Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zotya10002
Szép ajándék!!grat:-)

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Sheltem
Ki kérdezte? <#rolleyes>

Pocok Gratula 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

szülinapomra barátnõmtõl kaptam (L) 😄
bögre1
bögre2
bögre3bögre4

papo21
😄 lehet nem baj ez a cd galaxistól van a biztonság kedvéért az 576-tól is megrendeltem azok pénteken hívtak ott is szerdát ígértek ,hogy akkor hozzák !

pTD-hU ptdclan.hu

hmm Dj Rush-ra fura megnyugodni de érdekes gondolat.
Én 2000-tõl szinte mindegyik hyperspace-en ott voltam , de nekem a Chris Liebing meg Speedy-J -ék féle techno közelebb ál a szívemhez...

BC2 :(HUN) Buffalo Vendel

Sheltem
Jóhát ez most új és az ember mindig újra, jobbra vágyik, hogy az majd jobb lesz. Majd lecseng a dolog és 1-2 hónap múlva már látjuk a vikító fény / a homokvihar mögött a száraz pusztát <#idiota> (Vagy nem).

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

zzeN
De ma fogsz egy olyan emailt kapni, amiben ez lesz: "VÁRHATÓ ÉRKEZÉS*: 2010.03.03. - CSÜTÖRTÖK (8-17H KÖZÖTT)"

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

nyugtató nem? ebbe a nagy várakozásba...

ezt egyszerûen nem lehet eldúdolni <#hehe>

dronkZero
Vagy mert két napnál tovább csak az igazán igényteleneket érdekli a dolog.

Én is írtam vagy három hozzászólást oda.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dronkZero
Nincs itt flashpléjerem. Esetleg ha valami nõismerõsöddel eldúdoltatnád telefonba... Azt nem lehet?

papo21
nem tudom miért azt kaptad nekem ezt küldték :
"VÁRHATÓ ÉRKEZÉS*: 2010.03.03. - SZERDA (8-17H KÖZÖTT)"
kíváncsi leszek holnap hozzák e .

pTD-hU ptdclan.hu

Sheltem
Ez csak azért van, hogy a bc2 hozzászólásai lassan utóléri az mw2t , mert amíg itt egérmozgást kifogásolunk, laggot és hangokat addig mw2sök játszanak fórumozás helyett 😊 (Bocs nem hagyhattam ki)

dronkZero
De ez még nem elég.
Battlefield Bad Company 2: 13671 db
Modern Warfare 2: 15581 db

Úgyhogy húzzatok bele, basszátok meg, alig három napunk van majd' 2000 hozzászólásra!

(😛 😄)

Sheltem

gg

zzeN
Egyik fegyver sincs licenszelve ugye? Mert akkor elõfordulhat...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

[UNQL]Echo
Remelem azert a jobbkezes fegyomodellek nem balra dobjak majd ki a toltenyhuvelyeket.Ha mar rate of fire allitas nem lesz legalabb ezt korrigalhatnak.

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

triplet
Kurva élet!

óóÓÓ fákk
alap 😊

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

Sheltem
Hát azért az F2000(gl) meg az M95 elég komoly unlock fegyverek voltak...

Van benne igazság.
Amíg nem érzem magam oltári nagy hátrányban, addig nem unlockolok.

Skynet
Cdgalaxis email:

"Az Ön által kért játék elõreláthatóan 03.03-án szerdán, valamikor napközben érkezik üzletünkbe"

Tehát még csak nem is lehet nyitásra értemenni holnap jön vmikor,aki házhozszállt kért annak pedig valszeg csütörtök.
koschwarz
erre gondoltam én is, a bf2 mindent használtam, ahogy kedvem volt, de nagy különbségeket azért egyes kasztokon belül nem lehetett érezni (talán az enginél géppisztoly helyett a shoti, meg a sniper fegyverei esetében volt hangsúlyosabb a különbség), viszont itt millióképpen lehet variálni a dolgokat.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

dronkZero
Vietnámon kívül összes BF-et úgy kezdem telepítés utáni elsõ indításkor, hogy beállítom a billentyûzetkiosztást, meg bekussoltatom a zenét.

triplet
A cdgalaxisban jelenleg minden ügyintézõ foglalt. Mindenki mondja vissza a LE-t?<#hehe>

HeadHunter86
576-ot felhívtam, akik LIMITED EDITION-t rendeltek (ahogy én is) kicsit izgulhatnak, mert még nem érkezett meg nekik. Du-n visszahívom õket hogy mi van. Normál kiadás meg X360 már van náluk, de a LIMITED nem érkezett meg.
Nem tudom ebbõl mi lehet igaz, nekem ezt mondták. Remélem csak szopatják a népet, hogy több normál kiadás fogyjon 😄 De én ragaszkodom a LIMITED EDITION-omhoz.

dronkZero
Na ja, csak ott nem voltak számottevõen jobbak az unlockok, mint az alapfegyverek. Gyakorlatilag az AK a legerõsebb és legjobb fegyver a játékban. Én is egyébként végig alapfegyverekkel toltam. De ott volt három szett alapfegyver, meg két szett unlock.
Itt meg van egy adag alapfegyver, meg kasztonként 6, plusz egy tucat mindenkinek járó unlock.
Ezt lehetetlen lesz unlock nélkül játszani szvsz.

zzeN
Menübe eleget hallgattam, ráuntam.

