Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
(space) kétszer gyorsan,

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

A ejtõernyõ alapból a SPACE billentyû.

tugyiti
space
MR ME
nekem olyan kérdésem lenne h az ejtõernyõt melyik gombbal tudom kinyitni? mert nem találtam, és bétában is volt h kicsit leesett szegíny gyerek 😞

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Belton
Jah értem oksa thx.
Közbe be engedett egy serora 😊

BF:2-3-4(oORedstarOo)

MR ME
még mindig szarrá vannak terhelve és hasonlók, amjd javítják

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Hali!
Nekem olyan problémám lenne h amikor felrakom és elinditom akkor frissiteni akarja a verziót, de ha frissiti akkor nemtom elinditani mert a cd-t kéri. Valahogy nem lehet megkerülni ezt a frissitést?
És azért nem irom a warez topikba mert nem hozza be!

Belton
Egy gyors kérdés be állitottam mindent server kereses be hoz jópár servert es egyikre se enged csatlakozni mindre azt irja hogy Connection has been lost blabla és hogy nezem meg a halozati kapcsolatot aztan probaljam ujra 😮
Ez mi lehet ?

BF:2-3-4(oORedstarOo)

w77d
annak is az 😊

dronkZero
Miért, egy filmnek nem az?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

w77d
omg ez már azért enyhe túlzás egy játéknak XXXD

MR ME
nekem délelött egybõl berakott, tudtam is tolni egy jó órácskát, aztán kiléptem, vissza már nem tudtam csatlakozni sehova 😞

[UNQL]Echo
Ja meg egy fontos dolog nem artana.Vmi ksi varakozasi ido kor kezdese elott az eselyegyenloseg neveben.Pl 20 sec eleg is lenne kulonben sokam mar az elso spawn-nal azt erzekelik hogy ketyeg a bomba vagy nincs szabad zaszlo.

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

Mr Manson
... ha bejutsz ...

ma csak 1ig dolgoztam , erre 40 perc után nem hajlandó sehova belépni.

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

MR ME
nemnagyon, de ha egy helyre bejutsz utána megy rendesen

MR ME
mennyi beteg

:-DD
Melyik nyúlbéla álregje vagy?

Mr Manson
Még most se lehet normálisan csatlakozni a szerverekhez?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

alma2
Otthon is hulyegyereknek hivnak a mai napig a korodtol fuggetlenul, vagy csak itt szeretned megnyerni ezt a jelzot ? 😊

szerintem

A BF2-ben is volt a lövedéknek lejtése (Pl:Tank).
RatBaG
az lenne a páncéltörõ rakéta. ha a gunnernek van annyi esze, hogy használja a tracert, akkor szerintem nem "esik" csak úgy le, hanem célra megy...

Per Aspera Ad Inferi.

Ki lehet valahogy szedni Hardcore modban - szingliben - a fehér célkeresztet, meg a gránát indikátort?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

iceshark
most nézegettem server bérléseket, nem is olyan vészesek 20-30 euroért már vannak 1 hónapra 24 slottal 😊

REPS0L
a videó valami kurvajó! 😄
nah az egy ország, kiváncsi vagyok itthon milyen lenne.

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Hja, kullogok utánatok. :-D

Aköcsögök, kaptak gránátot. :-)

1-rõl biztos tudok, nálunk ez családi kikapcsolódás néha ^^

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

REPS0L
"Originally Posted by Bazajaytee"

érdekesség, ez a Bazajaytee gyerek rajta van a borítón is (tank felett) 😊

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

ez annyira ócska, hogy képesek ilyen ruhákban odamenni, ez a fanatizmus annyira messze áll tõlem. LOL
iceshark
nekem is a full airsoft-os cuccomban kellett volna mennem az 576-ba? a pláza bizti õrei biztos agyf**t kaptak volna <#eplus2>

amúgy tök jó hogy csajok is érdeklõdnek utána, nem tudom itthon mennyi lány játszhat, de hajrá csajok!

TDC Geronimo
Tegnapi Stockholmi éjféli megjelenésrõl képek meg egy videó. Ott voltak a DICEosok is 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

darki81
várnikell még kijavitják

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

darki81
nelegyél szégyelõs XD

Hali!
Miért van az, hogy lekérem a server listát, és ahogy csatlakozni akarok az egyikre, kiírja, hogy nincs fent a bunkbuster, pedig fent van, már legalább 4szer raktam újra de nem enged fel. Ez mi? Mit kell csinálni?
Elõre is köszi a segítséget. Hali
MR ME
neménvoltam
de nem is akarom 😄

darki81
te fogtad meg a seggem? 😄

MR ME
megérinthetlek?

TDC Geronimo
Írták ma is twitteren hogy tudnak minden problémáról és dolgoznak minden fronton. Sokkal nagyobb támogatottsága lesz ennek a résznek, mint a régebbieknek.

Boron Power
Jó lesz ez. Látni, hogy nem szarják le a népet, mint az említett másik játékban. Foglalkoznak a javítás igényekkel.

Ha jó szervert találsz, ahol nem laggol, akkor már most is fasza a játékélmény. 1 hónap aztán teljesen jó lesz a game a reményeim szerint.

darki81
!! XD ÉN arrol beszélek, hogy a jobbegér gombal is lehet lõni ha azt teszed be, és egy nagy rakétát lõ ki ha te vezeted, és nemmmegy messzire, szinte leesik, ha meg gánnervagy az egy fokkal jobb, az megy annyit mint egy gl kb

alma2
latom nalad is kiverte a biztositekot mas hulyesege 😊
Ok, hogy el van tulozva nagyon, de az kene meg csak, hogy pontlovo jatek legyen ez is, van abbol mar eleg...

szerintem

Vegyetek fel engem is Friend-be pls! nevem: Cmd. FoxxikaHUNG

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

alma2
hat a gravitacio a toltenyre, hala a jo egnek, legalabb ezt igy oldottak meg, akar csak az osszes jarmunel pl tank stb.

szerintem

koschwarz
hát igen, és sok konzolport játéknál érzem, hogy ez bizony konzolport, az egész megjelenésébõl, a menübõl, a játékmenetbõl, az egyszerûsítésbõl...itt egyáltalán nincs ilyen érzésem. én bizony dicsérem a fejlesztõket és a kiadót is, hogy gondoltak ránk ezúttal.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

tugyiti
"így lõ hogy lejt" 😄dddd gravitácót meg lehugyozzuk majd húzunk rá egy kis földet
alma2
hm, betaban nekem mukodott, ha jol emlekszem, bar csak par sec erejeig probaltam, mert az volt elorebb a device listaban, ezert azt akarta hasznalni okosan a jatek...

szerintem

iceshark
valakinek van már road kill-je?
statisztikában láttam hogy benne van egy nagy büdös 0db-al nálam, néztem is tegnap mikor a hummer-al átmentem 5-6 emberen, hogy nem történt semmi😞

TDC Geronimo
Láttam tegnap ott voltál ahol mi. Mondjuk mi is csak futkorásztunk össze vissza elején. Furcsa volt ez az egész 😊

darki81
kár hogy ilyen lomha a heli, meg ilyen gyengék a rakétái, meg a másodlagos fegyver (jobb egér) az így lõ hogy lejt, meg kár hogy nemmegy magasabra, meg kár hogy ha eltalállják elmozdul, meg kár...

arty
olyannyira "konzolport", h a gamepad támogatás bugos mint állat (jobb kart nem lehet használni)

Forza.