Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ley Roland
Azért ez nem így van! Ha szar a cucc akkor még ott a doboz amit szét tudsz törni... <#vigyor><#vigyor>

MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

arty
"Lassan eljön a digitális vásárlás kora"

az ég óvjon tõle... (halott használtpiac, drágaság, teljes kiszolgáltatottság)

Forza.

zzeN
De a FOV-val(Field of View ugye) nem csak a látótávolságot lehet növelni? Minél több annál jobb mi?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Csak nekem nem töltõdik be a kép teljesen?

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

0Fritz0
Nem dobozt veszek, hanem szoftvert.
Amennyiben a cucc jó, akkor a dobozt leszarom úgy 1 perc után és ha esetleg a cucc egy rakás szar... nos akkor is. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

arty
forditsuk meg, miért nem kerül kicsit többe és extrább az LE (CE vagy tökmind1) ?

Forza.

TDC Geronimo
Lassan eljön a digitális vásárlás kora. Az olyan boltok, amik dobozos verziókból élnek nagyon nem akarják ezt, de elkerülhetetlen lesz elõbb vagy utóbb. Lehet ez az oka az egyre silányabb csomagolásnak.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Itt van egy kép, amin jól látható a FOV változás különbözõ értékeknél.

Sheltem
Basszus oké, hogy ez "csak" limitált, de csak én emlékszem azokra az idõkre(srácok 5 éve még az volt..), hogy ha egy új kiadású játékot vett az ember(sima verziót!) minimum volt, hogy papírdobozban kapta,(vagy lehet csak én fogtam ki ilyeneket)? Mostanában minden sima dvd tokban van baz és ráadásul belülrõl igénytelen fehér a borító...Én amikor MW2t a kezembe nyomták azt hittem valami homemade kamupéldányt kaptam <#idiota> Baz már észre se vesszük ezeket a dolgokat olyan szépen megetetik velünk...

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Skynet
Mivel gyakorlatilag a videókarin kívül mást nem írtál a gépedre így igen lekorlátoztad a válaszlehetõségek számát: a videókarid a baj...😄
(Proci? Memória??)

// 2.6-os duplamagos MI?
JA igen...
2.6-os duplamagos procim van , 2 giga rammal.
Egy-két helyen van benne valamiféle grafikai hiba olyan futó ki kockák, de a frapsban nem látszik, ha shotolok...mitöl lehet az.....
Föleg a falakon láttam...
<#fejvakaras><#conf>

Skynet
Én nem. Ha többe kerülne a LE mint a sima még azt mondanám jogos a felháborodás...De ugyan annyiba kerül a két változat, teljesen egyértelmû volt hogy a 6 extrán kívül semmit nem kap az ember. Ennyi...😊
Sziasztok.
Nekem az lenne a kérdésem, hogy ha szétesik a kép (inkább szaggatásnak nevezném...), akkor mi a gyenge a gépemben ami ezt okozza?
Amúgy maga a játék egyszer sem halt még meg, csak szaggat, még 800x600 felbontáson is ugyan úgy. ASUS EAH3650-es videókarim van (http://hu.asus.com/product.aspx?P_ID=GuhRUP8Olx50xGwO). Én erre gyanakszom.
TDC Geronimo
Csak az a különbség hogy ez nem CE, hanem limitált. Limitált azért, mert tartalmaz 6 unlockot.

Sheltem
Egyébként a srácnak 100% ig igaza van. Manapság(nagyon kevés kivételt leszámítva(pl blizzard) ) már az számít collector editionnek ha nem sima dvd tokban van egy játék... Itt tartunk 2010ben...100%ig igaza van a csávónak, már csak azért is mert ha már az elsõ része igényes tokban volt akkor kurvára illett volna legalább ugyanolyanba rakni a 2.at...
Csak egyet tudok vele érteni...

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

sorry de egy kicsit felbaszta az agyamat a játék!

TDC Geronimo
l2p

TDC Geronimo
😄DD

ugyanannyiba került mint a sima verzió. mit várt ez ?

Jim Morrison
b*szki 😄DD

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Boron Power
Én is azokkal játszottam elõször multiban. Még modemmel a duke nukemet. De rég vóót.

Boron Power
Jó elcsesztem eggyel a hivatkozást <#vigyor4>

Helyesen: #14847

Sheltem
"Mw2 borítóján legalább fújt a szél" 😊)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

triplet
Engem az 1945-ben az idegesített hogy(singleben), nem tudtam azt a kurva botot leszedni csipával 2 méterrõl sem, mert olyan, mint ha nem találta volna el. Azt oda kellett menni 1 cm-re, és leszedni.
Az érdekes az, hogy ebben a részben meg 1 km-rõl leszedek akárkit csipával a videókból ítélve.

zzeN
Pc-s leáldozott topikból: Bad Company 2 Limited Edition bemutató
Szvsz még a játékot is eladja emiatt a retardált fajtája😄.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Nem is állt szándékomban bevágódni a többieknél!Nem is azért írtam le,hogy megsértsem õket!Sajnos ez lesz!

Nem adok 1 hónapot és ..........hajaj!
Sheltem
Én egy másik kommentre reagáltam teeee. Én duke3d/quake1 el kezdtem a multi pályafutást fps terén... Nem mai gyerek vagyok már sajnos <#idiota>

Boron Power
Figy olyanra értettem, aki mw2-vel kezdett el játszani. Annak sok mindenrõl nem lehet fogalma. Pl. csapatjáték, célzás, visszarúgás ellentartani a fegyvert, egyenlõ feltételek között játszani.

