Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
ma is modnom ne kempeljenek csipával elkezdi hogy akkor mennyek el ha nemtetszik a csipázás, mondom neki nem a csipa nemtetszik hanem hogy hogy játszák... na jólvanbazdmeg elõvettem a gol snipert magam kiírtottam mind2 mcomot aztán mondtam hogy bazdmeg így játszál a sniperrel hülyegyerek...
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Halirõl kiugrálnak felderített bugos helyekre....
Sokat foglalkozik a készítõ ezekkel a hibákkal 😊
Valami videot is láttam ezekrõl, kerítés élén végigsétál, ráugrik a fa ágára stb,stb..egész jó kis kemphelyeket találnak 😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Parasite Eve 2, best game EVER!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
és így nem kell semmiféle módosított fájlt (krekket) használni.
vagy még jobb ötlet pl. hogy megveszi az illetõ kb. 1500 forintért
és akkor aztán semmi gáz nincs az tuttti ! :9
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Hogy magyar szervereken mit találnak ki maguknak egyesek, az már egyéni szoc.problem.
isteneeem
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
#48358: félreértettél, arra gondoltam, hogy mikor az ellenség fõ bázisára mész szórakozni (spawnkill), ahova leteszi a meccs elején a csapatot. squad rushnál tudom, hogy nem lehet odamenni, csak a közelébe, pl. a Panama Canal nevû mapon, ha játszok, legtöbbször mindig már a meccs elején spawnkilleket kapok... szóval EZ a baserape?
Hát sry... <#nemtudom>#nemtudom>
Parasite Eve 2, best game EVER!
(megbolondult az sg.mellesleg)
[IRAM] leader
[IRAM] leader
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Nem, nem az. Kevered a dolgokat.
A BASERAPE ha az ellenfél bázisát támadod. Bármilyen módon.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
[IRAM] leader
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Már megszoktam, h minden szeró írja a ban-t base rape -re!
Erre pont sa-k közül lövi valameik a spaw-nt.
De nem most volt. Lassan 1 hónapja! Akkor is engedélyezett volt?
Vagy csak mióta (1-2 hete) frissítették a szervert?
Nem elég, hogy a DICE összes programozója egy dilettáns - síp -, még az ilyesmit is engedélyezni?!
Nem véletlen, hogy nem járok olyan szerverekre, ahol ezt engedik, szabályokban.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Érdekes! Nekem +15,20 fps lett a végeredmény!
Borg:
Gossamer's-Config-Launcher engedélyezett!
EA fórum, szintén tweak-rõl!
GameFaqs-on is ua.
Itt is ua-van leírva!
Inkább egy pár IRAM-os soldier-t kéne BAN-olni!
Nagybetûkkel figyelmeztet a szerver, h NO BASE RAPE!!!
Erre mit csin. az IRAM-os gyerek???
Lövi a base-t, spawn-t! 32/5 -ös stat-al! Bánom h nem vettem fel!
Beraktam volna ide szívesen!
Azóta 1x-2x voltam IRAM-on!
Csak hogy frissíteni lehessen a ban listákat.
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Engem még nem dobott ki miatta. Végülis grafikai opció! Mert ha medium-ra teszed a graf-ot, akkor átteszi ezt is. De ha meg high-ra, akkor ez is high lesz! Ugyanígy a víz is, low-on fos lesz, de így meg tudod külön csak ezeket lejjebb venni, míg a a textúra meg marad high-on!
És a grafika egyáltalán nem lesz rondább!!!
Tény h prociigényes fos port a game, de lehet kihozni belõle elég szép teljesítményt normális grafikával is!
Nekem is így fut, ahogy itt leírtam, alanti konfigon és hibátlanul, korrekt fps-el! ~70-80 megvan, full HD-ban!
"Car Warfare
Kill 4 enemies with cars"
ez most mit takar? üssem el vagy pl gránátvetõvel is lehet ami pl CAV-on van?
Kösz Smithwarden!Egész jó ez a Playclaw. Már csak az újabb verziót kéne megszerezni fullosba😊
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D