Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

programok szolgáltatásokból takarítottam le....
Jaka923
Köszi, jó sokáig update-el. Remélem, hogy talál utána szervereket 😊

még 1 5let...
van 1 dll amikor crackelted... mivel nem tartozik a játékhoz ezért alapból nem is távolítja el! gondolom ugyan oda telepítetted vissza lehet hogy az még megmaradt... csak 1 5let

BATTLEFIELD BAD COMPANY 2ˆ PLAYER ID Gudszent BATTLEFIELD 3

a warezost az nem uninstallal szedted le?

azért megelõztelek 😉

a mappájában van egy BFBC2Updater.exe
ha talál frissítést akkor kérdez hogy telepítse-e...
Szóval enged neki még 1 frissítést! játék mappa, fel fogod ismerni 😉

trident
Remélem csak összejön, nézd körbe a lehetõségeket, Kátécé is abszolút jogosan írta, hogy futtasd az updatert, meg kell ezeket a dolgokat vizslatni.😊

re Otes: ha megy akkor oké, de többen vannak akiknek ez volt a gond. Lehet ezzel is szívni akár.

re iceshark: tizenvalhanyadik találat a keresõben alul:

I have seen a couple of posts asking for BFBC2 port information, below is the list of ports the client uses.

Port: 80 TCP
Port: 18121 TCP
Port: 18126 TCP
Port: 18126 UDP
Port: 13505 TCP

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

na....nyomtam egy regiszti takarítást és most már kérte a kódot. lehet a warezosra emlékezett az meg még szép hoigy nem lát szervert. remény....
Jaka923
Hol tudom update-elni a játékot?

nem kérdezett az semmit csak durrantotta felfelé a cuccot. gyanús is volt mert serial-t sem kért csak a multi login után. singleplayerben simán indult.
Ezeket találtam:
Port: 80 TCP
Port: 18121 TCP
Port: 18126 TCP
Port: 18126 UDP
Port: 13505 TCP

KáTéCé
Nekem nem kérdezte, de manuálisan elindítottam az updatet ami talált is frissítést, utána márt látott szervereket.

iceshark
azt lehet tudni, hogy mondjuk milyen porton kommuikál a játék? mondjuk eddig nem erre gyanakodtam, de ha mondjuk lenne pontos infó valahol akkor engednék neki a routeren egy tcp/udp portot

amikor elõszõr elindítottad akkor kérdezte hogy szeretnél e frissíteni?

Ebben ellenkeznék... én is router mögött vagyok és tegnap egész este játszottam gond néélkül port buhera nélkül!

KáTéCé
updatet is nyomjatok gyerekek.

ja be tudok logolni, de hiába keresnék szervereket nem talál egyet sem. 2 újratelepítés után sem.
iceshark
nekem norton security is letiltotta pedig elvileg engedélyezve volt, õ is azt állította, de mikor kikapcsoltam érdekes módon talált rögtön servert 😊

trident
Gondolom van ea accountod, be is tudsz login-olni.
Routered sincs gondolom, ha van, akkor néhány portot engedélyezni kell.

re jaka923: ahogy Otes is írta, vagy engedélyezd a tûzfalban/routerben a kilépést, netán kapcsold ki (én az elejére szavazok).

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

na akkor nem csak én vagyok így vele.
a warezt már leszedtem, az eredetit 2x raktam újra tûzfal soha nem is volt bekapcsolva...nem örül...
Jaka923
Nekem nem talál szervereket a játék. Ez mitõl lehet? Természetesen eredeti...

Szia
teendõid
Szedd le warez.
Install dvd-rõl
tûzfal kikapcs
játék indít
Örül 😊

liquivent
Nem, ! Infinity -Rush ! néven fut jelenleg.
Az Infinity állandó, a Game módok változnak, mert mindet ki szeretnénk próbálni. Jelenleg, ahogy a névbõl is látszik, Rush módban fut, tegnap Conquest ment.
A legkönnyebb megtalálni, ha csak ! , azaz felkiáltójelet írsz be. 😄

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

koschwarz
egy: nem is értünk az xbox-hoz
kettõ: nem is értünk az xbox-os warez-hez
három: banner jobboldalt, ott a warez-topik linkje

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

helló!
most vettem meg a játékot és feltelepítés után nem talál sehol semmilyen servert. a multis funkciók egyáltalán nem mûködõképesek. lehet baj ha elõtte fent volt egy warez verzió? Kódot nem is kért az elején csak a login után.
Tegnap?? én óránként nehezen követem vissza 😄

TDC Geronimo
Hozzáteszem ez az eddigi legjobb review.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Gamespot review. Sry ha volt de sokat írtatok tegnap óta 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

hali tudna vki segíteni? xboxon probálkozom. letöltöttem játékot kiítam bootoltam a box meg azt irja h vmi serial cod nem jó. rossz játékot töltöttem le?
Boron Power
Gripen az egyik leghangosabb gép 😊 A Mig 29 a két hajtómûvével lófax volt hozzá képest.

