Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Francba, pedig hc szerver az igazi...

triplet
Hát mivel tegnap is ki volt rakva már 11-kor(lehet hamarabb nem tdom 11-ig aludtam), hogy ma várható😊

darki81
majdbe jáccotok mi? XDXDXDXDXD

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Sheltem
Szerinted ha a "nap folyamán" "várható", akkor 9:40 re ki lesz neked írva, hogy kapható e ma? -.-

Denes888 csak én érzem azt, hogy ez "enyhe" elõny lenne a többiekkel szemben annál aki használja? (Nem hiszem, hogy benne hagyták ezt a lehetõséget, de ha ki lehet kapcsolni és én megveszem elsõk között leszek aki kib*ssza a bloomot)

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Batistuta007
nekem is csak a hc adta az igazi élményt.azt hittem pedig lesz szerver rendezés.nah mindegy most az érdekel jön e a limited vagy át kell íratnom simára:S

Denes888
Ha zavarnak az eros fenyek sivatagba, hóba akkor setting.ini-ben tegyetek a bloom-ot false-ra. Betaban ki lehetett kapcsolni, es sokat javitott rajta.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

uHs Gerzson
Ismerösöm most írt hogy neki tegnap este meghozta a futár LE verziót. Mondom nekik hogyan? Barátja megvette neki Amcsiban és elküldte furárral <#banplz>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

triplet
10 perc és kinyit a cdg. Ami azt jelenti hogy kb 9:40-re kiírják a honlapjkon hogy kapható-e már, vagy hogy csütörtökön kapható-e csak😄

uHs Gerzson
Ezt ember válogatja milyen modban szeret a játtékal játszani 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Egyetértek én is ott voltam, a hardcore módra nem értem miért nem lehet rendezni a servereket, még optionsbe sincs hogy bepipálhatnád.
Mert valljuk meg az arcade mód az kalap fos.

Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1

Sheltem
😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

darki81
az 576-ba az elõrendelt limitálltért vajon mikor lehetmáá menni máá 😊

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

uHs Gerzson
"Mától kapható a limited edísön" Várjááá, Várjááá még azzal a kiselentéssel 😄

Sheltem
Jééé egy kisgabo!

Há te mit keresel itt he? 😊
Azért szerintem várj még olyan 2 napot, addigra lesznek pro és kontra vélemények.. Mától kapható a limited edísön ezért az emberek99%a ma kezd el vele játszani, onnantól "objektívebb" (értsd. nem csak az elvakult(szó szerint is a sivatagi pályákon) véleményeket olvashatod) énis ezeket várom elsõkörben.

A játék szerintem az eddigi legjobb háborús élményt hozza.

Good Work Dice.

A sivatagos pályán meg amikor várod hogy elüljön a porvihar és elõbukkanjon az ellen, anyáám annyira ott van a feeling.

Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1

Carloska
3 napja tolom és azt mondom neked eddigi legjobb bf vedd meg

<#nyes>

darki81
én meg beclaymorézommagam XD

kisgabo
urak,

megér 10 ropit a gamma? hsz-ek száma elég durva, de azé megkérdem...

arty
de

csak éppen 1280x1024-ben

Forza.

tonyr
A GAME-T AKAROM !!!
szögesdrot kifeszitve gls elé... meloba is keresem a sorok közt az m-com dobozokat, ill hogy aki rámfordul arra leadok egy sorozatot !
nem vagyok függö, azthiszem ki lehet jelenteni, de ha végre kezemben lesz a dlágaszág, akkor leaknázom az udvart, és c4 lesz ajtom elött hogy senki se zavarjon 😄

