Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kfa
Tegnap port valdezen végigmentem a kezdõn kirakott T90-el úgy hogy egyszer sem haltam meg. Ennyit a sniperekrõl. Csak egy jó engineer kell melléd, és már döntheted is lea házakat és fedezheted az élesített M-COM-okat, a sniperek meg futnak elõled mint a nyulak.

Koszonom!!

Akkor ezek szerint egyaltalan nem befojasoljak egymast!?
Maak
nekem parszor pp2000-el is sikerult reddot meg minden nelkul, jo az a pukka nagyon <#vigyor2>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

kfa
Igen, de minden felhasználót külön kell fejlesztened - értelem szerûen.

Maak
settings.ini-ben lehet, de csak ovatosan, rohattcsiter <#ticking>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Sziasztok

Egy eredeti jatekkal tobb felhasznalot is lehet csinalni? EA-nal tudok masikat is krealni ugy, hogy a masik is megmarad?

Koszi
dronkZero
Nem mozgó célpontra. De snipert reddotos hangtompítós géppisztollyal simán ki lehet így pötyögtetni. Nem kell megvárni, míg teljesen visszaáll a képernyõ, lehet hamarabb is lõni, pedig elvileg másfelé áll a puska csöve.

Full autonak amúgy sincs semmi értelme "ellentartani", mert nem csak függõleges irányban, hanem vízszintesen is szór, és úgyis csak közvetlen közelrõl talál.

Ha te aimbotot scriptelsz konfig fájlból, akkor nagy nyilvánosság elõtt leszopom magam.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

<#law>

Hoooppá, a menüben mégse lehet dx9-re beállitani? Akkor marad a dx10 medium beállitással...nekem csak hétvégén lesz meg a gém...

Waczkor
Egy darabig elleszünk,mire kimaxoljuk a rankot.Pláne hogy mostanában elég nehéz rendes pontszámot szerezni,mert mindenki csipa az ellennél,nem támadnak,nem ölnek,csak alap csipával próbálkoznak a saját kezdõjükrõl,amivel nincs baj,csak nem tudnak lõni vele.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Maak
"zsebnáci"

ezen elrohogok meg delig <#vigyor5>

Mondom en, ez lesz a BC2 kapudrog-elmelete.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

dronkZero
Ja, csak vannak akik minden alkalmat megragadnak, hogy zsebnáci hajlamaikat kiéljék, meg belepofázzanak abba, hogy más hogyan játszik. Szokásos BF. Már vártam.

zotya10002
Uhh!!Gyerekek ma hozza a futár a játékot erre az egész településen nem lesz áram 11-17óráig:-))

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

NA en meg peldaul a FOV-hoz nem vagyok hajlando nyulni, mert szedulok a belinkelt mintakepektol, ha csak rajuk nezek(Bar valoszinuleg meg lehet szokni.).

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

HD JOHNNIE
van itt vki akinek routere van, xp-je és egyfeszt connection lost gondokkal küszködik mint én??????????? 8mbites a netem, semmilyen online játékkal nem volt gondom eddig. Itt meg akár R5-ös akár nem R5-ös szerverre megyek kb 10 perc után kivág ha nem hamarabb<#szomoru1>

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Boron Power
Aha, és akkor nem zavar a célzásban, amikor mozgó célpontra lõsz, hogy a célzótüske az eget nézi?

De ezek csak a kezdetek azt értsd már meg. Ha erre rámondom, hogy jó, akkor a következõ lépésre is rámondhatom, aztán jön a falon átlátó aimbotozás. Az már határeset lesz?

Maak
Szvsz hulyesegen vitatkoztok, nem egy kulon programot/scriptet futtat aki megcsinalja ezt a beallitast szoval nem kellene csinalni a dramat. A fov baszkuralasa sztem sokkal nagyobb elonyhoz juttat mint az ha a balegerre is spotolok.

De azokat te is megszerezheted.
2 nap alatt kimaxoltam 2 castot...

Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1

Sztem ti valamit félrenéztek...
Ha rálövök a csávóra, akkor beszpotolja. Ennyi. Nyilván látom, ha rálövök.
Nem csak úgy vaktába szpotolgat.

Én most itt felelõsségem teljes tudatában kijelentem, hogy nem buzerálom a fájlokat és semmilyen olyan beállítást nem végzek, amivel elõnyöm származik. Kész.

Azért azt megnézném, hogy melyikõtök állított fov-ot, kinek van levéve bloom, meg a HBAO és kinek mi van az egérre állítva...

MR ME
az derék h 2 embert is kilöktél 😄DD

ez a szar stat meg nem igazán frissûl...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Running
Nem vagy csíter, csak szóltam, h szerintem ne másszál ebbe bele, nehogy gond legyen. Csak miattad szóltam.

MR ME
meg egy csomó unlockolt fegyója ésatöbbi ésatöbbi amivel máris elõnybe kerûl veled szemben...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

mNzJean

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Igazad van.
A recoilt beleszámolva lazán lehet ugyanoda lõni, habár nem azt mutatja.
Csak ügyesen kell.

Ajjaj, csak nehogy az legyen ebbõl is mint a CSében...
Apropó pontgyûjtés, mire megy vele?
Lesz nagyobb rangja ok, de azzal sajna nem jár semmi.
Még ha parancsokat tudna osztogatni, de az sincs.

Nem az elsõ. Azért gondolják õk is elfogadhatónak, mert egy általános dolog. De jogtalan elõny. Szerintem minden elrontja a játék örömét, ami változtat a játékon. Ide értem azt is, amikor majd kickelnek a szerverrõl a basecampért, a jármû lopásért, stb. Amit lehet, azt lehet, amit nem azt nem. Ilyen egyszerû.

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

Annak ez a fizikai sebessege valoszinuleg.

dronkZero
Nemtom feltûnt-e, de a visszarugás csak optikai, a célkereszt totál ugyanott marad(csak a szórás kúpja nyílik ki). Meg amikor eltalálnak akkor is, csak a képet rántja el, a célkeresztet nem.

Úgyhogy az egész feltevésed hülyeség, nincs mirõl beszélni.

Amúgy nem tudtok vmit hogy a tank ágyú sensijét hogy lehetne állítani?

Az árnyékokat elvileg nem lehet kikapcsolni, a FOV állításban van valami, de nagyon nagyra nem lehet állítani, mert akkor már annyira halszem optika az egész, hogy játszhatatlan. Én is állandóan spotolok, tracer-el lövöm a tankot stb. De sztem ezt felesleges auto-ra rakni. Am sztem a legtöbben, kivéve a rank-hunterek, úgyis maxra rakják, ha megtehetik, mert minannyian szeressük a szép grafot 😄 Én is úgy állítottam be, hogy még épphogy elmenjen 30fps-el.

KL_atya: teljesen igazad van. Jó megközelítés.
Robogod: ebben is van valami, remélem nem lesz majd csíter paradicsom...

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Boron Power
Az egered magától ellentart a visszarúgásnak? Ha meg makróval oldod meg, akkor gratulálok és ez esetben nem szeretnék veled játszani, mert azt már csalásnak tartanám.

#18507: PB codban képes volt lekérdezni ezeket a beállításokat is, nem csak a file integritását ellenõrizte. Többféle scriptet figyelt. Valószínû itt is meg fogja tudni csinálni. Remélem ebben a Clanbase is segítségére lesz.

Sajnos sokan megteszik. A pontgyûjtés sok embert megbolondít.

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

Akkor megismetelnem, hogy kurva nagy faszsagot sikerul elovezetned eppen. Csak szolok.

dronkZero
Konfigolás kurvanagy hekk ám...

Na, csak eljutottunk odáig, hogy csíter vagyok, jólvan. :-DDD
Akkor aki az egere szoftverjében beálítja, hogy az oldalsó gomb legyen a kés csaló geci, csak szólok...

