51658
-
RAMyMamy #49125 miért általánosítasz? -
#49124 Nem tudod mi a jó. Helyette beállsz a láma Medic-esek sorába. Szomorú.
-
#49123 MG3/M249 inkább kisebb sorozatokat kell elengedni és akkor pontos, M60/PKM/MG36 meg tunkoljuk mint állat stílust kíván :) -
OWEN24 #49122 kiderült nem a játékstílusommal van a gond, hanem a fegyverekkel.
Az mg3-at lecseréltem kicsit m60-ra red dot-al és mmn pkg val vagy mivel együtt egy snipert is könnyen leszedek a pálya másik feléről :D
Első meccsem ezzel a felosztással 11k pontot hozott( 5k combat 6k award)
örülök mint majom a farkának :D -
OWEN24 #49121 hát köszi a tanácsokat! Saiga-t nem igazán szeretem, inkább rohangálok 870-essel sdm-ben :D -
#49120 Caedem játékostársam [szintúgy magyar] még röhögött is, hogy "na mi van, most meg magyar órát tartasz" meccs közben :))) -
#49119 Én egy hindu emberkével beszélgettem a napokban - angolul, játék közben - és rákérdezett, hogy mondjuk magyarul, hogy "szeretlek"... beírtam neki, elmagyaráztam, hogy kell ejteni, és kiderült, hogy olasz szakos egyetemista, és a nemsokára induló 3. szemeszterében fel akart venni egy egzotikus nyelvet... a magyar lesz.
-
#49118 Az előbb is tapasztaltam milyen kicsi a világ.^^
Mérgemben beírtam, hogy megint milyen kib*szott laggos a szerver.Erre ír egy srác hogy én magyar vagyok?
Mondtam igen...elkezdtem neki írogatni aztán kiderült,hogy török és magyarul tanul.Ugyan nem értett meg mindent,de a többit angolul beszéltük.Ossian-t és Pokolgépet hallgat meg csomó mindent ismer kis hazánkból,de még nem volt itt.
Arra viszont, hogy miért tanul magyarul asszem nem derült fény...érdekes volt mindenesetre. -
#49117 De kap Object Score-t - rendesen, ami később kell.
Nyilván ne kizárólag ezekkel foglalkozzon... de...
- amikor töltet van az M-COM-on akkor ne a pálya másik végén kavircoljon, vagy kempeljen, hanem védje meg az M-COM-ot, vagy hatástalanítsa a rátett töltet,
- ha elfoglalták az A-B-C-D zászlók valamelyikét, akkor ne rohangáljon fel s alá, mint pók a falon, hanem menjen (útközben darálja le az ellenfeleket) az elfoglalni való zászló(k)hoz... stb. stb.
- lője ki a tankokat, helikoptereket, tegyen le aknákat, C4-et stb.
Update:
-
#49116 Ne így gondolkodj, hanem úgy, hogy egy-egy szettet milyen feladatra szeretnél használni és hogyan. Ha medic-el folyamatosan haladva szeretnéd a csapatot támogatni, vele együtt haladni, akkor a páncél jobban jön, hiszen neked nem az első sorban kell menni és túl kell élned, mert úgy tudsz te is segíteni, újraéleszteni.
Ha pedig az a fontos, hogy az ellenfelet leszedd, akkor mindenképpen a legnagyobbat kell sebezned.
Ne a pontokon pörögj, hanem játsz inkább. Találd meg azokat a "szettet", szetteket, amikkel szeretsz játszani... Jó példa erre egy c4-el, vss/g3/shotival felszerelt recon, aki elől van, sunnyog, robbant és a motion sensorral felderít és a másik oldal, a sniper mortarral.
De ugyanígy testre szabható a többi kaszt is, a célnak, feladatnak, pályának megfelelően. -
#49115 Zászló meg mcom foglalással és védéssel soha nem fog sok pontot szerezni !!!
Röhejesen ( és számomra értehetetlen módon ..) kevés pontot ad rá, viszont jó sokszor fog elesni közben ... -
#49114 Saját statom SAIGA-val:
-
#49113 A Medic a legerősebb fegyverzetű osztály a játékban - de amúgy hulladék a szememben.
Játssz Assault (Ostrom/Rohamosztagos) osztállyal és rendesen nyomasd a csapattársaidnak a lőszeres ládikákat!
Csak ismételni tudom az előttem írókat:
A Battlefield: Bad Company 2 nem a magányos harcosok játéka - ez csapatjáték!
