Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudom még, de az látszik hogy ezek félig igazi rangok, félig meg kitalált, mert semelyik army insigniában nem találom õket, csak részben.

Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1

Akkor neked is szolt.

Ja a bugos joystick vezerles javitas lefujva. Nem szeretnem, ha lecheatereznenek erte.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Én egyetértek vele...

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

De a dx 10-rõl való átállítása 9re csak annyit szolgál, hogy annak, akinek szarabb gépe van, jobban fusson. Azt meg nem hiszem el, hogy nehéz néhányszor megnyomni a q betût. Szvsz egyáltalán nem megterhelõ. És csak meg kell simán nyomni, nem a bf2-es kis menüben kell kiválasztani, hogy mit láttál.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Nem szeretnelek megserteni, de ritka nagy kib... marhasagot sikerult mondanod.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

w77d
azt hol tudom emgnézni hogy miket adnak egyes rangok?

Hamed
Mi abban a hekk hogy ket funkciot bindelek egy gombra? Spammelni igy se lehet a spotot mert van valami 3 sec mig ujra jelol. Ez csak siman kenyelmesebbe teszi a jatekot akinek nincs 26 gomb az egeren hogy spotolni, beszallni, keselni, stb raferjen.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Remélem nem, mert az amatõrök akkor még a fákat is kikapcsolnák. Sajnos többen visszaélnek a videóbeállítások állítgatásával, hogy így szerezzenek maguknak elõnyt a többiekkel szemben. Ez a csalás egyik módja. Remélem ezt most megnehezítették. Valami hardver tesztes beállítás lenne szerintem az elfogadható, hogy csak annak butuljon a játék, akinek gyengébb gépe van. Habár lenne néhány láma, aki direkt venne egy 5 éves gépet, csak, hogy elõnyt szerezzen.

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

50' Requires Score: 5,200,000
az szép

Miért nem mondtad átveheti a szervízben 😄

Én ezt nem érzem csalásnak, meg hekkelésnek. A settings.ini-be is beletúrsz, és leveszed a DX-et 11-rõl 9-re. Meg álíltod a FOV-ot. KB. ugyan olyan. De ha ez másnak szúrja a szemét, akkor felejtsük el. Még a végén csalónak titulál valaki.

Boron Power
Az EA .uk fórumán azt írták, hogy felkérték a szerver szolgáltatókat, hogy ne adjanak el újabb szervereket, amíg helyre nem hozzák a rendszert. Ez még most is élhet? Mert valóban nagyon kevés szerver van a játékosokhoz képest (normális pinggel).

A PB ban mondjuk nem biztos, de egy PB kick esélyes lesz az ilyen belepiszkálásokra, ha bevezetik a file-ok ellenõrzését is (md5tools).

Running
Mert hekkeled a játékot. Talán ezért?

Hámár mér?
Leszpotolom az ellent, mikor rálövök. Ez miért gáz?

Running
Remélem az ilyen beállításokért majd jön a PB bann, kurvára megérdemelnétek.

Pedig ott van.
Dokumentumok - BFBC2 - input.

ToCsEk
én leszedtem már rég, de win7 alatt sehol sincs ez a könyvtár<#szomoru1>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Ezt a shared.dbx et nem találtam egy angol oldalon azt írják róla, hogy...
For those with problems saving the game. You need to crate a new user Account on Windows, since for some reason the game isn't creating all the files in the Documents/BFBC2 folder.

All files should be:

input\air.dbx
input\infantry.dbx
input\land.dbx
input\shared.dbx
<>
GameSettings.bin
GameSettings.ini
settings.ini

~Sign

hmm
az jó!
le kéne tölteni sokaknak,meglepõdnének milyen más értelmet kap a játék... 😄

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

Jim Morrison
Mondtam már, hogy itt nagyon király a csipa? Közelharcra a legjobb, mindig én nyertem. NoZoom sem nehéz vele.
Egyik havas pályán(asszem az amcsik elsõ pontja egy emeletes épület, aminek a tetején ablakos tetõablak van meg az út túloldalán egy építés alatt álló ház) és amikor mentem fel a lépcsõn, tetõrõl jött egy ellen és én leugrottam a lentebb lévõ lépcsõre és levegõben löttem, persze, hogy meghalt. Még az a szerencse alig figyelték és mindenkit kinyírhattam a tetõn 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Lacee86
Értem, hát kár. Köszi a választ.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

iceshark
figyelj, te szolgáltatást végzel, szervíz szolgáltatást, ha a tulaj ott akarja megjavíttatni a verdáját akkor helyben kell javítani!<#idiota><#vigyor2>

TDC Geronimo
ha átírtad, akkor 9be fut. Effekteket meg nem lehet kikapcsolni a balanceproblémák elkerülése miatt. Ezért nem lehet árnyékokat se kapcsolgatni pl.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Lacee86
Hi! Van vmi mód arra, h ne DX10-ben fusson a játék, hanem 9-ben? A settings fájlban ugyan átírtam a DXversion értéket auto-ról 9-re, de nem vettem észre semmi javulást... Fõleg az effektek lassítják le marhára, még low-on is. Nem lehet õket totál kikapcsolni vhogy?

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

TDC Geronimo
lol

Az pont elég neki. Sõt, abból kettõ medic kijön. :-D

Tegnap a kimondhatatlan nevû dszungelos, rássos pályán a nyomoronc támadó az utsó pontoknál kiszállt a Bradley-bõl aktiválni, én meg be. Persze elvittem leghátra megjavítani, erre írja, hogy adjam vissza. :-DDD
Milyen emberek vannak, eszméletlen.

