Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
😄D jaok

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

grebber
Hát biztos nem azért adtak el belõle sok milliót mert szar!

Next PC upgrade: 2022

TDC Geronimo
Egy játék attól jó, ha sokat adnak el belõle? Akkor ezek szerint az mw2 minden idõk legjobbja? 😄d

Prince23
Egyetértek, nem t'om miért nem tetszik neki, de grebber barátunk amúgy sem szereti a multis gémeket. de legalább a soloja is meglehetõsen jó volt. és hamarosan ugye jön hozzá Cooperative mód is a soloba, csak sokat agyalnak, hogy hogyan kéne beépíteni a játékba. nem könnyû feladat lesz

TDC Geronimo
Számítottak rá, ennek ellenére ezek a dolgok elkerülhetetlenek.

HD JOHNNIE
Trident, megvan a game? Mikor vehetlek fel friendnek?

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

HD JOHNNIE
Srácok, valaki itt már írta hogy a bal hangszórója hangosabb mint a jobb. Mi volt rá a megoldás ?

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

HeadHunter86
Te mirõl beszélsz. Az évszázad multi játéka! Igényes vagyok játékokra, és ez a játék igényes. Vannak még hibái, pl. lassan frissíti a szerverlistát. De a játékélmény csillagos 5.

Prince23
Oksa.

Még egy kérdés:
az assault tud csak letenni lõszeresládát? mert mintja két classom tudna supportozni.

fejleszd a recon classod és megkapod a mortar -t
Prince23
A légi csapást mikortól lehet kérni? hogy mûködik a Bfeknél?
sok csipát látom kukkerezni, mint a soloba ... ez is kill függõ am?

w77d
tény, hogy ez durva baki volt a részükrõl...

Beszarás, mintha nem számítottak volna rá, hogy ennyire kapós lesz a game. Mégis mit gondoltak? Ha jövõ hétvégéig nem kompenzálják a szerver stabilitást, a fejükön töröm el a dvd-t, az biztos. 😊

Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz

Jaka923
Beszarás, minden szerverhez kiírja, hogy tele van, amikor még bõven van hely<#falbav><#violent><#boxer>

Bogdogege
Játszhatatlanul <#nezze>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

liquivent
nálunk autobalance = on. 😄

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

UP! mégegyszer: Mennyire lagosak a szerverek?

Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz

trident
Akkor tégy úgy, ahogy Zero javasolta: futtasd a konfigurációs fájt és ha nem mókul meg a szerver és nem fogja felülírni, akkor lehet jó.
Vagy seggbe kell durrantani egy saját tankot rpg-vel, gustavval is, ha 30-30-at sebzõdik akkor jó. Ha nem akkor lehet maradnod kell a true kapcsolónál

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Prince23
Nálatok is veszettül sok csipa member van? ez nem lehet igaz...:S Közelharcban csak én vagyok mindig, néha megmentették a seggem azért.

genRob
Nincs mit ezen meglepõdni. Mindig is ez volt '42-tõl kezdve. De bunkók mindenhol vannak nem csak nálunk. Itthon a % az ami lekeserítõ! :-D

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

liquivent
játékmód az külön opció.
azzal nincs gond.
vagy csak conquest, vagy csak rush, és így tovább.
a maplist -el sincs gondom, azt is tudom állítani, ezek már mûködnek.

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

Hát ja ma én is 2x kifagytam úgy hogy se szó se beszéd leállt a játék.

