Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄 én is még arra várok mikor küldik hogy nem holnap kapom meg... amint küldik hívom õket hogy köszi nemkell 😊

méé piszkálod meg a parazsat?! 😄
na jóó, megyek az obiba íróasztalért, hogy legyen min játszanom estére! 😄 576 ftw! 😄 szóval a mw2 flémet most te moderáld! 😄

-tRs-Landor

Boron Power
Mondjuk nekem azt mondták telefonon múlt héten, hogy szerdán hozza a futár.

Ha én szerdán várom és nem hozza és nem is szólnak a változásról, akkor csúnyán elküldöm õket.

zzeN
Nem biztos h ide lehozták már a normal verziójút, 1-2 hete kerestem a HR-t, fingja nem volt a csávónak h mikor hozzák ide.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

dronkZero
Azé' én még megvárnám a minden kaszttal elérhetõ G3-at, mielõtt ilyeneket kijelentek... 😊

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

igy van.. csütörtökre csak ebben az a vicc hogy akkor inkább átveszem személyesen "olcsóbban" 😄 ha meg 576nak nem lesz meg a héten akkor szarok az egészbe játszok amikor játszok😄 úgy is az alap fegyverekkel is tökéletesen lehet hentelni 😄 (szinte mindig alappal mentem bétába😄)

zzeN
Ha nincs megszabva nekik, h 5.-e elõtt tilos kiadniuk, akkor szívük joga szerint kiadhatják bármikor. Ha holnap már lesz náluk, akkor csütörtökre küldik ki.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

csak nehogy tényleg az legyen hogy hétfõ lesz belõle ...

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

triplet
Én is így vagyok. Tegnap küldték a levelet hogy szerdán visszük, de akkor most nem szerdán kapjuk meg hanem péntek?:S
Ezt a csatát sem értem az 576 meg a cdg között. 5.-e elõtt nem jelenhet meg a game. Na de akkor a dantes inferno miért jelent meg a cdg-nél 1 héttel azelõtt mit ahogy ki volt írva? Az nem volt baj?

Én is, 42-óta assihuszár vagyok. Hidd el, endzsivel kell megtanulni jól assizni. :-D

hát akkor én mondom vissza a francba... maradok az 576nál átveszem személyesen megspórolok 1000 ft-ot... abból meg veszek egy bf2-és veterán lvl2 leszek...amugy hivtam 576ot aztmondták mára igérték nekik de nem jött meg esetleg holnap megjön...(debrecen)

koschwarz
én az ágyútöltelék butakatona fajta vagyok. assault a király!<#idiota>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

zzeN
Úgyis küldenek még 1 mailt mint tegnap, h várható kiszállítás csütörtök...
Remélem pénteken jön meg hozzájuk a game, azért is hétfõn tudjak játszani vele😄. De mi a francért nem érkezett meg hozzájuk? Visszatartják esetleg a határon?

Majd délután jön a mail ne aggódj . <#szomoru1><#sniffles>

A csomag cárható érkezése csütörtök ... <#boxer><#duhos2>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Rage47
könnyebb haverokkal együtt játszani, ha matchmaking lobbyban összegyûlünk és berak egy játékba
a szervereken általában nincs annyi hely, hogy beférjünk 5-en, és az biztos, hogy ha be is férünk, akkor sem rak egy oldalra minket a balance miatt szerintem
na ez a cdgalaxis már felbasz.. most akkor elvileg holnap jön a futár de a honlapjukon nem ez van ha holnap szerzik meg akkor valószinuleg csütörtökön kapom meg de akkor miért nem szolnak hogy ne várjam õket holnap?? nem mind1 mikor nem megy melózni az embert shit

Sheltem
Te most az mw2rõl beszélsz ha jól érzem...

Infinity Ward az IWNET - tel gondolta, hogy gyökerében elfojtja a warezt illetve a cheatet...ez volt az ok. Elõbbi úgyahogy sikerült, az utóbbi sehogy <#idiota>

Egyébként mit zavar téged? Mi úgyis starcraft2vel fogjuk elb*szni az életünk egy jelentõs részét nem? 😊

szerk.: Abba meg lan nem lesz <#idiota>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Hát, nem tudom. Nekem a beta rush-ban is megvolt a BF fíling. <#eljen><#hehe>

Még jó, hogy nem vagyunk egyformák!

Unlocot felejtsd el koma. Alap endzsi fegyver a legjobb. Egyedül a lézerbizbaszt kell unlocolni, oszt csók.

kfa
Szintúgy...