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

papo21
én kaptam tegnap akkor ezt írták :
ÁRHATÓ ÉRKEZÉS*: 2010.03.04. - CSÜTÖRTÖK (8-17H KÖZÖTT)

pTD-hU ptdclan.hu

Sheltem
Úgy mész be érte, hogy fel se hívod õket? Ne viccelj... A "nap folyamán" kapnak belõle..Tehát lehet zárás elõtt 1 órával. Mindenképpen hívd fel õket...Bár ha sok a szabadidõd <#idiota>

darki81
hivd fel õket mert lehet holnap lessz belõle

papo21
így legalább látni lehet majd a többiek k/d-ját is mert azért engem pl ez is érdekelni fog

pTD-hU ptdclan.hu

hmm
nem kaptam levelet még cdgalaxystól,de a honlapjukon tegnap óta az van,h ma érkezik,úgyhogy bemegyek érte.remélem nem linkre mek...:S
Carloska
nah megcsinálom az utolsó 3 enginner fegyvert , azért uzi odafog baszni meg pp 2000 avtomat egy 4xeres optikával 😄😄

mehetne is a bannerba be ! :S

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Carloska
van valaki fent? vegyen fel buddyra

Carlos_HUN

Boron Power
Pinget a béta az csak rendszergazdaként futtatva írta ki. Lehet a véglegesnél is ez van.

Mr Manson
Na ... lassan lehet figyelni a szállítást! 😄

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Biztos függõ az elsõ, már több mint 29 órát játszott vele.

Annyi, hogy a nyomorult szniper lássa, hogy a pálya másik végébõl mennyi játszani próbálót puffogtat le...

Krinyo
Kifejtenéd mi értelme?

uHs Gerzson
Az nem azafajta map volt <#wink>

papo21
bizony hogy van értelme én meg nagyon is hiányoltam hogy nem volt betaban, én még a pinget is hiányolom hogy nem írja ki .
amúgy nektek már megvan ? hol vettétek meg ?

pTD-hU ptdclan.hu

Sheltem
Panama Canal nagyon szimpatikus map nekem(videók alapján is), de ami a bétában volt map....Hadd ne mondjak róla véleményt, korán van még a flamehez <#idiota>

zzeN
Én is csak képekbõl/videókból informálódtam😄.
Pl. itt.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Sheltem
Kis falus neve? (jutyubon megnézném)

zzeN
Nincs, csak kis falus, biztos lesz majd.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Sheltem
Jó reggelt!

Na akik már multiztak:
Kiderült van e városos pálya a játékban? (Lásd Strike at Karkand @ Battlefield 2).

s0n1c
Nem tudom, én nagyon jól szórakoztam tegnap este, a hófúvás port valdeznél ill. a "homokvihar" a sivatagos pályán nekem csak emelték az amúgy is igencsak odabaszós háborús hangulatot. Szerintem a sebzést is növelték picit, a futás gyorsabb lett. A hangok még mindig zseniálisak, a graf med beállításokon is kurvajól néz ki. Conquest mapok nagyon szépek, nagyok és több fronton is megy a harc. Pontok bezsákolását is nehezítették ofkorz, betaba átlagba 2k felett voltam mindig, most elég nehezen tudok 1-1.5k-t szermányolni, na nem mintha ez rontana a játékélményen. Egyetlen egy dolog nem tetszik (bár inkább leszarom), a k/d arányt nem értem minek kellett berakni a scoreboardra, kör végén úgyis megmutatja, úgyhogy nem látom az értelmét.

Summa: rohadt nagy csillagos ötös a DICE-nak. Gimme' xm8 lmg.
Zs0lt1
hát jah megy, de még a statok nincsenek feltöltve 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

grebber

Next PC upgrade: 2022

Ezért teremté meg a DICE csak NEKED a tracer-t... (nem biztos hogy jól írtam 😄 )

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

0Fritz0
Csórikámat mindenki leszólta, de okosan megtalálta a megoldást:
Kikapcsolta a hozzászólásokat és az értékelést.

Ez tényleg azt hiszi, hogy ha nem látja, akkor senki sem nézi majd hülyének? "Dugd a homokba a fejed hadmûvelet" 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

REPS0L
hát én még a kis letöltött verziómat nem töröltem le <#crazya>

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

trident
Van amikor az a jó, ha megjön, de van amikor ép az nem jó.<#smile>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Mr Manson
<#pardon1> Akkor ma megjön vagy nem jön, vagy jön csak mégse? <#awink>

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

SZEG007
Ja az igéretekkel ellentétben a szerver filter opciokat nem jegyzi meg a játék, fegyver beálitásokat szintán nem jegyzi meg a játék komolyan nem arra számitottam hogy a tetves bétát adják ki több pályával..