Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és mind a 3x magam léptem ki és nem a PB b@szott ki. Ekkora király lennék?
Nálam ma semmi problem nem volt eddig. Most léptem ki 2 perce magamtól.
Kopp - kopp.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Virtual SimRacing
Nem is tudom, mire számítottam a BF2 után, hogy majd a drága diceos buzik össze tudnak nekünk, köcsög pc-seknek dobni egy rendes gémet...
Kibaszott pb, ha az nem, akkor szerverkresõ, az sem, akkor kifagy a gecibe...
Nem csak pb dobál ki de
Couldn't connect to EA online <#gun>#gun>
Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1
A 3. logót kérném, a nickem: em blaso
Köszi! ^^
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Tehát akkor is fel kell telepítéskor?
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Xbox Live: Lunatic HUN
XBOX Live Gamertag:Waczkor
már épp készítettem volna a folyamatábrát 😄
-tRs-Landor
-tRs-Landor
Vagy mennyit ad egy normál körben?
-tRs-Landor
ez egy kirakós 😄
sohasem játszottam még azt a részt de azért én össze tudnám rakni a mozaikot... 😄
-tRs-Landor
Mert ez a rohadék punkbuster kidob minden gémbõl.
Egyet mentem az jó volt, de aztán hopp onnan is kidobott 1 óra után.
Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1
Köszike!
Késeléssel én se vagyok kibékülve,vicces amikor 3 méterrõl beadja a kést,gyerek szalad felém,bõven messze van még aztán suhint egyet és meghaltam😊Persze közben lövöm ezerrel,meg nyomok egy kést is a végén,de azt már nem küldi el.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Hogy kell kinyirni?
hmm... <#wow3>#wow3><#vigyor>#vigyor>
-tRs-Landor
Singel-ben jatszom, elejn tartok még a dzsungelse résznél. Egy õrszemet kéne késsel kiiktatnom, de mindig megszólal a riadó és mission failed. Esik az esõ, dörög az ég, de mire odakúszok a csóka mögé, nem jön több dörgés. Mit csinálok rosszul?
majd megoldják ezt a gondot úgyis
Hát könyörgöm, már nem egyszer volt ilyen. Rohadt bugja, mi ez már h én késelem le, azt õ lõ le???
-tRs-Landor
Most lenne idö játszani erre kész. Kb ugyanaz a support minhta warezba lenne meg. A hivaltalos oldal szerint dolgoznak rajta.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
illetve az is hogy te Menson mennyire akarsz visszatérni a TRS-es gyökerekhez? 😊
-tRs-Landor
Most például látom a Magyar Infinity szerót 28-an benn vannak,de ha rákattintok hogy belépjen bejön a töltõ pörgettyû 4-5 mp-re majd eltûnik és semmi nem történik.
A csapatjáték mellett nagy hangsúlyt fektetünk a családias hangulatra is. (majdnem mindeki ismeri egymást személyesen is)
-tRs-Landor
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
klánunk jelenleg 7 aktív BC2-es tagot számlál, készül a website, van saját domain és tsünk is 😊
-tRs-Landor
Szerk: Óóóó köszönet a szép névért Landor bácsi...😊
EA account szerver állapotának a figyelembevételével, lehet hogy több.. :]
-tRs-Landor
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |