51658
  • RAMyMamy
    miért általánosítasz?
  • IMYke2.0.0.0
    Nem tudod mi a jó. Helyette beállsz a láma Medic-esek sorába. Szomorú.
  • uHs Gerzson
    MG3/M249 inkább kisebb sorozatokat kell elengedni és akkor pontos, M60/PKM/MG36 meg tunkoljuk mint állat stílust kíván :)
  • OWEN24
    kiderült nem a játékstílusommal van a gond, hanem a fegyverekkel.
    Az mg3-at lecseréltem kicsit m60-ra red dot-al és mmn pkg val vagy mivel együtt egy snipert is könnyen leszedek a pálya másik feléről :D
    Első meccsem ezzel a felosztással 11k pontot hozott( 5k combat 6k award)
    örülök mint majom a farkának :D
  • OWEN24
    hát köszi a tanácsokat! Saiga-t nem igazán szeretem, inkább rohangálok 870-essel sdm-ben :D
  • IMYke2.0.0.0
    Caedem játékostársam [szintúgy magyar] még röhögött is, hogy "na mi van, most meg magyar órát tartasz" meccs közben :)))
  • IMYke2.0.0.0
    Én egy hindu emberkével beszélgettem a napokban - angolul, játék közben - és rákérdezett, hogy mondjuk magyarul, hogy "szeretlek"... beírtam neki, elmagyaráztam, hogy kell ejteni, és kiderült, hogy olasz szakos egyetemista, és a nemsokára induló 3. szemeszterében fel akart venni egy egzotikus nyelvet... a magyar lesz.
  • Morphin
    Az előbb is tapasztaltam milyen kicsi a világ.^^
    Mérgemben beírtam, hogy megint milyen kib*szott laggos a szerver.Erre ír egy srác hogy én magyar vagyok?
    Mondtam igen...elkezdtem neki írogatni aztán kiderült,hogy török és magyarul tanul.Ugyan nem értett meg mindent,de a többit angolul beszéltük.Ossian-t és Pokolgépet hallgat meg csomó mindent ismer kis hazánkból,de még nem volt itt.
    Arra viszont, hogy miért tanul magyarul asszem nem derült fény...érdekes volt mindenesetre.
  • IMYke2.0.0.0
    De kap Object Score-t - rendesen, ami később kell.
    Nyilván ne kizárólag ezekkel foglalkozzon... de...
    - amikor töltet van az M-COM-on akkor ne a pálya másik végén kavircoljon, vagy kempeljen, hanem védje meg az M-COM-ot, vagy hatástalanítsa a rátett töltet,
    - ha elfoglalták az A-B-C-D zászlók valamelyikét, akkor ne rohangáljon fel s alá, mint pók a falon, hanem menjen (útközben darálja le az ellenfeleket) az elfoglalni való zászló(k)hoz... stb. stb.
    - lője ki a tankokat, helikoptereket, tegyen le aknákat, C4-et stb.

Update:

• trident
    Ne így gondolkodj, hanem úgy, hogy egy-egy szettet milyen feladatra szeretnél használni és hogyan. Ha medic-el folyamatosan haladva szeretnéd a csapatot támogatni, vele együtt haladni, akkor a páncél jobban jön, hiszen neked nem az első sorban kell menni és túl kell élned, mert úgy tudsz te is segíteni, újraéleszteni.
    Ha pedig az a fontos, hogy az ellenfelet leszedd, akkor mindenképpen a legnagyobbat kell sebezned.

Ne a pontokon pörögj, hanem játsz inkább. Találd meg azokat a "szettet", szetteket, amikkel szeretsz játszani... Jó példa erre egy c4-el, vss/g3/shotival felszerelt recon, aki elől van, sunnyog, robbant és a motion sensorral felderít és a másik oldal, a sniper mortarral.
    De ugyanígy testre szabható a többi kaszt is, a célnak, feladatnak, pályának megfelelően.
  • lac coo
    Zászló meg mcom foglalással és védéssel soha nem fog sok pontot szerezni !!!
    Röhejesen ( és számomra értehetetlen módon ..) kevés pontot ad rá, viszont jó sokszor fog elesni közben ...
  • IMYke2.0.0.0
    Saját statom SAIGA-val:

• IMYke2.0.0.0
    A Medic a legerősebb fegyverzetű osztály a játékban - de amúgy hulladék a szememben.

Játssz Assault (Ostrom/Rohamosztagos) osztállyal és rendesen nyomasd a csapattársaidnak a lőszeres ládikákat!

