jön a Limited Edition.

KM
Ez nagyon jó vicc volt...<#falbav>

Szte te a béta elsõ eresztésével játszottál. A pöcs után 0 lett a lag.
Bár ha amcsi szerverre mész ne csodálkozz, hogy 200-as a pinged, meg lagol...

Sheltem
Az az "IWNETes katasztrófa" még mindig 10x lagtalanabb mint a bc2 béta szerverei voltak(függetlenül attól, hogy mekkora faszság az, hogy nincs mw2ben dedikált szerver), maradjunk ennyiben.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Multi...
Felõlem az is lehetett volna, hogy nincs benne singli. Faszt se érdekli. Csak azért tették bele, hogy véristván is játszon vele, mert multihoz nyomorék és összehsonlíthassa a szarfos kóddal...

Skynet
Ez as játék egy nagy szar az MW2-höz képest!!!!

Mw2-ben valaki befut a homokzsákok mögé, de hiába mert át lehet lõni a dolgokon,így nincs menekvés még a kispisztoly elõl sem!! Itt pedig 1-2 gránát kell hogy széjjelllõjem a homokzsákot!!!
A snipper MW2-ben sokkal profibb,inog a keziben,és levegõt kell venni,ittmeg majdnem fix!!!
Az MW2ben lehet lopakodni futva sõt még a kés is életszerübb mert amikor késelni akarok 3-4 méterrõl is meglódul az ember és 1 vágással elintézi az ellenfelet..Itt meg mindenki csak trappol,és a kést is lassan használja!
A fegyverek: Egy kommandós kezében ne remegjenek a fegyverek ha meghúzza a ravaszt!!! Milyen dolog má hogy egy sima géppuskát sem lehet itt célon tartani! Mw2-ben látszik hogy katonákkal tanácskoztak milyen legyen,azért atomstabilan fogják a géppuskát és nemremeg!
Itt nincs fekvés,miazhogy nincs fekvés! Mw2ben bármelyik sarokba befeküdhetek! Gránátvetõ MW2ben úgy öl ahogy kell,5-10 méteres hatókörben mindent és mindenkit! Itt miaz hogy a futó embertõl 2 méterre belelövöm a hóba a gránátot és épphogy csak megsebzi????
Jármûvek pedig vannak Mw2-ben is és sokkal egyszerübb az irányításuk ezzel emelve a játék színvonalát,a helikotper nem zuhan le amint felszállok vele,hanem amíg le nem lövik darálhatom vele az ellenséget!
Mi ez a szerver brózer? Nekem kell keresgélni olyan szervert amire beférek? Mw2-ben csak kattintok és már rak is be,nem kell keresgélnem,csodálatos az IWNET!
Én fõleg sniper szoktam lenni mert az a legjobb,MW2-ben mindenkit leölök vele,itt milyen baromság hogy aki 1km-re van tõlem azt nem lehet ellõni,és fölé kell célozni mert ívet húz a golyó??? Ki hallott már ilyen baromságot???
Ez a játék egy szar,egy nagy szar egy agyonhypeolt szar!!! Éljen az MW2!!!!

<#idiota>
Tommy093
Már elõzõ héten megmondták hogy a LE csak szerdától lesz kapható

88GTX 2G E8500

alma2
...es nem tartja meg...

szerintem

alma2
Ha Trident papa is felebred.
a game.co.uk-s csapat postara adta a jatekot, be is terhelte, mar csak bizni kell abban, hogy a magyar postas bacsi nem bf rajongo es tartja meg maganak, vagy az unokajanak.
Talan van esely, hogy pentekig ideerjen, ami a hivatalos megjelenesi datum, szoval cdgalaxis es a tobbi rablo/csalo banda, igazan elverezhet.

szerintem

Lamellus
A CD Galaxis-nál is már csak szerda van kiírva a limited-re.

-tRs-Raymond

köszönjük Emese.
megyek én is a MW2 topicba és vállalom a közútálat tárgyát csak minek is???
<#gun>

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

van vkinek ismerõse a PCdome-nál?
Nem kell megsürgetni a kiszállítást,ráér este is ha hozzák(<#falbav>),csak hogy történik náluk?
Thx

Vállalva a közutálat tárgyát,megkockáztatok egy olyat hogy jobb a MW2 single része.
Na nem grafikailag,vagy technikailag,mert azokban szerintem mindkettõben elmarad a BC2 mögött.
Ellenben a MW2 single részében több "nagy pillanat" van.Valahogy több az emlékezetes momentum,jobban van prezentálva az egész történet.
Itt úgy megyünk,szép az egyik pálya,szép a másik,aztán egyszer vége van...
Ezzel együtt itt is egy bõven vállalható single van,sokkal jobb mint amit elsõre vártam volna egy Battlefield résztõl,ahol kimondva-kimondatlanul csakis a "nagypályás" multi a lényeg.
A multit viszont nagyon el kéne rontani hogy a MW2 IWNet-es katasztrófáját ne múlja mérföldekkel felül.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Hamed
Akinem megvan mar a dobozos: van mar eleg eu szerver, vagy raerek holnap elmaszni a boltba?

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

zzeN
"(PC, kapható lesz várhatóan szerdától)" basszák szájba az a...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Az 576-os mukival leegyeztettük,kell a játék.Az rendben van,hogy belépve az oldalukra,Rendeléskövetésnél még mindig(tegnap beszéltünk)csak elõrendelésként van fenn a rendelésem?

