Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
nálam is ez van :|
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
tegnap delutan vettem meg,de 3 percet nem jatszottam meg vele.es megemlitenem azt is,hogy a fegyverek rettenet szarul neznek ki.mar ami 3 perc alatt kiderult beloluk:S
server lost,stb...
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
ezek után el tudom képzelni mennyit tesztelték
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Legalább ismerkednék a pályákkal, gépekkel...
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Most játszottam csak vele 10 percet, addig kerestem egy szervert mig valamelyik beengedett...
Türelmesen várom az EA megoldását erre a connection lost / kicked server...
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Bár most sem sokkal jobb a helyzet, mert 2-3 percenként ledobál<#violent>#violent>
Elvileg limited edisönöm is van, meg veterán is vagyok.
Még az elsõ multi játékom elõtt beregisztráltam a VIP kódot.
A VIP fegyverek nem látszódtak azonnal, meg elsõ játékban nem is kaptam meg õket. Második játékkal már tudtam õket választani, és azóta is mennek. De csak kb 3-4 óra játék után jelentek meg az unlockok közt a menüben.
A Garandot azonnal mutatta az unlockok közt. Azóta is csak egyetlen egyszer tudtam játék közben is kiválasztani. Akkor viszont nem voltak meg a VIP kódos fegyverek. Azóta nem láttam Garandot.
Most perpill látszik mind az unlockok közt, VIP is, Garand is de játékban persze csak a VIP cuccok, meg az azóta unlockoltak vannak.
Ez is egy kurvanagy bughalmaz lett.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Pedig a redem codet faszán beírtam, mostmár azt írja hogy vki már használja...
nálam fentvolt beta és warez is hiába voltt kipucolva minden ezek szerint nem voltt elég neki
friss install friss pb setup és no probléma 😄
végre találok egy normális szervert , erre 2 perc után kidob!
Csakhogy nem b*ftam-e el semmit a redem résznél...
A tankos küldinél meg elõtte a heli rescuenál ki kikapcsol és elmegy. utána visszajön
Online Rádió: http://www.radioseven.se/