Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
Köszi nektek! Mûködik.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

MR ME
alt+tab nálam megy

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

iceshark
alt+ctr+del feladatkeztelõ elindít és máris tudsz alt+tab-ot használni

Doomista
Srácok, van valami mód, lehetõség, program arra, hogy e csodálatosan elismerésre méltó battlef. bc2 játékban ha élem second életemet, valahogy letudjam vinni a tálcára, és ne kelljen egy dologért kilépnem belõle, pl ha egy weboldalt meg kell sasolnom?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

TDC Geronimo
Ez mindig is így volt és mindig is így lesz. Akármilyen Online játékról van szó, legyen az MMO, FPS akármi. Minden egyes megjelenésnél ugyanez a hercehurca van. Sose fog ez változni. Én csak azon csodálkozom, hogy vannak emberek akiket ez meglep még mindig 😊 1-2 nap és semmi probléma nem lesz itt se.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

SubZero911
Egyébként ugyanaz van, mint a BÉTA idején. Akkor is azt hittük, hogy egy nagy szar az egész, másnapra megoldották. Bár azért én egy kicsit morci vagyok, mert úgy gondolom, hogy akkora bevételnél, mint amit a COD MW2 és a BC2 produkál azért fel kéne készülni erre a terhelésre is. DE lehet hogy csak mi várunk túl sokat.

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

TDC Geronimo
43ba majd normálisak lesznek a CQ mapok...igaz csak 3 😄

MR ME
annak h szar az EA
nálam is ez van :|

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Sziasztok srácok! Tegnap én is megkaptam, de csak ma raktam fel. A Single-lel nyomtam eddig és nagyon tetszik. Az lenne a kérdésem, hogy ti kaptatok egyedi kódot amivel a DLC-et majd ingyen le lehet szedni? Mert én egy papírt kaptam hogy nemsokára jön a BF1943 PC-re. Valamint, ma mikor felraktam a játékot letöltött egy patch-et. Gondolom ez még nem a két új pálya volt ugye?
TDC Geronimo
Holnap van az angol megjelenés. EU az 4e :p

holnap van a hivatalos EU megjelenés. 0:00kor lesz kiírva az hogy MEGJELENT.

Beers
Ez baj.....!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

TDC Geronimo
Amúgy meg sok bug kapcsolódhat a szervertúlterheltséghez. Ma van a hivatalos EU release. Mit vártatok? Majd megjavul nem kell remegni.

Szerintem jó a multi csak meg kell szokni. Kissé fura beta után. Miért van az hogy egyes szervereknél nincs ping kiírva egyes szervereknél meg ki van írva? Amelyiknél nincs kiírva az is játszható, sõt általában jobb a ping mint a kiírt pingû szerón

TDC Geronimo
Heh a 7 pontos totalvideogames review után ment a lázadás. Ez lett az eredménye 😄

zoli80
annak h ujabb szart soztak rank😊
tegnap delutan vettem meg,de 3 percet nem jatszottam meg vele.es megemlitenem azt is,hogy a fegyverek rettenet szarul neznek ki.mar ami 3 perc alatt kiderult beloluk:S
server lost,stb...

SubZero911
Úgy látom a játékvédelem mai legbiztosabb módja a megjelenés napján kiadott patch, utána a crack-ek után kiadott újabbak... ???

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

TDC Geronimo
Nekem sincs garandom, nem is láttam még ingame. Amúgy toltunk pár CQ kört. Háááát talán 2 map volt ahol élvezhetõ a CQ, a többi szerintem szar :s Ugyanolyan pörgõs mint a rush, mert kibaszott kicsi a map 32 emberre. Látszik, hogy nem ez a fõ módja a bad company szériának sajnos. Remélem azért DLC formájában lesznek nagyobb CQ mapok 😞

ez vicces.... Connection to the game server has lost. Please check your network and try again. amikor mennék fel vhova :S ez minek köszönhetõ?
Mr Manson
ez az R4 szerver javítás is mire mindenhova kiér ... basszus napok kérdése.

ezek után el tudom képzelni mennyit tesztelték

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Lehet játszani ezeken a térképeket botokkal, mint a BF2-ben ?
Legalább ismerkednék a pályákkal, gépekkel...

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

Jaja, én is erre tippeltem, hogy el fog tartani egy ideig mire felfogja.

