Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SZEG007
Na elsö benyomások miután hardcore szervert nem találtam nincs tetves szerverfilter opcio hardcore-ra.... maradt a normál. Szokásos hármat kap lmg-böl ok fal mögé megy váltok marokfegyverre utánna kap még 3 golyot megfordul lelö életerö 29% ez nekik fegyver sebzés emelés????? tankal sivatagos pályán az ég világon semmit nem látok nagy fehérség az egész képernyö gyalogosokra nem is érdemes skulot pazarolni mert tank ágyut kibirják jo váltok toronygéppuskára annyira vakito a sivatag hogy a célkeresztet nem látom nemhogy a 10 méterre lévö ellenséget
Ugy veszem észre hogy még a bétához képest is visszavettek fegyverek sebzéséböl hardcore szerver meg filter opcioba se raktak, meg miaz hogy van killcam én elhiszem hogy bétába berakták, de full verziob killcam minden szerveren na ne vicceljünk már. igy nagyon szmoru leszek mert bétán végig hardcoreon toltam és nagyon bejött ez a normál mod viszont egy kalap szar megint😞

technikai problémák:
+ Random fagyások ha server infot akarok megnézni, favorit server funkcio nem müködik csak elkezd tölteni valamit(hogy minek?)

pingeket nem irja ki minden szerverre.

szerver browser mindig frissit ahelyett hogy archiválná a listát és csak akkor frissitenne ha én akarom

és még biztos találok hibákat amiket elsö update nem orvosolt.

Skynet
Miért ne adott volna/ad???
Aki nem tudja vezetni a helit az bemehetett/bemehet üres szeróra és gyakorolhat,ennyi. Én is így gyakoroltam,vagy ekkora ész kell ahhoz hogy ilyen bárkinek eszébe jusson és ne harc közben bohóckodjon?😊

//Más észrevételek a multival.
A sziklamászásokat megszüntették,most voltam a havas beta mappon,mostmár nem lehet felmenni a sziklákon,nem is sikerült.
És mintha picit gyorsabb lenne a game..Vagyis a futás.
Rage47
a pc-s sztem jobb a szemnek
aricsi
Hát nálam ilyen minden high-ra rakva a warez verzió dx9-ben,közelrõl bebambulva a textúrákat kicsit életlenek. De konzolon is high-on vannak a beállítások,bár ezen nincs mit csodálkozni,fõleg box-ra készült az engine még a bc1-nél,ahhoz képest csak néhány új effekt,új helyszínek,de ugyanaz a külsõ(értsd:árnyék,házak,objektumok,jármûvek...).Játszom vele xboxon is 116cm tv-n azon jól lehet látni mindent😊,am sztem állatul néz ki nagyon. Hát egy dx11-es kari kéne,akkor tudnék mondani különbségeket.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

alma2
Adott a dice lehetoseget, hogy barki elszorakozzon magaban otthon, hogy megtanuljon felszallni a helivel, igy ne bosszantsa a tobbi jatekost ?
Nem hiszem, akkor meg ne sirjatok 😊
En is csinaltam hasonlokat, amikor pl felcserelte a fuggoleges vagy a vizszintes iranyitast a jatek hirtelen felindulasbol a config file turkalasa utan.
Gondolom most meg minden szerver tele is van, igy meg ureset se talal ahol szorakozhat.
Vedelem leul 😊

szerintem

tugyiti
A pc képek közel se max. settingen készültek...
TDC Geronimo
Megy az online stat oldal is már.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

aricsi
Ez ilyen max-on,nem a hülye képeket kell nézni,mozgás közbe faszán néz ki.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

Leszedtem warezban a játékot (tudom-tudom)<#wilting>, a szingli pályák egész jók, bár a DICE inkább ne erõltesse ezt a dolgot.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen multiban! Szóval még 2 nap...., de így legalább nem dõlök be, mint az MW2-nek<#csodalk>
Jah, az is jó megoldás.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Metalmilitiakid
hát én 1200 fullow on tolom de nem tûnik szebbnek mint az

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Skynet
5 is elég vagy egy melléálló assault dobozzal...
Elméletileg anno mondták hogy a teljesben sokkaltöbb c4 kell...
Ahogy nézem már a steam-rõl is lehet húzni a játékot. Igaz március 5. elõtt nem igen lesz feloldva a cucc. 😞

Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!

TDC Geronimo
Nem sok értelme van ilyeneket csinálni, fõleg ilyen minõségbe.

Azt csak akkor lehet c4-el, ha megvan a plusz robbanóanyag "kiegészítõ", mert 6db c4 kell neki összesen.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

grebber
PC vs Xbox 360 vs PS3 Összehasonlító képek.

