Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mr Manson
sajnos belefutottam ebben a "kick"elõs dologba 😞

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Én rád mi rosszat mondtam?

trident
Hol írtam, hogy viccelsz? Hogyne mûködhetnének a tanácsaid, kétségbe sem vontam. Ráadásul szigorúan személy szerint azoknál a javaslatoknál maradtam, amit a hivatalos oldalakon (twitter, blog, etc) írtak.

Azt írod, próbálkozni lehet, no én is ezt tettem a fentiek alapján írtam. Ezek után had ne kelljen már semmi beszólást olvasnom se tõled, se jagfatertõl. Kurvára nem kenyerem és nem is hiányzik a flém.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

:-)

Mr Manson
ez katasztrófa, bejutni bárhova is.. elmegy az ember kedve

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Carloska
Nah visszatértem 😄

de ahogy olvasom smemi biztató <#gunyos1>

Ne figyeljetek Zerora, baromsagokat beszel. Termeszetesen elegendo a BETA, es warez verziok alapos eltavolitasa, a tuzfal kikapcsolasa, valamint ket frisen vasarolt billentyuzet porratort PrintScreen billentyujenek D12-es(12-szer szazszorosara higitott) vizes oldatabol naponta harom csepp lefekves elott.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

BiG G
de fasza!!!!!😊

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

mcwolf
Tényleg, megyek is , vár a csatatér, mivel PS3-on flottul fut a game <#mf1><#integet2>

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

Kami
Találkozott valaki azzal a hibával, hogy hálózatba kötött gépeknél, ha mindketten egyazon szerverhez kapcsolódunk, akkor az egyikünket, rosszabb esetben mindkettõnket kidob?
Természetesen eredeti mindkét game.

Népszerû témák
1. Battlefield Bad Company 2
2. Internetes Fogadások, Tippmix
3. Maffiózó

állatok vagytok! 😄

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

Krinyo
Nem csak az 😉

Batistuta007
utolsó mondat értelmetlen lett.értsétek😄

Aki megkapta a hivatalos megjelenés elött még beta teszteli egy kicsit. Nam baj, mert mire én is megkapom addigra már a föbb bugokat fixálják.
Batistuta007
na én is nyomtam vele 3 órát.a ping nagy volt.de az szeró függõ.játék 10/10 viszont a szerverkeresõ arra nincs szó .iszonyatosan rossz.se keresni se hozzáadni se pontosan szûkíteni nem lehet.és azt a keveset se csinálja jól amit tud.most konkrétan még olyat se tudok kedvencek közé adni amit látok mert csak tölt ha hozzá akarok adni.szervereket se mindig adja be és van amikor ki is dob a játékból.egyébként a pályák nagyon jó.természetesen recon dömping van .kb egyszer nem nyertek de örültek hogy mert a pálya másik végébõl lövöldözhetnek.hc-n voltam ott heli ki volt véve.nem tudom miért de így nem tudom a többi pályán mennyit számítanak.tankoknak semmi jelentõségük nem volt el sem tudtak indulni.kb ennyi.ha valaki tud megoldást arra hogy hogy adjam hozzá pl azt a magyarok által futtatott szervert ami itt ki volt írva az írjon.lehet én nem tudom hogy kell de annak alapnak kellene lenni.
a játék és úgy egyben mindig egyébként függõséget okoz😄

dronkZero
Nekem a "some users are experiencing connection problems"-be gyakorlatilag _bármi_ belefér.

Mellesleg nem vicceltem, a játékból kilépés, aztán újra elindítás _TÉNYLEG_ megoldás. Nekem is csinálja ezt a nem beengedõs baszakodást. Kb negyed órát kell baszakodni vele, mire beenged szerverre. Van olyan, hogy zsinórban három szerverre azt írja, hogy nem tud csatlakozni az EA onlinehoz, a negyedik szerverre belép.
Meg van amikor a szerverkeresõ plízvéjtel a végtelenségig.
Máskor meg hiba nélkül, flottul megy, minden elsõre.

De keressétek csak a hibát az oprendszerben, meg a tûzfalbeállításokban...
Én meg majd adom a tippeket a termény és állatáldozatokra, meg a 21.századi számítógépes rituálékra.

PONTOSAN ugyanannyit érnek. _A_játék_a_szar_. Semmit nem tehetünk ellene, csak próbálkozni lehet.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Jaka923
Ne félj, nálam is, meg még sok másnak is ez a problémája :S

Persze. Nehogy valami hasznosat is csinálj ebben a kis idõben 😊

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Na várom az R4-es patch-et... mert ma eddig 2 percenként ki kickelt 😄 áá addig Mass Effect 2 XD
Fapuma1977
sziasztok.Délelött tökéletesen ment a game .erre most akarok játszani és semmien szerverre nem enged fel.Hibaüzi hogy ellenörizem a kapcsolatomat mert nem találja a szervert.Más tud játszani vagy nem csak nálam van ez.

