Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elég baj ez. a rush mód engem nem szórakoztat igazán.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

[UNQL]Echo
Aha ertem en a torekvest, hogy csokkentsuk a jatek megnyeresehez syukseges atlag iq-t de azert ne menjunk mar le Counter strike-ba. <#vigyor3>

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

Hamed
A fejlesztok a rush-ra koncentraltak, conquestet csak beleraktak utolag, hogy a regi bf-esek is ugorjanak ra😞 Legalabbis ha ranezek a map terkepekre ez jon le. Kicsik vagy csoszeruek es nem lehet minden mapon minden modban tolni. Nagy taktika nem kell sehova, bemesz egy squaddal azt kesz, csak legyen medik rezzelni vagy bujjon el egy ember hogy lehessen ra spawnolni.

Panama Canal meg talan Atacama ami klasszikus conquest map, a tobbi vagy kicsi ami infantry-ra jo, vagy tul linearis tehat rush-ra van tervezve.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

iceshark
a tegnapi 150 környéki pingeimhez ma produkáltam 750 környékieket, lagoltam is mint a bolond, nem tudom mitõl lehet, ping testek során rendben van most a gép 😞

Szeréntem is csak egyszer kell aktiválni a profilodban oszt annyi.

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

MR ME
szvsz profilba aktiválódik és annyi

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
pedig erre számíthattál volna a béta után, vagy esetleg warezt leszed és megnéz h hogy megy

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

triplet
Reggelt! Egy kérdés: ha most az asztali gép beszart, és én azt mondom hogy felrakom a lapotpra, és a lapotopon a telepítés után felhasználom a VIP codot, akkor amikor jó lesz a gép, és felrakom arra is, attól még a nagy gépen fel tudom használni ugyan úgy a VIP codot, vagy esetleg az már a profilomban aktiválódva van és annyi? Remélem értitek mit akarok mondani😊

kösz

A háború félelem, bátorságnak álcázva.

Boron Power
Pár hozzászólással lejjebb kfa linkelte: #16307

core 2 duo:

http://www.intel.com/cd/products/services/emea/hun/core2duo/359859.htm

és teljesen low-on van minden<#mf2>

Valaki mondja meg légyszi hova lehet írni a fejlesztõknek hogy a következõ patch-be mit javítsanak ki és akkor mindenki írja oda a gondját mert akkor talán lesz is valami javulás.

Próbáld nem fullon játszani. Felbontást lejjebb venni stb.
Egy dualcore proci pedig nem core2duo. Ne keverjük össze.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Smithwarden hát ilyet nem tapasztaltam, de ha igen akkor se ez lenne a legnagyobb hibája, hanem hogy nem tudok felmenni a szerverek 90%-ára és ráadásul van 4gb ramom egy dualcore 2.8ghz-es processzorom és egy 9600gt-m miközben a dobozra az van írva hogy elég hozzá egy 256-os videókártya közben meg van 15-legjobb esetben 24fps-em, és kifizettem érte 10000ft-ot.

[UNQL]Echo
Szigoruan csak a HC szerverekrol van tapasztalatom.
A BF3-rol meg csak annyit: remelem abban az epuletben ahol fejlesztik nem lesz egyetlen darab konzol sem.Az ilyenektol zarjak el hermetikusan a keszitoket.

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

Boron Power
Amit kfa linkelt buglistáról nagy része könnyen javítható. Ha azok, meg fõleg a búza laggos szerverek eltûnnek, engem nem érdekel konzol port-e vagy sem, de kurva jó lesz.

Eddig nem szarták le a népet, bízzunk benne, hogy nem dõlnek még hátra.

Boron Power
A jó pingû szerver is úgy laggol néha mint az állat. Névleg 35-ös ping, aztán ha a helikopter ha áthúz van, hogy kétszer megy el felettem.

És ez csak a legdurvább eset, ha ennyire nem feltûnõ csak az általad említettekbõl veszed észre, hogy lövöd két centirõl hátba és nem hal.

Baba!
Nem menõségbõl írtam le, de ha neked ez jött le akkor várd meg a 16. szülinapod és utána kommentelj bárhova is.