Csak nekem tünik mindegyik kép oltári ocsmány pixelhalomnak?
Mik ezek low képek?

Next PC upgrade: 2022

Skynet
Kicsivel erõsebb fegyverhatás,szinte semmi lag,értelmes ping kiírás,szebb grafic,több fps, egyenlõre kevesebb csipa.
C4-el még nem próbáltam Mc-omot robbantani,de nagyon úgy tûnik hogy nem lehet (vagy qrvasok c4 kell) mert eddig mindig csak bombalerakással pusztította mindenki.

Darksector: A game update-elt, érezhetõen jobban fut mint az alap warezos,vagy a BETA.
uHs Gerzson
Kussolsz faszláma

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

papo21
ilyet már én is csináltam mert érdekes volt amikor elõször invertbe kezdett el mozogni az apache még jó hogy ki lehetett venni .

pTD-hU ptdclan.hu

DarkSector
hát egyrészt több pálya van, több fegyver, jármû kiegészítõ.
lehet fejlõdni asszem.
és a laggok se nincsenek, viszont gépigény az szerintem nagyobb.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

😄

\"Ferencváros Mindhalálig\":) \"hala MADRID\";) Spanyolország A VILÁG TETEJÉN!!!;)

mNzJean
Nem tudom volt e szó róla de valaki összefoglalhatná röviden , milyen észrevehetõ különbségek vannak a beta-hoz képest a multiban .

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

0Fritz0
Miért, az elmúlt két napban generált 800 pofázás a remegésrõl jobb volt? 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

nem vagy tok jól 😄
közel egy óra alatt 99hsz. 😊))

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

zotya10002
:-)

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

zzeN
Legalább közelebb került a ponthoz<#zavart1>.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

TDC Geronimo
Szeretem amikor ilyen emberek viszik el a helit <#banplz>

arty
"Szebb mint a Crysis. Persze kizárólag DX11-en."

Nem igaz.

Forza.

Na ez is segitség, hogy tudom másnál is jelentkezett a hiba....
Köszi!!!

TDC Geronimo

0Fritz0
Hát, ha neked ez a fétised... 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Sheltem
Pont az ilyenek miatt mint te változtattam meg az aláírásomat ma reggel<#nezze>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

hm
és ezt konzolból állíthatom át?
vagy merre? hol lehetséges ilyesmi állítás!<#vigyor4>
dronkZero
Ja, az élien nem csak vízszintesen, hanem függõlegesen is nagyobb látószöggel lát, az meg itt nem változik meg.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

zzeN
Ohhh, így már értem. Eléggé sután néz ki, habár jobb lenne kicsit nagyobb felbontásban. Köszi az infot!

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

dronkZero
200nál már torzul is. De egyébként jól látod: a fegyverek zoomja FOV-változtatással van megoldva. Kvékben is mókoltam magamnak zúmot anno...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Skynet
Senki sem tudja. Jó pár embernél volt/van.
triplet
Talán azért nem válaszolnak mert senki nem tudja?

Ez a játék sokkal szebb mint az unalmas COD 6
Szebb mint a Crysis. Persze kizárólag DX11-en.
Végy Ati Radeon kártyát, mert az Nvidia egy nagy kalap kaki.
Mindig is az volt.. Ez a reklám helye!
Boron Power
Mondjuk ha látószög, akkor torzulnia kellene a képnek. Érdekesen oldották meg, hogy úgy néz ki mintha messzebb kerülnél. Kb úgy kellene kinéznie, mint pl. AVP-ben az alien látásmódja. Sztem.

#14867, senki nem válaszol...no...
????
<#szomoru1>

Skynet
óóóó a tököm....Köszi....😄
TDC Geronimo
nem a látótávolságot, hanem a látószöget.

zzeN
Gondolom h már felhasználta, ha nem akkor még retardabb😄.

TDC Geronimo
elsõ napi patch óta igen. Settings.ini-be. alapérték 55 és asszem jelenleg 30 és 200 között állítható. Max értéket majd késõbb lejjebb viszik.

Sheltem
Ezt hívják igénytelenségnek <#crazya>

Triplet: Errõl van szó...Nem beszélve arról, hogy a polcon is másképp mutat...Dehát magyarázhatod ezeknek...ezeknek csak a heccsát számít meg a maszter gunner bedzs...<#idiota>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

baLFASZJa megmutatja a VIP kódot. Szóval még az unlockokat is baszhatja.

triplet
Hát én épp máshogy vagyok. A játék kivétele elõtt én percekig tudom nézni a borítot gyönyörködni benne, stb.

Skynet
Lehet a játékban a FOV-ot basztirgálni?😊
Légyszi....#14867...valaki találkozott már ezzel!!??
<#fejvakaras><#worship>