Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Kb azt sem tudom hirtelen melyik a chat gomb....😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

cod4-et toltam 2 évig, volt benne fov állítási lehetõség.
nandorb
Elegge sok unalmas szoveggel josz. Gondolom jatekban is irogatsz amint fejbelonnek hogy hat,ez mi volt + biztos meg anyazol is a chaten. Ha mar ennyi folos hulyeseget hordasz osszevisza.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

lac coo
Hát wallahack sem jelenti, hogy el is tudom lõni 😊))))
Ha a játékosok sokasága mondjuk 6X-os scope-al játszik egyesek meg segédprogrammal beállítanak mittudomén 50 szereset az nem csalás??? Hámi ? 😊

Vagy ez már megszûnt ?

(A jelzõket meg máskor hagyd légy szíves !!!!)

nandorb
Bocs nemjatszom cod-al,nem is nagyon erdekelt.

V43 1105
CODban nem volt? OMG OMG OMG Hogy ne lett volna ............. -.-

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

nandorb
Te hulye vagy tenyleg? A FOV miota csalas? Jaj ,bocs a codban ilyen nemvolt. BF2-ben is belehetett allitani meghozza jatekon belul. Mivel gondolom konzolport jatek a BC2 ezert erre nem gondoltak annyira. Nemhinnem hogy csalasnak mondhato mivel meg helyetted nem is lo,es nem is celoz az hogy talan elobb latod meg otet nem jelenti hogy eleg ugyes is vagy lelonni.

lac coo
Ez már nincs , ez a 10 -es fov? Nem próbáltam,nem szeretek csítelni !😊

nandorb
Huha, ezt mar patcheltek. Ha nem csak tweak forumokat olvasnal amire mar biztos 5ot kipatcheltek es ugyanazt linkelgeted mar kb. 100-ad szorra akkor mar sokkal elorebb volnank de hagyjuk. Bajgunar te dolgod miben okoskodsz.

bajgunar

A sniper-nak sokkal elõnyösebb a kisebb FOV! Hamarabb észre lehet venni ha egy fûszál is megmozdul a domb tetején pl! És nagyobb a zoom is!
De ha 10-re rakod, akkor az "ostrom"katonával sokra nem mész.

lac coo
És mit számolgassak ezzel? Sniperek egyértelmûen csít kategóriás 10 -es fovját??? ez baromság, persze, így is szokás egy alapvetõen multi játékot megcsinálni 😄

Nem kell etetni ,trollkodni, tudom mit beszélek ....

http://www.youtube.com/watch?v=MfCi64Ta1kY

nandorb
Szerintem ha nem vagy kepben a temaval akkor nemkell kitalalni valaszokat amik teljesen baromsagok semmi koze a temahoz,hanem elehet csondben is maradni.

Amugy meg FOV calculator:
LINK

lac coo
Jah, igaz, tényleg, nem olvastam rendesen végig amit írtál, bocs, oldalarányig nem jutottam, csak az elsõ számig 😊))

gondolom pontosan leellenõrizted, hogy ugyanannyit láss mint más szélesvásznú user 😊

De mindegy, ez van, mai játékok már csak ilyenek, leszarják csak el lehessen adni .

Szerk.:Most nézem a képedet: többet látsz mint ha 16:9- ben tolnád 😊

sajnos elég nagy hülyeséget írsz, már ne is haragudj. full hd az 16:9 képarány, ez meg 4:3, csak a kép közepét látom, a széleit levágja

1024
1920
mindegy mit mondotok neki,igazatok úgysem lesz

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Cris99
nem nem u.a. lát

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

IMYke2.0.0.0
Nem a távcsõ miatt teszik, akik állítják - elhiheted.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
1280*800-ban játszom - kényszerbõl - hadd állítsam már a FOV-ot!
Az alapértelmezett 55-ös numerikus érték röhej a Settings-ben.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

lac coo
Ugyan annyit látsz mint aki full hd-ban játszik.. De mindegy , túltárgyaltuk ...

1024x768-ban játszom, alapból kitakarja a fegyver az egész képet (nem csak ennél a játéknál), hadd állíthassam már a FOV-ot...
lac coo
Lényeg, hogy eddig még nem sikerült játék alatt látnom, hogy bárki is használta volna, szóval az egyenlõ feltételek minden játékos számára ( ami régen mindenek elõtt állt...) itt kicsit csorbulni látszik .

