Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darki81
A csaló sz@rláma budzigyerekek arra vannak, hogy elb@sszál a más játékát, de legfõként a sajátjukat, mert igy már nem játék, hanem munka!!! satöbbi satöbbi ... (az ilyen noobf@szgyereknek szétverném a gépét a seggfején)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szánalmas primitiv.....

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

SubZero911
Ebbõl a nyüves BC2-bõl marhára hiányzik a Friendly Fire, jobb lenne tõle.

Amúgy azt vetem észre, hogy minél többet küldöm ezt a játékot, annál idegesítõbb dolgokat találok benne.

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

Mert a DICE-nal(mint az Apple-nel is szerintem) autistak dolgoznak. Zsenialis dolgokat alkotnak, de hetkoznapi ugyekhez valahogy nincs erzekuk.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

liquivent
ezt ti bérlitek?

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

Maak
nekem mukodik, azon van a fegyverrol pisztolyra valtas, gorgetessel neha ketszer is korbeporgetem mire meglesz a pisztoly, szal ez a biztos 😄

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Beers
Rátapintottál a lényegre!
Csak azt tudnám mi a büdös kurva anyjukért kell ezt így megcsinálni?!
<#falbav>

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

A HUN4CE tolja még a 2142-t is. Csak nem rendszeresen. Néhány péntek este valószínûleg megfordulunk még 1-2 2142 szerveren.

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

valami eladási adatok vannak már?

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Megegyszer mondom, nem jo semmire az MD5, mert ahany ember, annyi beallitas, annyi dbx.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

elírtam...

Hungarian <#crazya>

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

De csak mert nincs más, ill jobb..sajnos 😉

Reklám:
Multiplay.co.uk ::Hungrian Blitzkrieg Server

TDC Geronimo
Azt nem próbáltam még

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

<#worship>

A BC2-ben ismét összefutottak a szálak, mindenki várt már valami újra, ezért a BF2-esek, a BF2142-esek és még a BF1942-esek is megjelentek itt. Én spec mindegyikben aktív voltam a fénykorában.

Nekem is, azér' írtam. :-)))
Egyébként neked megy a görgõ jobbra-balra beállítása?

TDC Geronimo
Elég sokan. Ráadásul az a klán is aki a logódba szerepel 😛

pIIrash
Ezt tudom. Ezért írtam, hogy ne engedje be a Loginnál sem.
Nem, hogy PB-s szerverre. Elásni a kertbe az összeset, aki használja.

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

Büszke lehet a teljesítményére a köcsög lámája ...
(Hogy az ilyen unfair játékban mit élveznek egyesek egyszerûen
nem tudom megérteni )

<#lama>
<#kocsog> <#levele><#zavart2>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

TDC Geronimo
Nekem az! 😄

liquivent
Ez egy központi file-t tölt le, bizonyos idõközönként, akit elkap egy szerveren, azt máshova sem engedi be, ahol szintén fut az anticheat cucc. 😄
Pont ez a lényege.

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

Milyen kizárás? A PB csak üzlet az eladások növelésére. Akit kizár, az megy a boltba és vesz másik játékot. Bevételnövelés.

trident
Dehogy. De leírom még egyszer.😉 Az md5 hash figyelheti a dbx fájt. A punkbuster szerverkonfig pedig a IDB_Button_Undefined-et IDB_Button_0 cvart.
De azt is leírom még egyszer, hogy több mint öt éve (vagy több) nem szekszuáltam punkbuster szerver konfiggal. Nem mutatkozott be még nekem bc2 szerver oldali pb cfg sem. Szóval nem tudom most mi az ami realizálható belõle. Nem vagyok se programozó, sem szervergazda. Abból indultam ki, amit korábban tettem ilyen esetek ellen úgy emlékszem nem kellett dolgoznom.