De engem ez nem annyira bosszant sokkal inkább az a magyar mentalitás ami már itt is kezdi felütni a fejét mint minden más játékban sajnos.
Simán megy végig a pálya 18v12es eloszlassál ha rákérdezel hogy nem kéne-e kicsit ballanceolni a teamet akkor persze kapod egybõl ,hogy te vagy a noob 😊
De hát érthetõ csak nyerni jönnek az emberek az erõsebb csapatból miért is állnánk át,ha túlerõvel könnyen végig lehet szaladni a mappon. 😊

ui.: WTB - Auto Team Ballance
liquivent
trident: köszi a választ.
a friendly fire azért 30, mert a gondoltam kipróbálom, hátha nem csak true vagy false, azaz ki-be lehet kapcsolni.
ez a BF2 és 2142 szervereknél így nézett ki:

sv.soldierFriendlyFire 50
sv.vehicleFriendlyFire 50
sv.soldierSplashFriendlyFire 50
sv.vehicleSplashFriendlyFire 50

dronkZero:
nem akarom konzolból futtani a file-t, mert ha beleírok és újraindítom a szervert, akkor automatikusan elindul minden, amit beleírok. 😊
pont ezért szeretném, hogy ne legyen hibás

genRob
Tuti vmi az oldallal van mert ha vmi random, kamu számot írok akkor is uazt írja. :-)

dronkZero
Sztem jobb név szerint sorbarakni, és legörgetni a felkiáltójelesek közt az elsõ space-esekig. A név szerinti keresés nekem többször nem mûködött, mint igen.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

liquivent
akkor mégegyszer...ha ! , azaz felkiáltó jelet írsz be a szerver keresõbe, akkor elvileg megtalálod.
kicsit gagyi a keresõ is. 😞
most is vannak rajta magyarok is, tehát nem lehetetlen. 😄

dronkZero
"de a kérdésem még mindig az lenne, hogy helyes a file, vagy sem?"

Erre meg tökéletes választ ad az, amit kiemeltem:
"# When editing this file, you can check that it is syntactically correct by performing 'admin.runScript Startup.txt' from
# the command console, and check the result."

"Ha szerkeszted ezt a fájlt, le tudod csekkolni, hogy szintaktikailag helyes-e úgy, hogy lefuttatod az 'admin.runScript Startup.txt' parancsot a konzolból, és megnézed az eredményt."

Akkor most mi a kérdés? Miért akarod, hogy manuálisan csekkoljuk neked, ha egész egyszerûen automatikusan is megcsinálja magának?

Vagy csak angol gyorsfordítás kellett? Akkor meg szívesen. 😛

Errõl azt olvastam, hogy próbáld többször egymás után a beregizést és el fogja fogadni egyszer.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

trident
Ennyi változó van csak?
vars.friendlyFire 30-nál a 30 micsoda? A példánál a FF-nél is true kapcsoló van.

Nem ismerem a bc2-s szerver konfigolást, de nem tûnik benne semmi hibásnak, normál szerver, hc-t kikapcsoltad, a játékmódot nem adtad meg, a pályakódokat meg nem ismerem.

Egy hiba van, a RESERVED SLOTS.TXT-be be kell még másolnod, hogy trident, mert csak akkor fog hibátlanul menni a szerver...<#smile>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

genRob
...és még annyit, hogy akkor 4 vagy 2 game kell?

koschwarz
egyébként én sem tudtam felmenni rá, semmi nem történik, ha a friendlist-ben kattintanék rá, a szerverkeresõben meg nem találja.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

genRob
Uraim a BF veterán táma, hogy áll jelenleg? Mert a BF2-t sikerült reggelnem, de a '42-t meg: "This CD-Key has already been claimed". Volt már errõl szó gondolom, de annyira pörög ez a topic, hogy öreg fejjel már nem olvasnék vissza mert mire a végére érek elfelejtem az elejét. :-D Ha vki leírná, hogy mi a szitu azt megköszönném! :-)

MR ME
nekem meg semmit nem csinál 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

liquivent
nem tudni, a szerver mûködik, tegnap óta fullon megy egyfolytában.
a hiba az ön készülékében lehet. 😄

liquivent
igen, az admin programban van, clanforge a neve az admin programnak, amit a multiplay.co.uk házi fejlesztése.
de ha nem is az ottani konzolban adom meg, akkor is be tudom írni ebbe a script fileba, mert azt írja, hogy szerver induláskor automatikusan indul, amit beleírok.
de a kérdésem még mindig az lenne, hogy helyes a file, vagy sem?
ha nem, akkor hogyan kell?
egyelõre közel sincs annyi opció a konfigoláshoz, mint a BF2 vagy BF2142 szerverekhez, ezért így kell baszakodni

