Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

valamiért nem megy a tied.. <#vigyor5>
írtam a fejlesztõ srácnak

-tRs-Landor

modellmaker
Ez nem holland?

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

hja.. az is angliában.. (ip cím alapján) <#rolleyes>

de ha van még konkrét infód "magyar" szerverekrõl, akor jöhet a gametracker link és megy a bannerba!

-tRs-Landor

Mr Manson
melyik szeretnéd? <#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

grebber
Akkor sokadjára már:

Nickname: Grebber
és az 1-es-t kérem!
Kösz!

Next PC upgrade: 2022

aricsi
Király,akkor jó lenne ha össze lenne gyûjtögetve valahol,pl banneren belül,vagy ha szerver tracker-es portálon megtalálható akkor ok.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

ozimak
Hát én csak errõl tudok de Solid Snake is írt próbáld meg azt is!
ozimak
óó ezt nem is tudtam <#worship> Hátha ott majd értelmesebb játék lesz <#szomoru1>
HunnernesKonge
Nem az egyetlen magyar szerver...
Létezik egy EA HUN OFFICIAL is, meg a Prohardvereseknek is van saját szerverük, és Ratbag ismerõsei is béreltek szervert, arra a H4K kulcsszóval tudsz keresni
ezt néztem, de nemtudtam értelmezni, mert amik ott vannak filok azok benn vannak a pb be

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

ozimak
De most úgy be van lassulva az evenbalance mint az állat vajon miért 😄
glkFox
szervere IP alapján hogy csatlakozom?
ozimak
Ha fennt van a beta(demo) akkor azt elõször is leszeded!
Utána:EZT letöltöd,kiválasztod a a Battlefield Bad Company 2-t az "Add game"-nél Utána arra egy bal klikk majd "check for update"!
modellmaker
( Köszi a logot Landor! )

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

ozimak
Azt hiszem nem ártana megsürgetni azt a GY.I.K.-ot... <#vigyor> Nem kellene mindenkinek külön-külön elmagyarázni 😊
modellmaker
Hajókürt.

ozimak
Csak most az egyetlen magyar szerverrõl van szó sajna... 😞 (infinity)
Sziasztok, visszaolvasgattam az oldalakat, de el vagyok csodálkozva..
nálam egy az egybe ki sem adja a szervereket, nem hogy csatlakozni tudnék.. elvileg mûködik, pénteken tudtam azonnali játékkal nyomni kb 3 órát, azóta viszont semmi.
kell valamit tennem, pb-t letöltöttem frissítettem..stb.
Lehet hülye kérdés, de mi az az manuálisan updatelni? mit kell tennem?
MR ME
ja olyannal énis sokszor találkoztam h berakott vhova aztán csak szopás volt :/

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
majd megtudod a vége felé

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

ozimak
Nekem igen... Csak valamiért néha szarakodik a belépésnél :S Hiába nyomok rá 50x a join-ra nem megy. Aztán most is 51x sikerült valamiért.(gyengébbek kedvéért nem volt tele a szeró 28/32)De inkább ne sikerült volna :S Összeállt nekik egy profi csapatuk aztán alázzák a másikat 😞
gviski
nekem igen

Virtual SimRacing

morphologu

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

morphologu
Sziasztok mi ez a hang a 05:05 percnél mi az a hang egypárszor már halottam de nem tudok rájönni.

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

FlyHigh
Nektek engedi, hogy rakjatok favoritba szervereket?

Thrash \'Till Death

gviski
Tényleg köszi a segítséget... frissítettem a PB, honnan tudjam hogy melyik R5-ös szerver...

Vissza olvastam kb 3 oldat, lehet hogy nekem kerülte el a figyelmemet de nem találom a megoldás...

Játszok kb 1 percet a szerveren és kidoba a PB...

Virtual SimRacing

ozimak
Hát ez az infinity marha fasza... 4-5-el többen vannak de át nem jönne egy se 😄 Amúgy is szarabb a csapatunk nem kevéssel,de így meg fõleg nagyon jó volt!<#idiota> Ha õk támadtak percenként húzodtunk egy "sánccal" hátrébb <#idiota> Ha mi,akkor meg még csak nem is láttuk az m-com-jukat <#idiota> Nagyon jó volt 😊 Hát ezen a szerveren se fogom magam feljebb vinni se rangban se cuccban 😊 Ráadásul én is tök kezdõ vagyok még :S
Najovan Hello kitty kalandjai ftw addig még ezzel nemcsinálnak vmt -.-xd

agyvérzést kapok lassan...
ki basz az asztalra<#bdead>
Valaki leírhatná 51x-re hogy mit kell csinálni a pb-vel(manuális update-on kívül), mert hiába olvasok vissza
ts en nem is tok bejönni Geronimo
hujaj
TDC Geronimo
;>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

This helps certain players.
Na én akkor ebben nem vagyok.
mert már updatéltem kézzel ezt a genyót

Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1

nyugi geronimora az EA connection lost se fog ö ugyanugy tolja tovább -.o

csipa94
Hy all!
Valaki megtudja mondani hogy hogyan lehetene multizni a játékkal? Help plz.

Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com

TDC Geronimo
Te vagy a másik.

gviski
PB frissítést én is megcsináltam...

Virtual SimRacing

Akkor valaki mondjon nekem olyan servert ami jó, mert honnan a francból tudjam hogy r5-ös e már.
Még ha gémben vagyok a szaros server nevét se tudom megnézni sehogy.

TDC Geronimo
Na pont errõl beszélek. Olvasol vagy csak írsz? Leírhatnám megint 51. alkalommal is, de nem teszem.

gviski
If youa_re experiencing PB disconnects during play. please unistall Battlefield Bad Company 2 - BETA if you have it installed and also download the latest PBSetup from http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php we got reports that this helps certain players.

nincs is fent a BETA....

50* le lett írva? még se találom...

Virtual SimRacing

50x leírva? Itt arra gondolsz, hogy hogyan kell manuálisan frissíteni a pbt? Én megcsináltam a frissítést is és ugyanúgy kidob a pb! Kezd nagyon elegem lenni már!
veled meg csak fussak össze 1x szerveren xd

50x le lett írva.... annyi lett leírva, h r4 es szerverek szarok, de az, h a server browser olyan mocskosul bugos, h 400 szerverbõl 25 nek írja ki a pingjét azt sehova nem írta le senki, meg, h magától kilépeget a játék tök random
pb már levan szarva nem az a gond de ez az ea meg browser a kuva idegesitö de akkor ti prok vagytok tutira -.-

HeadHunter86
Engem se dobál ki. Ma még nem játszottam majd este. De ha jól emlékszem a 13 óra multizás alatt 2x dobott ki.

TDC Geronimo
Simán lehet játszani... 50* le lett írva, hogy hol kell meg hogy mi a baj. Aki ezek után se tud az meg is érdemli.

Mr Manson
<#violent>

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Szerencséd volt.
Én játszottam kb 1 órát, 7 serveren mert mindig kidobott menet közben, vagy pb., vagy offline EA.