Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dronkZero
És mit akarsz vele csinálni? Azt elfelejtetted közölni.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

liquivent
! HELP !

Olyan embert keresek, aki jártas scriptelésben.
Ugyanis, mivel a szerver konfigurálása nem teljesen kiforrott, script fileban kell megadni, a paramétereket....ebben kéne segítség.
nem, BC2CC -vel nem konfigurálható ennél a szolgáltatónál, mielõtt még ezt ajánlanátok. 😊

Jelenleg így néz ki a szerver konfigja:

ADMIN SCRIPTS/STARTUP.TXT

# This script file is run automatically when the server is launched.
# It contains commands on the same format as you would type them in the command console.
# It is always processed as if it is run by a logged-in user.
# It is run even if the remote-admin interface is disabled.
#
# When editing this file, you can check that it is syntactically correct by performing 'admin.runScript Startup.txt' from
# the command console, and check the result.
#
#
# This is a good place to put one-time configurations of the server's gamemode (friendly fire on/off etc).
#
#
# Example:
#
#vars.hardCore true
#vars.friendlyFire true
#
# Set the game password on boot 😊
vars.gamePassword "$$game_passwd$$"

SERVEROPTIONS.INI

PunkBuster=true
Ranked=true
ServerDescription=Welcome to Clan Server!
BannerUrl=http://www.ptdclan.hu/pics/ptd_newlogo_kicsi.png

MAPLIST.TXT

$$gametype$$
$$maplist_942$$

RESERVED SLOTS.TXT

# 1 In Game name per line
liquivent

Feltételezem, hogy valahogy így kéne kinéznie a dolognak, de ha hibádzik, pont ebben kérném a segítséget.

ADMIN SCRIPTS/STARTUP.TXT

# Ez a Script file automatikusan elindul szerver inditaskor.
# It contains commands on the same format as you would type them in the command console.
# It is always processed as if it is run by a logged-in user.
# It is run even if the remote-admin interface is disabled.
#
# When editing this file, you can check that it is syntactically correct by performing 'admin.runScript Startup.txt' from
# the command console, and check the result.
#
#
# This is a good place to put one-time configurations of the server's gamemode (friendly fire on/off etc).
#
#
# Pelda:
#
#vars.hardCore true
#vars.friendlyFire true
#
# Set the game password on boot 😊
vars.gamePassword "$$game_passwd$$"
vars.punkBuster true
vars.ranked true
vars.3dSpotting true
vars.hardCore false
vars.crossHair true
vars.friendlyFire 30
vars.killCam false
vars.thirdPersonVehicleCameras true
vars.miniMap true
vars.miniMapSpotting true
vars.teamBalance true
vars.adminPassword ptdclanteszt
vars.bannerUrl "http://www.ptdclan.hu/pics/ptd_newlogo_kicsi.png"

ÉS BOCS AZ OFF -ért

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

Érdekes nekem csak ritkán van server crash vagy connection failed. Akkor kilépek meg be, aztán megy minden. Tegnap délben vettem meg a játékot, de assaultnál már csak az utolsó fegyver hiányzik. Meg kell, hogy mondjam nagyon jó játék, csak az assault fegyverei olyannyira gyengék, hogy az nevetséges... A medic lmg-i meg az engineer smg-i sokkal erõsebbet lõnek. Mindegyik assault fegyverrel mentem legalább egy órát, úgyhogy tudom mit beszélek.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

TDC Geronimo
<#ijedt>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Hogy állnak a szerverek ping/lag ügyileg? 😄 Elvileg hétfõre jön házhoz a játék, szal remélem addigra helyrepofozzák a szervereket.

Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz

genRob
Nem újdonság ez. Szinte minden új mp játék ilyen. Megyek addig CODozom. :-)

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

kfa
Innen szedd le a windows verziót, az oldalon segítség is van.

KLIKK

dronkZero
Jack-jack kábel és a windowsos hangfelvevõ? 😄

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

trident
A pbsetup.exe-vel frissítsd, de ha az elmúlt két napban voltál itt a fórumon, akkor tudod, hogy nem biztos, hogy megoldás rá. Zero írta a ki-belépést, próbálkozást, valószínûleg tûzfal/router gond nincs. E4 szerver hír.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

izsook
A játék zenéit, meg effektjeit nem tudja valaki honnan lehetne megszerezni, mert pl mikor bejön az EA felirat meg a II. Vh-s pályán az a bomba hangja amire paráznak a katonák na az kell nekem!!! 😊

pisztácia
:S

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Maak
en lefrissitettem a pb-t es neha akkor is kidob, lehetseges, hogy regebbi pb van a szerveren es ezert vagdal ki...2 perce crasheltem, ebben a pillanatban vagta ki ket masik haveromat is a gama, szal van ezen meg mit kalapalni...faszbamááá

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

pisztácia

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

TDC Geronimo
Annyira ne izgulj, ha multizni akarsz :d

grebber
Haver aki rendelte nekem azt mondta megjött a game.co.uk-tól!
Csak jönne már át!!

Next PC upgrade: 2022

kfa
Menj fel az evenbalance.com-ra és frissítsd kézzel a punkbustert.

kfa
Az a szar "nyomkövetõs rakéta" a TOW és tank ellen van. Hogy mit keres egy bástya tetején azt ne kérdezd, de nem csoda hogy azzal nem ment a helikopterek lelövése.

TDC Geronimo
Ja hát szinte 100% hogy a master szerver van szarráterhelve és amiatt fagy az egész. Ez volt a 43 indulásánál is pár napig.