re Nagydög: igazság szerint számomra leginkább az a legfontosabb, hogy etikus-e a használata. Nem vagyok abban a helyzetben, hogy ezt most szerver/kliens szinten ellenõrízzem. De tényleg nem is akarok túlzottan belefolyni. Maga az átírás kényelmes, hasznos lehet. Én személy szerint ész nélkül spottoltam. Ha a scene és pb/dice ez ellen nem lép fel, akkor megfontolom a használatát (el is mentettem a hozzászólásod, köszönöm), ha pedig nem akkor nem gond.
Azért nem vergõdök most ennek moralitásán, mert sem kipróbálni, sem használni nem tudom.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

TDC Geronimo
Nem eladni, hanem nem kapcsolhatják vissza õket addig, amíg a server browsert nem csinálják meg. Igen amúgy még mindig él. Ezért is jobb az, hogy csak õk adják ki a szerverfájlokat és õk kontrollálják az egészet, mert ha nem így lenne akkor a browser miatt lehalna kb 10 percenként a master server.

pIIrash
Ezt hívják úgy, hogy szánalmas. <#action>
Jó lenne, ha kizárná a játékból végleg, akit elkap valamiért. És nem csak az adott szerverbõl.

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

Ez meg szerintem lag, csak a DICE nagyon ugyesen eldugja, es emiatt nem latszanak a lagtol teleportolva kozlekedo emberek.

w77d
nah jó, de ha már beleraktam egy tárat akkor illene megdögleni is XD

Mert egy resze Hardcode-olva van. A BETA-ban nem lehetett bindelni a Del-t sem, mert az volt a torles a beallitasoknal. Most ezt kiszedtek, de ennek oromere nincs torles. Az enter meg mindenkeppen felhozza a spawn tabot, akarmit allitasz be ra.

Lamellus
Nekem is van párszor ilyen, valószínüleg rosszul jelzi ki az életerejét, nem ez lenne az egyetlen dolog ami nem mûködik tökéletesen még, nemde?

-tRs-Raymond

Beers
Kár, hogy alapból nem lehet kitörölni pár beállítást!
Csak azt nem értem miért!?
Még wordpaddal sem!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

liquivent
Sajnos aki akarja, az úgyis tudja buzerálni az ini fileokat, mert szar a védelme egyelõre ennek a játéknak.
De azt gondolom, hogy ugyanúgy, mint BF2-ben, vagy BF2142-ben, akik meg akarták találni a csalás módját, itt is megtalálják.
Ami jobban elszomorít, hogy itt már a BETA teszten is volt mûködõ hack.

Ami még szomorúbb, hogy sokan osztják az észt, de biztos vagyok benne, hogy itt kis hazánkban is vannak olyanok, akik használnak okosságot.
Volt, hogy felmentem a szerverünkre és olyan rámfordulások voltak, hogy azt sem tudtam, honnan vette észre, hogy jövök mögötte, na mindegy...
Ennek kiküszöbölésére bekapcsoltam az AntiCheat Reportokat a PBBANS és a PunksBusted felé, hátha elkap valakit...
Úgyis elég sûrûn frissítik a PB -t, van esély beleszladni egy hibába...
Szóval ésszel, tisztán játsszunk, ha lehet..

MEg lehet foni vegul is, mert tobb funkcional ugyanaz a gomb nem lehet, aztan kesz. Persze fajlon belul, mert jarmu, heli, gyalog viszonylatban amugy is lehetseges ez.

Fritz Von...
Sziasztok! Rábeszéltem magam a vásárlásra, ezért érdeklõdés szintjén kérdezem, hogy a "régi" BF-esek közül mennyien játsszátok, illetve az akkori klánok közül vannak-e még, akikkel együtt lehetne tolni? 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

dronkZero
Na ja, mit figyeltetnél vele? Hogy bal egérgombon nem lehet spot? Margit, nooooormális?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

látszik hogy nem voltál katona! 😄
rendfokozatnak hívják <#nevetes1>

-tRs-Landor

Ledobnak egy atombombát?