Running
Szerintem te vagy az elsõ aki nyílt fórumon hekkeli a játékot és még büszke is rá. Csak gratulálni tudok. Még arra kérnélek, hogy az ugrás-lövés-gugolás-élesztés kombót is tedd egy billentyûre, vagy gombra és akkor máris készen vagy, indulhatsz versenyeken, kupákon és ladderokon is mint pro játékos.

Azt úgysem lehet megakadályozni pb-bõl, hogy valaki atom géppel butítsa vissza a grafot, de ha vki annyira marha hogy ezt megteszi meg is érdemli.
És akkor nem élvezheti az egész grafika szépségét, viszont porviharmentesen fraggelhet... Szíve joga.
Én biztos nem fogom pár killért visszabutítani hogy minden low-on legyen.

Es miket fog figyelni az MD5, te nyagyon sulyos? A billenytu konfigot tarolo fajlokat? Amiben benne van, hogy jobbra strafe = "d" vagy "jobbra nyil". ne farasszatok mar ilyen ordenare marhasagokkal.

dronkZero
Én ezt a Nostromommal meg a Deathadderemmel bármikor, gond nélkül, driverbõl megcsinálom. Azt' akkó' micsiná'sz? Egyébként nincsenek épp ilyen makróim, de akár lehetnének.

Nahaggyá má...
A sok láma csíter sem init buzerál, hanem megveszi az ultra csítet...
A fov állítás is lehetséges és az igencsak elõnyödre válhat egy kényelmi funkcióval szemben.

Boron Power
Ja, md5tool kell, csak nem hiszem, hogy központilag megcsinálják. Remélem a szerver tulajok hozzáférnek a pb könyvtárhoz, hogy be lehessen állítani.

Running
Tõlem nyugodtan túrjátok szét a játékot, de a makrózásért meg a többiért remélem egy kúrva szót se szóltok többet, ha mások csinálják. Remélem az md5-öt is bekapcsolják idõvel, hogy jutalmakat osztogasson.

Nem a gyenge gépûekrõl és nem a bugos joyokról van szó. Sajnos. Többen is atom gépekkel butítanak. Mint a COD-ban. Még fûszál sincs, mindent kikapcsoltak. Primitív. És még egyszer mondom, hogy nem a SZÜKSÉGESRÕL beszélek, hanem a csalási célú beavatkozásról.

Sot az egesz a jatek megirasaval kezdodott. Ez lesz a BF kapudrog-elmelete.

Boron Power
Miért mondott baromságot...

Ha spottolsz, megnyomod hozzá a külön gombot, így fair. Egyébként az is csak configolás lenne, hogy az automata fegyókra beállítasz 3-as burst-öt, vagy a visszarúgásnak ellentartó egérmozgást, stb? Ugyanígy örülnél annak is?

Remélem kurvára nézni fogja a pb az ilyeneket.

Ha simán csak low-on játszol, már nincs annyi zavaró tényezõ. Csillogás, árnyék, meg kurvaannya. DX9-ben meg még kevesebb a ficsõr'. Ha állítasz a fov-on, akkor simán észreveszed, aki melletted fut, amíg én alapon nem. Most akkor mivan? Ez egy kényelmi funkció, hogy amíg a spotot nyomogatnám, figyelhetek másra. Én állandóan spotolok, sõt, sokszor tudom, hogy ha beszpotolom lelõ, mert én azzal vagyok lefoglalva, nem a lövéssel, de nem érdekel.

Nálam jobban senki nem utálja a csíter geciket.

De mondom, felejtsük el, mert aztán mikor pofánlövöm alap fegyverrel a sok unlock lámát, majd ezzel jönnek, hogy azért, mert biztos szétbuheráltam a gémet...

Persze hogy lehet, nem vontam en ketsegbe.

Majd ha a 3. BF játékodat vágtad a sarokba, mert mindenki csak egy kis elõnyt szeretett volna a másikhoz képest és az látod a játékban, hogy a csávó lövöldözik az ég felé és minden lövése headshot, akkor emléxel majd, hogy hol kezdõdött. Egy sor az ini fileban...

Miért? Amúgy meg sztem saját véleményem csak lehet...

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3