- ne kempelj sűrűn [kill cam mutatja hol vagy, így lelőnek egy idő után][/b], mert nem éri meg,
- fusd be a teljes pályát - játékmódtól függően - , hogy a lehető legtöbb ellenfelet öld meg, vagy támogasd a társaid - megmentő ölésekkel, lesebzésekkel, tápolással, felélesztéssel, foglalásban, tankozásban stb. - és így dől majd a sok pont,
- nem mindig a legutolsó feloldott fegyver a legjobb, legerősebb egy osztálynál,
- ha feladatközpontú móddal játszol - zászló foglalás, M-COM elfoglalás/védés - [b]akkor nem az a lényeg, hogy ölj, hanem hogy teljesítsd a feladatot = sok-sok pont.
- ha Squad (Osztag) Deathmatch a játék, akkor ölj, és darálj - támogass!
- sokan nem szeretik, de KÖZELHARCRA használd a SAIGA-t!
-
OWEN24 #49112 amúgy mgn am-t(támadást ad és bocs ha elírtam) vagy a testpáncél perk a hatásosabb? -
OWEN24 #49111 Csak medic-el tudok jól fejlődni( 3 nap alatt megszereztem az összes fegyverét, 400 pontról indulva)
Néha van 1-2 jobb meccsem ahol 2000 pont felett szerzek pontot
de többségében 500-600 (ezt értettem a pár száz alatt)
-
#49110 Sokat kell ölni, és kevésszer meghalni.
A stat-odat meg figyeld, a progress-t, hogy melyik van a legközelebb és azt unlock-old! Bronz csillagok, ezüst csillagok, achievementek, pin-ek, stb...
Sokféleképpen ölj több fegyóval, ments meg a társaidat, ha vmien support-os vagy, nyomasd nekik a tápot, ha medic éleszd a társaid, ha engi, rakj aknákat, javíts, ha sniper akkor meg camp-elj, küld a artikat! Kb ennyi
-
#49109 29 pin volt eddig a rekordom :D -
#49108 na, akkor meg nem is lehet rossz
#49062: sajnos nem láttam sehol kirakva, iigy nemtom kiprobalni :/
#49105: elolvastam, pár száz pont. Mindegy, akkor is olj tobbet :D
-
#49107 Nem tudom feltenni a magyarítást (1.02), mert akár mit csin., a tovább gomb mindíg inaktív!
Hiába törlöm az előzőt, vagy egyebek, nem aktív a tovább gomb!
Megoldás? (játékot ne rakjam már újra!)
Köszi. -
#49106 Kempelni kell, medikkel! :))))
Ennyi ....
Viccen kívül: sajnos mindenki csak darál, értelmes játékot hetente egyszer találok :( -
#49105 100 pont? ha két embert ölsz meg az száz pont... ölj többet :D -
OWEN24 #49104 Nincs valami magyar multiplayer gameplay videó kommentálással?
Valahogy, nem értem a játék mentét és már k.vára idegesít, hogy pár száz pontot szedek össze a meccsek 70%-a alatt, míg van aki 8ezret -.- -
#49103 Új patchet lehet tesztelni, új klienst, és ha jó, akkor LIVE jön.
Ilyesmit olvastam. -
OWEN24 #49102 tudtommal csak tartozékokat lehet rá tenni /vannak hozzá
gránátvető, vörös pont célzó, 4x optikai távcső stb. -
RYO21 #49101 Ez mi? -
#49100 A játékban lehet a fegyvereket fejleszteni? -
#49099 ja-ja, van backup -
eugabesz #49098 R11 Open Beta test server -
#49097 Beta, irjak hogy csak par szerver lesz, tesztkent mukodik. Hogy jatszas a tobbiekkel visszakell rakni az oreg fileket. -
#49096 most 2-t talált -
eugabesz #49095 Pedig IRAM már fel van pach-elve és mégsem látja. -
#49094 én csak 1et találtam -
eugabesz #49093 Nekem meg egyet sem...se kereső nem megy,bármit írok be,se szervert nem lát ... -
OWEN24 #49092 Most én is Medic-el játszok. Egy nap alatt újra összeszedtem vele 20k pontot.
Túl erős a medic osztály...
COD-ban rühellem az LMG-ket de itt az assault fegyverekkel nem érek semmit.
Ha messzebb van valaki akkkor kimegy 1 tár is 1 emberre, ha közel akkor fél. -
RAMyMamy #49091 én azért megyek medickel, mert szar a netem és nem nagyon tudok lelőni emberkéket, a gyógyítás/újraélesztésből van a legtöbb pontom általában -
#49090 Köszi hogy megcsináltad a vidit :) -
#49089 csak olyan szerókat hoz be ami patchelt
mást nem is lát -
eugabesz #49088 Ha a szerveresek késnek,nem is fogsz... -
#49087 végülis attól függ, ha sok járműves pálya akk engi, mediccel megyek a legkevesebbet... -
#49086 Én nem érzek semmit az új patch-el