Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

alma2
Vajon azt mikor fogjak javitani, hogy ha ket joyod van lassa a masodikat is, a joy iranyitas torles lehetosegerol nem is beszelve. Persze a config file turkalasa csodakra kepes.
A beta elso napjan ment mar erte az anyazas...arrol nem beszelve, hogy a bf2-ben is hasonloan szar volt 😊
Szoval a gyikok ne azt irjak, "mennek aludni", majd akkor menjenek ha valami hasznalhatot letesznek az asztalra.

szerintem

Na, akkor majd benézek egy rushosra is, eddig nem mertem. :-)
Az a két pálya a legjobb.

TDC Geronimo
Hát azért az hogy konzol port elég erõs kifejezés. Az engine alapból konzolra készült meg ugye az elsõ rész is. Az enginet átportolták (kurvasok meló lett volna teljesen elölrõl PCre elkezdeni külön), az interfacet meg megcsinálták külön PCre. Tény, hogy tele van apróbb hibákkal, de legalább nem xbox live hibaüzeneteket kapunk és egy kontrollerre írt menüt, serverbrowser nélkül. BF3tól meg nem kell megváltást várni. Van egy bizonyos trend az fpsek terén és abba az irányba halad minden. Ez már más BF, mint az eddigiek, de nekem ez is tetszik, sõt... Remélem azért a CQ mód nem merül feledésbe és majd egyszer viszontlátjuk jobb formában.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Iceman
Fut. /legalábbis azt írták itt/

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

[UNQL]Echo
Nezd meg, hogy az ati control centerben a catalyst ai be van e kapcsolva merh ha kikapcsolom (kipipalva van kikapcsolva) akkor nem villog igaz a framerate is alacsonyabb lesz hisz a masodik gpu-t nem illetve alig hasznalja.
5970es radeonon jatszom de 4870 x2-vel is ez volt a betaban eleinte amig meg nem patcheltek.

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

Xp SP3 alatt is fut a játék vagy csak win7/vista?
Iceman
Mert pl. a wow hibátlan volt minden egyes patch után...ugye? <#smile>

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

TDC Geronimo
Ja tudnak errõl õk is úgyhogy nemsokára vagy lehalkítják vagy kiszedik a picsába :d

Szerintem nem rossz ha nyugis a játék. Nem kell 30mp-ként meghalni. Az legalább nem veszi el az ember kedvét. 😊
TDC Geronimo
Mi egybõl CQ mapokra mentünk és meg kell mondjam nagyot csalódtam az elején. Aztán jött az atacama desert meg a panama canal na azok egész jók CQba is. Mondtam menjünk át rushra kicsit. Na ott viszont megjött a kedvem, mert nagyobb volt a map az elsõ mcom megnyitása után, több volt a jármû is meg valahogy kicsit nyugisabb az egész. Be kell látni, hogy nem a CQ a fõ módja ennek sajna, de a rush marha élvezetes így c4 robbantgatás nélkül.

alma2
ja amiert feltettem, megnezni, hogy mennyit javult a sebesseg, most mar a gpu es a ket cpu is altalaban 90 % folott porog. Viszont hiaba a 60-80 fps singleben, megis ugral az egesz eleg fura modon... Nem is tudom hova tenni.

szerintem

alma2
eh, amig megerkezik, feltettem a legujabb patchet, ha mar reloaded hozza segitette a jonepet, elinditva a single kampanyt masodjara, a varazslat elmulasaval mar igen c kategorias filmnek hat az elso palya, meg az egesz. Persze csak addig amig eljut az ember, mert mar az elejen nem hajlando ledobni a kotelletrat a csapattars, ketszer nekifutva sem./Nem hinnem, hogy vedelem/
Viszont ami pozitiv ha picit tokol az ember az elejen, letra varva, szep lassan mar ott kinappalodik, korbe lehet nezni a palyan vilagosban is 😊

szerintem

dronkZero
Ha sikerül elkezdeni játszani, akkor jellemzõen nincs probléma...amíg ki nem lépsz...vagy amíg ki nem dob desktopra. De az ritka.

Feljutni a szerverekre szopás, de maga a játék aztán egész korrektül megy.

Csak ne kéne negyed órákat szopni a szerverkereséssel.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

zoli80
a nehezgepfegyver milyen megfontolasbol kerult a medichez?😄

koschwarz
egy kissé én is túlzónak érzem ezt a sok sírást. vannak hibái, de nem rosszabb mint a bf2 esetén annak idején, sõt, szerintem jobb a helyzet.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Azért ennyire nem szar a helyzet. Tegnap több órát játszottam vele, csak van pár zavaró dolog.