Látószög állításról meg ne is beszéljünk...

get life

én most ezt használom: ICON7 Z500

Üdv!
az én egeremen is van,vagy 4 dpi fokozat állítási lehetõség.és gyorsítja a tank torony forgását,erõteljesen.plusz én mostanság egérrel,és gombokkal helikopterezem,ahhoz is szoktam állítani az egeret.amúgy nem minden egér állítja ugyanolyan mértékben a dpi-t.

Smithwarden
Tudjuk hogy teged semmivel nem lehet meggyozni, mert te vagy BC2ben is a zsenialis felisten 3 het jatek utan.
Uristen.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

lac coo
Ne erõlködj, tudod hogy semmibe veszlek ... !

Smithwarden
Sirj tovabbra is sajat hulyesegeiden, atomlama.

Fpocok
Hááát... csít vagy sem. Vagyis nem csít, bár nem túl szép dolog. Legjobb az lenne, hogy ha fix sebességgel menne a torony, az jó lenne.

Parasite Eve 2, best game EVER!

lac coo
Nem kell a duma nekem is ilyen egerem van ennyit nem tudok csalni vele elsõ dolgom volt, hogy megnézzem tankban, mert rohad lomha alapon.😊Látószögrõl meg ne is beszéljünk ....

Attól hogy legális, mert gagyi a játékmotor, konzolra írták, ott ilyen nincs ugye, még csít kategória más normális multijátékoknál .Itt meg lehet, tehát nem csít, ez ilyen... Ennyi !

Smithwarden
Szokasosan total hulyesegeket irkalsz.
Ez mind legalisan atallithato.
Kurva nagy csit mikor minden masodik gamernek mar dpi allitos egere van es egy pillanat alatt allitja az egergyorsasagot.
<#lama>

Akkor én hívhatlak túrósfaszú sexmachine-nek.
lac coo
Hívhatjuk BC3 -nak is , nem mindegy? 😄

Cris99
hogy lehet ilyeneket megtalálni úristen -.-
nem ez nem CSAK hanem ez Battlefield 3 lesz!

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Jahogy ez csak bf3. Azért bcztem mert én ezt néztem meg és hittem a címnek http://www.youtube.com/watch?v=XbdkkYrmrp0

lac coo
Ez is felér egy csíttel, szélesebb látószög, tank torony je forog mint az istennyila 😊)))

Fpocok
De. Valószínû, hogy igen.

Sziasztok,
Lenne egy pár kérdésem, de azzal kezdeném, hogy nem küldötök-e el, ha azt mondom hogy tört BC2-vel játszok. <#rolleyes>
Drang

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

lac coo
Lesz BC3 ? 😄

BF3 !

Azt olvasni igen, bár melyik az a játék amirõl nem ezt olvasni ...?

Olvastam valahol, hogy a bc 3 nak jobb lesz az optimalizálása a 2.0 ás akármilyen motornak köszönhetõen amivel dolgoznak, így nem kell jobb, vagy legalábbis nem sokkal jobb gép kell majd hozzá. Szerintetek ?
Gondolom azt is le lehet lowozni 😊

<#sir>
Cris99
végülis ez lenne a dolga az újabb DX-nek pár fícsörön kívül, persze ahol ilyen agyontesszelálások vannak ott inkább lassulást hoz :/

Fpocok
<#taps>

Úgy tûnik, hogy nálam megoldódott az indításkor jelentkezõ gigalagg probléma ! A settings.ini-ben a dx verziót átírtam 11-re (9-en volt, nem is értem miért 😮 ) és eltûnt az a rettenetes jelenség! Ráadásul sokkal folyamatosabban is fut a játék azóta. éljen ! és köszi a infókat !

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

lac coo

lac coo
Nem ezt akartam ,de nem találom a másikat, de ebben is van fára ugrálás.Meg sok más is 😊))
Mellesleg megjegyzem, nehéz lett volna egy nem látható falat húzni a pálya köré, hogy ne menjen ki a sok kemper a világból ??? 😄
http://www.youtube.com/watch?v=ffWKyrn0XIg

Cris99
meg ha tüskés a fa akkor sebzõdjön a noob<#hehe>

lac coo
Láttam videót, ahol felugrálnak a a lombokon.
Szar foltozott játékmotor... Ütközés kell az ágakra mert ha eldõl elsüllyedne, azt viszont már nem sikerült megoldani, hogy a karakterrel ne legyen ütközés, mert azt bonyolult megcsinálni 😄

Cris99
az a durva sok helyen látom ahol légi jármû sincs a pályán se magaslati pont ahonnan ráugorhatnának <#nemtudom>

Cris99
<#duhos2>nem, csak elötte nem azzal mentem és felhúztak, köztudott hogy mostanában halálos kezemben a gol<#eplus2>