Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ma eddig kb 3x1 órát játszottam találomra kiválasztott szervereken
és mind a 3x magam léptem ki és nem a PB b@szott ki. Ekkora király lennék?
Nálam ma semmi problem nem volt eddig. Most léptem ki 2 perce magamtól.

Kopp - kopp.

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

nekem akk se jelzi ki az összes pingjét, ha rendszergazdaként indítja..
gviski
Megveszem eredetibe, és nem tudok vele játszani, THX EA és BP tényleg tök jó...

Virtual SimRacing

Elmennek mostmár a picsábva, de tényleg...
Nem is tudom, mire számítottam a BF2 után, hogy majd a drága diceos buzik össze tudnak nekünk, köcsög pc-seknek dobni egy rendes gémet...
Kibaszott pb, ha az nem, akkor szerverkresõ, az sem, akkor kifagy a gecibe...

És mostmár:

Nem csak pb dobál ki de

Couldn't connect to EA online <#gun>

Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1

modellmaker
Kedves Landor!

A 3. logót kérném, a nickem: em blaso

Köszi! ^^

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

najovan aztán mostmár igazán csinálhatnának vmt baszki mert az hogy fogja magát kilép pb kick a folyamtos ea server lost a server browser meg minden kezd idegesitö lenni h másfél ora kell mire nekilehet állni játsznai -.-

egyelõre nem,(kellene egy harmadik erõmû is) talán majd az 1943 után

zotya10002
Amikor majd felrakom a játékot(kedden)akkor a pb-t is fel kell vele együtt raknom??Fent van a gépen amúgy(cod 4-5-6 miatt)

Tehát akkor is fel kell telepítéskor?

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Husimoto
Tényleg nem értem azokat, akik nem tudnak játszani, nekem reggel 9 kor kezdtemn el játszani azóta semmi gondom nem volt. A server browsernél mikor elkezdi keresni, frissiteni nyomjátok le cancel. És kiad vagy kismillió szervert. Innen lehet válogatni. Olyanra menjetek amin vannak is. Ami nullás az velszeg még nem frissitették a pb-t.

Lunatic83
csak az elsõt kell lekéselni, a hegy tetején. akitõl elveszed a sniper fegyvert, a többit evvel ölöd meg, DE csak akkor ölheted meg a többieket, amikor villámlik/ dörög az ég......

Xbox Live: Lunatic HUN

Waczkor
Elõször úgy volt,hogy boxra veszem,de aztán beújítottam egy videókártyát és így természetesen maradtam a jó öreg pc-nél.Egér és billentyûzet hiánya fájó pont még mindig konzolon😊

XBOX Live Gamertag:Waczkor

szívesen <#taps>
már épp készítettem volna a folyamatábrát 😄

-tRs-Landor

Mr Manson
te nem játszol?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

pöcsöm öccse, sikerült, nagyon köszönöm a segítségedet......
te(single)->õrszem(távolság)->dörgés <#nevetes1>

-tRs-Landor

Nem mostanában leszek lvl 1 es amig összerakom a 270000050 pontot.
Vagy mennyit ad egy normál körben?
xboxon a bc2 nem rullzik? 😄

-tRs-Landor

SIngle plaerrõl kérdeztem, nem multi, késsel kell likvidálnom az õrszemet, odamegyek mögé megnyomom a meele attack gombot de megszólal a riadó. Mi a megoldás?
fogalmam sincs Watson 😄
ez egy kirakós 😄
sohasem játszottam még azt a részt de azért én össze tudnám rakni a mozaikot... 😄

-tRs-Landor

Valaki mondjon egy servert, ami már R5-ös.
Mert ez a rohadék punkbuster kidob minden gémbõl.
Egyet mentem az jó volt, de aztán hopp onnan is kidobott 1 óra után.

Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1

Waczkor
Kedves Landor! A 1. logót kérném, a nickem WaczkorHUN
Köszike!

Késeléssel én se vagyok kibékülve,vicces amikor 3 méterrõl beadja a kést,gyerek szalad felém,bõven messze van még aztán suhint egyet és meghaltam😊Persze közben lövöm ezerrel,meg nyomok egy kést is a végén,de azt már nem küldi el.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

gviski
remek punkbuster kidobál folyamatosan...

