51658
-
RAMyMamy #49165 mit nem lehet? -
KaBuTo666 #49164 DE! Minden lehetséges, csak akarni kell! -
eugabesz #49163 Ezt így ebben a formában nem lehet... -
RAMyMamy #49162 akkor elkéred a e-mail címét és a jelszavát, az e-mailt átírod a sajátodra és megváltoztatod a jelszót, csinálsz egy új katonát (=új név) a BC2-ben és játszol.
felhasználói nevet ea accounton nem tudsz megváltoztatni -
#49161 Köszi a gyors válaszod. -
#49160 Köszi a választ.Akkor csak az emailt lehet átíni az ea accot nem?De a felhasználói nevét is meglehet változtatni? A jelszot azt bisztos.De csak a BC2 van neki az accon semmi más. -
#49159 Úgy hogy fut a memóriában a PB. Ellenőrizheted.
PnkBstrA.exe és PnkBstrB.exe -
#49158 Az egesz EAs accot lehet csak "atadni".
At lehet irni az emailt.
De ha nem csak a BC2 van az accon, akkor ugye biztos meg akarja tartani azt a reget a rokonod. -
RAMyMamy #49157 saját fiókoddal nem használhatod, mivel a játék kulcsát már beírta az ő ea accjához, így az ő adataival tudsz majd csak belépni. max létrehozol egy új katonát a saját neveddel. -
#49156 hm, én PB nélkül játszok minden szerón, amit elvileg a PB véd... ezt hogy csinálom? :D -
#49155 Hali. Valaki tud segíteni? Unoka bátyámtol megvettem a Bad company2 játékot mert ő már unta.Azt szeretném megtudni hogy van-e rá mód hogy átírassam a saját nevemre a játékot, mivel ő már játszott vele és ő is regisztrálta a saját ea fiókjával,de én nem az ő fiókját szeretném használni hanem majd a sajátoméval. Előre is köszönöm a segítséget. -
#49154 nm
Jah és nincs benne single semmi, csak multi kieg! -
OWEN24 #49153 köszi! -
#49152 www.battlefieldbadcompany2.com/vietnam/weapons -
OWEN24 #49151 Lenne pár kérdésem a vietnám kiegről:
Van benne singleplayer?
Tudnátok linkelni egy oldalt ahol a vietnam- kiegben szereplő fegyverek vannak? -
#49150 Szedd le a legfrissebb PunkBuster-t (Pbsetup.exe).
Legtutibb, ha berakod a c:/BC2/pb/ mappába (de lényegtelen hol van)
Indítsd el! Majd tallózd ki (Add Game) a BC2-t és add hozzá. Utána nyomj rajta egy Check for Updates. Ha letöltötte és kiírja, hogy kész akkor már a legfrissebb a pb-d!
Tűzfalon, meg Comodo-ba tedd a kivételek közé a PnkBstrA & PnkBstrB-t, meg a BC2-t!
Win7-nél nem árt még, ha
-Vezérlőpult / Felügyeleti eszközök / Szolgáltatások / PnkBstrA és PnkBstrB -re az automatikus indítást választod!
C:/Windows/sysWOW64/PnkBstrA.exe & PnkBstrB.exe kompatibilitás -> Vista Sp1 , és rendszergazdai futtatáshoz pipa!
-
#49149 Jah,13 éve nem képes semmit megfogni, mindig userek írják a konfigot hozzá komolyabb warokhoz:DDD -
#49148 -
Sumi70 #49147 Bocsi, de én ezt a programot nem ismerem. Most próbálkozom először multival. -
#49146 Punkbuster - 13 éve létező anticheat program. -
Sumi70 #49145 "pb" ? -
#49144 Köszi szépen, sikerült! -
eugabesz #49143 Keresd meg hol kell a kivételek közé tenni a játékot és a pb-t. -
Sumi70 #49142 Tud valaki segíteni, hogy Comodo Internet Security van a gépemen és mit kell beállítani, hogy multiplayert tudjak játszani? -
#49141 nem is, ott tűvel rohangálnak :D -
Leky #49140 A megoldás az, hogy miután uninstalláltad az első magyarosítást keres meg az "ANGOL_overlay-00.fbrb" fájlt, és egyszerűen töröld az "ANGOL_"-t a fájlnevéből. Itt találod: Battlefield Bad Company 2/Dist/win32/. Majd ezután telepítheted az 1.02-es magyarosítást. -
#49139 Mekkora irralis hulyeseg, hogy "ujraeledhetunk".
Vedd meg a jatekot, jatsz amig nem halsz meg egyszer es akkor vege... :p -
OWEN24 #49138 durva lett volna ha pl a vietnámi háborúban a dzsungelekbe defibrilátorral rohangáltak volna a szanitécek :D -
RAMyMamy #49137 úgy, hogy ez egy játék :D -
OWEN24 #49136 Amúgy a defibrilátor nem hülyeség? A lőtt sebeket, hogy lehet egy kis elektrosokkal gyógyítani? :D -
RAMyMamy #49135 én is pont így jártam ma, annyi különbséggel, hogy engem nem kickeltek, mert csak egyszer fordult elő. conquestnél, white pass mapon már a bázisról lőtt az A pontba az ellenség, szinte alig lát meg... nem hagytam magam megöletni és visszalőttem, erre írják, hogy ne baserape-eljek... omg -
#49134 Valószínűleg nem saját magát defibrilálta... -
#49133 Én még nem próbáltam - nem tudom megerősíteni, hogy történik-e bármi is így, de ezt láttam. -
#49132 Micsoda? -
#49131 basszameg mar elnezest. Nem eleg hogy baromi jo statom volt (kb 35-7) volt egy csomo pines is meg minden, es kirakott baserapert. Hat istenem ha a kezdojukrol lonek akkor en oda mar nem is lohetek vagy mifasz? -
Nagydög #49130 Huleseg. -
#49129 Még nem próbáltad?
Én azt láttam, kill camben, hogy az engem megölő, 1x %-ra lesérülő Medic defibrillál maga előtt egyet és vígan rohangászik tovább. -
RAMyMamy #49128 nem sértettél meg, de ez így, ebben a formában nem igaz :)
"önmagát defibrilláló" azthogy? :DDDD
-
#49127 Nem akartalak megsérteni...
Az eddigi ~700 meccs során bizony csakis "agyatlanul daráló" és kempelő [önmagát defibrilláló, EÜ-t maga elé dobó] Medic-ekkel futottam össze.
Egyszerűen pofátlanul tönkreteszi(k) a meccseket. -
#49126 Nekem az Assault és a Mérnök a favoritom.