EndreMan
Az mi a fenétõl lehet, hogy az ! Infinity ! az egyetlen szerver aminél ha rányomok hogy JOIN,akkor kifagy a teljes BC2?
Illetve akkor is ha a server infot kérem le.
Az egész estét végigtoltam ,de nem találtam még egy szervert amitõl
kifagynék....az összes többi mûködik...
PB frissités stb meg volt. Látom hogy most is sokan tolják a szerveren...én miért nem tudok belépni??

dronkZero
Egyébként ezért nem tudok vele mit kezdeni:
"# It contains commands on the same format as you would type them in the command console."
"# When editing this file, you can check that it is syntactically correct by performing 'admin.runScript Startup.txt' from
# the command console, and check the result."

A játékban nincs konzol... 😛 Az adminprogramban van?

Ez egy fórum Liq... Itt mindenki mindenbe beleszól (sajnos)... 😄

Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró

Oh igen! Most már az új egérrel nyomom, és nagyon adja. Nyomtam egy print screen-t de baszott a paint beilleszteni. 37/15-ös K/D ráta, 34 kill shotival, recon kinézetben.😄 Nyomtam már Nelson Bay-en szóval az új mappák is jók. Spieler Community ezen nyomom most, csak nem tudtam a kedvencek közé rakni. Ti tudtok szervereket kedvencnek jelölni? Nekem a végtelenségig tölt vártam vagy 3 percet aztán cancel.

A másik kérdésem meg az lenne, hogy az M1 Garandot valaki tudja használni. Tegnap este tudtam egy szerveren, azóta egyiken sem látom a fegyverek közt, pedig a menüben már unlockolva van.

Meg lenne még egy kérdésem.😄 Felvettem egy halott katona kit-jét és Thompsona, Ammo box-a, meg most figyeljetek c4-e volt! Hogy férhet össze az ammobox meg a c4? Cheat?

Egyébként meg fasz voltam, mert azért nem volt defib mert azt is unlockolni kell, mint a dobozokat az elején, lényegében így jobb. Meg kell minden apróságért harcolni.
liquivent
de egyébként ha nem tudsz segíteni, akkor nem értem miért kérded, olyanokhoz szóltam, akik tudnak és akarnak is segíteni

Ha nem tud segíteni, akkor kirámol 😄

Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró

grebber
Gagyi lett a game sajnos!
Mi az hogy még nincs hír hogy már átlépte a fél milliós eladásokat?

Next PC upgrade: 2022

francba 😄 én is azt nézegettem <#gun><#mf1><#buck>

liquivent
de azért megmutatja milyenek vagyunk mi magyarok, nem a segítség, hanem egybõl a lopás. 😄 gratula.

liquivent
az admin password természetesen nincs beállítva, csak odaírtam valamit, nyugodtan próbálkozhatsz vele. 😄
azért teljesen hülye én sem vagyok. 😊

dronkZero
Igazából mindegy. Ez már nem a te problémád. Minél hamarabb elfelejted ezt a dolgot, annál jobban jársz.

U.i.: Kösz az adminpasswordöt, egyébként.

<#hehe>

liquivent
nem kól, hanem jól 😄

liquivent
kól-helyesen, és script szintaktiailag helyesen beállítani.
azt, hogy mi mûködjön és mi nem, azt vágom, csak true vagy false.
szóval, hogy ne legyen hibás a script file, ilyesmi

Doomista
és nálam is, tegnap egyszer sem dobott ki pb problémával, ma vagy 5 szerverrõl kivágott, aztán másik 5 szerveren gond egy száll se...<#wow2><#merges2><#merges3>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

MR ME
jaja ez nálam is így van

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.