ASUS G53SX-S1147,i7,6gb ram,GTX560M 2gb DDR5 Ha békét akarsz,készülj a háborúra...

Köszönöm szépen!!!

2 megoldás van. Vagy messzirõl nekimész és középen átugratsz, vagy gyalogosan átmászol és szétlövöd a hordót...

leszállsz, gyalog átmész és a konténerek közzött van piros hordó belelõsz felrobban és mehetsz tovább...

BATTLEFIELD BAD COMPANY 2ˆ PLAYER ID Gudszent BATTLEFIELD 3

Az R4-es patch tudtommal az auto kicket javítja...
Mindenki nyugodjon meg! Peace!

trident
Cáfolj meg, de ez a szerveroldali hiba kirúgásokat eredményez, korábban pedig arról volt szó, hogy nem talál szervereket a keresõ, aminek azért több oka is lehet.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Nem tudom mit sírnak itt emberek, hogy quaddal meg a legújabb karival megy!!??
Hát elmondom nektek h én E8400as procival, 2 giga rammal meg egy HD4850essel tolom és minden high + 4xAA, 8xAF, 1368as felbontás.82-es LCD-n tökéletes látvány.Feltettem 1920ra is, úgy már picit beakadt a nagyobb csatáknál.Errõl ennyit!!

Más:Lehet én vagyok béna, de van egy quad-os rész, ahol elakadtam.A sivatagban vannak konténerek meg egy nagy hajóroncs és nem tudok átjutni rajtuk.Próbáltam már felugratni rá, de nem sikerült.
Elõre is köszi a segítséget!<#worship>

- le nem

Ez lesz még vagy 2-3 évig, amíg le nem ki nem hullik a férgese...
Pár önjelölt májer osztja az észt a semmirõl.
Mert õ érzi a különbséget. :-DD

Jaka923
Rohadt PunkBuster miatt mindig kickelve vagyok :@

dronkZero
Akkor ne olvasd. De az én tanácsaim is pontosan olyan hatásosak egy KIBASZOTT SZERVER OLDALI HIBA KAPCSÁN, mint ezeké az Einsteneké itt alább.

Kiadtak egy szájbatekert nyilatkozatot arról, hogy tudnak a hibáról, R4-es SZERVERpeccs majd javítja, bocs. Emellett ott rohangál körbe-körbe a lenti üzenetcsíkon is ugyanez.

De azért telepíttessétek újra még a szomszédja vindózát is, hátha az a baj...

ez lol most értem el a 3. szintet kilépek fõmenübe updating your stats hopp lvl 1 . . ..

Boron Power
Landor minjárt törli <#hehe>

höhö köszi 😊 16000 adik jee
triplet
Az a vip kártya😊
DronkZero: hagyd már ebbe ezt a bf istenes dumát nem kicsit idegesítõ-.-

JohnConnor
Vagy vársz 2-3 napot

\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!

vip kártyán? :S
nekem ez van szerezd meg a gyüjtõi kiadás fejlesztéseit :S
dronkZero
Amelyik a VIP kártyán van.

dronkZero
De ugyanennyire használ az is, ha csak kilépsz a játékból, és újra elindítod. Vagy elmondod a Battlefieldes Miatyánkot, miközben kézen állsz a vécécsészén... A rituálé a lényeg.

ah vééééégre megjött 😄 melyik a vip code?
Nyugalom! 😊

Bár én már kezdek kifogyni az 5letekbõl 😊
Beta volt?

JohnConnor
Rakd rendbe a registry bejegyzéseket, nézd át a gépet!
Vannak erre tökéletesen megfelelõ ingyenes programok.
1. ha warez volt fent mindent pucolj le!
2. videódriver a legfrissebb legyen!
ezek után meg sem merem kérdezni, hogy valaki nézi e rendszernaplót...

Na, ha mindent eltávolítottál CSÖKKENTETT módban, azt követõen telepítsd fel a játékot!

\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!

dronkZero
Mondod ezt, amíg neked is el nem kezd baszakodni, hitetlen kutya. Akkor majd rájössz, hogy jobb lett volna, ha nem hívtad volna ki magad ellen az isteneket!

JethroHUN
egyszerû registry-t kell takarítani.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

koschwarz
tegyük hozzá hogy megint azok szívnak, akiknek teli van szeméttel meg korábbi warez-ekkel a gépük...

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

iceshark
köszike!

rábaszás...így se jó...kivágtam volna 10 rongyot az ablakon? a dll-es cucc se lehet mert nem oda telepítettem vissza
dronkZero
Ez a fekete mágia része a dolognak. Ne keress logikus ok-okozati összefüggést. A rituálé volt a lényeges, nem az, hogy konkrétan mit csináltál.

A Battlefieldek ilyenek. Gonosz az istenük. Szokjatok hozzá.

ááá elég format c: 😉

most éppen telepíti megint...ha most se sikerül kifrizbizem a szomszédba a diszket
akkor dll?