51658
  • eLiXir
    dekár h banolva vagyok onnan
  • SZEG007
    ami most az Infinity szerveren megy az vicc egy oldalon van az összes rank 20+ emberek, meg egy rank 40-41 es klán 3 fövel és megy a lámahentelés.
  • UoNokedli
    youtube >> Battlefield Bad Company 2 Walkthrough + Mission n (n>=1)
  • Neoncsoves
    off

gyere steamre

on
  • Rage47
    én is szeretem, hc-n, mert ott minden lövés = halál:D
  • Crem
    "Egy kör alatt védj meg 4 zászlót Conquest módban.
    A feladat hasonló, csak ezesetben meg kell akadályoznod, hogy az ellenfél elfoglalja a csapatod zászlóit."

Nekem nem adja meg valamiért...
  • FlyHigh
    Jó is a recon, ha jól van használva, én most azt pörgetem kifelé. Kérek légicsapást aztán irány foglalni, közelharcra elég sokszor nekem beadja zoom nélkül az egylövéses halált. Hegytetőről nem kihívás lövöldözni, az a nyomiknak való.
  • attiGT
    Flag Defender pin-je van valakinek? Hogyan lehet megszerezni?
  • Drang
    Gyertek játszódni...
  • adam46
    Bal szélsőn kell menni nem emlékszem már, hogyan mentsél képet segítek.
  • Anthrax
    Kövezzetek meg ,de nekem tetszik a Recon :D
  • adam46
    Egyedül csak menny tovább
  • nandorb
    amit az spotol te nem latod,csak a csapatod...
  • Tatyla
    ma az egyik külföldi szerveren az egyik benyögte a chatre hogy a Hordások cheaterek következő kör elején mind az ötünket kickelték akik ott voltunk...
  • zotya10002
    Ez az!!Köszi!!Kár hogy nem jó!Remélem javítják!!
  • Smithwarden
    Irta utana hogy "spot", szoval nem valamelyik normal scope-ra gondolt.

Zotya: Elvileg egy jo cucc lenne es automatikusan lehetne vele spotolni az ellenfeleket, gyakorlatilag szarra sem jo mert (ez is) persze bugos.
  • zotya10002
    De mennyiben lesz más a fegyóm ha ezt használom??
  • Tatyla
    ez sniper spotoló
  • zotya10002
    Olyan szívószál tényleg kellene!:-)Csak most kaptam meg kit-ként és érdekel ha ezt használom mennyivel másabb!
  • szabii98
    Amikor az összes emberkét leraktam, és én is meg csináltam a gépet, mi kell csinálni?Mert nem ad feladatot:/
  • koschwarz
    36. megjelenés napja óta megvan, most kaptam meg a 2 napos plecsnit.
  • koschwarz
    ez egy nagyon speciális szívószál. ha ezen keresztül szívod a vodkát, kétszeres lesz az alkoholtartalma.

egyébként mire gondolsz? ez egy távcső sniper-fegyverre. 12x nagyítás.
  • zotya10002
    Spot a neve miért is jó??
  • zotya10002
    Sziasztok!!Ez mire is jó??
  • MR ME
    nekem az volt a kedvenc pályán, sztem jól el van találva :D am leszedheted az előző házból is a köv résznél állók egy részét csipával...
  • Bavid
    Hát a single nem túl nehéz szóval szerintem próbálkozz (vagy vedd le a nehézségi szintet) Előbb utóbb sikerülni fog.
  • MR ME
    jah gyakorlat teszi a mestert, később lesznek még sokkal nehezebb részek is, szal hajrá :)
  • FlyHigh
    Én a singlet el sem kezdtem.
  • Maak
    Probalgasd csak, minden hazba menj be melegedni, hogy ne zavarjon a latasban a "hovaksag" es sunyulva kozlekedj. Ha a singlet nem tudod vegigvinni akkor a multit el se kezd szerintem.
  • MR ME
    miért nem tudod megcsinállni? :D
  • Pierre75
    Vhogy én is így vagyok. Ritkán, eddig talán 3x volt szerencsém együttműködő csoporttal menni, más élmény az biztos, mint egyedül csatangolni. Ráadásul kocajátékosként, aki ráadásul utász az 1:1 elleni csatában akkor van esélyem, ha én veszem észre hamarabb és jobb szögből kezdem lőni.

Ha gondolod, megpróbálhatjuk majd együtt, hogy mire megyünk.
  • TDC Geronimo
    Itt nincs seatswitch, de egy normális helis pálya sincs
  • gabipaci
    Ne is mondd, én a vége felé csak seatswitchelni jártam fel. Ezt a játékot meg sem vettem volna, ha itt is van seatswitch.
    Utáltam, csak azért csináltam, mert nem volt értelmes helis.
  • TDC Geronimo
    Nem lesz mod tools, így modok se lesznek.
  • FlyHigh
    Később biztos lesznek modok, dice majd csak unlockol egyszer.
  • nandorb
    nem az vissza megy seat switchelni helikben:)
  • MR ME
    szaladj be a házakba, és ott is meleg lesz :) majd köv ház stbstb
  • TDC Geronimo
    BF3, bf3...ugyanilyen fos lesz az is :D Nem az lesz a világmegváltó, mint ahogy sokan remélik. Sose lesz a BF olyan, mint amilyen régen volt. Az nem vonzott ennyi hülyegyereket, őket meg az érdekli, hogy minél nagyobb legyen az eladás. Aki rendes BFet akar játszani az visszamegy 42/vietnamozni :/
  • SZEG007
    nem lehet ugy competitive játszani hogy random idöközönként desktopra vagdalja az embereket a játék.
    Nekem ugy kezdödött az egész játék hogy eleinte PB rugdalt ki, megoldodott. Következö patch fagyogatok, ujra patch és szerverekkel megszakad a kapcsolat, megint volt patch és ujra dobál az asztalra a játék...
    Nagyon szivesen kiprobálnám ezt a játékot war szinten, de egyenlöre ez egy kalap kula, fagynak a játékosok, szinte zéro lehetöség van szerver beállitásra, és ez a CQ alapbol egy hatalmas nagy kula, majd pár honap mulva talán kinyomnak valami uj szerver modolo progit esetleg fegyver balanceot is csiszolják, de aki jot akar az vár a BF3-ra.
  • Crem
    Ez a "PRO" kifejezés kicsit el van tulozva azt hiszem. Én egyetlen 1x vádoltam meg valakit, hogy csal. Név szerint anno Öcsit a RV-ben. Aztán meghívott a klánjuk egy lan partyra. Na ott még rondábban alázott.
    Ő pro volt akkor. Mint a droid úgy járt a keze az egéren,és nem kempelt.
    Mióta vannak fizetős csalások,ami még ráadásul a PB-t is kijátsza,azóta csak azoknál használom,akit már láttam lanon,vagy EA partin mint BF2-ben.
    Addig csak szerencse vagy gép-monitor akármi...