Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Keresd meg a Dokumentumok konyvtaradban a BC2 BETA konyvtarat! Ha letezik, torold ki!
Keresd meg, hova telepitetted a BC2 BETA-t, ha meg letezik a konyvtar, torold azt is!
Most probald elinditani a jatekot.
Uninstallald a BC2 Beta-t!
Keresd meg a Dokumentumok konyvtaradban a BC2 BETA konyvtarat! Ha letezik, torold ki!
Keresd meg, hova telepitetted a BC2 BETA-t, ha meg letezik a konyvtar, torold azt is!
Azok a jatekosok, akiket kapcsolodas utan azonnal kirug a szerver(es a pbsetup.exe manualis frissitese nem segit) bizonyara oromukre fog szolgalni, hogy most kuldjuk ki az az R4-es szervereket a partnereinkhez, ami remelhetoleg megoldja ezt a problemat. Ez rovidesen megerkezik a szerver uzemeltetokhoz. A szerverek frissitese utan, a kovetkezo nehany oraban lathatjatok, hogy a kapcsolat helyreall,es ma ejszaka az osszes szerver en megtortenik a frissites.
sokkal jobban megéri. Nem mindegy, hogy 3 hónap, vagy 1 év.
A pingek pedig nem sokkal rosszabbak. Persze függ itthoni szolgáltatótól is.
Amíg a T szolgáltatónál voltam, addig 40-45 pingem volt, most átmentem a Rubicomhoz, itt 30-32 a pingem.
Csak feltételezem, de nincs annyira leterhelve a hálózatuk.
[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]
csak még dolgozom 16:00ig <#rinya>#rinya>. Hogy állnak a szerverek?
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
BATTLEFIELD BAD COMPANY 2ˆ PLAYER ID Gudszent BATTLEFIELD 3
Itt van par lepes, amit ki lehet probalni, ha kapcsolodasi problemaid vannak.
Uninstallald a BC2 Beta-t!
Azok a jatekosok, akiket kapcsolodas utan azonnal kirug a szerver(es a pbsetup.exe manualis frissitese nem segit) bizonyara oromukre fog szolgalni, hogy most kuldjuk ki az az R4-es szervereket a partnereinkhez, ami remelhetoleg megoldja ezt a problemat. Ez rovidesen megerkezik a szerver uzemeltetokhoz. A szerverek frissitese utan, a kovetkezo nehany oraban lathatjatok, hogy a kapcsolat helyreall,es ma ejszaka az osszes szerver en megtortenik a frissites.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Vagy ha az utcan latsz egy torok, kina, goog vagy nemtom milyen ettermet, akkor azok magyarok, mert magyar orszagon vannak?
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
Bad Company 2 - Magyar Ranked szerver
Tegnap sajnos kiderült végre az amire sokan számítottak már. Magyarország nem kapja meg a Bad Company 2 Ranked szerver jogokat. Természetesem ez nem jelenti azt, hogy nem lesz magyar szerver. Annyit jelent, hogy külföldi országok cégeitõl kell bérelni a szervert és azt magyarnak kinevezni. Aki Battlefield 2 ranked szervereket üzemeltetett, annak ez nem lesz új, mivel a Bf2-nél is hasonló volt a helyzet az utolsó pár évben.
Az elsõ magyar szerver, amelyet lehet próbálgatni. A szerver egyébként angliában van. Lássuk hát liquivent üzenetét:
"Szeretettel várunk minden kedves magyar (és külföldi) játékost az elsõ magyar ranked szerveren a
A szerver címe: ! Infinity ! vagy 85.236.101.44:16567
Egyelõre Conquest módban futtatjuk a szervert, aztán úgyis végig próbálgatunk mindent, még nekünk is ismerkedni kell vele, mert az újdonság erejével hat
de fogom a faszba aztán inkább újra rakom a gépet ha mase lesz jó 😄
Töröld le a BC2 bétát
Nézd meg a dokumentumok mappát ha van BC2 BETA mappa töröld le
Keresd meg hova telepítetted a BC2 bétát, ha megmaradt a mappa töröld le
Própáld újra futtatni a játékot
Minden játékos aki csatlakozni akar egy szerverhez azt azonnal ledobja a játék.(a pbsetup.exe manuális frissítése nem segít)
A többit nem tudom lefordítani, de a translate szerint valami olyasmi lehet hogy amint ledobja a játék a játékosokat, kiküldi a hibát valami R4 szerverre ahol a szolgáltató(a szerver hosting vagy én nem tudom) megkapja azt hogy az embereket ledobálja a játék és ez alapján próbálják megcsinálni a játékot.
Magyar Battlefield Közösségi Oldal
TOTALBF - Battlefield Community
\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!
az elsõt érted
nézd meg a my document-et a bétához, ha van akkor töröld
töröld a bc2 béta mappáját
próbáld újra
Azoknak a játékosonak akiket kivág a szerver egybõl és a pb frissítés sem segített azoknak futtatni fognak R4-es szervereket hogy megoldják ezt a gondot.
Ez ma estére meg lesz oldva, szóval várnod kell pár órát vele. A kapcsolatod vissza fog állni normálisra amint feltöltötték ezt az R4-es dolgoz a szerverekre.
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Értem...
Olvasd el a papírt!!
multiplay-> legalsó menüpont
egyébként én nem használtam fel, megszerezni jobb lesz 😊
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
valaki ezt letudná fordítani rendesen?
Here are a few steps to try to connect to servers:
Uninstall the BC2 BETA
Look in MY Documents for BC2 BETA directory. If it exists delete it.
Look where BC2 BETA was installed, if the BC2 BETA directory remains, delete it.
Try running the game again.
For all the players connecting to servers and being kicked straight away (and pbsetup.exe or manual updating didn't help) then you will be happy to know we are sending out R4 servers to our hosting providers which will hopefully solve this issue.
This is going out to the hosts shortly and then allowing time for them to update you should see connections going back to normal in the next few hours and continuing to spread to all servers during this evening.
mert ez a connection probléma orvoslása elõre is köszi 😊
Szoftver-hardver közötti kapcsolat olyan forró szokott lenni...
Csak úgy szikrázik a levegõ...
egyébként a ranked szerver az itt mi a fenét jelent? mert anélkül is jönnek a pontok meg a statok.
innen
Húzd fel aperformance beállításokban: a core clock 710 Mhz, memória: 1100, shader clock: 1750
Valószínû nagyon melegszik a proci mag, ha memória melegszik, akkor apró csíkocskák, fehér pöttyök cikáznának.
Ezért ebben a profilban állítsd a ventilátort manual-ra és 55%-ra. Ebben az esetben jó lesz a hûtés.
(természetesen be tudod úgy állítani, hogy a húzott profilt csak a játék alatt indítja, egyébként alapon megy.) Egyébkén tényleg jó lett a driver...
Én elõrendeltem a játékot, morcosan állapítottam meg hogy warezon megint hamarabb jelent meg a game mint elõrendelve, lekaptam, kipörgettem és mikor tegnap este átvettem a játékot már csak a multiplay ment... 3ig nyomtam tegnap lvl5, a fontosabb dolgok amiket a multiban kinéztem magamnak már megvan szóval happy!
Állat a játék 😉
O
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu