Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Pocok Gratula 😊
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
pTD-hU ptdclan.hu
Én 2000-tõl szinte mindegyik hyperspace-en ott voltam , de nekem a Chris Liebing meg Speedy-J -ék féle techno közelebb ál a szívemhez...
BC2 :(HUN) Buffalo Vendel
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Én is írtam vagy három hozzászólást oda.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
"VÁRHATÓ ÉRKEZÉS*: 2010.03.03. - SZERDA (8-17H KÖZÖTT)"
kíváncsi leszek holnap hozzák e .
pTD-hU ptdclan.hu
Battlefield Bad Company 2: 13671 db
Modern Warfare 2: 15581 db
Úgyhogy húzzatok bele, basszátok meg, alig három napunk van majd' 2000 hozzászólásra!
(😛 😄)
gg
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
Amíg nem érzem magam oltári nagy hátrányban, addig nem unlockolok.
"Az Ön által kért játék elõreláthatóan 03.03-án szerdán, valamikor napközben érkezik üzletünkbe"
Tehát még csak nem is lehet nyitásra értemenni holnap jön vmikor,aki házhozszállt kért annak pedig valszeg csütörtök.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Nem tudom ebbõl mi lehet igaz, nekem ezt mondták. Remélem csak szopatják a népet, hogy több normál kiadás fogyjon 😄 De én ragaszkodom a LIMITED EDITION-omhoz.
Itt meg van egy adag alapfegyver, meg kasztonként 6, plusz egy tucat mindenkinek járó unlock.
Ezt lehetetlen lesz unlock nélkül játszani szvsz.
hallottuk egy párszor, és még fogjuk is<#hehe>#hehe>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Leszarom a k/d-t, lõjön. Nem azt mondom, hogy kezembe sem veszem a többit, de BF2-ben is alap fegyverekkel játszottam világ életemben és nem éreztem magam hátrányban, sõt.
Díszdobozos változatot hülyék lennének ugyan annyiért adni (Ha mégis adják minden tiszteletem).
Biztos nagyon macsónak érzed tõle magad, de azért ha van hatékonyabb fegyver, akkor én inkább azt fogom használni, már ha nem haragszol. Jobban belegondolva, ha haragszol akkor is.
"A várható érkezés azt jelenti, hogy a csomag nagy valószínûséggel, elõreláthatóan
ekkor fog érkezni, de ez jogi értelemben nem garantált."
Szóval szerintem két óra körül kapunk egy levelet(ez a levél is két óra körül érkezett)
alma2 : CS:S ben magozónak hívták ha egyre gondolunk, pl ilyeneket énis kaptam, hogy "csak magozóval tudsz lõni kisb*zi? szakadt volna anyádba a fejed <#idiota>#idiota>"
jöhet a sima<#eplus2>#eplus2>
Betaban 5-bol 4-szer meghaltam barki ellen, ha az volt nalam. Egy assault fegyverrel mar mondjuk 5-bol 2, 3 volt.
Aztan sokak altal nem kedvelt shotgunra valtottam, maris megnyugodotam, szinte csak akkor haltam meg, amikor en is jogosnak ereztem.
Pisztollyal meg a palya masik felerol is le lehet szedni az embereket, igy szinte mindig engineer voltam. A rakatejarol, szuper csavarkulcsa elonyerol nem is beszelve.
szerintem
Holnap tuti bárki megveheti cdgalaxisban, de hülyék lennének biztosra mondani, hátha fogy a másikból is.
Ez pont olyan,hogy írtam nekik mailt mert érdekelt a dragon age collector, azt írták valószínûleg jövõ héten jön. Bementem a boltba, az eladó csávó azt mondta, nem valószínû, hogy collectorból érkezik még nem jellemzõ azokra a kiadásokra(gondolom mivel a boltba voltam már azt hitte megveszem a puritán dvd tokos fost). Erre következõ héten már kapható volt náluk, de nem vettem meg(most meg 12590 helyett 10990 ért van a listájukban és rájukrohad). Talán nem kéne a cdgalaxisnak sem hülyének nézni a vásárlókat. Na de ez már megint offtopic.