<#mf2><#taps>

#14285 thx 😊

Sheltem
Igen, pont ezekre a kérdésekre kapsz választ ha visszaolvasol.
Igen, mindre.
Utolsóra válaszolok:
Teljesen más mint az mw2, 2 különbözõ játék és mindkettõ frankó a maga kategóriájában.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Kihagytad, hogy:
Hugykõ zúmolni? :-)

zzeN
Válaszaid egy részét a bannerban találod, a többit meg a visszaolvasásban.

Akkor tedd fel a szemüveged barátom, bodza...

Sziasztok!

nem megy az egerem,áll mint a ... lakodalomban... 😞
a párbeszédek meg tök halkan szólnak...
csak single-be lehet játszani a warezos verzioval?
mikor jön ki az eredeti?
mekkora lesz a pecss?
hol lehet megrendelni?
jobb,mint a MW2? 😄

Ez dícséretes, már patch.

Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1

PhantomAss
ha jobban megnézem maxon tolom 1920x1200-ban 😊

GOOBY, pls

Carloska
bocs nem figyeltem

zzeN
Tudjuk tudjuk, 300 mb körül van és várjuk a changelog-ot😉.

Carloska
Jó nagy adag nem ilyen 20 megás biszbasz patch

Carloska
nah már kijött az elsõ patch a játékhoz írja updater

Your version : 515195

Latest Version : 519874

kipróbálom múltkor is segítet rajta
Az embed-bõl az src= utáni részt kell flash tagek közé súrni és má meg is van!

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Bokafix2
Az elején úgy fut, mint a Fear 2-ben, a zene meg olyan mint a Wolf-ban. <#hehe>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Na, a galaxison már azt írják hogy ma vagy holnap lesz limited. (remélem ma megjön mert a kardomba dõlök mostmár)

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

zzeN
Oszt'!😄

A linket a ... raktam be, mégse jelenítette meg:S.

vérpocok
Jááj, igen nem megyek holnap dolgozni...

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

Komoly baj mással sincs...
A single egy vicc, az csak egy demo, gyakorlásképp...
Gyakorlatilag semmi köze a játékhoz. Pár óra bohóckodás.

Dehogynem .... :

Sheltem
A grafika szerintem gyönyörû azzal sem itt sem mw2ben semmi gond nincs, multiplayerben nem fog senki elnagyolt textúrákat nézegetni, mert nem lesz rá ideje 😊. Az meg, hogy üresek az épületek na paff...(bf2 be se volt bebútorozva semmi nem is érdekelt senkit <#idiota>)

Nem a grafika nem szép, csak nem látod a szép grafikát.
Amúgy EA store tényleg szopó, csak negyedikén megy...

Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1

zzeN
Így kõ játszani!<#idiota>
Triple Monitor 5040x1050
Mi a faszért nem lehet videót beszúrni?

Sheltem
Én leszarom a single playert mondjuk nagy ívben, de tény, hogy pár dolog már ott is teljesen kijön(pl,hogy csak egyet említsek a fegyverek, hangok azok egy az egyben szerepelnek ott is abból már le lehet vonni következtetést).
Engem ami még zavart(én ilyen hülye vagyok, hogy ilyenekre is figyelek pedig lehet nem kéne), hogy hiányoztak pl az antiground/antiair rakáték becsapódó FÉMES hangjai a tankokba, helikopterekbe, csak halk TOMPA puffanást hallani(igen átállítottam a menüben a hangot)...pedig ezek már mind benne voltak a bf2ben....aki sokat játszott vele tudja mirõl beszélek, de tényleg ez nem fikázás, puszta összehasonlítás.

vérpocok
Ha jobban megnézem sztem se szép a grafika... : / Le kéne már cserélni a geforce 5200-omat. <#zavart1>

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

Sõt, egyáltalán nem volt, hanem a multis pályára tudtál botokat berakni...
Próbálnak itt okosnak látszani, holott a semmirõl beszél fasságot.

Skynet
Nem kap anyázást,félrebeszél,bejött kis Bf Bc2 szidásra.😊

Single kampányról beszél és arról hogy ismerve a többi BF-et ez csalódás...A többi BF-ben negyedennyi Single kampány nem volt,csak ilyen beleeröltetés,és botokkal játék...😄
Sheltem
Egyébként az, hogy az mw2 szebb viszonyítás kérdése....
Mivel sokkal kisebbek a pályák, valóban részletesebbek a textúrák(szerintem) de összességében én nem mondanám szebbnek, azért nem rossz a rombolás sem, például egy lõtornyot mikor ledöntesz a sniperrel együtt az fun stbstb. A fegyverek(beleértve a hangokat például, most vessetek meg de szerintem az f2000 hangja olyan mintha meggymagot köpködnék kb...) nekemis jobban tetszenek mw2ben, ettõl függetlenül én azon kevesek közé fogok tartozni szerintem akik mindkettõvel fognak játszani, ha a patch javítja ezt az idõnkénti szaggatott mozgás / egérbug f*szságot.

Synchronous
"rombolhatóság egy vicc, ezt a red faction is tudta 10 éve, gyakotlatilag van néhány épület (értsd 4 fal) és ezt szét lehet lõni, plusz néhány tereptárgy 😄 ez inkább szánalmas ebben a formában"

franc, én meg már megrendeltem <#idiota>

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]