Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yan
csak a bétát toltam Geryvel meg Tylerrel,
ts-en is már csak õk vannak 😞

¥ xfire: kistekila

Kami
A FOV-ot hol, vagy hogyan tudom állítani?
Kerestem a settings.ini fájl-ban, de ilyen opciót nem találtam.
Esetleg külön kell beírni?
Egy kis segítséget kérek!
THX!

Azér bosszantó, hogy ekkora neves cég és ilyen problémák miatt nem lehet játszani.
Félreértés ne essék a játék az nagyon jól sikerült, itt csak a netes háttérgárdával vannak problémák.
grebber
Helikoptert még nem sikerült irányítanom sajnos 😞 Mondjuk nem is gond mert biztos kiszednének állandóan!

Next PC upgrade: 2022

nagyjan
Én úgy döntöttem jegelem a game -et mára, inkább csézek. Kinn volt a béta, az ingyen van, ha ledob így jártam, de ezért fizettem, hétvégén van idõm játszani, ma délelõtt volt 2-3 óra, mikor ment.

Van egy olyan érzésem, hogy azok akiknek nem oldódott meg a pb probléma csak valami hivatalos javítás után fognak tudni játszani. Sajna én is közéjük tartozom. Jó kis hétvége
ez az egész bf veteran 1 kibaszás....
mégis,hogy szerezzem meg az M1 garandot ha nem engedi aktiválni a játékokat?
mert ugyebár 3 játék kell hozzá meg is lenne a 3 de abbol 2-ot nem enged aktiválni😞
a bf1943-at és a bc2-ot sem engedi!akkor most mégis,hogy lehet megszerezni azt a rohadt M1 Garandot?

PSN ID:misi2mezei

Fapuma1977
Nem tudjátok,van már olyan online oldal ahol a statokat lehet böngészni és ahol esetleg leírják hogy milyen pin,jelvény,díj,kupa,serleg mi a kritériuma.Azt már nem is merem mondani h esetleg magyarul.
Viszont kérdeztem már hogy fegyverek és a többi mellet mit is jelent az a csillag és azt hogy és miért adja?
THX

ASUS G53SX-S1147,i7,6gb ram,GTX560M 2gb DDR5 Ha békét akarsz,készülj a háborúra...

nem hiszem el, ez punk buster para már szétb@sz, mindent megcsináltam a leírtak szerint mármint a frissitést és folyamat kidob.
Bator92
Csak én nem látom a logók cseréjét? Az elõbb valahogy úgy töltõdött be az oldal, hogy ki voltak cserélve, de mostmár megint nem látom.

Forza Ferrari

OK!
THX a logot.<#eljen>
Sziasztok!Én semelyik szerverre nem tudtam fel menni amit ti mondtatok.Most sikerült egyre(és nem dobot ki)csak lejöttem mert 2embernek kicsit unalmas. szerver neve: !IMA Hardcore!!!
Fapuma1977
ááááááááááááááá gyönyörûszép .
köszönöm.

ASUS G53SX-S1147,i7,6gb ram,GTX560M 2gb DDR5 Ha békét akarsz,készülj a háborúra...

meg meg 😄

-tRs-Landor

Fapuma1977
megoldódott a problémám kedves landor? 😊

majd kérdezd meg õt és GT-t linkeld be a forumba, vagy nekem privátba és megy a bannerba!

-tRs-Landor

Tényleg ilyen hülyének nézed a kiadót/készítõt?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

épp a szervercímek összegyûjtésén dolgozok...

-tRs-Landor

SubZero911
Kicsi Ping az a Kõbányai piacon van és zoknit árul. Megismered, mert aszongya hogy: egy kétszá, sok ötszá...

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

GT-t linkeld be a forumba, vagy nekem privátba és megy a bannerba!

-tRs-Landor

tirpakfred
Azt szeretném kérdezni hogy melyek a jó szerverek " kicsi ping stb........"

&#8222;Avégből születtünk erre a világra, hogy lopjuk a napot. Nehogy elhiggyék az ellenkezőjét!&#8221; Kurt Vonnegut

zsolt9999
Egy CD kulcs 10 gépre lehet felinstalálva ugyé?
Namármost ha én ezt megadom havernak akkor tudunk egyszerre játszani?
Vagy megse adjam mert bannolnak mind kettõnket?

Én nem hiszek a gyengeségben... Túl sokba kerül.

van itt szerver ...<#crazya><#email>

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

Prince23
Kézi könyv tökéletesen leírja a modokat.

grebber
Valaki leirná hogy mely multi modok mit takarnak?
Mert mint mondtam nem igen multiztam eddig és érdekelne pl mi az a Rush meg a többi!