Running
Nekem is tetszik, csak mindig pirulok azon a sok zagyvaságon amit nyilatkoznak a fejlesztõk és marketingesek. Persze világos, h az igazsággal nem lehet annyi játékot eladni. Ez egy konzolport, a bf3 talán nem lesz az. Mondom ettõl függetlenül nagyon jó a játék.

MR ME
érdekes én pont azt vettem észre h kevesebb a csipa, dzsungeles és hasonló pályákon nem sokat tudnak kezdeni
bár hozzáteszem nem sok idõm volt játszani a kedves szerverek miatt

Az a baj hogy ujat sem enged meg változtani sem a demo s nevet adja be.
Smithwarden
Itt valami nagyon el van tolodva/baszva amugy loves-talalatnal idonkent.
Altalaban jol adja, de van soxor hogy 2 meterrol hatba/szembol lovom szinte tok mind1 hogy potyogve vagy full auton, 10-20 golyo mellkasra es fejre es semmi (jo pingu szerveren, nem laggos emberek ellen is). Alig megy le a hp-ja, ez durva azert es nagyon idegesito tud lenni.
Betaban is kb ugyanigy volt amugy.
Konzolos videokon es tapasztalatok szerint ott nem igazan volt ilyen, ami celra ment az talalt is.
Attol felek ez valami PC port/konverzios problema, lehet meg se tudjak csinalni soha.
Amugy tetszik a game nagyon, de ez talan a legkomolyabb hibaja.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

ezt a javitást fogják bf3nak hivni. egyértelmü hogy nem szaroztak ezzel annyit. konzolforditás. ha a bf3 olyat üt mint ahogy irták, akkor ezzel a kutya nem fog játszani, igy feleslegesen teszik bele az erejüket. ezt pc-re egy gyors rókabundának érzem. viszont nagyon finoooom 😄

Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard

[UNQL]Echo
A lefekves dologrol meg csak annyit, hogy ugye azert vettek ki hogy porgosebb legyen a game.Erre olyanra allitjak a sniper kasztot amivel moccanni sem kell es semmi sem motivalja oket egy pont foglalasara vagy bomba elesitesere.Igaz legalabb fedezhetnek a tobbieket csakhogy a legtobb szeron nincsenek tobbiek, szinte csak csubakkak szalonnaznak minden bokorban.Ezt azert igy ebben a formaban gondoljak at meg parszor a kedves designerek!

szeréntem sehogy. Csinálj egy újat és azt használd.

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Tudja valaki, hogy tudok kitörölni egy félre sikerült "SOLDIER NAME" -et?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

kfa
Akit érdekel:

BUGLISTA ÉS KÍVÁNSÁG LISTA

Jó hosszú a Lista lesz mit hegeszteni a DICE-nál. Ahogy olvasgatom ezt a listát még szerencsésnek is érzem magam, hogy engem csak néha dobálnak ki a szerverek 😊

Hát akkor ennyi, köszi, hogy benéztél...

[UNQL]Echo
Ez a conquest erthetetlen.Mintha a Dice eloszor hasznalna multiban ilyen modot.A meccs 80%-ban mienk volt az osszes zazslo megis kikaptunk.Vhogy balanszolni kene, hogy a sima killek ne erjenek mar olyan sokat a pontok befoglalasaval/megtartasaval szemben.Kulonben egy nagy tdm az egesz csak van par koztes spawnpoint a ket alap kozott ahol amugy szepen kidolgozottan lobog a zaszlo <#vigyor>

zoli80
õõ tudom h mas teszta,de a vaczak mw2ben sem lett ez a vege es azert bassza meg nem akarom azt erezni hogy egy fogyatekos faszt iranyitok,aki meg lefekudni sem tud,ha kell.

Azért hogy a csapat 90%-a ne kempeljen egy bokor alatt fekve egyfolytában.

