51658
  • Nagydög
    Nagyon vacakok. Nincs emeloerejuk, alig fordulnak. A "csak ne essunk le" szinten konnyu vezetni oket, de amugy kinszenvedes. A BF2-ben, es modjaiban nehezebb volt egyensulyozni veluk, viszont sokkal mozgekonyabbak voltak.
  • Cris99
    Túl könnyű, konzol szintre van butítva annyira nevetséges az autostabilizálás... egy vicc, rűáadásul maximum pitch el is alig emelkedik a helikopter.. röhej :S
  • szabii98
    énsem :D
  • RAMyMamy
    én még előtte sosem vezettem helikoptert játékban, így nehezen jöttem rá, hogy hogy is kell, de valóban nem olyan nehéz
  • szabii98
    Mért is nehéz vezetni a helikopátert? Szerintem nemnehéz, mondjuk profin még nem megy :D
  • Gyuszopapa
    Ez kimondottan processzor igényes játék,a 6 magosomat 50%-ban használja.
  • RAMyMamy
    szerintem az pont elég, hogy a procid nem jó hozzá, az egyik legdrágább alkatrész
  • roland4
    Itt azt mutatja hogy csak a procim rossz hozzá.
    És nadrob, XP-m van!!
  • nandorb
    Tudja futattni, csak nem jatek elmeny hanem agy felbaszas, 300-400-as ping hihetoen elvezheto. A videokartyat nembirja rendessen kihajtani nemhogy a jatekot... Igy a kesesek es mikor meglonnek abban a pillanatban te mar tudod hogy megha melled is lonnek neked eselyed nincs vissza lonni. Egyaltalan XP-n probalkozzol? Ott eselyesebb a jatek gyengebb gepel. 2magoson,elejebe meg win7-et probalkoztam de egyre szarabb lett a vegen azt vettem eszre hogy mikor meglonnek nincs idom reagalni az ellenfelre, igy XP-re kenytelen voltam vissza terni, ertem hogy az XP-nek lejart az ideje,de ha 1x jobban fut a game rajta.
  • trident
    Tudod futtatni?

Hivatalos minimum gépigény:

Processor: Core 2 Duo @ 2.0GHz
    Main memory: 2GB
    Graphics card: GeForce 7800 GT / ATI X1900
    Graphics memory: 256MB
    Free HDD space: 15GB for Digital Version, 10GB for Disc Version (BFBC2)
  • OWEN24
    nekem 2x 2.5 Ghz-n is néha belaggol a multi szal 2 mag minimum
  • KaBuTo666
    2011-et írunk.
  • roland4
    miért , a minimum a 2 mag?
  • roland4
    oké köszönöm :)
  • OWEN24
    Van a fegyvereknél egy olyan specializations ami egy fegyver és rajta egy naracsszínű +-t jelöl. Az milyen bónuszt ad?
  • nandorb
    EZ 1magos mit varsz tole? A jatek 2magra keszult.
  • IMYke2.0.0.0
    Nos, ez az AMD 6000+ -os 3133 MHz-es.
    Ennek köszönhetően tudok egyáltalán játszani a játékkal.

Természetesen, csinálhatok neked videót - egy Squad Deathmatch-ből - és holnap be is próbálom iktatni.
  • roland4
    És az internetem:

• roland4
    IMYke2.0.0.0 csinálnál egy rövid kis videót hogy neked hogy fut a játék , mert szinte ugyan olyan géppel rendelkezek mint te.

CPU: AMD Sempron(tm) Processor LE-1150
    CPU Speed: 2.0 GHz
    RAM: 2.0 GB
    OS: Microsoft Windows XP Professional Szervizcsomag 3 (build 2600)
    Video Card: GeForce 8500 GT

Video RAM: 740.0 MB
    Hardware T&L: Yes
    Pixel Shader version: 3.0
    Vertex Shader version: 3.0
  • Smithwarden
    Mondjuk sokszor akik magas pinggel / rossz kapcsolattal nyomjak azokkal szenvedek sokat, mert alig akarnak halni, viszont tobbszor csak annyit latok, hogy odateleportalnak elem es mar halok is.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem kifogás - egyszerűen nem fogom cipelgetni a faluban a Trust Laserem, a jobb VGA-m [HD4850]...

S hiába lenne jobb az egér, meg a VGA [persze, így megjelenítené a játék az 50+ méter távolságban lévő ellenfeleket is], ha a net hulladék, szar, okádék...
    Néha akkora lagjaim vannak, mint ide Tokió.
    Sokszor magam is csodálkozom, ha eltalálok valakit, és az meg is hal.

