Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mag jött nekem is 😊<#violent><#violent><#gun><#idiota>

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

Carloska
aláírásom nekem már 12 ember fentvan

iceshark
jut eszembe, amúgy én szívesen rohangálnék az itteni kollégák oldalán a csatában, szóval ha valaki nem rest megadni a játékos nevét szívesen felvenném friend list-re!<#wave><#email>

ja igen enegem is kidobált állandóan amíg be volt kapcsolva a windows tûzfal... pedig ki volt engedve.. szóval ha 1 gonddal kevesebbet akarsz off..

BATTLEFIELD BAD COMPANY 2ˆ PLAYER ID Gudszent BATTLEFIELD 3

mcwolf
PC-feeling <#mf1>
Érdekes, hogy csak a PC-s verzióval vannak ilyen problémák?

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

arty
ha nem fizetsz az OS-ért, akkor talán

Forza.

Carloska
azok az idõk már elmúltak már jó minden régebben sok baj voltt vele alátámasztom de viszont már megéri váltani mióta kint van a végleges

Carloska
de azis vicces hétfõtöl szerdáig semmi baja nem voltt játéknak ment multi minden rendesen

én win7re raktam fel elõször!baja volt a PBvel,a vga driverrel...:S
nem tököltem vele,le gyalultam és tiszta xp-n nem volt már semmi gondja.
persze ezek csak a saját tapasztalataim...másnál lehet,h nincs semmi probléma.
Egyetértek!!! Egyszerûn vicc, ahogy ez az egész rendszer mûködik. Jobban tették volna, ha szépen steamet használnak kezdésnek... de nem , nekik saját szart kellett fejleszteni:nehézkes, lassú és ronda is...

Azt nem értem, hogy miért kell egy minden battlefield játék megjelenéskor eljátszani. Nem tanulnak a múltból... lehet, hogy sok politikus ül ott is?!😊
Carloska
biztos tesztelték az új helios cheatet

Carloska
win7 sokkal jobb mint xp de amig nem probálod ki ugyse jösz rá 😄

iceshark
dronkZero
Na meg persze az is egy újraindítás a játéknak, amit -ahogy nézem- rendszeresen igényel.

Volt olyan, hogy az egész friendlistám úgy nézett ki, hogy az elsõ név jó volt, a többi meg valami GoToFasztuggya. Meg kilógott a képrõl. Meg a kis legördítõs menüben a "compare" és "remove" helyett annyi volt, hogy "u".
Meg aztán a szerverbrózer is megzakkant, az összes szerver helyén az volt, hogy "_y".

A játék újraindítása mondjuk megoldotta a problémát... Botrányosan bugos, szokásos DICE minõség. És ez még nem is maga a játék, csak a GUI...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

xp powa^^
nem lehet h az ez accountal kell csinálni valamit?😄
iceshark
nem tudom, kinek mi, de én eddig norton-t használtam, egész délelõtt nem találtam ea-t szervereket stb. aztán lelõttem a norton és voala lettek szervereim, mondjuk 2x sikerült bennt is maradni, de lehet hogy a beépített tûzfal szarakodott hiába engedtem ki!

dronkZero
Az a tipp a béta letörlésére szerintem csak egy ügyes trükk a fejlesztõk részérõl, hogy lefoglaljanak téged, hogy addig se azzal foglalkozz, hogy nem megy a játék... 😄

iceshark
ja ja, sikerült bejutnom végre egy szerverre, csak közbe kiderült hogy nem ranked- mondom akkor keresek másikat-ez 30 perce volt <#zavart2>

mondjuk ahogy elnézem így is számolja az unlock-hoz a pontokat, de rendes ranked-en meg ezek szerint az elmúlt 2 órából csak 1 perc 22 másodpercet játszottam ez alatt 1 kill 2 halál, valami nagyon pörgõs game lehetett mielõtt kidobott a szerver <#eplus2>

Carloska
nah akkor fekete mágiát kifogom probálni addig újra teszem win7et mert sok a szar gépen ... 😄

pedig már hire hamva sincs a betanak
furcsa nekem még mindig nem találja a szervereket
dronkZero
Fekete mágiát próbáltad?

Nekem speciel úgy mûködik, hogy amikor már a 15 szerver sem akar beengedni, akkor logoff, login, aztán próbálom újra. Olyan negyed óra alatt lehet találni így szervert, amit elfogad a játék gonosz istene is.

Van, amikor azt írja, hogy konneksön loszt, van, amikor féild to dzsojn íé szerversz, meg van amikor egy szó nélkül eltûnik a plíz véjt, anélkül, hogy csatlakozna.
A friendlist meg idõnként azt írja, hogy kud not fájnd a gém.

Aztán idõnként a játékot is újraindítom... Úgy érzéssel.

