Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eljen><#puszis>
Ezek után a siglit megnézni nincs is értelme.

az 1943 nem csak konzolra jelent meg?

koschwarz
további vélemény by me:

feltettem az ú nvidia drivert, amit elvileg erre is optimalizáltak. tükörsimán fut a játék (8800gt, 2Ghz dual core, 2G ram), bár egyszer egy olyan durva textúrahibát láttam, mintha paint-tel firkált volna bele a kislányom a képbe 😊 kicsit másfelé néztem, majd vissza és eltûnt. azt hiszem ez a háborús sokk 😊))

egyébként nagyon szép a játék, azt hittem kapásból le fogom venni a grafikát minimumra, de egy ideig szerintem még élvezem a látványt.

felvetõdtem egy hardcore szerverre. szerintem BAZIJÓ! a hud nem hiányzik, és rohadtul élvezem, hogy nem kell másodpercekig lõni valakit hogy elpusztuljon, persze én is többet haltam. unlokkoltam az assault, engi meg a medic "jobb" fegyvereit, de hc szerveren tényleg nem éreztem igazi különbséget a fegyverek között.

õszintén nem értem azokat akik a rombolást fikázzák. ez a mai piacon szerintem zseniális. ahogy a map végére minden romokban hever, hogy ottmaradnak a kilõtt jármûvek (fedezéknek, zsír!) nagyon komoly hangulatot ad.

egy kicsit továbbra is zavar, hogy a mapok "kicsik", bf2-höz viszonyítva, persze a "másik" játékhoz képest még mindig óriásiak. egy konveszten a legtöbb a 4 db zászló, de ettõl meg jó pörgõs az egész, el kell ismerni, nincsenek olyan üresjáratok, mint olykor a bf2-ben, szóval összességében ez sem gáz.

egy-két map elég nyomorék azért, pl. a sivatagos, a vonalban elrendezett zászlóival, és ott találkoztam a legtöbb sniperrel is, ott nyomorogtak a hajóroncson középen...

jármûvek...vannak, de pont a mapok mérete (egy rövid futás után is szinte az össze szászló elérhetõ) és sokszor az útvonalak korlátozott kialakítása miatt nem látom annyira nagy jelentõségüket, ráadásul rendesen leszedhetõek, amihez az is hozzájárul, hogy csak 4 kaszt van, és az engi-t sokkal potensebbnek érzem harci szempontból mint a bf2-ben, sokan is vannak ezzel a kaszttal. a helik azért továbbra is gyilkosak, pl. az említett sivatagoson rendesen tudnak kaszálni.

szóval összefoglalva: szerintem kibebaszott jó lett. ez egy modern (most nem úgy, hanem tényleg) játék, megvan a bf-fíling, jól néz ki és JÓL OPTIMALIZÁLT.

szinglit még nem néztem.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Jaka923
Galaxis

Boron Power
Legközelebbi szerverhosting Austriában van, de ahogy tegnap néztem az volt a legdrágább. Ott mondjuk tuti jó pingek lennének.

Mr Manson
galaxis vagy 576?

nekem 576-nál még nem változott a rendeléskövetésnél semmi, azt se tudom hozza-e ma.

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Jaka923
Nekem már fél 8-kor meghozta a futár, de csak délután lesz módom kipróbálni a játékot

A class maximalizalas szerintem, folosleges. Hadd jatszak mar olyan kaszttal, amivel en akarok, meg ha ettol kicsit sok sniper is lesz a palyan.
Mas: Ping. Az atok DICE nagyon jol elrejtette a lagot a jatekban. Mig nem extrem nagy, es csak rohangalsz, fel sem tunik. Nem mozog senki furcsan, nincs phase walk. Csak olyan, mintha vaktoltenyt csempeszett volna valaki a loszer koze. Sz'al, aki gyengenek erzi a fegyvereket, keressen alacsonyabb pingu szervert, mert valoszinuleg csak az lesz a gond.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Higher
A lényegen ez semmit se változtat, akár etiópok is adminolhatják de az attól még angol server marad.

HD JOHNNIE
Alapból nem mûködik most

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

HD JOHNNIE
Mester!!<#worship> Találkozunk majd a csatamezõn? <#violent><#kacsint>

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Abban bizony lesz. Van valami hír 43-ról?

Az 1943-ban lesz valami hasonló map, nem ? (vagy nem jól tudom?)

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

F@szán! ^_^

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Igen. Én is néztem a futárcég oldalán, felvették a csomagot kiszállításra. Éljen! <#eljen> <#nyes>

Kami
A tegnapi szállítással kapcsolatos kérdésedre ismét válaszolva:
Ma jön meg a játék a CDG-tõl, most hívott a futár, hogy a mai napon hozza!

hajnalig nyüstöltem a gamet, úgyhogy keveset 😊

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

JohnConnor
Arról nem tud senki, hogy terveznek-e Wake island pályát? Vagy erre majd csak a BF3-ban lesz lehetõség

\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!

triplet
JóÓÓÓÓÓÓ Reggelt Vietnáááááám!😊
Hogy aludtatok?😄

A bannernél a stat-ra kattintva "404 - page not found" hiba van.

trident
Szia, középsõ gomb -egérgörgõ-. A figurát így tudod leszúrni, gond esetén változtasd meg a beállítások menüben.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

KaszaN
Szevasztok
Elakadtam a játék leg elején amikor tõrrel vagyunk és gondolom egy fikurát kéne leszúrni hátulról, de hiába nyomkodom az egér akármeik gombját nemcsinál semmit. Hogyan kell?

