Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dronkZero
Mármint úgy érted, hogy azt illusztrálta Jean, hogy milyen SZOKOTT lenni egy limitált kiadás, nem azt, hogy milyennek KELL lennie.

A limited edition továbbra sem jelenti azt, hogy extrább, vagy több, csak annyit, hogy korlátozott példányszámú. (He nem érted a szavakat ebben a mondatban, kérdezz nyugodtan!)

Másik fele, és ezt általánosságban mondom, hogy jobban jársz, ha nem a te saját túlzott elvárásaidra építesz, hanem inkább tényekre. Hónapokkal ezelõtt le volt írva feketén-fehéren, hogy mi lesz a limitedben. Fõleg ezután szánalmas a vergõdés azon, hogy nem gyémántokkal kirakott színarany dobozban jött ki mégsem.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

ezt most nem értem :S 😄
darki81
ahogy megszerzem a bfbc2-õt, felteszem a cod6-ot XDXDXDXDXDXD

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Hehh,én bementem 10-kor az 576-ban,azt mondták hogy a limited csak délután érkezik meg,mondom hogy jó,akkor lemondom az elõrendelésem és kérnék egy simát😄Most meg itthonvok,és telepítem is.

Találkozunk a harcmezõn!

Nikknáme in Bed Kompáni túú: Renato1993

Feleslegesen senkit sem sértegetek...

Sheltem
Egyébként BF2 ben is voltak FF off szerverek.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Ezzel a lelkiismeretesebb játékosokra gondoltak hát nem érted? Megkímélnek téged a stressztõl/lelkiismeretfurdalástól amit az okoz, hogy szerencsétlen csapattársadat véletlenül tankkal arconb*szd, ezáltal jobban tudsz kihagyás nélkül koncentrálni a gigantikus csatára.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

darki81
majd tkzunk a heliért 😄😄😄 (vicc)

darki81
jah, akkor jó 😊 thx

arty
sem bf42-ben, sem bf2-ben nem voltam olyan szerveren, ahol ne sérült volna a csapattárs is. ott is kapcsolható volt csak nem használta senki? vagy ez most a bc2 "újdonsága" ?

Forza.

akk az 😄 hanyagság akár sokba is kerülhet (pl.: 12.500 ft)
HeadHunter86
Nagy igazságot mondtál ezzel ! Szerintem itt le is zárhatjuk a vitát.

Sheltem
A mapok majd a collector verzión lesznek rajta <#idiota>

(jujj most elbújok)

0Fritz0
Ehh... a pár napja kijött +2 map-ot lehet letölteni, nem az összeset.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

zzeN
ps3-as<#whatever>

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Az, hogy te mit szeretnél, vagy mit gondolsz semmit nem jelent.
Bekopizom neked, hogy megértsd:

"A Limited Edition várható extra tartalma, 6 játékbeli tárgy:
- Megerõsített jármûpáncélzat
- Másodlagos támogató fegyverzet a jármûvekre
- Nyomkövetõ lövedék
- Jármûre szerelt mozgásérzékelõ
- M1A1 gépfegyver
- M1911 .45 kaliberû kézifegyver"

Slussz. Ha nem tetszik, nem veszed meg. Ha nem tudsz olvasni, te bajod...

0Fritz0
Most azokat a limited-eket linkeljétek be, amik ugyanannyiba kerültek, mint az alapjáték.
Köszönöm

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Carloska
másnál is van kapcsolási probléma most amit írtam nemrég ?

darki81
mi a..? nemfért rá a lemezre a maps? 😄 nemá... mértnemadtak 2 dvd-t? kb 5 forint 1 dvd elõálitása

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Igyen xbox limited vip code 😄 grat
AntiHero
Uh M1 Grand durván jól sebez. Eleinte hasznos. (multi)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

0Fritz0
Szerverbeállítás függõ, ki-be lehet kapcsolni a FF-t

Sheltem
Haggyad má õket! Ezek a kiadók tévedtek nem az EA...limitedbe csak egy kódszámot illik rakni baszod! <#heureka>

[UNQL]Echo
Jaja es ezt nevezik normalnak apukam Itt tart a vilag...<#nyes>

Vicc

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

0Fritz0
A dobozban lévõ kóddal tudod aktiválni a 6 unlockot.
A térképeket külön le kell tölteni mindenkinek.

Bezonyám, pedig hányszor mentem oda támadó kezdõnél a hegytetõre, hogy hátbakéselem a sok butaparaszt sznájpert és nem lehet...
És ez a normál mód! Külön HC kell arra, ami eddig sehol nem volt alap...

Valami plusszal el kell adni a szart is. :-))

darki81
de amúgy a játék a lényeg, nem az a pár bóvli lom amit adhattak volna 😊

arty
komolyan mondjátok, hogy normál modban nem tudom lelõni a sajátjaimat? azaz bevághatom a gránátot a tömegbe és csak az ellenfél hal meg?!?!?!?

ilyen létezik ?!?!?!?!?!?!?!

