51658
-
eLiXir #25259 dekár h banolva vagyok onnan -
ami most az Infinity szerveren megy az vicc egy oldalon van az összes rank 20+ emberek, meg egy rank 40-41 es klán 3 fövel és megy a lámahentelés. -
youtube >> Battlefield Bad Company 2 Walkthrough + Mission n (n>=1) -
Neoncsoves #25252 off
gyere steamre
on -
én is szeretem, hc-n, mert ott minden lövés = halál:D -
"Egy kör alatt védj meg 4 zászlót Conquest módban.
A feladat hasonló, csak ezesetben meg kell akadályoznod, hogy az ellenfél elfoglalja a csapatod zászlóit."
Nekem nem adja meg valamiért... -
Jó is a recon, ha jól van használva, én most azt pörgetem kifelé. Kérek légicsapást aztán irány foglalni, közelharcra elég sokszor nekem beadja zoom nélkül az egylövéses halált. Hegytetőről nem kihívás lövöldözni, az a nyomiknak való. -
Flag Defender pin-je van valakinek? Hogyan lehet megszerezni? -
Gyertek játszódni... -
Bal szélsőn kell menni nem emlékszem már, hogyan mentsél képet segítek. -
Kövezzetek meg ,de nekem tetszik a Recon :D -
Egyedül csak menny tovább -
amit az spotol te nem latod,csak a csapatod... -
ma az egyik külföldi szerveren az egyik benyögte a chatre hogy a Hordások cheaterek következő kör elején mind az ötünket kickelték akik ott voltunk... -
Ez az!!Köszi!!Kár hogy nem jó!Remélem javítják!! -
Irta utana hogy "spot", szoval nem valamelyik normal scope-ra gondolt.
Zotya: Elvileg egy jo cucc lenne es automatikusan lehetne vele spotolni az ellenfeleket, gyakorlatilag szarra sem jo mert (ez is) persze bugos. -
De mennyiben lesz más a fegyóm ha ezt használom?? -
ez sniper spotoló -
Olyan szívószál tényleg kellene!:-)Csak most kaptam meg kit-ként és érdekel ha ezt használom mennyivel másabb! -
Amikor az összes emberkét leraktam, és én is meg csináltam a gépet, mi kell csinálni?Mert nem ad feladatot:/ -
36. megjelenés napja óta megvan, most kaptam meg a 2 napos plecsnit. -
ez egy nagyon speciális szívószál. ha ezen keresztül szívod a vodkát, kétszeres lesz az alkoholtartalma.
egyébként mire gondolsz? ez egy távcső sniper-fegyverre. 12x nagyítás. -
Spot a neve miért is jó??
-
Sziasztok!!Ez mire is jó?? -
nekem az volt a kedvenc pályán, sztem jól el van találva :D am leszedheted az előző házból is a köv résznél állók egy részét csipával... -
Bavid #25222 Hát a single nem túl nehéz szóval szerintem próbálkozz (vagy vedd le a nehézségi szintet) Előbb utóbb sikerülni fog. -
jah gyakorlat teszi a mestert, később lesznek még sokkal nehezebb részek is, szal hajrá :) -
Én a singlet el sem kezdtem.
-
Probalgasd csak, minden hazba menj be melegedni, hogy ne zavarjon a latasban a "hovaksag" es sunyulva kozlekedj. Ha a singlet nem tudod vegigvinni akkor a multit el se kezd szerintem. -
miért nem tudod megcsinállni? :D -
Pierre75 #25215 Vhogy én is így vagyok. Ritkán, eddig talán 3x volt szerencsém együttműködő csoporttal menni, más élmény az biztos, mint egyedül csatangolni. Ráadásul kocajátékosként, aki ráadásul utász az 1:1 elleni csatában akkor van esélyem, ha én veszem észre hamarabb és jobb szögből kezdem lőni.
Ha gondolod, megpróbálhatjuk majd együtt, hogy mire megyünk. -
Itt nincs seatswitch, de egy normális helis pálya sincs
-
gabipaci #25211 Ne is mondd, én a vége felé csak seatswitchelni jártam fel. Ezt a játékot meg sem vettem volna, ha itt is van seatswitch.
Utáltam, csak azért csináltam, mert nem volt értelmes helis. -
Nem lesz mod tools, így modok se lesznek. -
Később biztos lesznek modok, dice majd csak unlockol egyszer. -
nem az vissza megy seat switchelni helikben:) -
szaladj be a házakba, és ott is meleg lesz :) majd köv ház stbstb -
BF3, bf3...ugyanilyen fos lesz az is :D Nem az lesz a világmegváltó, mint ahogy sokan remélik. Sose lesz a BF olyan, mint amilyen régen volt. Az nem vonzott ennyi hülyegyereket, őket meg az érdekli, hogy minél nagyobb legyen az eladás. Aki rendes BFet akar játszani az visszamegy 42/vietnamozni :/ -
nem lehet ugy competitive játszani hogy random idöközönként desktopra vagdalja az embereket a játék.
Nekem ugy kezdödött az egész játék hogy eleinte PB rugdalt ki, megoldodott. Következö patch fagyogatok, ujra patch és szerverekkel megszakad a kapcsolat, megint volt patch és ujra dobál az asztalra a játék...
Nagyon szivesen kiprobálnám ezt a játékot war szinten, de egyenlöre ez egy kalap kula, fagynak a játékosok, szinte zéro lehetöség van szerver beállitásra, és ez a CQ alapbol egy hatalmas nagy kula, majd pár honap mulva talán kinyomnak valami uj szerver modolo progit esetleg fegyver balanceot is csiszolják, de aki jot akar az vár a BF3-ra. -
Ez a "PRO" kifejezés kicsit el van tulozva azt hiszem. Én egyetlen 1x vádoltam meg valakit, hogy csal. Név szerint anno Öcsit a RV-ben. Aztán meghívott a klánjuk egy lan partyra. Na ott még rondábban alázott.
Ő pro volt akkor. Mint a droid úgy járt a keze az egéren,és nem kempelt.
Mióta vannak fizetős csalások,ami még ráadásul a PB-t is kijátsza,azóta csak azoknál használom,akit már láttam lanon,vagy EA partin mint BF2-ben.
Addig csak szerencse vagy gép-monitor akármi...