Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ts-en is már csak õk vannak 😞
¥ xfire: kistekila
Kerestem a settings.ini fájl-ban, de ilyen opciót nem találtam.
Esetleg külön kell beírni?
Egy kis segítséget kérek!
THX!
Félreértés ne essék a játék az nagyon jól sikerült, itt csak a netes háttérgárdával vannak problémák.
Next PC upgrade: 2022
mégis,hogy szerezzem meg az M1 garandot ha nem engedi aktiválni a játékokat?
mert ugyebár 3 játék kell hozzá meg is lenne a 3 de abbol 2-ot nem enged aktiválni😞
a bf1943-at és a bc2-ot sem engedi!akkor most mégis,hogy lehet megszerezni azt a rohadt M1 Garandot?
PSN ID:misi2mezei
Viszont kérdeztem már hogy fegyverek és a többi mellet mit is jelent az a csillag és azt hogy és miért adja?
THX
ASUS G53SX-S1147,i7,6gb ram,GTX560M 2gb DDR5 Ha békét akarsz,készülj a háborúra...
Forza Ferrari
THX a logot.<#eljen>#eljen>
köszönöm.
ASUS G53SX-S1147,i7,6gb ram,GTX560M 2gb DDR5 Ha békét akarsz,készülj a háborúra...
-tRs-Landor
-tRs-Landor
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
-tRs-Landor
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
-tRs-Landor
„Avégből születtünk erre a világra, hogy lopjuk a napot. Nehogy elhiggyék az ellenkezőjét!” Kurt Vonnegut
Namármost ha én ezt megadom havernak akkor tudunk egyszerre játszani?
Vagy megse adjam mert bannolnak mind kettõnket?
Én nem hiszek a gyengeségben... Túl sokba kerül.
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
Mert mint mondtam nem igen multiztam eddig és érdekelne pl mi az a Rush meg a többi!
Next PC upgrade: 2022
„Avégből születtünk erre a világra, hogy lopjuk a napot. Nehogy elhiggyék az ellenkezőjét!” Kurt Vonnegut
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
03/03/2010 Your order has been dispatched.
03/03/2010 Your order is currently being picked and packed.
02/03/2010 Your credit/ debit card has been authorised and your order is now being released for packing.
Funds will not be debited until your order is shipped.
01/03/2010 Your order is held for credit checking.
01/03/2010 Your order is waiting for authorisation and release for packing.
07/01/2010 Your order is currently held as a Preorder
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
Könnyû ezt mondani de türelem, biztos dolgoznak a hiba javításán.
Igen sokan panaszkodnak.
Te mikor rendelted?
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
Ami serverre be akartam menni,mind kibaszott!😞((((((
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Vagy nem számít a távolság?
Thrash \'Till Death
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Tehát akkor is fel kell telepítéskor?
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
nem tudom legutoljára mit állítgatott a haver, lehet azóta már belerakta a HUN-t is a servernévbe.
keressetek rá, rakjátok favba, aztán lehet zúzni!
Per Aspera Ad Inferi.
Csinálnál nekem is logot?
3-ast.
Nickname: Csavez
Köszönöm.
btw:
Kedves Landor a 4. logót kérném, a nickem Hunner(HUN) elõre is köszi
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
-tRs-Landor