Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
írtam a fejlesztõ srácnak
-tRs-Landor
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
de ha van még konkrét infód "magyar" szerverekrõl, akor jöhet a gametracker link és megy a bannerba!
-tRs-Landor
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
Létezik egy EA HUN OFFICIAL is, meg a Prohardvereseknek is van saját szerverük, és Ratbag ismerõsei is béreltek szervert, arra a H4K kulcsszóval tudsz keresni
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
Utána:EZT letöltöd,kiválasztod a a Battlefield Bad Company 2-t az "Add game"-nél Utána arra egy bal klikk majd "check for update"!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
nálam egy az egybe ki sem adja a szervereket, nem hogy csatlakozni tudnék.. elvileg mûködik, pénteken tudtam azonnali játékkal nyomni kb 3 órát, azóta viszont semmi.
kell valamit tennem, pb-t letöltöttem frissítettem..stb.
Lehet hülye kérdés, de mi az az manuálisan updatelni? mit kell tennem?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
Vissza olvastam kb 3 oldat, lehet hogy nekem kerülte el a figyelmemet de nem találom a megoldás...
Játszok kb 1 percet a szerveren és kidoba a PB...
Virtual SimRacing
ki basz az asztalra<#bdead>#bdead>
Na én akkor ebben nem vagyok.
mert már updatéltem kézzel ezt a genyót
Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1
Valaki megtudja mondani hogy hogyan lehetene multizni a játékkal? Help plz.
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
Még ha gémben vagyok a szaros server nevét se tudom megnézni sehogy.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
nincs is fent a BETA....
50* le lett írva? még se találom...
Virtual SimRacing
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Én játszottam kb 1 órát, 7 serveren mert mindig kidobott menet közben, vagy pb., vagy offline EA.