Zan
Sikerült,de ennél idejét sem tudom mikor szoptam nagyobbat egy játékban....!Annyi volt a baj,hogy szarul csináltam,mert nem azokkal a szar nyomkövetõs rakétákkal kilõni õket,hanem a vállról indíthatóval...megvártam amíg kábé a fejem fölé értek és akkor leszedtem õket,amikor egy helyben voltak egy pillanatra,de nagyon szemét egy rész,komolyan mondom...!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

TDC Geronimo
Mondjuk van egy vicces dolog. Most együtt játszunk vagy 6an és mindenki szinte egyszerre kap CTDt. Elõbb valaki mondta tsen hogy kifagyott na akkor tudtuk hogy jövünk mi is mindjárt. 1 percen belül kifagytunk mind szépen sorba 😄

pisztácia
Meg meg van egy olyan gondom is, hogy a punkbuster miatt kapok kick-et, lehet azt vhogy update elni? avyg mi a gond vele?

Mr Manson
ehh ... nem görcsölök tovább, megvárom míg csinálnak ezzel a szerver mizériával valamit.

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

alma2
mar ne is haragudj de egy igazi "atombomba" "felrobbanik" utan mit varsz, lepkeket es szepen zoldelo fuvet ? 😊

Viccet felreteve, probald meg ujbol az utolso chekpoint-tol ismet megcsinalni, hatha nagyobb szerencset lesz es tovabb megy. Engem mar az uj patch az elso palya elso letrajanal megfog.

Meg a patch elott volt olyan bug is, az egyik autos uldozesnel, mindig kilott az ellenseges jarmu alig, hogy megjelent. Semmit nem lehetett csinalni, de kb negyedikre maskepp tortentek a dolgok es tovabbment 😊

szerintem

adam46
ha van clan-od akkor a nevét
pisztácia
ja meg hogy bejelentkezesnel, mi az a clantag? Od mit kell írni?

pisztácia
Hello. Egy olyan kérdésem lenne hogy nekem is a gyujtoi valtozat van meg, a kodot be is irtam a menübe, de hol tudom megnézni hogy milyen cuccokat kaptam meg? köszi.

Én még unlockolni se tudom...

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Balyy
Kár. Köszi.

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

SubZero911
asszem 37 vagy 39 óra volt

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

SubZero911
Biztos hogy van valami hack, mert nem jelent meg annyi ideje a játék, mint amennyit az egyik 27-es szintû x**xx játszott már...(??)

Kérdés: unlockolt M1 puskát miért nem dobja a gép? Táblázatban megvan, csillag stb. aztán sehol semmi.

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

Nem gyors, de ez nem olyan nagy baj.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

TDC Geronimo
Nincs csak m416

hmm.
akkor csak én érzékelem lassúnak a fejlõdést?😄

Balyy
M4-es nincs benne a játékba? Csak mert a listában nem találom és elméletileg úgy volt h benne lesz.

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

mNzJean
Nálunk akik nem a limited editont vették már 17 körül járnak .

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Hello!
Az mitõl lehet ,hogy megcsinálom az 1.pályát és a végén amikor mennek el a tengeralattjáróval felrobbanik egy atombomba aztán sötétség és úgymarad??????????
TDC Geronimo
az max interface bug lehetett. Most is benne van az is, hogy pörögnek felfele a rankok.

lol nezd meg a leaderboards-ot

nincs lvlhack? már betaban is találkoztam 18as szintû emberekkel, sõt magasabbakkal is

Carloska
biztos hogy nem mert akikel már hétfõn toltam level 27esek most de gondolom szarni nem mennek el wcre 😄

TDC Geronimo
nincs lvl hack, egyszerûen csak kocka 😄

Carloska
nehéz de nem lehetetlen

Most sikerült egy jót játszanom és nem lagolt hál istennek. Viszont volt egy 23as szintû arc... na az szerintem levelhackelt

Zan
Sziasztok!

Van egy rész amikor 3 havokot kell lelõni a sivatagban egy nyílt terepen egy vár bástyájából,de egyszerûen képtelen vagyok rá....nem lehet megcsinálni,azzal a szar nyomkövetõrakétával sem....iszonyat nehéz....1 órája szopok vele,de nem tudom egyszerûen megcsinálni!!!!!vagy csak én lennék hozzá túl béna?Vagy ki sem kell lõni õket?

Ötlet?

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Skynet
Lag szerda délután óta van,mert akkor vette legtöbb ember a LIMITED miatt,és azóta agyon van terhelve az EA. A hírszalagban folyamatosan fut,hogy dolgoznak a problémán,annyit már javult,hogy szerda este még játszani sem lehetett,most már be be enged.
Szerdáig nem láttam lagot,volt pár szeró a kedvencekben,szerda óta lagolnak azok is.
Ha megoldják jó lesz ez,mindenesetre van most is már pár szeró ahol nincs lag.
alma2
A video lattan egy-ket kerdes felmerult bennem, ez nem 18 + -os jatek ?
Lathatoan vannak ott fiatalabbak.
Biztos trukkoztek valamit a fiuk, hogy ott egybol tudtak online jatszanni az emberek, valami dedikalt szervert tuti a helyszinre telepitettek 😊

szerintem

Rögrön a könyvtári exe-vel indítsd. Így nem fogy frissítést keresni.
MR ME
nem volt ott, de akkor space gyorsan 2x köszi mindenki 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Ne szállj a fellegekben és nem esel le! 😊 😊 Na jó vicc volt. A beállításoknál nem lehet megnézni?
iceshark
dehogy nem hozza, most néztem meg!