SZEG007
aláirásodban lévö gép nem igazán alkalmas BC2 futtatására

MD5 nem szurja ki, mivel mindenkinek mas, attol fuggoen milyen konfigot allitott be. A valtozo figyelese is nagyon korlatozottan mukodhet, mert mindegyik beallitas teljesen normalis.

trident
Ezt nem, de md5 ellenõrzésnél, az shared.dbx átírása bukhat, de ha lehet figyelni a változót, akkor szintén kiszúrja pb.

A külön scriptet passzolom, ahhoz nem értek, egér driverbõl meg lehet csinálni, arra nem hiszem, hogy rá lehet izgatni a pb-t.

De. Annyiban jó volt az ellenérveket is elolvasni, mert való igaz, hogy felemás lehet ennek megítélése.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

w77d
persze hogy az, ott állt elõttem két méterre és az én hullám aztán emg ott feküdt elötte 😄

tegnap is volt ilyen párszor..

dronkZero
És tuti hogy az lõtt le, akire te lõttél? Mer' ha épp nem, akkó' az annyira nem meglepõ...

w77d
gyerekek azért kezd kibaszottul idegesíteni ez a játék. Túl gyakori hogy valakit lövök, fröcsög a vére, de amikor megöl mégis 100-as az életereje... hát basszák meg ez így sokszor elég gázos..

Waczkor
Ez oké,csak ha jó a csapat,akkor kb 5 perc se kell és mindent felrobbantasz és az se valami élvezet.Ilyen 3000 pontot bármikor össze lehet szedni,ha még kapsz valami 5000 pontot másra,akkor az már jó.De pl akartam megint csinálni egy 20000 körülit,7-et kellett volna késelnem,13-at revive-olni,isla inocentes-en mindenki csipa volt és kb kaptam a végén 1980 pontot,úgy hogy elsõ voltam.Nem támadtak,nem rakták le a bombákat,semmi.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Valoszinuleg arrol van szo, hogy senki nem nezett bele senki azokba az istenverte DBX-ekbe, ezert nem erti mirol van szo es beszel hulyesegeket a vakvilagba.
Osszefoglalnam: A jatek ezekben a dbx-ekben tarolja az input konfigokat xml formatumban. Minden funkciohoz fel van sorolva az osszes lehetseges beviteli eszkoz. Amelyik nincs hasznalatban az adott funkcional, az Undefined-re van allitva. Igy lehet kihajitani peldaul a hibasan bentmaradt joystick beallitasokat az infantry configjabol.

HD JOHNNIE
valaki? #18531 <#nezze>

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Maak
az lesz a gaz ha a balegerspotot kiszurja az aimbotot meg majd hagyja jol a pb <#banplz>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Nelegyélmajom, akkor hagyom mediumon hogy azér ne legyen csunya...
THX...

dronkZero
Azt, hogy melyik funkció milyen gombon vagy, akkor sem fogod soha a büdös életben kiszûrni. Ennyire elbaszottul paranoiás állatok a PBnél sincsenek, hogy erre funkciót programozzanak az anticsítjükbe. Ez már tényleg az elborult elmebetegség szintje.

trident
Legalább 5 (de inkább több) éve nem konfigoltam pb-t, amikor utoljára tettem, akkor bizony be lehetett minden szir-szart állítani, például azt, hogy milyen tartományt engedélyezett egy változóból. Ha a delikvens például egy grafikai változót nem az adott tartományban használja, akkor nem engedi be a szerver, hanem kap egy üzenetet.

Csak azt nem tudom, hogy milyen lehetõséget kapnak most a szerver üzemeltetõk a punkbusterrel kapcsolatban (szerver konfig volt már ide bemásolva, az cingár volt, ami nem feltétlen baj). Lehetnek ezzel kapcsolatban pro-kontra érvek.😊

A két felhasználód neve más nemû legyen, mert különben rossz irányba befolyásolják egymást...