Valami kurvára "bétás" még ez a full is, de hát megszokhattuk ezt már a dájsztól. Még két hónap, meg egy féltucat peccs, és játszhatóvá válik... 😛

HD JOHNNIE
Szia 😊

Sajnos nekem most mennem kell melóba de holnaptól szabad vagyok! 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Fapuma1977
és akkor ha synglit akarok de nem lesz netzem akkor azért még elindul?

ASUS G53SX-S1147,i7,6gb ram,GTX560M 2gb DDR5 Ha békét akarsz,készülj a háborúra...

Szintén.

Triathlon for life

Carloska
reinstall és akkor bepipálod neki

Carloska
nem

Fapuma1977
és ezt utólag vhol még be lehet állítani?

ASUS G53SX-S1147,i7,6gb ram,GTX560M 2gb DDR5 Ha békét akarsz,készülj a háborúra...

Carloska
telepitsénél olvasni kell mindent kivolt írva mit akrsz választani disc elenõrzést avgy internetest - internetest kell választani és nem kell lemez

Carloska
nem tok sehova kapcsolódni annyira jó b+ tegnap 13 óra óta jó-hogy megcsinálták baszák + unable connect már agyamra megy lehet itt törölgetni mindent nálam nem segit

Fapuma1977
sziasztok!Nem tudnátok abban segíteni h mi a teendõ h ne kelljen mindig lemezt tennem ha akarok játszani?nincs vmi mód erre.Eredeti a game,de nem szeretném cipelni mindig magammal a cd-t.

huh kösze😄
JohnConnor
Ezért:
""Uninstallald a BC2 Beta-t!
Keresd meg a Dokumentumok konyvtaradban a BC2 BETA konyvtarat! Ha letezik, torold ki!
Keresd meg, hova telepitetted a BC2 BETA-t, ha meg letezik a konyvtar, torold azt is!
Most probald elinditani a jatekot.

Azok a jatekosok, akiket kapcsolodas utan azonnal kirug a szerver(es a pbsetup.exe manualis frissitese nem segit) bizonyara oromukre fog szolgalni, hogy most kuldjuk ki az az R4-es szervereket a partnereinkhez, ami remelhetoleg megoldja ezt a problemat. Ez rovidesen megerkezik a szerver uzemeltetokhoz. A szerverek frissitese utan, a kovetkezo nehany oraban lathatjatok, hogy a kapcsolat helyreall,es ma ejszaka az osszes szerver en megtortenik a frissites""
keress és találsz

\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!

na de akkor most miért is nem látok szervereket ? valaki pls segitsen mert naon szeretnék neten jatszani már😊
MR ME
én nem töröltem a warezost registrybõl :S
de online aktiválást kértem, ott meg kérte egybõl, és el is fogadta

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

JohnConnor
Wise registry cleaner tökéletes a bejegyzések törlésére (azért figyeljetek oda rá mit töröltök!!!), próbáljátok meg vele!

trident
Maximális tiszteletem!<#wave>

Amint megjön a game.co.uk-tõl rendelt lemez, már megyek is.😊 Harmadikán adták fel, ha szerencsém van, holnaptól talán.😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

revo uninstaler...nagyon jó kis progi és tud Magyarul is.
Egyébként nekem is megjött az elõbb,úgy hogy RESZKESSETEK<#hehe>

[IRAM] leader

HD JOHNNIE
amikor indítottam akkor updatelt, megvolt aztán kérte a jelszót és automatikusan a warez key-t tette be. Kitöröltem és beírtam a rendeset.
csak most nem akar kapcsolódni az EA-hoz..........

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

triplet
Hát akkor sztem ebbõl az lesz mindkettõnknél hogy kitöröljük mindenhonnan, és a regeditet meg megtisztítjuk😊

JohnConnor
olvass picit vissza, ott a válasz!

HeadHunter86
Na megjött nekem is 😊

HD JOHNNIE
na bakker én már majdnem feltettem, nem kérte nálam se, warez volt fent elõtte ami uninstall lett meg törlés. Remélem nem kavar be!

helo nekem az lenne a problémám hogy egy darab szervert sem talál ez miért van?
aricsi
Akkor vigyázz,mer a warez-os serial-lal telepíted,mer azt megjegyezte a registry-be. Töröld ki a registry-bõl a bc2 bejegyzéseket. Nem tudom biztosan,csak tipp mer más játéknál volt már ilyen tapasztalatom.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

Kami
Az elején.
A registryben törölj minden BC2-re utaló bejegyzést és jó lesz.

koschwarz
nekem kérte telepítéskor is, meg amikor elõször beléptem a játékba (mert az online verifikációt választottam, gondolom azért).

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

triplet
Na meghozta a gls. Mindjárt fel is telepítette már! Õõõ... egy kérdés. a sorozatszámot mikor kéri?(a kézikönyv hátulján lévõt, nem az unlock serialt)
Mert én úgy emlékszem hogy a wareznál a telepítés elkezdése elõtt kérte a serialt, de most nem kért semmit.

koschwarz
én ilyen hangproblémát nem tapasztaltam (van egy audigy hangkártyám egyébként).

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"