Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
az ég óvjon tõle... (halott használtpiac, drágaság, teljes kiszolgáltatottság)
Forza.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Amennyiben a cucc jó, akkor a dobozt leszarom úgy 1 perc után és ha esetleg a cucc egy rakás szar... nos akkor is. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
(Proci? Memória??)
// 2.6-os duplamagos MI?
2.6-os duplamagos procim van , 2 giga rammal.
Föleg a falakon láttam...
<#fejvakaras>#fejvakaras><#conf>#conf>
Nekem az lenne a kérdésem, hogy ha szétesik a kép (inkább szaggatásnak nevezném...), akkor mi a gyenge a gépemben ami ezt okozza?
Amúgy maga a játék egyszer sem halt még meg, csak szaggat, még 800x600 felbontáson is ugyan úgy. ASUS EAH3650-es videókarim van (http://hu.asus.com/product.aspx?P_ID=GuhRUP8Olx50xGwO). Én erre gyanakszom.
Csak egyet tudok vele érteni...
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Az érdekes az, hogy ebben a részben meg 1 km-rõl leszedek akárkit csipával a videókból ítélve.
Szvsz még a játékot is eladja emiatt a retardált fajtája😄.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Nem adok 1 hónapot és ..........hajaj!
Nyilván ha játszottál korábbiakkal, akkor tudod mirõl beszélek.
De tudok mondani olyan játékot aminél 3-4 lövés kell a helibe rpg-bõl..😊
MIASZAR EZ HOGY EGY KIBASZTOTT HELIT NEM LEHET RPGVEL LESZEDNI?????????????????????
Ez multiplayer játék, nem ilyen haverral kiverjük a farkunkat típusú 😊
Kben úgy érzem bétában nem a csít miatt szívhattál 😊
Itt eredeti playerek közé sehogy sem keveredhet warezos,ha lesz is warez (remélhetõleg nem lesz) annak külön server kell.
A Punkbuster mûködik,jóval aktívabb mint a VAC,olyan szeróra fel sem kell menni ahol nincs bekapcsolva.
A bérelt szerverek tulajdonosai admin joggal rendelkeznek így kapásból kivághatják ha valaki cheat gyanús.
MW2-ben simán keverednek állandóan a warezosok az eredeti játékosokkal,a VAC gyakorlatilag egy nulla a Codos cheatek ellen,bejelentés alapján sem hajlandóak nagyon foglalkozni a COD cheatekkel,és még megvédeni sem tudod magad mert se admin se egy rohadt VOTE KICK opció.
Szóval igen erõsen nem lesz ugyan az a sorsa😊
lol, beírod és már jön is!Nagyon szánalmas..........akkor ezért aláztak a bétában!Mert ott is voltak furcsa dolgok!Hogy ro.adnának meg!
És már le is mondtam a megrendelést....akkor inkább játszom a szinglit 5x!
Itt rontotta el a készítõ.....nem tett bele olyat amit a MW2-be special ops-two player!!!!
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Ahányszor csak beléptem és beköszöntem, mindíg volt pár magyar is a szerón.
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Korábbi codos ismerõseim közül 10-et kb.
Ha a többi is ilyen nem lesz gond, rush közben olyan pályákon voltam csak pislogtam,a BETA féle havas szvsz a "leggyengébb" mind közül amit eddig láttam😄D