51658
  • RAMyMamy
    mit nem lehet?
  • KaBuTo666
    DE! Minden lehetséges, csak akarni kell!
  • eugabesz
    Ezt így ebben a formában nem lehet...
  • RAMyMamy
    akkor elkéred a e-mail címét és a jelszavát, az e-mailt átírod a sajátodra és megváltoztatod a jelszót, csinálsz egy új katonát (=új név) a BC2-ben és játszol.

felhasználói nevet ea accounton nem tudsz megváltoztatni
  • JocoHun
    Köszi a gyors válaszod.
  • JocoHun
    Köszi a választ.Akkor csak az emailt lehet átíni az ea accot nem?De a felhasználói nevét is meglehet változtatni? A jelszot azt bisztos.De csak a BC2 van neki az accon semmi más.
  • IMYke2.0.0.0
    Úgy hogy fut a memóriában a PB. Ellenőrizheted.
    PnkBstrA.exe és PnkBstrB.exe
  • Smithwarden
    Az egesz EAs accot lehet csak "atadni".
    At lehet irni az emailt.
    De ha nem csak a BC2 van az accon, akkor ugye biztos meg akarja tartani azt a reget a rokonod.
  • RAMyMamy
    saját fiókoddal nem használhatod, mivel a játék kulcsát már beírta az ő ea accjához, így az ő adataival tudsz majd csak belépni. max létrehozol egy új katonát a saját neveddel.
  • szomferi
    hm, én PB nélkül játszok minden szerón, amit elvileg a PB véd... ezt hogy csinálom? :D
  • JocoHun
    Hali. Valaki tud segíteni? Unoka bátyámtol megvettem a Bad company2 játékot mert ő már unta.Azt szeretném megtudni hogy van-e rá mód hogy átírassam a saját nevemre a játékot, mivel ő már játszott vele és ő is regisztrálta a saját ea fiókjával,de én nem az ő fiókját szeretném használni hanem majd a sajátoméval. Előre is köszönöm a segítséget.
  • bajgunar
    nm
    Jah és nincs benne single semmi, csak multi kieg!
  • OWEN24
    köszi!
  • bajgunar
    www.battlefieldbadcompany2.com/vietnam/weapons
  • OWEN24
    Lenne pár kérdésem a vietnám kiegről:
    Van benne singleplayer?
    Tudnátok linkelni egy oldalt ahol a vietnam- kiegben szereplő fegyverek vannak?
  • bajgunar
    Szedd le a legfrissebb PunkBuster-t (Pbsetup.exe).
    Legtutibb, ha berakod a c:/BC2/pb/ mappába (de lényegtelen hol van)
    Indítsd el! Majd tallózd ki (Add Game) a BC2-t és add hozzá. Utána nyomj rajta egy Check for Updates. Ha letöltötte és kiírja, hogy kész akkor már a legfrissebb a pb-d!
    Tűzfalon, meg Comodo-ba tedd a kivételek közé a PnkBstrA & PnkBstrB-t, meg a BC2-t!
    Win7-nél nem árt még, ha
    -Vezérlőpult / Felügyeleti eszközök / Szolgáltatások / PnkBstrA és PnkBstrB -re az automatikus indítást választod!

C:/Windows/sysWOW64/PnkBstrA.exe & PnkBstrB.exe kompatibilitás -> Vista Sp1 , és rendszergazdai futtatáshoz pipa!

• lac coo
    Jah,13 éve nem képes semmit megfogni, mindig userek írják a konfigot hozzá komolyabb warokhoz:DDD
  • Cris99
  • Sumi70
    Bocsi, de én ezt a programot nem ismerem. Most próbálkozom először multival.
  • IMYke2.0.0.0
    Punkbuster - 13 éve létező anticheat program.
  • Sumi70
    "pb" ?
  • bajgunar
    Köszi szépen, sikerült!
  • eugabesz
    Keresd meg hol kell a kivételek közé tenni a játékot és a pb-t.
  • Sumi70
    Tud valaki segíteni, hogy Comodo Internet Security van a gépemen és mit kell beállítani, hogy multiplayert tudjak játszani?
  • Cris99
    nem is, ott tűvel rohangálnak :D
  • Leky
    A megoldás az, hogy miután uninstalláltad az első magyarosítást keres meg az "ANGOL_overlay-00.fbrb" fájlt, és egyszerűen töröld az "ANGOL_"-t a fájlnevéből. Itt találod: Battlefield Bad Company 2/Dist/win32/. Majd ezután telepítheted az 1.02-es magyarosítást.
  • Smithwarden
    Mekkora irralis hulyeseg, hogy "ujraeledhetunk".
    Vedd meg a jatekot, jatsz amig nem halsz meg egyszer es akkor vege... :p
  • OWEN24
    durva lett volna ha pl a vietnámi háborúban a dzsungelekbe defibrilátorral rohangáltak volna a szanitécek :D
  • RAMyMamy
    úgy, hogy ez egy játék :D
  • OWEN24
    Amúgy a defibrilátor nem hülyeség? A lőtt sebeket, hogy lehet egy kis elektrosokkal gyógyítani? :D
  • RAMyMamy
    én is pont így jártam ma, annyi különbséggel, hogy engem nem kickeltek, mert csak egyszer fordult elő. conquestnél, white pass mapon már a bázisról lőtt az A pontba az ellenség, szinte alig lát meg... nem hagytam magam megöletni és visszalőttem, erre írják, hogy ne baserape-eljek... omg
  • xXtamasXx
    Valószínűleg nem saját magát defibrilálta...
  • IMYke2.0.0.0
    Én még nem próbáltam - nem tudom megerősíteni, hogy történik-e bármi is így, de ezt láttam.
  • Smithwarden
    Micsoda?
  • Jim Morrison
    basszameg mar elnezest. Nem eleg hogy baromi jo statom volt (kb 35-7) volt egy csomo pines is meg minden, es kirakott baserapert. Hat istenem ha a kezdojukrol lonek akkor en oda mar nem is lohetek vagy mifasz?
  • Nagydög
    Huleseg.
  • IMYke2.0.0.0
    Még nem próbáltad?
    Én azt láttam, kill camben, hogy az engem megölő, 1x %-ra lesérülő Medic defibrillál maga előtt egyet és vígan rohangászik tovább.
  • RAMyMamy
    nem sértettél meg, de ez így, ebben a formában nem igaz :)

"önmagát defibrilláló" azthogy? :DDDD
  • IMYke2.0.0.0
    Nem akartalak megsérteni...
    Az eddigi ~700 meccs során bizony csakis "agyatlanul daráló" és kempelő [önmagát defibrilláló, EÜ-t maga elé dobó] Medic-ekkel futottam össze.

Egyszerűen pofátlanul tönkreteszi(k) a meccseket.
  • csizihungary
    Nekem az Assault és a Mérnök a favoritom.