Running
Tegnap megjött a játék és nyúztam pár órát. Elsõ tapasztalatok:
- A pályák szépek, de sokszor csõszerûnek tûntek, habár ez nem feltétlen baj. Tény, h így pörgõsebb.
- A conquest módra voltam kíváncsi a legjobban, de valamiért nem ájultam el, hiányzott valami belõle, érdekes módon a rush inkább megfogott ebben a játékban, lehet késõbb változik a véleményem.
- A szerverek lagosak voltak, de ezen nem lepõdtem meg, ennek ellenére azért jól lehetett írtani.
- A fegyverek sebzésén még mindig kéne erõsíteni egy picit. +10%-ot kb.
- A pályák snipa uralma nevetséges, ezzel kezdeni kéne valamit. Én korlátoznám a számukat oldalanként.
- Bugok vannak, reméljük írtásra kerülnek és nem úgy lesz mint a Bf2-ben az 5 éve lebegõ fa.
- Jármûvek jónak tûnnek.
- A billentyûzet és egér beállításokkal kapcsolatos dolgok, elnagyoltak.
- A játék egy része elnagyolt és konzolos. Mint pl a szerverkeresõ és baráti lista is.

Hazugság hogy külön fejlesztették PC-re, ez tisztán látszik a játékon. Megvolt a fejlesztés konzolra, majd 1-2 hónap alatt hozzáhegesztettek némi PC-s pluszt, amin látszik a kapkodó munka. Reméljük késõbb javítgatják ezeket az elnagyolt munkákat, habár sok reményt nem fûznék hozzá.

zoli80
vajh mer nem?

nem

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere

Az majd sztem K/D-lesz, csak valami hivatkozást elbasztak...
Nem definiálták rendesen.

Ilyenkor dolgozni kell, nem feküdni b+...

zoli80
le lehet fekudni?

nandorb
<#hehe>

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Boron Power
Van néhány ilyen amatõr hiba. És ezeket nem értem, mert:
1. A hülye is észreveszi, nem kell designer hozzá
2. A hülye is ki tudja javítani
3. A javítás 5 percet venne igénybe

JohnConnor
Na azért ha ezt az asztalra kidoblak problémát nem javították ki, akkor elmehetnek a búsba...

Más... Jó pár hozzászólásban rinyálnak az emberek, hogy ilyen szar, olyan szar a játékmenet.
Nos kérem ez nem BF2, nem BF2142, és nem is Bad Compny "1", mivel amúgy az elõzõk sem összehasonlíthatók szokni kell a játékot. Kb 3-4 nap rendszeres játékot követõen mindenki belejön a kezelésbe és megtalálja a maga kasztját. Sokkal realisztikusabb a játék,ne várjátok azt hogy végigszaladsz következmények nélkül egy nyílt terepen.
(Ez nem egyszemélyes háború, hanem kokemény csapatmunka, de hát ettõl BF a BF!!!!!!!!!!!!)
Skynet még elég sok a láma.....

\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!

zzeN
Ja, TAB és ott megnézheted. Amúgy h a faszba tudták így elbaszni a TAB-os menüt? Nem azt írták h K/D, hanem MP_Kills meg MP_Death. Faszán egybe olvad így😄.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Találkoztam én is ilyennel, valami ddr nevû szerver volt. Tök jó ping, viszont 50 métereseket léptek a muksók.

És az hogy derül ki? Gémen belül látszik a ping valahol?

Iceman
AZ LE verzióhoz kapsz egy plusz kulcsot, azt lehet oda beírni.

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

zzeN
Oda kell írnod a VIP kódot.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Ej most nem tudok játszani, pedig tegnap este nyomta egy kicsit, mert végigvittem a singlet hardon, vagy 6-7 óra alatt.<#vigyor2> Az lenne a kérdésem, hogy most nézelõdöm mivel, nem enged be sehová, és van egy redeem code. Ez mit jelent? A szó az visszavásárlás vagy valami ilyen, de mit takar? Ha elégedetlen vagy beírod a kulcsod és vége?
Ez a veteran oldal teljesen meg van dögölve .
Be tudok lépni a fiókomba de egyetlen gamet sem enged regelni.
(vagy 30x rányomtam a submit-ra de mindig ezt kapom a pofámba
: This CD-Key has already been claimed.) <#levele><#levele><#zavart2>

Boron Power
Voltak ilyen szerók, de pont az a vicc, hogy ettõl függetlenül laggoltak (a legjobban egy német). És pot egy francia, ami viszonylag messze van, meg teljesen jól ment.

dronkZero
Amikre, ha belépsz, kiderül, hogy inkább olyan 120-150 a ping valójában.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Tegnap du. nekem 16-os pingû szerver is volt, nem is egy.
30-50-ig meg dögivel...
Már amikor mûködött a szerver keresõ.