Kandurex
Valaki mondja már meg, miért nem jó az a rendszer amit a STEAM használ a counter strike esetében, szerverek vannak, warez szinte semmi...miért jó az, h nincs dedicated szerver? Miért?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Már meg is bántam mint a kutya hogy ezt a qrva limitedet rendeltem.
A simával már rég zúzhatnám ...
Amúgyis annyit fogok játszani vele hogy pikk-pakk meglett volna az a pár unlockolt cucc.

koschwarz
én mindig feketekalapos akartam lenni, a fehér a punciknak való<#hehe>

zzeN
Én is vacillálok, h inkább a normalt kérjem. Ráadásul most pont betegség miatt vagyok itthon, lehet, h csüt.-ön már megyek is... emailre vajon válaszolnak, vagy náluk is 576 szindróma van?!

koschwarz
az a "baj", hogy nem konkveszt volt a demó pálya, hanem érthetõ módon egy új játékmódot akartak bemutatni, amin azért volt mit még csiszolni. szerintem a konkvesztben meglesz a bf2-fíling.

én speciel egy kicsit a pályák kis méretétõl félek, meg ettõl az unlock rendszertõl (én valószínûleg rendesen lemaradok majd a minden nap játszókkal szemben - mert valljuk be a jobb fegyver azért mégiscsak elõny), egyébként meg nagyjából minden jobb, mint a bf2-ben. azért remélem, hogy konkvesztben több jármû lesz elérhetõ.

a bf communitybe nem kellenek hsz-ek ahoz, hogy tudjuk hogy ki a fehér és ki a fekete kalapos cowboy <#nevetes1>

-tRs-Landor

Köszönjük Emese! <#beka3>

<#banplz>

Nyomtad már a multit nem rássolós szarpályán? Hát persze, hogy nem.
Akkor mi a faszból szûrted le, hogy szar? A singlibõl, ami sosem volt béefben? Akkor gratula...Nekem nem fogsz hiányozni. :-)

Hajrá.De nem ártana valami véleményt is kialakítani az "emesézésen" kívül,akkor talán még tartalma is lenne annak amit mondasz...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

koschwarz
ugyan bírjátok már ki ezt a két napot...én nem hogy várom, inkább rettegek attól a naptól...gyenge vagyok, egy szar, tudom, hogy nem fogom tudni megállni, hogy ne játszak, pedig még mindig szakviszgára tanulok vagy egy hónapig.
jövõ héttõl egy hónap szabi tanulásra, ejnyebazmeg!<#hehe>

Sheltem
"Kicsit" eltúlozva, de valahol átérzem amit írsz. Énis a BF2-t keresem a BC2ben mai grafikával, és sajnos sokminden hiányzik(viszont tény, hogy sokminden új van benne ami viszont tetszik).
A patchen kívül én leginkább a multiplayer pályákra leszek kíváncsi...Lehet egy LYUTYUB videóból valamelyik megfog és bepattanok a boltba megvenni. Meglátjuk, egyelõre hiányzik a szikra <#heureka>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Skynet
Szerintem semmivel sem lesz igényesebb...😄
Nem lesz sem díszdoboz sem semmi.
A 6db extra van benne...
koschwarz
<#mf2>fakk, mindig törlöd a hsz-eimet ahelyett hogy keretbe foglalva kiraknád a szobád falára<#vigyor2>

Király. Látom,bármit irhatok,csak édesanyám fog csuklani. Én csalódtam ebben a retekben. Valoszinüleg nemjátszottál bf-el bc1 elött... Azok jo játékok voltak! És bazz ennek semmi köze az MW2-höz! Egyszerüen 1 rakás sz.... lett a bc2! Ennyi! Nyugodtan folytathatod az anyázást,csak az értelmi szinvonaladat tükrözi mint minden megnyilvánulásod... Lásd lentiek... Na pá

Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb

Felhívtam kíváncsiságból az egyik pösti 576-ot. Azt mondta a csóka, hogy holnap,holnap után lehet csak megvenni és akkor sem biztos, hogy nekem, mint beesõ vásárlónak lesz, mert akkora az érdeklõdés.

alma2
mivel megy a harc 576, cd galaxis kozott kuzd azert a 10 vasarloert akik megveszik a jatekot, illetve kepesek lemondani 1 nap miatt az elorendelest. Nagyon pici a piac, de a magyar mentalitast ismerve, na meg persze jogalapja is van /de majd koswarcz megmondja 😊/ Siman nem adhatnak oda a jatekokat 5-e elott, ezert az EA vagy a t*kom tudja ki erosen belejuk rughatna. Bar o sem a maga ellensege, igy csak mindenki elegedetten fog bologatni, illetve a kovetkezo jatek 1 honappal elobb hozzajuk kerul, akkor maris el kezdi arulni a hivatalos datum elott mindenki ?
Jo utobbira gyakorlatilag nincs sok esely, de jelenleg teljesen ez a kep latszik.

szerintem

Sheltem
Ezzel próbálod meggyõzni magad igaz? Csak 1 csík meg 6 extra ami amúgyis...
Legbelül viszont tudod, hogy az az igényesebb kiadás, kérdés te vagy e elég igényes, hogy várj holnapig...Mondjuk kétlem <#ravasz1>

dronkZero
Az a patch, ami pénteken jön?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Sziasztok,

Ez egy vásárlás elõtti utolsó felmérés😊

Tisztelettel de bátran kérdezem: A patch optimalizált valamit a játékon, játszhatóságon?