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

trident
Szia,

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

ejnye, a hivatalos weblapról hova tûnt a leaderboards és a my soldier? <#lookaround>
Túlterhelés miatt gondolták a legegyszerûbb, ha kitörlik ezt az opciót? <#vigyor>
MR ME
"épp iszik, és munkanélküli"

<#hehe><#hehe>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Carloska
Nemtom voltt e már de kurva nagyot röhögtem 😄

Kirúgják az Infinity Ward vezetõségét?

Meglepõ fordulat áll elõ az eddig kiválóan együttmûködõ Infinity Ward és az Actvision ügyében, úgy tûnik ugyanis, hogy a közösen elért hatalmas bevételek ellenére összeveszett a két csapat. A hírek szerint a CoD szériát fejlesztõ team két vezetõjét, Zampella Vince-t és Jason Westet (õk még a MoH fejlesztésében is részt vettek) behívatta magához az Activision, akiket aztán a munkatársak órákon át nem tudtak elérni (a hírek szerint egyikük már visszatért). Késõbb pedig biztonsági emberek jelentek meg az Infinity Ward irodájában, azt viszont nem árulták el, hogy mit keresnek ott.
A kiadó ezt követõen kiadott egy közleményt, amely szerint szerzõdésszegés és fegyelemsértés miatt a két IW vezetõ ellen vizsgálódnak, ennek pedig könnyen lehet, hogy elbocsájtás lesz a vége.
Friss: Közben West Facebookos adatlapja frissült, mely szerint az igazgató "épp iszik, és munkanélküli", illetve a munkarészen is múltidõbe került az Infinity Ward igazgatói széke. Vince státuszáról viszont semmit sem lehet tudni, az IW sajtószóvivõje Twitteren azt közölte, hogy egyelõre semmilyen információval nem rendelkeznek róla.
Friss 2: Úgy tûnik, hogy a másik vezetõt, Vince Zampellat is elbocsájtották.

Látod ez az ami nem tetszett a BF2-ben. Alig kaptál pontokat, a csapatmunkát sem dijjazták nagyon pedig pont az a lényeg. 6 év mire eljutottál egy megfelelõ szintre. Nem baj de azért lehetett volna rövidebb is. 😊
Skynet
Ezekbe amúgy holaviharba tudok beconnectelni ha a játékon belüli browser nem látja?😊
HunnernesKonge
Carloska
azon még énis mentem régi szép idõk 😄

kfa
Annó BF2-ben volt magyar ranked szerver.

Carloska
megvagy kösz

Skynet
Jelöllek..😊

/Jelöltelek.😊
Carloska
HUN_Ra1n nem találak 😄

Carloska
bejelölek most buddyn jelölj vissza

Skynet
Nah mint az egyik klántársam....Nem volt olyan war aminek a végén tudott volna még folyékonyan beszélni..<#idiota>
Carloska
jó mondjuk lehet lekéne állnom a kevert likõr ivászatról esténként 😄

Carloska
én nem látok semmit se és senkit 😄 de fejest kapom snipertõl 😄

Boron Power
51,90 EUR egy német cégnél.

Azért vannak szórások az árban.

Boron Power
Osztrákoknál meg kijön 68 EUR-ra elsõ alkalommal(vannak olyan gyökerek, hogy telepítési díjat számolnak), majd havi 40 EUR + 20 % áfa.
Ez drága.

Skynet
Szerintem tök jó,agyonkommandóztam magam azon a mapon...Jókis éjszakai erdõ..😊
Carloska
amugy ez a dlc éjszakai pálya kurva szar LOL

Carloska
jóhogy írod én meg kerestem listában mint egy zombi 😄

TDC Geronimo
hm érdekes most néztem kalkulátort ott többre jött ki bár ott se vészes. 3 hónapos bérlés esetén 32 fõs szerver 8700ft. Nem vészes ez se.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Holnaptól fellövik a multiplay szervereket. Infók a bérlésrõl. Ez nem tûnik drágának, sõt... 32 slotos szerver ha jól számolom kijön ~7700ft-ra

Snexi
vannak magyar szerverek és ha igen mi a nevük?
nem kell lekúrni hogy ha már volt,fél óránként 100 postot nincs kedvem végigolvasni

Skynet
Az oké,csak képet kerestem róluk hogy lássam is...
Nem rossz teljesítmény...Asszem mindkettõn voltam már,de azért itt pánikolok...<#idiota>
Husimoto
Hi
Kb mennyit kostál egy BFBC2 szerver bérlése ahol ti vagytok?
Köszi a választ elöre is.

TDC Geronimo
nelson bay, laguna alta :p

trident
<#eljen><#eljen><#eljen>

Senkit sem akartam megkavarni. Én is most kezdtem olvasni a kommenteket a bf.blogról, csak tényleg nem az igazi, ha a kommentelõk infóiból kell összerakni a képet, ezt le lehetett volna írni a hírben is egyszerûen, egy mondatban. Köszönöm, hogy szóltál, féligazságot ne terjesszek.😊