<#wow3>

hallottuk egy párszor, és még fogjuk is<#hehe>

koschwarz
én. és most megkapom a plüssmackót?

Ki nem ismeri ezt a számot?????????

koschwarz
nekem az endzsi géppisztolykája azér nem teccet mer tényleg egy tár kellett egy emberbe, he.

:-)
Leszarom a k/d-t, lõjön. Nem azt mondom, hogy kezembe sem veszem a többit, de BF2-ben is alap fegyverekkel játszottam világ életemben és nem éreztem magam hátrányban, sõt.

Skynet
Öhm mint írtam,a limited is puritán dvd tokos fos lesz nagy limited felirattal,és a 6 amúgyis unlockolható extrával.😊
Díszdobozos változatot hülyék lennének ugyan annyiért adni (Ha mégis adják minden tiszteletem).
triplet
5 órakkor már nem tudják átadni a gls-nek a csomagot(tapasztalat) 5 óra elõtt még áttudják, szóval még ráér.

dronkZero
Jó, és megéri meggymagköpködõvel rohangálni, ha jön szembe a nagyanyád G3-al, és pofán lõ?

Biztos nagyon macsónak érzed tõle magad, de azért ha van hatékonyabb fegyver, akkor én inkább azt fogom használni, már ha nem haragszol. Jobban belegondolva, ha haragszol akkor is.

triplet
A tegnapi cdg levélbõl:

"A várható érkezés azt jelenti, hogy a csomag nagy valószínûséggel, elõreláthatóan
ekkor fog érkezni, de ez jogi értelemben nem garantált."

Szóval szerintem két óra körül kapunk egy levelet(ez a levél is két óra körül érkezett)

szerintem inkább hivd fel õket... mert ha most elküldöd a mailt mire megnézik talán már kifutnak abból az idõbõl hogy odaadják a gls-nek és holnapra letudják szállitani... vágod mit mondok ? 😄 a gls-nek is van egy bizonyos idõpont ha addig adják oda nekik csak akkor tudják másnapra kiszállitani.. szóval ha holnapra tutira akarod a sima verizót hivd fel õket hogy gyorsan adják gls-nek a cuccot 😊 szerintem..

Sheltem
Tökmindegy, legyen valami megszólítás "Tisztelt CDGalaxis"-al szoktam nyitni mikor írok nekik. Utána csak leírod mit akarsz.

alma2 : CS:S ben magozónak hívták ha egyre gondolunk, pl ilyeneket énis kaptam, hogy "csak magozóval tudsz lõni kisb*zi? szakadt volna anyádba a fejed <#idiota>"

én is lemondtam az LE-t

jöhet a sima<#eplus2>

alma2
regen hogy is hivtak az ilyet ? meggymagkopokodo ? 😊
Betaban 5-bol 4-szer meghaltam barki ellen, ha az volt nalam. Egy assault fegyverrel mar mondjuk 5-bol 2, 3 volt.
Aztan sokak altal nem kedvelt shotgunra valtottam, maris megnyugodotam, szinte csak akkor haltam meg, amikor en is jogosnak ereztem.
Pisztollyal meg a palya masik felerol is le lehet szedni az embereket, igy szinte mindig engineer voltam. A rakatejarol, szuper csavarkulcsa elonyerol nem is beszelve.

szerintem

Azokkal lõni (XM8, G3) nem nagy kunszt. 90 éves nagyanyám is tud vele lõni...

zzeN
Akkor írok nekik mailt, h lecserélhetõ-e a normálra. Hogy fogalmazzam meg?😊 Nem sok "hivatalos" levelet írtam eddig...

Sheltem
Aznap(nem tudom pontosan talán 2 óra).

kfa
Az egy fos. Ak74u vagy xm8compact sokkal jobb. Amúgy meg az "all kits"-ben szereplõ G3-al vagy m14-el fog mindenki úgy is menni, mert azok assault fegyverek, és nem csak mókushergelésre jók.

zzeN
Mennyi idõ alatt válaszoltak a mailedre galaxisnál?

triplet
Én is így vagyok. Ha így lesz ahogy mondod, akkor mondom vissza az LE-t, és rendelem meg a simát.

Sheltem
Arra senki nem gondol, hogy azért nem mondják biztosra holnapra, hogy ma még a sima verzió is fogyjon ? Próbáljatok kereskedõi szemmel is nézni dolgokat.
Holnap tuti bárki megveheti cdgalaxisban, de hülyék lennének biztosra mondani, hátha fogy a másikból is.

Ez pont olyan,hogy írtam nekik mailt mert érdekelt a dragon age collector, azt írták valószínûleg jövõ héten jön. Bementem a boltba, az eladó csávó azt mondta, nem valószínû, hogy collectorból érkezik még nem jellemzõ azokra a kiadásokra(gondolom mivel a boltba voltam már azt hitte megveszem a puritán dvd tokos fost). Erre következõ héten már kapható volt náluk, de nem vettem meg(most meg 12590 helyett 10990 ért van a listájukban és rájukrohad). Talán nem kéne a cdgalaxisnak sem hülyének nézni a vásárlókat. Na de ez már megint offtopic.

triplet
Rwmélem azért egy levelet külldenek hogy csütörtökön küldik. Mer akkor legalább megnyugodok de ha nem küldenek levelet kicsit ideges leszek.