Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na jóó, megyek az obiba íróasztalért, hogy legyen min játszanom estére! 😄 576 ftw! 😄 szóval a mw2 flémet most te moderáld! 😄
-tRs-Landor
Ha én szerdán várom és nem hozza és nem is szólnak a változásról, akkor csúnyán elküldöm õket.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Ezt a csatát sem értem az 576 meg a cdg között. 5.-e elõtt nem jelenhet meg a game. Na de akkor a dantes inferno miért jelent meg a cdg-nél 1 héttel azelõtt mit ahogy ki volt írva? Az nem volt baj?
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Remélem pénteken jön meg hozzájuk a game, azért is hétfõn tudjak játszani vele😄. De mi a francért nem érkezett meg hozzájuk? Visszatartják esetleg a határon?
A csomag cárható érkezése csütörtök ... <#boxer>#boxer><#duhos2>#duhos2>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
a szervereken általában nincs annyi hely, hogy beférjünk 5-en, és az biztos, hogy ha be is férünk, akkor sem rak egy oldalra minket a balance miatt szerintem
Infinity Ward az IWNET - tel gondolta, hogy gyökerében elfojtja a warezt illetve a cheatet...ez volt az ok. Elõbbi úgyahogy sikerült, az utóbbi sehogy <#idiota>#idiota>
Egyébként mit zavar téged? Mi úgyis starcraft2vel fogjuk elb*szni az életünk egy jelentõs részét nem? 😊
szerk.: Abba meg lan nem lesz <#idiota>#idiota>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Még jó, hogy nem vagyunk egyformák!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A simával már rég zúzhatnám ...
Amúgyis annyit fogok játszani vele hogy pikk-pakk meglett volna az a pár unlockolt cucc.
én speciel egy kicsit a pályák kis méretétõl félek, meg ettõl az unlock rendszertõl (én valószínûleg rendesen lemaradok majd a minden nap játszókkal szemben - mert valljuk be a jobb fegyver azért mégiscsak elõny), egyébként meg nagyjából minden jobb, mint a bf2-ben. azért remélem, hogy konkvesztben több jármû lesz elérhetõ.
-tRs-Landor
<#banplz>#banplz>
Akkor mi a faszból szûrted le, hogy szar? A singlibõl, ami sosem volt béefben? Akkor gratula...Nekem nem fogsz hiányozni. :-)
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
jövõ héttõl egy hónap szabi tanulásra, ejnyebazmeg!<#hehe>#hehe>
A patchen kívül én leginkább a multiplayer pályákra leszek kíváncsi...Lehet egy LYUTYUB videóból valamelyik megfog és bepattanok a boltba megvenni. Meglátjuk, egyelõre hiányzik a szikra <#heureka>#heureka>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Nem lesz sem díszdoboz sem semmi.
A 6db extra van benne...
Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb
Jo utobbira gyakorlatilag nincs sok esely, de jelenleg teljesen ez a kep latszik.
szerintem
Legbelül viszont tudod, hogy az az igényesebb kiadás, kérdés te vagy e elég igényes, hogy várj holnapig...Mondjuk kétlem <#ravasz1>#ravasz1>
Ez egy vásárlás elõtti utolsó felmérés😊
Tisztelettel de bátran kérdezem: A patch optimalizált valamit a játékon, játszhatóságon?
Köszi
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Ráadásul olyan extrák amiket szeritnem fél nap alatt unlockol egy normálisabb játékos...
Szóval én mostmár igen erõsen agyalok hogy megyek és megveszem a simát,mire itt megveszi bárki a limitedet,már unlockolva lesznek nállam is a motyik...😄
-tRs-Landor
szerintem
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Azzal azt szerettem volna mondani nekem nem okoz oromet, ha a felvillano piros kek zold, marmint ps-en x, kocka, kor, anyamtyukjat nyomkodom akkor amikor felvillan a kepernyon, mert igy nem tobb a dragons lair-nel a jatek. Ami annak idejen mikor megjelent kb 1990 a fel vilagnak leszakadt az alla amikor meglatta, hogy ilyet is lehet. Rohadtul nem erdekelt senkit, hogy fel le jobbra balra kellett tolni a joystickot ennyiben kimerult a jatek, de meg az akkori szuloknek is megmutatva elismeroen bologattak. Persze aki most erre gerjed, most lat ilyet eloszor, vagy ugy erzi nem telt el 90 ota husz ev, es ez ma is eleg egy jateknak amit nyujt, az termeszetesen jatszon vele szive joga. De nekem eleg ha megnezem majd egy het mulva a youtube-on hdban az egeszet tekergetve, mert akkor sem maradok ki semmibol 😊
Sajna a grafikaban semmi olyat nem nyujt amit mar ne lattal volna mashol. Van a 24 cimu sorozat. Szemely szerint ruhellem, de nagyon sokan ra vannak izgulva. Szerintem fele koltsegbol csinalhattak volna egy interaktiv reszt, elo szineszekkel, draga effektekkel, heavy rain stilusba, na azt meg en is megneztem volna, bar mar volt hasonlo probalkozas regen, de mai szinvonalon szerintem ilyen jatek nincs. Ha van azonnal osszatok meg velem a cimet, koszi 😊
szerintem
Abban láttam elõször ezeket a valósághoz közeli erõs kontrasztos világítást elõször.
Igen értik a dolgukat, mert ez a hab a vizuális tortáján a gammának.
Az meg külön plussz, hogy tudomásom szerint ez az elsõ fps, ami konzolról került át PC-re, és teljesen rendben van a portolás, az egér gyönyörûen, pontosan és finoman mozog célzásnál (az eredetivel)
Ütõs lesz multiban,s remélem jó, és fair tábora lesz.
Az sem negatív, hogy hagyták a hülye ideológiai hátteret az SP nél.