Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
It\'s good to be bad.
Az irreleváns példáddal nem tudok mit kezdeni, ennek az egésznek nem ez a lényege.
Egy dolog a lényeges. Etikus-e, egy ilyen "lövök és spotolok"? Hiszen ha csak megváltoztatod a beállítást, akkor meg kel nyomod a spot-ot (ami független más billentyûtõl), de az elsõ esetben nem.
Nekem nem jelent gondot, ha minimál szinten lehet konfigolni. Ne ez legyen a döntõ, ne ez számítson. Személy szerint a spotolást így is-úgy is használni fogom, semmilyen problémát nem jelent, ha lövés esetén nem jelöl automatikusan célt.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
"Igen, mondhatnánk, hogy ez nem nagy teljesítmény, hiszen csak az év elején vagyunk túl, ami mondjuk pár évvel ezelõtt valóban nem számított volna ekkora sikernek, de azért érdemes megnézni, hogy most milyen játékok érkeztek, Mass Effect 2, Bioshock 2, Aliens vs. Predator."
Most már nyöghetnének valami eladási számot is!
Next PC upgrade: 2022
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Belenéztél már egyáltalán abba a szájbatekert konfig fájlba? Láttad, hogy mit lehet benne egyáltalán állítgatni, meg hogy min parázol itt feleslegesen?
Egyébként meg tökmindegy, amíg a PB nem fog meg vele, addig kurvára senkinek semmi köze nincs hozzá. Igazából nem azért csinálom, hogy nekem szabad legyen, hanem hogy ne legyetek ilyen paranoid babonás segghülyék már!
És akkor mi van ha a user valamilyen okból a bal egér gombra rakja a spottolást és valami másra a tüzelést?
Ezt a játék menüjében meg lehet oldani. Akkor õ is csíter, pedig nem is buzergálta a shared.dbx filet?
Vagy mindenki csíter akinek módosított a shared.dbx file?
Mint valamelyik elõzõ hozzászólásomban megjegyeztem, akkor mindenki aki nem az alap billentyû, egér, joy beállításokkal játszik az csíter (tök mindegy hogyan állította be), mert neki bizony módosított a shared.dbx file-ja.
Fel kéne már mindenkinek fogni, hogy a shared.dbx az egy olyan konfigurációs file, ami a játék billentyûzet, egér, joystic beállításait tartalmazza. Ezenkívül semmi mást.
Ha az ebben lehetséges összes beállítási lehetõséget kitennék a játék menüjébe, az egyrészt kaotikus lenne, másrészt a felhasználók 90%-a még az alapbeállításokat sem tudná elvégezni (valószínûleg ezért nem teszik be a játék menüjébe az összes lehetséges opciót).
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Azt hiszem itt is csak akkor fogod észrevenni, hogy valami nem okés, amikor elterjedté válik a configolás. Egyelõre fogalmam nincs, hogy mire milyen scripteket találnak ki, illetve hogy lehet ezeket megírni, majd ha meglesznek nyilatkozok a konkrét esetekrõl, de még a kezdeményeknek sem örülök.
Irracionális félelmekkel meg majd a pszichiátered foglalkozik.
Sztem.
M60-on kívül még ott van az xm8 csigatárral,ami ha jól emlékszem 200-as tár,halálpontos az is...
Ha lenne valami megkötés,hogy melyik classból mennyi lehet,akkor semmi baj nem lenne.
Más bajom nincs a játékkal,ha összejön két rendes csapat akár ismeretlenek,akkor nagyon odab*sz a hangulat.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Közel sem annyit kell elérni hogy szintet lépjen az ember!
Next PC upgrade: 2022
Ez azt jelenti, hogy a BF scene rohadtul kibõvül. Akik pluszban jöttek, azok valószínû nem a semmibõl kerültek elõ, hanem nagyon sokan codból jöttek át, köztük az említett pöcsök is, akiknek a BF már meglévõ pöcseivel együtt az elsõ dolguk lesz haxolni.
A másik, hogy benned, meg az idõsebb generációban ez fel sem merül, de ezeknek a játékban szerzett elsõség a mindene, ezért bármire képesek, a csalásra is.
Az M60 hozza a legjobb dps-t mindenképp.
M60 = 13750
PKM = 10855
M249 = 11440
MG36 = 10725
Csak multi módban csinálja és a legújabb ccc van fent.
gigabyte x58 ud4p,i7 920,gigabyte 5770 hd,ocz 6gb ram,
Viszont codban le lehetett kérdezni a tartalmát (ugye ott a bindsrch parancs volt hozzá, ami itt gondolom nem mûködik) a punkbusterrel, amit egy log file-ban tárolt. Ott is volt pár ügyes emberke, pl. az egylövetû fegyverek(garand) sorozatot lõttek, gránátot az ugrás csúcspontján dobta magától, lövés közben kismértékben mozgatta a célkeresztet(ugye ott a rántás olyan volt, mintha ostorral csapnál végig a gyereken, nem pontba ment a lõszer), gyorsabb futás érdekében fegyverváltásba kezdett és visszahúzta és a társai. Ezek közül sok itt nem használható, mert más a motor, de tartok tõle, itt majd lesz más.
Én ezért nem örülök, hogy ha még alapszinten is de máris felmerült a configolás.
Szerencse hogy meg van a balance a fegyverek között,m60-as amit kitámasztva kéne használni futás közben folyamatos tüzelés mellett pontosabb,mint egy m16.Ismét nagyot alkotott a dice
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
De az alap bf otletebol kiindulva, egy-ket reszt meg kiadva, meg vesznek egy par uj autot maguknak :)
Szerintem itt a forumon is talalnank legalabb 30 embert, mint kreativ igazgato, mindenhato fomufti iranyitasa alatt, egy 2x jobb jatekot kiadnanak :)
szerintem
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Ha ott is, akkor a grafkartya driverre lehetne fogni elso korben.
szerintem
Kérdésem a következõ:
Multiplayer módban a föld felszíne villódzik folyamatosan. Kipróbáltam több felbontásban és beállításban, de nem tudom, hogy miért lehet.Mi lehet a megoldás?
(Átlagban 60-70 fps megvan, csak a pingem nagy a külföldi szerok miatt)
Segítségeteket elõre is köszönöm.
Captain
gigabyte x58 ud4p,i7 920,gigabyte 5770 hd,ocz 6gb ram,
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
:)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
:)
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774