Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
Panama Canal meg talan Atacama ami klasszikus conquest map, a tobbi vagy kicsi ami infantry-ra jo, vagy tul linearis tehat rush-ra van tervezve.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A háború félelem, bátorságnak álcázva.
http://www.intel.com/cd/products/services/emea/hun/core2duo/359859.htm
és teljesen low-on van minden<#mf2>#mf2>
Egy dualcore proci pedig nem core2duo. Ne keverjük össze.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
A BF3-rol meg csak annyit: remelem abban az epuletben ahol fejlesztik nem lesz egyetlen darab konzol sem.Az ilyenektol zarjak el hermetikusan a keszitoket.
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
Eddig nem szarták le a népet, bízzunk benne, hogy nem dõlnek még hátra.
És ez csak a legdurvább eset, ha ennyire nem feltûnõ csak az általad említettekbõl veszed észre, hogy lövöd két centirõl hátba és nem hal.
Nem menõségbõl írtam le, de ha neked ez jött le akkor várd meg a 16. szülinapod és utána kommentelj bárhova is.
bár hozzáteszem nem sok idõm volt játszani a kedves szerverek miatt
Altalaban jol adja, de van soxor hogy 2 meterrol hatba/szembol lovom szinte tok mind1 hogy potyogve vagy full auton, 10-20 golyo mellkasra es fejre es semmi (jo pingu szerveren, nem laggos emberek ellen is). Alig megy le a hp-ja, ez durva azert es nagyon idegesito tud lenni.
Betaban is kb ugyanigy volt amugy.
Konzolos videokon es tapasztalatok szerint ott nem igazan volt ilyen, ami celra ment az talalt is.
Attol felek ez valami PC port/konverzios problema, lehet meg se tudjak csinalni soha.
Amugy tetszik a game nagyon, de ez talan a legkomolyabb hibaja.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
BUGLISTA ÉS KÍVÁNSÁG LISTA
Jó hosszú a Lista lesz mit hegeszteni a DICE-nál. Ahogy olvasgatom ezt a listát még szerencsésnek is érzem magam, hogy engem csak néha dobálnak ki a szerverek 😊
- A pályák szépek, de sokszor csõszerûnek tûntek, habár ez nem feltétlen baj. Tény, h így pörgõsebb.
- A conquest módra voltam kíváncsi a legjobban, de valamiért nem ájultam el, hiányzott valami belõle, érdekes módon a rush inkább megfogott ebben a játékban, lehet késõbb változik a véleményem.
- A szerverek lagosak voltak, de ezen nem lepõdtem meg, ennek ellenére azért jól lehetett írtani.
- A fegyverek sebzésén még mindig kéne erõsíteni egy picit. +10%-ot kb.
- A pályák snipa uralma nevetséges, ezzel kezdeni kéne valamit. Én korlátoznám a számukat oldalanként.
- Bugok vannak, reméljük írtásra kerülnek és nem úgy lesz mint a Bf2-ben az 5 éve lebegõ fa.
- Jármûvek jónak tûnnek.
- A billentyûzet és egér beállításokkal kapcsolatos dolgok, elnagyoltak.
- A játék egy része elnagyolt és konzolos. Mint pl a szerverkeresõ és baráti lista is.
Hazugság hogy külön fejlesztették PC-re, ez tisztán látszik a játékon. Megvolt a fejlesztés konzolra, majd 1-2 hónap alatt hozzáhegesztettek némi PC-s pluszt, amin látszik a kapkodó munka. Reméljük késõbb javítgatják ezeket az elnagyolt munkákat, habár sok reményt nem fûznék hozzá.
www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere
Nem definiálták rendesen.
1. A hülye is észreveszi, nem kell designer hozzá
2. A hülye is ki tudja javítani
3. A javítás 5 percet venne igénybe
Más... Jó pár hozzászólásban rinyálnak az emberek, hogy ilyen szar, olyan szar a játékmenet.
Nos kérem ez nem BF2, nem BF2142, és nem is Bad Compny "1", mivel amúgy az elõzõk sem összehasonlíthatók szokni kell a játékot. Kb 3-4 nap rendszeres játékot követõen mindenki belejön a kezelésbe és megtalálja a maga kasztját. Sokkal realisztikusabb a játék,ne várjátok azt hogy végigszaladsz következmények nélkül egy nyílt terepen.
(Ez nem egyszemélyes háború, hanem kokemény csapatmunka, de hát ettõl BF a BF!!!!!!!!!!!!)
Skynet még elég sok a láma.....
\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Be tudok lépni a fiókomba de egyetlen gamet sem enged regelni.
(vagy 30x rányomtam a submit-ra de mindig ezt kapom a pofámba
: This CD-Key has already been claimed.) <#levele>#levele><#levele>#levele><#zavart2>#zavart2>
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
30-50-ig meg dögivel...
Már amikor mûködött a szerver keresõ.