Nyilván ha játszottál korábbiakkal, akkor tudod mirõl beszélek.

Skynet
Rányomsz egybõl egy CANCELT bepipálod a punkbustert és akkor kb 5 mp alatt lelistáz....Amúgy itt is alapból amikor mindent kirakatsz vele megvan az a 20 mp...
Sheltem
<#wilting>

gagax
Személy szerint nekem is megvana MW2, ott is elég jól nyomtam meg COD4 COd2 is elég jól ment... most akkor azért mert mw2 vel is játszottam már szar játékos vagyok o_O najó vágom hogy vegye az magára aki akarja na de azért leszarozni egy játékost mert MW2 vel játszott és te BF fan van vagy😮 MW2 be is ha klánal vagyunk fent elég jól lehet taktikázni ahozképest hogy 20X kisebb mapp van bent mint BF be... Cod4 et valahol 8K-10K + killbe fejeztem be mw 2 be most olyan 2K és valaháyn száz + ba vagyok de messze nincs benne annyi játék idõ mint cod4 be...

zzeN
A server browser gyorsabb mint a beta-ban? Átlagba kellett várni vagy 10-20 mp-et, enyhén zavart.

Skynet
Nem akarlak elkeseríteni de nemhogy rpg-vel is leszedek egy helit,de még sniperral is ki szoktam lõni a pilótákat....😄

De tudok mondani olyan játékot aminél 3-4 lövés kell a helibe rpg-bõl..😊
KURVA ANYJÁT A DICENaK!''''+++!%/=U()Ö+("'+)"'=+Ö)("'+='"+++++++!!!!!!!!!!4

MIASZAR EZ HOGY EGY KIBASZTOTT HELIT NEM LEHET RPGVEL LESZEDNI?????????????????????

Sheltem
Van egy olyan sejtésem, hogy ezzel a kommenteddel itt nem loptad be magad a többiek szívébe <#idiota>

Boron Power
TEEE 😊

Ez multiplayer játék, nem ilyen haverral kiverjük a farkunkat típusú 😊

Kben úgy érzem bétában nem a csít miatt szívhattál 😊

s0n1c
Siker, yay \o/
Skynet
Ugyan az lesz a sorsa....Elfelejtesz pár dolgot.
Itt eredeti playerek közé sehogy sem keveredhet warezos,ha lesz is warez (remélhetõleg nem lesz) annak külön server kell.
A Punkbuster mûködik,jóval aktívabb mint a VAC,olyan szeróra fel sem kell menni ahol nincs bekapcsolva.
A bérelt szerverek tulajdonosai admin joggal rendelkeznek így kapásból kivághatják ha valaki cheat gyanús.
MW2-ben simán keverednek állandóan a warezosok az eredeti játékosokkal,a VAC gyakorlatilag egy nulla a Codos cheatek ellen,bejelentés alapján sem hajlandóak nagyon foglalkozni a COD cheatekkel,és még megvédeni sem tudod magad mert se admin se egy rohadt VOTE KICK opció.
Szóval igen erõsen nem lesz ugyan az a sorsa😊
Aha remélem igazatok lesz!(bár nekem mindegy)

lol, beírod és már jön is!Nagyon szánalmas..........akkor ezért aláztak a bétában!Mert ott is voltak furcsa dolgok!Hogy ro.adnának meg!
És már le is mondtam a megrendelést....akkor inkább játszom a szinglit 5x!
Itt rontotta el a készítõ.....nem tett bele olyat amit a MW2-be special ops-two player!!!!
Én is megveszem, amint lesz pénzem. A bétát az elejétõl egészen a végéig toltam, és iszonyatosan jó sztem.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

s0n1c
Jah, azt próbálom most 😊
Wanted
A béta alatt mindíg találkoztam magyarokkal.
Ahányszor csak beléptem és beköszöntem, mindíg volt pár magyar is a szerón.

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

TDC Geronimo
administrator mód

Boron Power
Ennyien legalább. Én többre számítok. Nagyon sok codos is kiábrándult (nem az ilyen cod mw2-es fajta, hanem jó játékos), azok is megveszik.

Korábbi codos ismerõseim közül 10-et kb.

s0n1c
Viszont a server browser nálam megint beszart 😊 Elsõ indításkor még kiírta a pingeket, most már nem 😞
Skynet
Conquestben eddig 1 mapon voltam (franctudja a nevét) vagy másfél órán át ,nagykikötõs építkezéses gyáras hangáros. Teljesen frankó mert mindenhogy kiélheti magát az ember,sok jármû van a pályán de a rengeteg tereptárgy és épület miatt jól lehet kommandózni is😊
Ha a többi is ilyen nem lesz gond, rush közben olyan pályákon voltam csak pislogtam,a BETA féle havas szvsz a "leggyengébb" mind közül amit eddig láttam😄D
tugyiti
TDC Geronimo
closed betaba PB nélkül mentek ezek a fosom kliens oldali hackek. Ennek a 90%át pb kiszûri...

zzeN
Vajon itthon hányan veszik meg PC-re? 100-200-an? Jó lenne ha lenne majd aktivitás a magyar szerókon(ha lesz).