Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Azt írod, próbálkozni lehet, no én is ezt tettem a fentiek alapján írtam. Ezek után had ne kelljen már semmi beszólást olvasnom se tõled, se jagfatertõl. Kurvára nem kenyerem és nem is hiányzik a flém.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
Természetesen eredeti mindkét game.
1. Battlefield Bad Company 2
2. Internetes Fogadások, Tippmix
3. Maffiózó
állatok vagytok! 😄
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
a játék és úgy egyben mindig egyébként függõséget okoz😄
Mellesleg nem vicceltem, a játékból kilépés, aztán újra elindítás _TÉNYLEG_ megoldás. Nekem is csinálja ezt a nem beengedõs baszakodást. Kb negyed órát kell baszakodni vele, mire beenged szerverre. Van olyan, hogy zsinórban három szerverre azt írja, hogy nem tud csatlakozni az EA onlinehoz, a negyedik szerverre belép.
Meg van amikor a szerverkeresõ plízvéjtel a végtelenségig.
Máskor meg hiba nélkül, flottul megy, minden elsõre.
De keressétek csak a hibát az oprendszerben, meg a tûzfalbeállításokban...
Én meg majd adom a tippeket a termény és állatáldozatokra, meg a 21.századi számítógépes rituálékra.
PONTOSAN ugyanannyit érnek. _A_játék_a_szar_. Semmit nem tehetünk ellene, csak próbálkozni lehet.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
ASUS G53SX-S1147,i7,6gb ram,GTX560M 2gb DDR5 Ha békét akarsz,készülj a háborúra...
BATTLEFIELD BAD COMPANY 2ˆ PLAYER ID Gudszent BATTLEFIELD 3
Mindenki nyugodjon meg! Peace!
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Hát elmondom nektek h én E8400as procival, 2 giga rammal meg egy HD4850essel tolom és minden high + 4xAA, 8xAF, 1368as felbontás.82-es LCD-n tökéletes látvány.Feltettem 1920ra is, úgy már picit beakadt a nagyobb csatáknál.Errõl ennyit!!
Más:Lehet én vagyok béna, de van egy quad-os rész, ahol elakadtam.A sivatagban vannak konténerek meg egy nagy hajóroncs és nem tudok átjutni rajtuk.Próbáltam már felugratni rá, de nem sikerült.
Elõre is köszi a segítséget!<#worship>#worship>
Pár önjelölt májer osztja az észt a semmirõl.
Mert õ érzi a különbséget. :-DD
Kiadtak egy szájbatekert nyilatkozatot arról, hogy tudnak a hibáról, R4-es SZERVERpeccs majd javítja, bocs. Emellett ott rohangál körbe-körbe a lenti üzenetcsíkon is ugyanez.
De azért telepíttessétek újra még a szomszédja vindózát is, hátha az a baj...
nekem ez van szerezd meg a gyüjtõi kiadás fejlesztéseit :S
Bár én már kezdek kifogyni az 5letekbõl 😊
Beta volt?
Vannak erre tökéletesen megfelelõ ingyenes programok.
1. ha warez volt fent mindent pucolj le!
2. videódriver a legfrissebb legyen!
ezek után meg sem merem kérdezni, hogy valaki nézi e rendszernaplót...
Na, ha mindent eltávolítottál CSÖKKENTETT módban, azt követõen telepítsd fel a játékot!
\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
A Battlefieldek ilyenek. Gonosz az istenük. Szokjatok hozzá.