Köszi

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Skynet
Az az igazság hogy itt midenki a limitedre vár,de elméletileg a dobozon lesz egy limited csík,meg 6 extra alapból ami amúgy is unlockolható lenne.
Ráadásul olyan extrák amiket szeritnem fél nap alatt unlockol egy normálisabb játékos...
Szóval én mostmár igen erõsen agyalok hogy megyek és megveszem a simát,mire itt megveszi bárki a limitedet,már unlockolva lesznek nállam is a motyik...😄
Rákérdeztem az 576-a,most akkor mi van?Mikorra is várható a játék a tegnap ígért szerdához képest?Azt mondta az ott lévõ emberke,egyenlõre tartja,amit tegnap mondott:szerdán jön a cumó.Hacsak "nem szívatja meg" õket az EA.De ez mindig benne van a pakliban.....

bc2 vs mw ezennel befejezõdik

-tRs-Landor

triplet
Reggeltet! Mi a franc van a cdgalaxissal? Tegnap még kedd volt kiírva most meg szerda? Ha ezen a héten nem kapom meg esküszöm felgyújtom a cdg-t. Vagy ha a végén kiderül hogy nem kapnak LE-t, akkor tökön szúrom magam:S

alma2
sorry, nehez kibogaraszni itt, ki mikor gondolja komolyan amit ir. Ezen egy-ket smiley sem segit eligazodni 😊

szerintem

uHs Gerzson
576 keze van ebben <#banplz>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Batistuta007
az csak engem zavar hogy a galaxis szépen behúzott a hétfõvel hogy ott rendeljük.jó mondjuk bukni nem buktam rajta de mire megjön már sztem itt is meg tudtam volna venni.mindegy most már ez van

alma2
OFF:
Azzal azt szerettem volna mondani nekem nem okoz oromet, ha a felvillano piros kek zold, marmint ps-en x, kocka, kor, anyamtyukjat nyomkodom akkor amikor felvillan a kepernyon, mert igy nem tobb a dragons lair-nel a jatek. Ami annak idejen mikor megjelent kb 1990 a fel vilagnak leszakadt az alla amikor meglatta, hogy ilyet is lehet. Rohadtul nem erdekelt senkit, hogy fel le jobbra balra kellett tolni a joystickot ennyiben kimerult a jatek, de meg az akkori szuloknek is megmutatva elismeroen bologattak. Persze aki most erre gerjed, most lat ilyet eloszor, vagy ugy erzi nem telt el 90 ota husz ev, es ez ma is eleg egy jateknak amit nyujt, az termeszetesen jatszon vele szive joga. De nekem eleg ha megnezem majd egy het mulva a youtube-on hdban az egeszet tekergetve, mert akkor sem maradok ki semmibol 😊
Sajna a grafikaban semmi olyat nem nyujt amit mar ne lattal volna mashol. Van a 24 cimu sorozat. Szemely szerint ruhellem, de nagyon sokan ra vannak izgulva. Szerintem fele koltsegbol csinalhattak volna egy interaktiv reszt, elo szineszekkel, draga effektekkel, heavy rain stilusba, na azt meg en is megneztem volna, bar mar volt hasonlo probalkozas regen, de mai szinvonalon szerintem ilyen jatek nincs. Ha van azonnal osszatok meg velem a cimet, koszi 😊

szerintem

most én néztem be a cdgalayson,h kedd volt kiírva egész ideáig,most meg már szerda van?!<#shakehead>
Sheltem
timeout / szinkronhiba akkor van ha nem közületek kerül ki a szerver. 4 db mondjuk adsl / upc-s között hogy lenne timeout ? Utóbbi idõben soha nem volt(azt is akkor látom ha egyedül megyek fel valahova akkor valóban bosszantó).

Ja. Azonban amitõl ez a gamma (az SP is) hangulatos, az az eszméletlen profi fényelés benne, ami már a mirrors edge-ben is meglepett a srácoktól.
Abban láttam elõször ezeket a valósághoz közeli erõs kontrasztos világítást elõször.
Igen értik a dolgukat, mert ez a hab a vizuális tortáján a gammának.
Az meg külön plussz, hogy tudomásom szerint ez az elsõ fps, ami konzolról került át PC-re, és teljesen rendben van a portolás, az egér gyönyörûen, pontosan és finoman mozog célzásnál (az eredetivel)
Ütõs lesz multiban,s remélem jó, és fair tábora lesz.
Az sem negatív, hogy hagyták a hülye ideológiai hátteret az SP nél.