Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan embert keresek, aki jártas scriptelésben.
Ugyanis, mivel a szerver konfigurálása nem teljesen kiforrott, script fileban kell megadni, a paramétereket....ebben kéne segítség.
nem, BC2CC -vel nem konfigurálható ennél a szolgáltatónál, mielõtt még ezt ajánlanátok. 😊
Jelenleg így néz ki a szerver konfigja:
ADMIN SCRIPTS/STARTUP.TXT
# This script file is run automatically when the server is launched.
# It contains commands on the same format as you would type them in the command console.
# It is always processed as if it is run by a logged-in user.
# It is run even if the remote-admin interface is disabled.
#
# When editing this file, you can check that it is syntactically correct by performing 'admin.runScript Startup.txt' from
# the command console, and check the result.
#
#
# This is a good place to put one-time configurations of the server's gamemode (friendly fire on/off etc).
#
#
# Example:
#
#vars.hardCore true
#vars.friendlyFire true
#
# Set the game password on boot 😊
vars.gamePassword "$$game_passwd$$"
SERVEROPTIONS.INI
PunkBuster=true
Ranked=true
ServerDescription=Welcome to
BannerUrl=http://www.ptdclan.hu/pics/ptd_newlogo_kicsi.png
MAPLIST.TXT
$$gametype$$
$$maplist_942$$
RESERVED SLOTS.TXT
# 1 In Game name per line
liquivent
Feltételezem, hogy valahogy így kéne kinéznie a dolognak, de ha hibádzik, pont ebben kérném a segítséget.
ADMIN SCRIPTS/STARTUP.TXT
# Ez a Script file automatikusan elindul szerver inditaskor.
# It contains commands on the same format as you would type them in the command console.
# It is always processed as if it is run by a logged-in user.
# It is run even if the remote-admin interface is disabled.
#
# When editing this file, you can check that it is syntactically correct by performing 'admin.runScript Startup.txt' from
# the command console, and check the result.
#
#
# This is a good place to put one-time configurations of the server's gamemode (friendly fire on/off etc).
#
#
# Pelda:
#
#vars.hardCore true
#vars.friendlyFire true
#
# Set the game password on boot 😊
vars.gamePassword "$$game_passwd$$"
vars.punkBuster true
vars.ranked true
vars.3dSpotting true
vars.hardCore false
vars.crossHair true
vars.friendlyFire 30
vars.killCam false
vars.thirdPersonVehicleCameras true
vars.miniMap true
vars.miniMapSpotting true
vars.teamBalance true
vars.adminPassword ptdclanteszt
vars.bannerUrl "http://www.ptdclan.hu/pics/ptd_newlogo_kicsi.png"
ÉS BOCS AZ OFF -ért
[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
ezt adja mikor töltenem le:S
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Csak jönne már át!!
Next PC upgrade: 2022
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Viccet felreteve, probald meg ujbol az utolso chekpoint-tol ismet megcsinalni, hatha nagyobb szerencset lesz es tovabb megy. Engem mar az uj patch az elso palya elso letrajanal megfog.
Meg a patch elott volt olyan bug is, az egyik autos uldozesnel, mindig kilott az ellenseges jarmu alig, hogy megjelent. Semmit nem lehetett csinalni, de kb negyedikre maskepp tortentek a dolgok es tovabbment 😊
szerintem
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
Kérdés: unlockolt M1 puskát miért nem dobja a gép? Táblázatban megvan, csillag stb. aztán sehol semmi.
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
akkor csak én érzékelem lassúnak a fejlõdést?😄
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Az mitõl lehet ,hogy megcsinálom az 1.pályát és a végén amikor mennek el a tengeralattjáróval felrobbanik egy atombomba aztán sötétség és úgymarad??????????
Van egy rész amikor 3 havokot kell lelõni a sivatagban egy nyílt terepen egy vár bástyájából,de egyszerûen képtelen vagyok rá....nem lehet megcsinálni,azzal a szar nyomkövetõrakétával sem....iszonyat nehéz....1 órája szopok vele,de nem tudom egyszerûen megcsinálni!!!!!vagy csak én lennék hozzá túl béna?Vagy ki sem kell lõni õket?
Ötlet?
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Szerdáig nem láttam lagot,volt pár szeró a kedvencekben,szerda óta lagolnak azok is.
Ha megoldják jó lesz ez,mindenesetre van most is már pár szeró ahol nincs lag.
Lathatoan vannak ott fiatalabbak.
Biztos trukkoztek valamit a fiuk, hogy ott egybol tudtak online jatszanni az emberek, valami dedikalt szervert tuti a helyszinre telepitettek 😊
szerintem
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.