Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugy veszem észre hogy még a bétához képest is visszavettek fegyverek sebzéséböl hardcore szerver meg filter opcioba se raktak, meg miaz hogy van killcam én elhiszem hogy bétába berakták, de full verziob killcam minden szerveren na ne vicceljünk már. igy nagyon szmoru leszek mert bétán végig hardcoreon toltam és nagyon bejött ez a normál mod viszont egy kalap szar megint😞
technikai problémák:
+ Random fagyások ha server infot akarok megnézni, favorit server funkcio nem müködik csak elkezd tölteni valamit(hogy minek?)
pingeket nem irja ki minden szerverre.
szerver browser mindig frissit ahelyett hogy archiválná a listát és csak akkor frissitenne ha én akarom
és még biztos találok hibákat amiket elsö update nem orvosolt.
Aki nem tudja vezetni a helit az bemehetett/bemehet üres szeróra és gyakorolhat,ennyi. Én is így gyakoroltam,vagy ekkora ész kell ahhoz hogy ilyen bárkinek eszébe jusson és ne harc közben bohóckodjon?😊
//Más észrevételek a multival.
A sziklamászásokat megszüntették,most voltam a havas beta mappon,mostmár nem lehet felmenni a sziklákon,nem is sikerült.
És mintha picit gyorsabb lenne a game..Vagyis a futás.
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
Nem hiszem, akkor meg ne sirjatok 😊
En is csinaltam hasonlokat, amikor pl felcserelte a fuggoleges vagy a vizszintes iranyitast a jatek hirtelen felindulasbol a config file turkalasa utan.
Gondolom most meg minden szerver tele is van, igy meg ureset se talal ahol szorakozhat.
Vedelem leul 😊
szerintem
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen multiban! Szóval még 2 nap...., de így legalább nem dõlök be, mint az MW2-nek<#csodalk>#csodalk>
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Elméletileg anno mondták hogy a teljesben sokkaltöbb c4 kell...
Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Csak nekem tünik mindegyik kép oltári ocsmány pixelhalomnak?
Mik ezek low képek?
Next PC upgrade: 2022
C4-el még nem próbáltam Mc-omot robbantani,de nagyon úgy tûnik hogy nem lehet (vagy qrvasok c4 kell) mert eddig mindig csak bombalerakással pusztította mindenki.
Darksector: A game update-elt, érezhetõen jobban fut mint az alap warezos,vagy a BETA.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
pTD-hU ptdclan.hu
lehet fejlõdni asszem.
és a laggok se nincsenek, viszont gépigény az szerintem nagyobb.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
\"Ferencváros Mindhalálig\":) \"hala MADRID\";) Spanyolország A VILÁG TETEJÉN!!!;)
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
közel egy óra alatt 99hsz. 😊))
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Köszi!!!
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
és ezt konzolból állíthatom át?
vagy merre? hol lehetséges ilyesmi állítás!<#vigyor4>#vigyor4>
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Szebb mint a Crysis. Persze kizárólag DX11-en.
Végy Ati Radeon kártyát, mert az Nvidia egy nagy kalap kaki.
Mindig is az volt.. Ez a reklám helye!
????
<#szomoru1>#szomoru1>
Triplet: Errõl van szó...Nem beszélve arról, hogy a polcon is másképp mutat...Dehát magyarázhatod ezeknek...ezeknek csak a heccsát számít meg a maszter gunner bedzs...<#idiota>#idiota>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
<#fejvakaras>#fejvakaras><#worship>#worship>