Beers
Én már basztam rá párszor!
Spotolgattam a tankokat helit, aztán beugrott mögém egy medic!
Neki 200 volt tárazva, nekem meg 8! 😊

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Boron Power
A sok bug mellett még a friend list is egy szemét. Ha több van mint 12-13, akkor azok akik ez után következnek nevek, azok az elsõknek felelnek meg. Tehát ha mondjuk a 15.-re kattintok behozza kb. a 2.-at compare-nél, de ami még szarabb a szerverre csatlakzásnál is.

Jó lenne kezdenének vele vmit, mert ez + a server browser + a dugig telt alacsony pingû szerók miatt fél órát el lehet cseszni, mire a haverokkal felérsz egy szerverre.

Ha fent vagy meg jön a pb kick, vagy mint tegnap, egy az elején kiváló szerver elkezd laggolni egyre jobban játék közben (pl. a magyar infinity), majd kivág (nem csak nálam fordult elõ).

A játék fasza, csak egy kurva nagy patch kellene ezeket helyretenni.

iceshark
hát nekem sajna win 7 alatt nem igen van ilyen és még a keresõ sem találja 😞

Meg mindig varok joystickos jelentkezot, aki kiprobalna a modositott infantry.dbx-et.

Nagydög kolléga valakivel megfejtette, hogy ha átírsz egy sort egy file-ban, akkor minden lövésre szpotol és ezt tök jó. :-)

Valoban a profil mappadban. XP-n a Dokumentumok\BFBC2\input.

mirõl van szó? 😊
<#wow1><#wow1><#wow1>

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

TDC Geronimo
"EAIT is working hard to improve server stability. They will do a restart of the master servers around 0800 GMT tomorrow (that is, in 6 hours time from now).

Sorry about the short notice. "

Nem tudom testvírem', nem vagyok otthon. Majd valaki csak megnézi pontosan.
Valahol a profil mappában.

koschwarz
de hol van ez a shared-dbx?

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

trident
<#eljen>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Nem valoszinu, hogy azon az egy golyon sokminden mulna, meg az eredeti spot gomb ettol meg mukodik.

Beers
Ebben az a szar, hogy feleslegesen pazarolja a lõszert az ember a tankra, helire!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Megleltem, ezt.
THX.

koschwarz
tegnap este is játszottam egy jót...néhány órányi játék után elmondhatom, hogy szerintem összességében sokkal könnyebb érvényesülni mint a bf2-ben. a fegyverek kellõképpen pontosak, talán mintha itt is lenne egy nagyon enyhe hitbox-"utánfutó" mint a bf2-ben volt, de egyáltalán nem zavaró. valaki más is tapasztalta ezt? vagy csak a késés? nem tudom, de jól játszató.

be kell vallanom, hogy amennyire nem tetszettek ezek a unlockok meg perk-ök a béta alatt, most annál inkább élvezem, mint egy kisgyerek, amikor feldob valamit a képernyõre, hogy jól kitakarjon harc közben 😊))) de egyébként igen, élvezetes, és a szerencse az, hogy - legalábbis idáig - én nagy hátrányokat nem éreztem a magasabb szintû játékosokhoz képest, tehát nincs az a mw2 effekt, amitõl szintén féltem, hogy hogy aki egész nap tolja, az jókora elõnyben lesz azokhoz képest, akik csak ritkán játszanak (mint én) és atombombát dobnak az ellenfélre, vagy mindentvivõ fegyverekkel zajtalanul ölnek...

voltam hétvégén ausztriában síelni, egy benzinkútnál belenéztem az ottani gamestarba (kicsit máshogy értékelnek, úgy 8 nagy "területen" területenként vagy 4-5 szempontot vesznek figyelembe a végsõ értékelésnél...), és a multira 90%-ot, a single-re asszem 76-ot adtak (ja külön értékelték a kettõt). szóval jóság.

(akit érdekel, speciel a metro2033-ra is jó értékelsét adtak)

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Yan
mit kellett ahhoz átírni?

&#165; xfire: kistekila

Miert kavarna bele? Keress ra a shared.dbx-re a forumkeresovel!

Ez a dbx buhera nem fog bezavarni a pb-nek?
Csak mert akkor visszatenném a lövõs-spotot, ha még emlékszel rá. :-)

En mar nyirtam ki bamba tankot a toollal. Elfogyott a raketam, neki meg a hp-ja. MAr csak meg kellett karcolnom, es vege volt.

MAS: Ne rijjatok a joy miatt, hanem valaki jelentkezzen, aki kiprobalja a kijavitott infantry .dbx-emet(Nem tudom most eloturni a sajat joyomat.). Kiszedtem belole a joy iranyitast, igy elvileg nem zavar gyalog sem.

AntiHero
ban<#levele>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Ékezet van a Windows-os profilnevedben. Hozz létre egy ékezet nélkülit és próbáld úgy.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Hello.Lenne egy kérdésem...remélem valaki tudna segiteni.Nálam valamiért nem ment a játék,pedig kiirja a játék közben hogy menti,de aztán ha belépek vissza a játékba,ugyanugy kezdi elölröl.Valaki tud rá megoldást?Köszi
w77d
nna úgy tûnik helyreállt a rend, tök nyugodtan játszottam 5 órát 😊