Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én 30gb ra szoktam csinálni a lolos videóimat.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
csben volt a legjobb..konzolba beépítve, mindenki tudta használni.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
ezért lepõdtem meg mikor elsõ bf3 gameplayek sorra PC-rõl jöttek, meg e3-on is emberkék nem kontrollerrel vigyorogtak hanem leültek a gép elé...
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Nem is tudom már, vagy csak a procit használta de a VGA-t nem, vagy fordítva... lényeg, hogy tényleg szar port. De hát ilyenek a khhm khhm gta4 khmm khmm szar portok.
[IRAM] leader
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
Egy kétmagos proci,bármilyen kafa is,akkor sem fogja röccenés nélkül elvinni ezt a játékot.Tapasztalatból mondom.Nekem a kezdeteknél két magos volt,aztán lett 3,most egy nem nagy teljesítményû,de négymagos procim van.A számolásról pedig csak annyit,ez a játék egy konzolról átportolt foshalmaz,tehát nem nagyon érdekli a videókari minõsége,milyensége.Nem mondom,hogy jobb kártyán nem megyen jobban,csak azt próbálom megvilágítani,hogy nem egy normálisan elvárható,tökéletesen megírt játékról beszélünk.
[IRAM] leader
@OWEN24: Én azt javasolnám neked, hogy mi hamarabb vegyél plussz 2GB memóriát mert ilyen olcsó többé nem lesz az biztos. Ezek után nyugodtan feltolhatsz már egy WIN7-t hisz 5670 alá az való még ha nem is nagyon gamer kártya. (DX10+ stb. miatt) A beállításokat én sajnos nem tudom mert nem játszom de szerintem így látatlanban 16:10/1440*900/MEDIUM vagy 16:9/1280*1024/HIGH beállítások mellett próbáld.
@NANDI: A CoD6 DX9-ben van írva és ahhoz képest eléggé sokat mutat (ezzel nem mondtam, hogy jobb is). Ha ház összedõlésrõl beszélünk akkor az fizika már pedig tudtommal azért manapság azt már a videokártyák számolják, tehát nyugodtan próbálhat nagyobb beállításokat.
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
[IRAM] leader
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
Lehet öreg vagyok már, galambokat kéne etetnem inkább, de ezeket a dolgokat én nem értem, mire jó ez ... 😄D
próbáltam a bugyi armort de nem sok hatását éreztem
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Dokumentumok > BFBC2 > settings > alulról az 5.
Na ehhez meg már én vagyok öreg 😊)))
Én idõmben senki nem kapott csítet a készítõktõl 😄DD
Így hogy lehet klán meccseket vagy ilyesmit rendezni ...? Vagy ez már nem szokás ?
fájljaiban valahol ? (A graf beállításokban nem találtam ilyet)
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Tököm tele van, hogy mindenki azzal rohangál, alig tudom kinyírni õket, ha egyszerre vesszük észre egymást akkor is túl élnek ...
Nemhiszem, hogy ilyen hangnemben beszéltem, mint te...Nem kioktatást kértem hanem egy kis segítséget milyen beállításokkal lehetne optimizálni.
És ki beszélt neked WIN7 rõl?
Máma volt egy durva jelenet fel kellett volna vennem én hülye:
Heavy Metal, Conquest Tank jön B-re (amcsi) ott a köveknél megáll énmeg mint az idióta furikázok kocsival hogy meglegyen vele a pin, engineer voltam kiszálltam tanknál eléje-mögéje ment akna erre a gunner kiszállt a tankból és lelõttük 1mást...na ittjön a lényeg, hmm mondom ugyis megmaradt az akna leéledtem reconként, tank becéloz, elötte pár pixelnyi akna, kilövöm és kinyírtam a tankot aknával...😄 hát ez fenomenális volt 😄DDD
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb