Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megint hegesztenek valamit. Lehet, hogy eppen a Gero altal emlitett szerver frissites zajlik.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

dronkZero
Akkor jól értem, hogy se a pénteki R4, se a hétvégi R5 sem ért szart sem? :P

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Skynet
Na megint van valami kidobott mint a huzat engem is havert is vagy 2-3 óra game után egyszerre..:)
trident
Nem lehetne téged kirakni a bannerba?<#smile>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

TDC Geronimo
"BFBC2 PC server R6 is going to server providers now. This server version should stop all the PB INIT errors that have been happening."

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Egyszer megyek fel infinity-re, 10 perc után levág és már a login se enged be.

It\'s good to be bad.

Hy, csak nekem laggol úgy mint a lónak a ******?
trident
Ezzel kapcsolatban utoljára részemrõl. Egyrészt nem csalóztam le senkit. Sõt, még ezt a kifejezést sem használtam ezzel kapcsolatban.
Az irreleváns példáddal nem tudok mit kezdeni, ennek az egésznek nem ez a lényege.

Egy dolog a lényeges. Etikus-e, egy ilyen "lövök és spotolok"? Hiszen ha csak megváltoztatod a beállítást, akkor meg kel nyomod a spot-ot (ami független más billentyûtõl), de az elsõ esetben nem.

Nekem nem jelent gondot, ha minimál szinten lehet konfigolni. Ne ez legyen a döntõ, ne ez számítson. Személy szerint a spotolást így is-úgy is használni fogom, semmilyen problémát nem jelent, ha lövés esetén nem jelöl automatikusan célt.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

ToCsEk
repülni tanulnak több kevesebb sikerrel <#nevetes1>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

grebber
Bad Company 2 - Anglia legjobban fogyó játéka ebben az évben eddig

"Igen, mondhatnánk, hogy ez nem nagy teljesítmény, hiszen csak az év elején vagyunk túl, ami mondjuk pár évvel ezelõtt valóban nem számított volna ekkora sikernek, de azért érdemes megnézni, hogy most milyen játékok érkeztek, Mass Effect 2, Bioshock 2, Aliens vs. Predator."

Most már nyöghetnének valami eladási számot is!

Next PC upgrade: 2022

ToCsEk
jah hogy meg nem baszta... épp ellen mögé érek, két sniper elõttem guggol háttal, erre bökném bele a bicskát erre kidob... hát a #&@!%#&@!%#&@!%#&@!%<#falbav>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

dronkZero
Na ez az, hogy neked fogalmad sincs róla, utánanézni lusta vagy, de az észt osztod. Na ez az, amit nehezen viselek.

Belenéztél már egyáltalán abba a szájbatekert konfig fájlba? Láttad, hogy mit lehet benne egyáltalán állítgatni, meg hogy min parázol itt feleslegesen?

Egyébként meg tökmindegy, amíg a PB nem fog meg vele, addig kurvára senkinek semmi köze nincs hozzá. Igazából nem azért csinálom, hogy nekem szabad legyen, hanem hogy ne legyetek ilyen paranoid babonás segghülyék már!

Templar75
"Az md5 hash figyelheti a dbx fájt. A punkbuster szerverkonfig pedig a IDB_Button_Undefined-et IDB_Button_0 cvart."
És akkor mi van ha a user valamilyen okból a bal egér gombra rakja a spottolást és valami másra a tüzelést?
Ezt a játék menüjében meg lehet oldani. Akkor õ is csíter, pedig nem is buzergálta a shared.dbx filet?

Vagy mindenki csíter akinek módosított a shared.dbx file?
Mint valamelyik elõzõ hozzászólásomban megjegyeztem, akkor mindenki aki nem az alap billentyû, egér, joy beállításokkal játszik az csíter (tök mindegy hogyan állította be), mert neki bizony módosított a shared.dbx file-ja.

Fel kéne már mindenkinek fogni, hogy a shared.dbx az egy olyan konfigurációs file, ami a játék billentyûzet, egér, joystic beállításait tartalmazza. Ezenkívül semmi mást.
Ha az ebben lehetséges összes beállítási lehetõséget kitennék a játék menüjébe, az egyrészt kaotikus lenne, másrészt a felhasználók 90%-a még az alapbeállításokat sem tudná elvégezni (valószínûleg ezért nem teszik be a játék menüjébe az összes lehetséges opciót).

uHs Gerzson
Hát ja

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Boron Power
Múltkor már vitatkoztunk egy dologról, hogy be kell-e tiltani dolgokat vagy nem a bétánál. Akkor egy Gigabyte war után beláttad, hogy voltak elbaszások, amik közül sokat ki is javítottak már a véglegesre.

Azt hiszem itt is csak akkor fogod észrevenni, hogy valami nem okés, amikor elterjedté válik a configolás. Egyelõre fogalmam nincs, hogy mire milyen scripteket találnak ki, illetve hogy lehet ezeket megírni, majd ha meglesznek nyilatkozok a konkrét esetekrõl, de még a kezdeményeknek sem örülök.

dronkZero
Jó, akkor sem kéne a kézi konfigolást csalásnak hívni. Ennyi erõvel mindenki csíter köcsög, aki dx9-et meg nem 55-ös FOV-ot, meg nem wasd alapkonfigot használ. Vagy hagyjuk ezt a rinyát a picsába, vagy legyünk következetesek, mert ez így kissé basszájbaanyukád jellegû, hogy hasraütés jelleggel kijelölünk dolgokat csítnek.

Irracionális félelmekkel meg majd a pszichiátered foglalkozik.

Sztem.

Waczkor
Amúgy ami még érdekes az az hogy medicknek adják a legnagyobb tûzerõt,pedig neki kellene a legkisebb,mp5 szintû fegyó,meg uzi hogy gyorsan tudjon mozogni a sebesültekhez.
M60-on kívül még ott van az xm8 csigatárral,ami ha jól emlékszem 200-as tár,halálpontos az is...

Ha lenne valami megkötés,hogy melyik classból mennyi lehet,akkor semmi baj nem lenne.
Más bajom nincs a játékkal,ha összejön két rendes csapat akár ismeretlenek,akkor nagyon odab*sz a hangulat.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

grebber
Elõbb néztem ez a rangos linket hát nem kis kamu pontok vannak ott!
Közel sem annyit kell elérni hogy szintet lépjen az ember!

Next PC upgrade: 2022

Boron Power
Nem tudom figyelted-e, hogy a BC2 eladások lenyomták a konzolokat is.
Ez azt jelenti, hogy a BF scene rohadtul kibõvül. Akik pluszban jöttek, azok valószínû nem a semmibõl kerültek elõ, hanem nagyon sokan codból jöttek át, köztük az említett pöcsök is, akiknek a BF már meglévõ pöcseivel együtt az elsõ dolguk lesz haxolni.

A másik, hogy benned, meg az idõsebb generációban ez fel sem merül, de ezeknek a játékban szerzett elsõség a mindene, ezért bármire képesek, a csalásra is.

Néhány fegyver round per minute értéke összeszorozva a max sebzésével.
Az M60 hozza a legjobb dps-t mindenképp.

M60 = 13750
PKM = 10855
M249 = 11440
MG36 = 10725

Azért ne keverjük már össze a tizenéves csíter kódos pöcsöket a béef scénnel...

Villodzás
Csak multi módban csinálja és a legújabb ccc van fent.

gigabyte x58 ud4p,i7 920,gigabyte 5770 hd,ocz 6gb ram,

iceshark
az asztalra kidobálós k***a a***ját már! <#boxer><#boxer><#boxer><#violent><#violent>sorry<#banplz>

Boron Power
Nyilván md5tool-al nem lehet a config file-t vizsgálni.

Viszont codban le lehetett kérdezni a tartalmát (ugye ott a bindsrch parancs volt hozzá, ami itt gondolom nem mûködik) a punkbusterrel, amit egy log file-ban tárolt. Ott is volt pár ügyes emberke, pl. az egylövetû fegyverek(garand) sorozatot lõttek, gránátot az ugrás csúcspontján dobta magától, lövés közben kismértékben mozgatta a célkeresztet(ugye ott a rántás olyan volt, mintha ostorral csapnál végig a gyereken, nem pontba ment a lõszer), gyorsabb futás érdekében fegyverváltásba kezdett és visszahúzta és a társai. Ezek közül sok itt nem használható, mert más a motor, de tartok tõle, itt majd lesz más.