Délelőttönként jobb a net, de így is sokszor kivágnak a szerverek [200+ pinges üzenetekkel].
  • RAMyMamy
    egér nem kifogás :P biztos megengednék a könyvtárban, hogy használd a sajátod, nem?
    hú, ha vissza kéne váltani 3 gombosra az 5 (elméletileg 7) gombos egeremről, meghalnék :D az oldalsó 2 gomb baromi sokat "könnyít", nekem azokra van állítva a nagy fegyó és a pisztoly
  • Jim Morrison
    ja es hozzatennem, hogy mar ket hete jatek kozben (tf, bf, barmi) altalaban percenkent leall a mukodese es akkor fordulni se tudok meg semmi. Jo, oke dobjam ki, de 2 - 3 ev alatt egy olcso eger is birja meg...
  • Jim Morrison
    enyem

igen, meg jo hogy jobb geppel jobb lennel, anno ugyanez volt bf2142 mint most bc2 vel. folyamatos fps lag, es akkor altalaban a scoreboard kozepen voltak menetek vegen. Igaz most azert a tetejen de ez mar mas. Lett egy jobb gepem, amivel roccenomentesen ment a 2142 es nem hittem a szememnek, egy csomot oltem, nem akadt meg semmi. Most azert van gondolom fps laggom low grafon, mert 1920x1200 as felbontassal tolom. valszeg ha lejjebb vennem megszunne az fps lag, de valahogy nezzen mar ki a jatek, ezert sem adom lejjebb a felbontast. Mondjuk az a textuere hackes vagy milyen graf jol jonne nekem, akkor tuti akadas nelkul menne.
  • OWEN24
    tököm kivan ezzel a játékkal, ma összeszedtem a 17k pontok medic-hez , kiléptem majd amikor késöbb játszanék van 400 pontom...................................
    Egész napos szenvedés, ennyi volt.....
  • IMYke2.0.0.0
    Többi statisztikám.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

* Vezeték nélküli, 0.5 Megabites net [512 kbit]
    * Gigabyte alaplap - AMD 6000+ - 2 GB DDR 800 - GeForce 8500 GT 512 MB - 20" Benq (5 ms) - szabványos két gombos. görgős egér.

• IMYke2.0.0.0
    Hozzátenném, ezzel a szar nettel:

Platina csillag - kés - 557 ölés
    Platina csillag - SAIGA - 3383 ölés
    Mindjárt platina csillagos - STG.77 AUG - 944 ölés
  • IMYke2.0.0.0
    Nem nehéz jobbnak lenni nálam: szar net, szar gép.
    Vakoskodok a pixelek háborújában.

Hidd el, jobb gép+ping = nem biztos, hogy jobb lennél.
    :)
  • szabii98
    adom. :D szerintem azt le is törlöm amíg itt el nem érem az lvl 50et :D
  • KaBuTo666
    Nemesis pin: x2843

• Jim Morrison
    leszeded a magyarositast es megnezed jatekban. Bar a keprol kivehetted volna.
  • Jim Morrison
    háhá jobb vagyok nálad!
  • gsg16
    van valahol magyar leírás,hogy melyik jelvényért mit kell elérni?
  • IMYke2.0.0.0
    A játékban (gyenge géppel játszom, ezért a minőség):

• Ry0K3N
    ez a World of Tanks-hez képest maga a megtestesült nyugalom :D
  • IMYke2.0.0.0
    S tévedések elkerülése végett - a játékban is ott van az, ami itt (a képen a saját eredményeim részlete):

• IMYke2.0.0.0
    A Nemesis Pin azt jelenti, hogy valakit egymás után 5 alkalommal megöltél, miközben ő téged nem. S azután, akárhányszor megölöd, kapod a Pint, míg ő meg nem bosszulja - azaz megöl Téged [ilyenkor ő egy Revenge Pint kap]

De nagyon szépen kérlek, használd a magyarítást, de legalábbis a google-t!
  • OWEN24
    Az gyönyörű eredmény :)
    mit jelent az ,hogy valaki a nemesis-em? Volt egy gyerek, akivel a egy RUSH alatt ,már vadásztunk egymásra... Ő m60-al én PKM-el :D és valami olyasmit írt h your nemesis vagy mi. És a match végén kaptam egy kitüntetést vagy minekhívjákot azért mert megöltem a nemesis-t
  • RAMyMamy
    pedig engem kiszokott dobni annyiért is
  • szomferi
    végre megvan az 5 killstreak az MG3-mal, sírok :D