Most játszottam csak vele 10 percet, addig kerestem egy szervert mig valamelyik beengedett...

Türelmesen várom az EA megoldását erre a connection lost / kicked server...

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

Jaka923
Nálam nem így volt. A játék mappájában kellett elindítanom a BFBC2 Updater-t, hogy update-elje. Addig, amíg ezt nem csináltam meg, cseszett is szervert találni.
Bár most sem sokkal jobb a helyzet, mert 2-3 percenként ledobál<#violent>

Kód beírása után persze kiírta, hogy thank you meg hogy minden fasza, de a weapons/gadgetsben nem látszik...

Mr Manson
Sajnos (eddig) igazat kell adnom! Pedig bíztam benne zökkenõmentesebb lesz az indulás ...

dronkZero
Én így utólag visszacsinálnám, ha lehetne.

Elvileg limited edisönöm is van, meg veterán is vagyok.
Még az elsõ multi játékom elõtt beregisztráltam a VIP kódot.

A VIP fegyverek nem látszódtak azonnal, meg elsõ játékban nem is kaptam meg õket. Második játékkal már tudtam õket választani, és azóta is mennek. De csak kb 3-4 óra játék után jelentek meg az unlockok közt a menüben.

A Garandot azonnal mutatta az unlockok közt. Azóta is csak egyetlen egyszer tudtam játék közben is kiválasztani. Akkor viszont nem voltak meg a VIP kódos fegyverek. Azóta nem láttam Garandot.

Most perpill látszik mind az unlockok közt, VIP is, Garand is de játékban persze csak a VIP cuccok, meg az azóta unlockoltak vannak.

Ez is egy kurvanagy bughalmaz lett.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

zzeN
Nem kaptad meg?<#ijedt>

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

A jatek minden inditasnal automatikusan utananez a frissiteseknek.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

zzeN
Ha elindítod az updatert, akkor rájössz.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Carloska
updatert futtasd máshonnan nem lehet leszedni

Bence94
Üdv! Megjött a játék! a day 1 patch kint van már ? mert sehol nem találok róla semmit...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Mr Manson
Az elsõ zászlófoglalásom közben dobott ki, remélem valaki befejezte 😄

És mi a teendõ ha nem kaptam meg?
Pedig a redem codet faszán beírtam, mostmár azt írja hogy vki már használja...

zzeN
Nekem sikerült most vagy bõ 1 órát tolnom, eddig párszor volt kicked.., de többször volt szerver keresõben a "nincs net, nézd meg h be van-e dugva" szöveg, reméljük még a héten kijavítják vhogy.

SubZero911
Basszus ilyet se láttam még, hogy ennyi kódot belenyomtak egy játék dobozába. Azt se tudom melyiket hova írjam... 😊

Carloska
de mazoista alapon azértse meekk játszani pedig már müködik XD

Jaka923
Szerencsés makkerek 😊

Jaka923
Van, hogy kiírja a PunkBuster kicked-es szöveget, de van, hogy, csak sima kickelést ír ki...

Mr Manson
de ahogy nézem jó páran már játszanak, õk vajon hogy csinalják?

Prince23
PB frisítés?:

Carloska
jah win7 64 bit jah meg a másik tûzfalat se raktam fel

Jaka923
Hali! Elég bajos a csatlakozás és, ha véletlenül sikerül csatlakozni, 2 perc után kidob...

Mr Manson
Win7?

zzeN
Multi- Weapons and gadgets.

Mr Manson
3-4 perc játék után még nem sok véleményem van sajnos!

Carloska
EMBEREK újra raktam a gépet és nincsen connection problémám!

nálam fentvolt beta és warez is hiába voltt kipucolva minden ezek szerint nem voltt elég neki

friss install friss pb setup és no probléma 😄

Mr Manson
nem hiszem el ...
végre találok egy normális szervert , erre 2 perc után kidob!

Azt vki tudja, hol kell megnézni hogy megkaptam-e az LE miatt a 6 unlock cuccot?
Csakhogy nem b*ftam-e el semmit a redem résznél...

Prince23
Nálatok a hanggla nincs baj?

A tankos küldinél meg elõtte a heli rescuenál ki kikapcsol és elmegy. utána visszajön

Hali.Milyen a Multi?

Online Rádió: http://www.radioseven.se/