Next PC upgrade: 2022

tirpakfred
Sajnos nekem is vannak

&#8222;Avégből születtünk erre a világra, hogy lopjuk a napot. Nehogy elhiggyék az ellenkezőjét!&#8221; Kurt Vonnegut

SubZero911
Na most ez az egész szarság csak azért idegesítõ, mert szabin vagyok és nem tudok egy percet se õrjöngeni. Visszaírom a szabadságot, bemegyek a melóhelyre aztán ott folytatom.... Ugyanaz csak a pályák nagyobbak. Ja meg nincs respawn.

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

trident
Ugye az oldalon 3-5 napot írnak kiszállítási idõnek. Gondolom másnak is 3.-án csomagolták, küldték.😊 Mindenesetre várom, remélem hétfõn meg is fogom kapni.😊

03/03/2010 Your order has been dispatched.
03/03/2010 Your order is currently being picked and packed.
02/03/2010 Your credit/ debit card has been authorised and your order is now being released for packing.
Funds will not be debited until your order is shipped.
01/03/2010 Your order is held for credit checking.
01/03/2010 Your order is waiting for authorisation and release for packing.
07/01/2010 Your order is currently held as a Preorder

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

engem már kacsolodási problémákkal is kidob, meg a sok probálkozástol kidob az asztalra, játék közbe is kiszokott idönként.

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

Solid Snake
Nekem még a játék sincs meg <#hehe>
Könnyû ezt mondani de türelem, biztos dolgoznak a hiba javításán.
Igen sokan panaszkodnak.
Denes888
Nekem csak az a furcsa, hogy õ múlt kedden rendelte és már meg is jött neki péntekre, én meg február elején.

Te mikor rendelted?

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

Skynet
Ha jól emlékszem valaki írta hogy 12 óránként frissül.
Crem
Én végigcsináltam ami ott le van írva (már az elött amikor linkelted) és akkor sem jó!😞((

Ami serverre be akartam menni,mind kibaszott!😞((((((

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

MR ME
többi magyar szerót is beleírod Landor a bannerba? köszi

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

w77d
áá köcc 😊 amúgy ez a logo szintlépésnél automatice frissül?

Laza
Nálam is ... már megijedtem 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Miért nem a németeknél béreltek servert?(Frankfurt)
Vagy nem számít a távolság?
Solid Snake
#17652 <#nezze>
FlyHigh
Nem kell újra felnyomni, elég a pb-ben addolni a bc2-õt és aztán frissíteni.

Thrash \'Till Death

Mindenhol elofordul, hogy rgyrnlotlen csapatok alakulnak ki. A legjobb az, hogy atallni se mindig enged. Illetve a multkor atalltam, kb. 5 perc mulva buktuk a kort, en meg kaptam egy conquest winer plecsnit.<#nemtudom>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Én is szívok a PB miatt. PB frissítés volt csak a hostokat nem épp frissítették. Kéne nekik egy restart és frissülne. Legalábbis ezt mondják az okosok EA-nél.
zotya10002
Valaki!!Amikor majd felrakom a játékot(kedden)akkor a pb-t is fel kell vele együtt raknom??Fent van a gépen amúgy(cod 4-5-6 miatt)

Tehát akkor is fel kell telepítéskor?

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

nagyjan
Punk buster gond mindenkinél van, csak én szopok?

modellmaker
Yap, már a HUN (vagy Hun) is benne van.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

RatBaG
ja, az említett "H4K" server is multiplay.co.uk-s, de konkrétan holland.
nem tudom legutoljára mit állítgatott a haver, lehet azóta már belerakta a HUN-t is a servernévbe.
keressetek rá, rakjátok favba, aztán lehet zúzni!

Per Aspera Ad Inferi.

Nekem is van 1 szerverem 20 slotos,elvileg holnap aktiválják,majd megirom a cimet.
Csinálnál nekem is logot?
3-ast.
Nickname: Csavez
Köszönöm.
HunnernesKonge
Félreértés ne essék tisztában vagyok vele hogy nem magyarországon van hostolva, miven nem kapott magyarország ranked jogot. Ettõl még vélhetõleg 99%ban magyarok játszanak ott már csak a neve miatt is...

btw:
Kedves Landor a 4. logót kérném, a nickem Hunner(HUN) elõre is köszi
w77d
Kedves Landor! A 4. logót kérném, a nickem w77d thx 😊

modellmaker
Jah, ok.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

A zászló igen, amit a GT mutat, de az IP-cím ha nyomsz rá egy tracerouteot, akkor a multiplay.co.uk címen köt ki. Persze ettõl függetelnül lehet hogy fizikálisan a hollandoknál van a gép. (a ping átlag 36)

-tRs-Landor