Én ezért nem örülök, hogy ha még alapszinten is de máris felmerült a configolás.

Waczkor
Nem az a baj,felõlem legyen erõs közelre,de amikor csipával lövik és õ elõbb kilövi a csipát,folyamatosan tüzel az már vicc.Persze minden pro azzal megy,miért is menne mással,gyógyítja magát,közelre távolra tud lõni,berak még mellé egy coltot,ami szintén vicc és megvan a tökéletes katona

Templar75
Hát bizony akkor az is esélyes lesz PB kick-re aki nem a játék alap billentyû/egér beállításaival játszik, ugyanis a shared.dbx ezek az adatok vannak tárolva.

Running
De lehet megkérjük Nagydögöt hekkelje gyengébbre.<#hehe>

Running
Ahogy néztem a fegyverek sebzését, csak a medic m60-asát kúrták el nagyon. Túlzott ereje van a többihez képest, remélem javítják, mert így vicc az egész.

Waczkor
Remek,most már mindenki medic és folyamatos sorozással csipa távbõl kilõ.
Szerencse hogy meg van a balance a fegyverek között,m60-as amit kitámasztva kéne használni futás közben folyamatos tüzelés mellett pontosabb,mint egy m16.Ismét nagyot alkotott a dice

Fritz Von...
Na majd este gyorsan belejövök a single módban (sztem kb 2 óra alatt tuti végig lehet tolni), és utána jól széjjelcsapok online is. :)

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Fritz Von...
:) Szeva! :)

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Templar75
Csak akkor fog lementõdni ez a file a gépedre, ha nem az alap beállításokkal játszol, tehát ha már módosítottál valamilyen billentyû egér beállítást a játékon belül.

alma2
Hat ja, en 1 napot jatszottam, de mar egy kockas fuzetet teleirhattam volna az igedesito hibak, dolgok miatt. Nem hiszem el, hogy az osszes sved, amcsi mind ilyen igenytelen trehany lenne, mint ez a dice...
De az alap bf otletebol kiindulva, egy-ket reszt meg kiadva, meg vesznek egy par uj autot maguknak :)
Szerintem itt a forumon is talalnank legalabb 30 embert, mint kreativ igazgato, mindenhato fomufti iranyitasa alatt, egy 2x jobb jatekot kiadnanak :)

szerintem

MR ME
legújabb ccc van fennn a videókarihoz?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

alma2
Single playerben nem villodzik ?
Ha ott is, akkor a grafkartya driverre lehetne fogni elso korben.

szerintem

Sziasztok
Kérdésem a következõ:
Multiplayer módban a föld felszíne villódzik folyamatosan. Kipróbáltam több felbontásban és beállításban, de nem tudom, hogy miért lehet.Mi lehet a megoldás?
(Átlagban 60-70 fps megvan, csak a pingem nagy a külföldi szerok miatt)
Segítségeteket elõre is köszönöm.

Captain

gigabyte x58 ud4p,i7 920,gigabyte 5770 hd,ocz 6gb ram,

MR ME
énmár nyírtam ki véletlen csapattársat a szerótokon :)

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

atomboy
Rinya helyett inkabb vegyel mar fel friendsben. <#wave>

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Iceman
mennyi reged van neked ember? :P

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Iceman
Megyünk oda játszani :)

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Frankie
Icemant hívtam :)

0Fritz0
Beszóltál?!
:)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

TDC Geronimo
Én is kibaszkodom az összes faszláma snipert meg GL nubot úgyhogy nincs kegyelem :D

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Mr Manson
Én is ilyet keresek :D

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Ilyen buta fritzeket ne hívogass már a TS-re bakker!
:)

Skynet
Megint mûködnek a logók, akkor go play:)
Mr Manson
Szevasz Ember! Te itt? <#worship><#worship><#worship><#worship>

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Maak
#17450 <#hehe>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Me0w
Ilyen lofaszcsikot kitol kell kunyizni egyebkent?

Together we'll fly someday...

Me0w
Hat, mit mondjak. Az osszes sniper kurva ;)

Together we'll fly someday...