Sheltem
Gyerekek amiket itt olvasok...örülök, hogy nem vettem meg. Félre ne értsetek az mw2 sem egy tökéletes valami, de...Talán majd a BF3...Bár ahogy nézem a tendenciát a játékokban, lassan már csak a blizzard-ban bízok...
Azt a sok idõt amit a single player "megfilmesítésére" fordítanak inkább a multi csiszolásába/bug/lagmentesítésére fektették volna...

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

trident
Elnézést a dupláért. Nálam a bétában volt, hogy egy-egy belépés vagy mapváltás után fekete képernyõt kaptam, de a hud és a triangle például mûködött. Random volt és nem sûrû. Szerintem nincs a vga-dnak baja, inkább bug esetleg driverhiba.

Ha bug, akkor remélem javítják, ha driverhiba akkor legkorábban a 10.3-ban...

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

HD JOHNNIE
hm, köszi, akkor mászok máshova 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

HD JOHNNIE
Nem nem csaltam eddig sosem. Ja és bétás verzió sem volt fent

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

trident
Szia,

Sajnos lehet várnod kell még.😞 Illetve próbálkoznod, más szervereket keresgélni...

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

drogosgeci
csaltál bármilyen pb-s játékban eddig? régi banok kitartanak itt is

HD JOHNNIE
tudna vki segíteni?

a pb-s szeró egybõl kivág. frissítettem a pbsetupot, megadtam a játékot neki, updateltem erre ugyanúgy kivág a szeró. vkinek vmi ötlet?

Na azért erre sem gondoltam hogy ilyen gyors legyen a fejlõdés. Csak valami köztes megoldás kellene. Bár a BF2-ben az alap fegyverek sokszor jobbak voltam mint a megszerezhetõk. Ott a szórás nagyon idegesített. Néha 10m-rõl sem tudtam lelõni valakit supporttal na az idegesítõ meg a sniper sem volt pontos hiába céloztam a fejre el sem találta. Ezért inkább tankos vagyok mérnökkel. 😊
w77d
nekem nem villog pedig kétmagosom van....

[UNQL]Echo
Akkor nem ugyanarra gondolunk.A villogas problema csak a crossfire/sli es ketmagos vidkartyakat erinti.Remelem a fullverzioba is bekerul mielobb a betas fix.

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

HD JOHNNIE
tiszta fehér lett a képernyõ amint betöltötte a játékot. Amúgya jelenség nevét nem tudom 😊 De van egy tippem: szar vidkari 😊

w77d
egy téren viszont tényleg nagyot alkottak. Lövés és robbanáshang még sosem volt ilyen élethû! Felnyomom a fejest és már is ott érzem magam egy igazi csatamezõn...

w77d
akkor elleszek vele még egy darabig, még csak most lettem 1-es szintû XXXXXXXXXD meló mellett ritkán tudok játszani, de legalább tovább tart 😄

2x is elnagyolt, sorry.

Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1

dronkZero
Hát, pedig kb 1 nap egy kaszt kimaxolása... Aztán utána még a 25. szintig van értelme, aztán meg már csak fasznövelésre való.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Running
Ja hogy az az? Nem értettem mi a rák szól és minek. Valami figyelmeztetõs rádióüzenet sokkal jobb lett volna.<#hehe>

Hát látszik hogy elnagyolt az egész.
1. Serverkeresõ: Rémálom, mindig frissít gyakran 20-30 másodperceket.
2. Sebzés: Csak hardcore tapasztalatom van, és én is észleltem ezt hogy néha kilõsz valakire 10-20 golyót és egy sem talál, közvetlen közelrõl sem.
3. Sniper: HC módban kb. a csapatok 75%-a sniper, és egy bokalövés is halál, továbbá használjuk a sniper fegyvert railgunként emberkék is idegesítõek. Már csében is meg volt csinálva hogy zoom nélkül nem középre hord a sniper fegyver, ennyire igazán telhetett volna tõlük.
Komolyan balanceolni kell a snipert.

Nagyon elnagyolt ez ennyi pénzért azt kell mondanom...

