Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A beta elso napjan ment mar erte az anyazas...arrol nem beszelve, hogy a bf2-ben is hasonloan szar volt 😊
Szoval a gyikok ne azt irjak, "mennek aludni", majd akkor menjenek ha valami hasznalhatot letesznek az asztalra.
szerintem
Az a két pálya a legjobb.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
5970es radeonon jatszom de 4870 x2-vel is ez volt a betaban eleinte amig meg nem patcheltek.
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
szerintem
Viszont ami pozitiv ha picit tokol az ember az elejen, letra varva, szep lassan mar ott kinappalodik, korbe lehet nezni a palyan vilagosban is 😊
szerintem
Feljutni a szerverekre szopás, de maga a játék aztán egész korrektül megy.
Csak ne kéne negyed órákat szopni a szerverkereséssel.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Azt a sok idõt amit a single player "megfilmesítésére" fordítanak inkább a multi csiszolásába/bug/lagmentesítésére fektették volna...
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Ha bug, akkor remélem javítják, ha driverhiba akkor legkorábban a 10.3-ban...
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
a pb-s szeró egybõl kivág. frissítettem a pbsetupot, megadtam a játékot neki, updateltem erre ugyanúgy kivág a szeró. vkinek vmi ötlet?
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
1. Serverkeresõ: Rémálom, mindig frissít gyakran 20-30 másodperceket.
2. Sebzés: Csak hardcore tapasztalatom van, és én is észleltem ezt hogy néha kilõsz valakire 10-20 golyót és egy sem talál, közvetlen közelrõl sem.
3. Sniper: HC módban kb. a csapatok 75%-a sniper, és egy bokalövés is halál, továbbá használjuk a sniper fegyvert railgunként emberkék is idegesítõek. Már csében is meg volt csinálva hogy zoom nélkül nem középre hord a sniper fegyver, ennyire igazán telhetett volna tõlük.
Komolyan balanceolni kell a snipert.
Nagyon elnagyolt ez ennyi pénzért azt kell mondanom...
Dehát reméljük jönnek a patchek
Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1
Hol valami megszakad a host-al, valamikor meg punkbuster problémája van, pedig felraktam manuálisan vagy 3 szor. Valakinek sikerült ezt orvosolni? Lehet leírtátok már lent de nagyon sok a hozzászólás,azért köszi a segítséget.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Képzeljétek el tegnap este mikor nyomtan egy szerveren le akartam késelni valakit és konkrétan annyira elkapott a hév hogy a görgõ betört, és nem tudok késelni, meg görgetni.😄 Megyek is újat venni.
Egyébként ma is meg tegnap is elõfordult, hogy a medic-el nincs defibrillátorom.:S Meg egyes szervereken nincs meg a garand sem, meg a medic, assault dobozok, meg a motion sensor. Ez mi? Én velem van a baj vagy még ezek ilyen bugok. Amikor meg vannak akkor meg amikor állítom össze a kitet nem mutatja, tehát a pisztoly, a puska, a gránátvetõ, meg a három specializáció látszódik. Meg néha medicnél a doboz helyett RPG-7 van írva, meg egy halálfej. Wtf? Másnak is van ilyen?
sharpshooter: c2duo@2GHz, 8800gt512, 2G ram: médium beállítások: tök jól fut, és még szép is.
mi a fasz van akkor most? én vagyok az egyedüli ufo, akinek megy a játék?
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W