Csak ismételni tudom az előttem írókat:

A Battlefield: Bad Company 2 nem a magányos harcosok játéka - ez csapatjáték!
    - ne kempelj sűrűn
    [kill cam mutatja hol vagy, így lelőnek egy idő után][/b], mert nem éri meg,
    - fusd be a teljes pályát
    - játékmódtól függően - , hogy a lehető legtöbb ellenfelet öld meg, vagy támogasd a társaid - megmentő ölésekkel, lesebzésekkel, tápolással, felélesztéssel, foglalásban, tankozásban stb. - és így dől majd a sok pont,
    - nem mindig a legutolsó feloldott fegyver a legjobb, legerősebb egy osztálynál,
    - ha feladatközpontú móddal játszol
    - zászló foglalás, M-COM elfoglalás/védés - [b]akkor nem az a lényeg, hogy ölj, hanem hogy teljesítsd a feladatot = sok-sok pont.
    - ha Squad (Osztag) Deathmatch a játék, akkor ölj, és darálj - támogass!
    - sokan nem szeretik, de KÖZELHARCRA használd a SAIGA-t!

• OWEN24
    amúgy mgn am-t(támadást ad és bocs ha elírtam) vagy a testpáncél perk a hatásosabb?
  • OWEN24
    Csak medic-el tudok jól fejlődni( 3 nap alatt megszereztem az összes fegyverét, 400 pontról indulva)
    Néha van 1-2 jobb meccsem ahol 2000 pont felett szerzek pontot
    de többségében 500-600 (ezt értettem a pár száz alatt)

• bajgunar
    Sokat kell ölni, és kevésszer meghalni.
    A stat-odat meg figyeld, a progress-t, hogy melyik van a legközelebb és azt unlock-old! Bronz csillagok, ezüst csillagok, achievementek, pin-ek, stb...
    Sokféleképpen ölj több fegyóval, ments meg a társaidat, ha vmien support-os vagy, nyomasd nekik a tápot, ha medic éleszd a társaid, ha engi, rakj aknákat, javíts, ha sniper akkor meg camp-elj, küld a artikat! Kb ennyi
  • bajgunar
    29 pin volt eddig a rekordom :D
  • Jim Morrison
    na, akkor meg nem is lehet rossz

#49062: sajnos nem láttam sehol kirakva, iigy nemtom kiprobalni :/

#49105: elolvastam, pár száz pont. Mindegy, akkor is olj tobbet :D
  • bajgunar
    Nem tudom feltenni a magyarítást (1.02), mert akár mit csin., a tovább gomb mindíg inaktív!
    Hiába törlöm az előzőt, vagy egyebek, nem aktív a tovább gomb!
    Megoldás? (játékot ne rakjam már újra!)
    Köszi.
  • lac coo
    Kempelni kell, medikkel! :))))
    Ennyi ....

Viccen kívül: sajnos mindenki csak darál, értelmes játékot hetente egyszer találok :(
  • Jim Morrison
    100 pont? ha két embert ölsz meg az száz pont... ölj többet :D
  • OWEN24
    Nincs valami magyar multiplayer gameplay videó kommentálással?
    Valahogy, nem értem a játék mentét és már k.vára idegesít, hogy pár száz pontot szedek össze a meccsek 70%-a alatt, míg van aki 8ezret -.-
  • Fpocok
    Új patchet lehet tesztelni, új klienst, és ha jó, akkor LIVE jön.
    Ilyesmit olvastam.
  • OWEN24
    tudtommal csak tartozékokat lehet rá tenni /vannak hozzá
    gránátvető, vörös pont célzó, 4x optikai távcső stb.
  • RYO21
    Ez mi?
  • roland4
    A játékban lehet a fegyvereket fejleszteni?
  • Cris99
    ja-ja, van backup
  • eugabesz
    R11 Open Beta test server
  • nandorb
    Beta, irjak hogy csak par szerver lesz, tesztkent mukodik. Hogy jatszas a tobbiekkel visszakell rakni az oreg fileket.
  • Cris99
    most 2-t talált
  • eugabesz
    Pedig IRAM már fel van pach-elve és mégsem látja.
  • Cris99
    én csak 1et találtam
  • eugabesz
    Nekem meg egyet sem...se kereső nem megy,bármit írok be,se szervert nem lát ...
  • OWEN24
    Most én is Medic-el játszok. Egy nap alatt újra összeszedtem vele 20k pontot.
    Túl erős a medic osztály...
    COD-ban rühellem az LMG-ket de itt az assault fegyverekkel nem érek semmit.
    Ha messzebb van valaki akkkor kimegy 1 tár is 1 emberre, ha közel akkor fél.
  • RAMyMamy
    én azért megyek medickel, mert szar a netem és nem nagyon tudok lelőni emberkéket, a gyógyítás/újraélesztésből van a legtöbb pontom általában
  • roland4
    Köszi hogy megcsináltad a vidit :)
  • Cris99
    csak olyan szerókat hoz be ami patchelt
    mást nem is lát
  • eugabesz
    Ha a szerveresek késnek,nem is fogsz...
  • Cris99
    végülis attól függ, ha sok járműves pálya akk engi, mediccel megyek a legkevesebbet...
  • Cris99
    Én nem érzek semmit az új patch-el