Emlékszem amikor elõször mutatták be õket a repülõnapon, volt egy formáció. Közel hangsebességgel eljött elõször három, mindenki azokat nézte, aztán még kettõ váratlanul jobbról. Majd beszart a nép 😊

Gripen - Kecskemét

triplet
Nyugi fiúk, jó lesz ez. Ha ennyit kibírtatok akkor ez már semmi nem lesz. Én már annak is örülnék ha regisztrálni tudnék, ugyan is nincs net😄

koschwarz
na kocc hülyegyerek a dobozoddal és tologasd a joystickodat jobbra-balra mikor célzol, lol <#mf2>

koschwarz
ja a windows tûzfalat mindenképp ki kell kapcsolni. most eszembe jutott, hogy akkor engedett fel szerverre, amikor a tiltást feloldottam, amikor rákérdezett. ehhez persze elõször ki kellett lépnem a játékból, és persze ott volt a kérdés. utána minden ment.

zzeN
Én is kiírtam aláírásomban, aki akar vegyen fel! Minél többen vagyunk, annál jobb.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Carloska
Ezt elkurta a dice , de nem írják le mert nem merik de már mindenki tudja nem készültek megfelelõen õ hibájuk csak kérdés meddig lehet ezt eljátszani hogy 1 napja nem lehet játszani játékosok 80%ának ilyen kaliberû játékot ilyen dolgok miatt elbaszni

dronkZero
Próbáld meg nyolcszor-tízszer, elõbb-utóbb menni fog. Elsõre szinte mindig, mindenkinek ezt írja.

DICE _ÉS_ EA _netes_ koprodukció, sokkal kisebb esélye nem is lehetne egy programnak a korrekt mûködésre.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

iceshark
amúgy egész jó kis Battlefield hangulat volt itthon, ha éppen tudok játszani, jönnek ajó hangok a játékból a grippen vadászgépek meg itt gyakorlatoznak a fejem felett(nem igazán halkan csinálják)<#vigyor2>, bár én imádom õket nézni, ellenben mondjuk a szomszédommal<#idiota>

Lehet.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Köszi akkor szórakozom még vele majd késõbb.

iceshark
csak azt tudnám, ha végre bejutok egy szerverre miért kick-elnek onnan egybõl elõbb 3ból 3x és persze örültem hogy bejutottam végre valahova, akkor vazzeg miért nem jelszóval-el védik a bérelt szarjukat?

ReTeK
dettó ez volt, aztán egyszer csak ki-be lépkedés ... várakozás után elfogadta a bfv kulcsot

én be mentem a boltba a gyûjtõiért ...
amúgy meg felkellet hívnom õket hogy mi az ábra aztán mondták hogy még nem volt idejük felhívni senkit ....

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

dronkZero
Ami a legszebb az egészben, hogy gyakorlatilag minden egyes BF-ben új szerverkeresõ van. Ami persze újként teszteletlen, és használhatatlanul bugos.
Aztán idõvel majd megpeccselik... És ugyanarra a sorsra fog jutni, mint a többi. Lassú lesz, hiányos, és a funkciók fele nem fog mûködni.

Akárhogy is erõlködnek, minden egyes próbálkozással ide jutnak. Mindig.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Carloska
levan terhelve midnegyik battlefield oldal esélytelen most azt megcsinálniuk mert maga a játék se müködik 😄

A http://veteran.battlefield.com/ oldalon amikor belépek akkor nem kéne látszódnia, hogy nekem már megvan a Bad Company 2?
Próbáltam hozzá adni egy BF Vietnam játékot is, de a vadi új keyre is azt mondja, hogy This CD-Key has already been claimed.

Bence94
de8vent ha jól láttam te gyõri vagy nem ? szállítással vetted meg vagy személyesen ?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

aláírásban szerintem aki beírta a nevét... õk nem fogják bánni 😉

ReTeK
infinity-rage lenne a magyar szerver ? ezen kívül még egy infinitigames.com nevût láttam a listában,keresõ nállam nem mûködik :-(