Forza.

Még mindig igyekszem türelmes lenni és megállni, hogy ne reagáljak a hülyeségeidre😊

kicsit elõbb JCSR Jean illusztrálta milyen egy limitált kiadás én még hozzzátenném a stalker limitált kiadásait.....
És mivel ebbena topicban vagyok félve merem leírni hogy volt egy játék amihez egy jópofa nightvision -t adtak...

Most már érted mi a limitált?

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Megjott. Feltettem. Kiprobaltam. Jo. Melo utan majd tolom. A fegyverekkel semmi baj nincs szerintem, eddig legalabbis ugy tunik.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

darki81
de remélem majd egy plakátot eltudok kunyerálni amikor már veszik le XD

RiCSi1234
Na, mind1.. Agyfaszt kapok ezektõl! 😊

GTA V (*.*)

[UNQL]Echo
A HC mod sztem meg igy is tul gyenge.Mi az hogy tank meg a heli loszer nem fogy???Nemtom a full verzioban fogy e de betaban nem az tuti.Ezzel az erovel a kezifegyobol se fogyjon mar ki.
Sztem meg epp hogy az FF hianya vonza az "amcsi" tipusu playereket.Parszor attevedtem BF2-ben usa szerverre.Na ott aztan nyomta az ostoba commander sajat pontra a tuzerseget a repcsi meg szonyegbombazta a tomeget.Siman kotelezove tennem az FF-et mindenhol.Lehet lenne par nehez honap de aztan kilokodne a fergese a szerverekrol...

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

zzeN
A kóddal nem csak a mapokat lehet letölteni? A fegyverek csak simán unlockolva vannak a discen?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Carloska
jól néz ki máskérdés , hogy a mind a 2 játék egy kalap blow budget szar voltt 😄

0Fritz0
"Ami viszont tényleg gáz, hogy pár szarért, ami nem lehet több még Megabálytban sem 10 max 15 megánál, az már miért Limited Edition?"

Az LE egy bittel sem tartalmaz több adatot, mint a sima verzió.
A "többlet" egy kódsor, ami a dobozban van.

Higher
Mi az frx-szel voltunk top3-ba clanbase desert combat ladderen és miután találtunk játszahtó HC szervert normálra nem mentünk többet és asszem ez a véglegesben is így lesz. Szerintem azért még tudunk lõni de teljesen egyetértek Echo-val hogy a HC-nek kellene az alapnak lennie.

Carloska
# We are aware of the connection issue some PC users are experiencing. We are working on a solution. about 1 hours ago via TweetDeck

áhhhhhhhhhh 😄

RiCSi1234
És igen, épp még ezt akartam írni.. Ennyi <#nevetes1>

GTA V (*.*)

Tatyla
nyíregyházi 576-ba holnap délre ígérik...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

RiCSi1234
és te ezt el is hiszed neki, hogy ez el fog fogyni?? 😄 Volt ilyen annó más játékkal is, még mai napig is csak a limited kapható, annyira limited volt 😄

GTA V (*.*)

RiCSi1234
És?? A kedves videókészítõ vajon hol olvasta, hogy a Limited Edition majd arany dobozban, meg 150 oldalas Battlefield bibliával jelenik meg?! Sehol!!
Ami viszont tényleg gáz, hogy pár szarért, ami nem lehet több még Megabálytban sem 10 max 15 megánál, az már miért Limited Edition?? Végülis árban ugyan annyi, de akkor is.. Hogy ez nekik miért biznisz??!! <#idiota><#vigyor5>

GTA V (*.*)

zzeN
Azért egy CE-t elfogadnék, mint ami az 1. résznek volt, szép arany<#finom> + egy granyót😊

dronkZero
Ezek szerint nem érted azt a szót, hogy "limited". Ez alapvetõen nem baj, de az már igen, hogy hülyeséget beszélsz.

Korlátozott kiadás. Van belõle X ezer darab, el fog fogyni valamikor, onnantól csak a normál lesz kapható. Tehát limited, ahogy mondták.

Ebben mi az, amit nem értesz, és emiatt átverésnek, vagy túl "bátor" dolognak tûnik?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Micsoda? Oda van írva miben különbözik a többitõl.
Tudsz olvasni?
Hol látod, hogy díszdoboz, meg papírtank, meg tangabugyi?

köszi😛

kfa
Magyar mentalitás powaaaaa

0Fritz0

Tegyétek a szívetekre a kezeteket: Valóban igen bátor dolog volt ezt Limitált kiadásnak elnevezni....
Még jó hogy nem kerül több fabatkába mint a normál kiadás....

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."