Virtual SimRacing

mi van?
Hogy kell kinyirni?
te - õrszem - dörgés - távolság

hmm... <#wow3><#vigyor>

-tRs-Landor

Hi!
Singel-ben jatszom, elejn tartok még a dzsungelse résznél. Egy õrszemet kéne késsel kiiktatnom, de mindig megszólal a riadó és mission failed. Esik az esõ, dörög az ég, de mire odakúszok a csóka mögé, nem jön több dörgés. Mit csinálok rosszul?
nekem is szokott ilyen lenni hogy eltûnik.

majd megoldják ezt a gondot úgyis

Prince23
Miért van az sokszor, hogy én lekéseltem az illetõt, és a vbégén meg õ lõ le 100%-os heales egézséggel?????
Hát könyörgöm, már nem egyszer volt ilyen. Rohadt bugja, mi ez már h én késelem le, azt õ lõ le???

ozimak
Nekem is ez van... hiába nyomok a join-ra vagy duplaklikk... semmi... töltöget azt kész,semmi nem történik,eltûnik a kis ablak azt ennyi 😞 Azért remélem ezeken javítani fognak mert ez a központi szerver vagy mi a tököm,még elég siralmas állapotban van...
gviski
csak egy csapat kéne :-P

Virtual SimRacing

#17571 <#miaz>

-tRs-Landor

Olyan jó a játék hogy a kilépsen már nem kell gondolkodni vagy a punkbuster dob ki vagy kilép asztalra.
Most lenne idö játszani erre kész. Kb ugyanaz a support minhta warezba lenne meg. A hivaltalos oldal szerint dolgoznak rajta.
Doomista
Már rég full rankos vagyok, ez meg mit ír ki? Grrr! <#boxer><#falbav><#pias><#vigyor>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

mondjuk ez jó kérdés! 😄
illetve az is hogy te Menson mennyire akarsz visszatérni a TRS-es gyökerekhez? 😊

-tRs-Landor

Skynet
Arra van valami megoldás (Vagy még mindig EA probléma az ok),hogy egyes helyekre miért nem tudok belépni?😊

Most például látom a Magyar Infinity szerót 28-an benn vannak,de ha rákattintok hogy belépjen bejön a töltõ pörgettyû 4-5 mp-re majd eltûnik és semmi nem történik.
Keress fel minket a community TS3on (utp.hu - TRaitorS szoba), játssz velünk, aztán meglátjuk!
A csapatjáték mellett nagy hangsúlyt fektetünk a családias hangulatra is. (majdnem mindeki ismeri egymást személyesen is)

-tRs-Landor

Ha rendszergazdaként indítod akkor kiírja.Bár érdekes egy dologKeresõben mondjuk 30-as pinget ír,belépve meg mindenki 100 fölött van.De mégis jó a játék.Vagy ott valami más adatot ír ki?<#nemtudom>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Köszönöm Landor<#worship>

Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure

én is beléphetek a klánba? <#wave>
TDC Geronimo
Oldal lehet hogy az, de a klán az nem! 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

ehh, nem vagy up-to-date kedves CéZé 😄
klánunk jelenleg 7 aktív BC2-es tagot számlál, készül a website, van saját domain és tsünk is 😊

-tRs-Landor

Skynet
M60...A játékban úgy bekorlátoznám,hogy squadonként 1 csipa,1 medic lehessen csak mint a huzat,nincs annál mesésebb amikor egy 4 medicbõl álló nagyrada squad annyit tud hogy húzza a ravaszt amíg ki nem fogy a pusek úgyis bemakkol 4-5öt/Vagy még butitanám,1 találat kb 5 pont az életerõbõl...😊

Szerk: Óóóó köszönet a szép névért Landor bácsi...😊
akkor sry 😄
12 óránként frissít.
EA account szerver állapotának a figyelembevételével, lehet hogy több.. :]

-tRs-Landor

nah vegre megkaptam az M60at, kurvajol lehet vele tamogatni 4x zoommal felszerelve igy mar tenyleg support feeling van a tobbiek szaladgalnak elore enmeg elore lepotyogtetem nekik az enemyt 😄
14 es vok héééééé 😄
honnan tudom melyik az r5?

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

szevasz csak olvasgatok, az ifjúság meg játszik. két gépen ugyanazon a szerveren mióta megjöttek a játékok folyamatosan tudnak játszani 😊

*fényellek = fényekkel

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

horizontal b. a. o 😄 jah van hozzá köze... a fákon át beszûrõdõ fény