Dehát reméljük jönnek a patchek

Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1

Tegnap megvettem és azóta nem tudok játszani, vicc.
Hol valami megszakad a host-al, valamikor meg punkbuster problémája van, pedig felraktam manuálisan vagy 3 szor. Valakinek sikerült ezt orvosolni? Lehet leírtátok már lent de nagyon sok a hozzászólás,azért köszi a segítséget.
w77d
a lassú fejlõdés szerintem nem baj, szar lenne ha már az elején mindenki überpro lenne 😄

Ja meg remélem gyorsabban lehet fejlõdni mint a BF2-ben. Mert ott nagyon kevés pontokat kaphattál.
koschwarz
engem nem zavar, sõt...<#miaz>

[UNQL]Echo
Milyen jelenseg az? Nekem a vizfelulet,ablakuveg es egyeb feluletek (amin tukrozodes van) villogasa tert vissza.Pedig a betaban fixaltak a patchel de itt megint feltunt ;s rohadtul zavaro.

Na azért kíváncsi lennék hogy mikor lesz BF3-rom. Szerintem nem mostanában. Nagyon filozok hogy megvegyem a játékot de elég sok rosszat hallottam róla hogy nagyon konzolos. BF2-töt elõvettem újra de jó lenne egy szebb grafikájú játék. Kíváncsi leszek az új Medal of Honorra. Hogy milyen lesz a multija. Lesz-e jármûhasználat stb. Nekem nem jön be a sok infranty-s harc. A BF2-ben letiltanám a sok bombázót. Remélem lesz valami szabályozás majd a 3-ban.
HD JOHNNIE
Akit érdekel a fehér képernyõs problémára a megoldás és ati-ja van: a 10.2-es driver megoldja a dolgot

Az tényleg elb@szott idegesítõ. Igazán kiqrhatnák belõle mert kimondottan bosszantó és zavaró!

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Jaj a LE játékosainak akkor külön kellett aktviválni a 6 unlockot egy kóddal. Már megijedtem, hogy ez az ingyenes DLC-s kód, de mint azt korábban írták, csak konzolra van nekünk ingyenes lesz mind.

Képzeljétek el tegnap este mikor nyomtan egy szerveren le akartam késelni valakit és konkrétan annyira elkapott a hév hogy a görgõ betört, és nem tudok késelni, meg görgetni.😄 Megyek is újat venni.

Egyébként ma is meg tegnap is elõfordult, hogy a medic-el nincs defibrillátorom.:S Meg egyes szervereken nincs meg a garand sem, meg a medic, assault dobozok, meg a motion sensor. Ez mi? Én velem van a baj vagy még ezek ilyen bugok. Amikor meg vannak akkor meg amikor állítom össze a kitet nem mutatja, tehát a pisztoly, a puska, a gránátvetõ, meg a három specializáció látszódik. Meg néha medicnél a doboz helyett RPG-7 van írva, meg egy halálfej. Wtf? Másnak is van ilyen?
Boron Power
Ja és a legnagyobb FAIL a dudaszó a conquest módban, ha vesztésre állsz. Na azt aki kitalálta, az DIREKT ki akart baszni a játékosokkal. <#gun>

koschwarz
nem beszélve arról, hogy a szerverre kattintás után kb. 1 perc sem kell és a játékban vagyok.

koschwarz
úgy látszik ritka az olyan eset mint az enyém...<#fejvakaras> tegnap két külön idõpontban jelentkeztem fel játszani, és egyszer sem volt semmi problémám. tök jókat játszottam. megint hardcore szerver, a szerverkeresõben 50-es ping...lagot nem tapasztaltam upc-s fiber30-assal.

sharpshooter: c2duo@2GHz, 8800gt512, 2G ram: médium beállítások: tök jól fut, és még szép is.

mi a fasz van akkor most? én vagyok az egyedüli ufo, akinek megy a játék?

arty
az, h a leaderre tudsz spawnelni, együttartja a csapatot

=

csapatjáték

Forza.

Boron Power
Külsõ keresõk hogy mûködnek? Xfire, steam?

[UNQL]Echo
dine=dice

Üdv, akinek esetleg elege van a lassú server browser betöltéssel annak ajánlom azt, amit én szoktam csinálni. Mikor rámész a browserre és elkezd tölteni, akkor cancel. Jobb oldalt berakod a szûrõket, és a játékmódot amit akarsz játszani. Nyomsz egy search-öt és voila 10 mp alatt behozza.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

[UNQL]Echo
Az a legbosszantobb az egeszben, hogy a Dine-nak 8 eve sikerult jo conquesteket alkotni es most idebasszak ezt.