Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dronkZero
"És igen, senki se feltételezze, hogy olyan alap ezeket átírni."

Így van. És ti sem tudnátok róla, ha nem szólunk.

Mert gyakorlatilag ez az alapfelállás:
-Érdekel, hogyan kell bekonfigolni bal gombra a spottolást _is_?
-Nem. Mekkora egy köcsög csíter vagy!

Ehhez nehéz jó pofát vágni.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Az nem érdekel ki mennyi pontot kap a spottolásért. Szerintem kissé vicces ez a WH-s szerû spottolás a játékban. Teljesen meg lennék barátkozva a HC móddal ha a sniperek butítva lennének. tököm tele hogy a kisujjamat eltalálják egy alap sniper fegyóval és meghalok.
Na, ha mindent meglehet, akkor légyszíves magyarázd meg a felsoroltakat...

Megmagyarázni mindent meg lehet.
Az én nézetemben amirõl szó van az csalás,és kész.A szolidabb fajtából de attól még az.
Aztán dönteni úgyis a készítõk fognak róla hosszútávon hogy büntetik vagy nem.Ha nem hát nem. (mondjuk ha nem,akkor érdekes kérdés hogy miért nem úgy csinálták meg a játékukat hogy minden találatra ott virítson az ember felett a jelölés)

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Amúgy... tényleg érdekes kérdés, hogy mi számít "csítnek".

Majd meglátom egy hét múlva lesz-e hõbörgés hogy FoV állítás miatt kicsuktak valakit. 😊
HA nem, akkor setupra fel!
(Bár nem tartom okos ötletnek, hogy nem rakták be egy advanced menüpont alá... hisz így az abszolút átlagnak nem elérhetõ. És igen, senki se feltételezze, hogy olyan alap ezeket átírni.)

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Templar75
HC szerveren is spottolsz, csak nem látszik a képernyõn, de ugyanúgy megkapod az assist pontokat.

w77d
nálam a Fraps néha összeakad a punkbusterrel.. vlami cheat programnak értelmezheti vagy hasonló..

ToCsEk
ezt leszeded és felrakod 😊

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

MR ME
ja akkor már értem a SHUN-t <#idiota>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

zotya10002
Na véégre meghoztááák a gaméém!!<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

MR ME
fraps

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

A szerver fájlokat te és én sem tudjuk így piszkálni ,nyugodj meg,mert az valami másban azonnal visszaüt..de engem mondjuk nem zavar különösebben,ha az egész játékot átírod sem...csak nem értem.Ennyi

[IRAM] leader

Felsoroltam pár hasonló kényelmi funkciót, azokra válaszolj...
Ja, hogy nem tudsz...
Akkor tehetsz egy szívességet...

Ezért is lenne jó a HC mód, ( ha nem szarták volna el a sok sniperrel) mert ott szinta hiába spottol az ember 😊
De azért az tény, hogy a konzol ebbõl a szempontból "elõnyösebb", hisz ott senkisem turkál bele semmibe... mindenki azonos eséllyel indul.
Templar75
Te nem csalóztál le senkit, de egyszerre többen kommenteltetek hasonló tartalommal (valaki csíterezett is) és kétszer nem fogom ugyanazt a választ egymás után berakni más-más fórumozóknak.

A példa nem volt irreleváns, mivel a PB konfigurálásáról beszéltél, és ha lehet is ilyen szinten konfigurálni a PB-t (nem tudom, mivel nem foglalkoztam vele), akkor sem tud különbséget tenni aközött hogy valaki magát a file-t szerkesztette vagy a játék menüjébõl állította be az adott dolgot.

Mégegyszer megjegyzem: szvsz a játék menüjébe azért nincsenek benne ezek az opciók, mert az egységsugarú user akkor nem tudná konfigurálni a játékot az átláthatatlanság és a lehetséges ütközések miatt, nem pedig azért mert ezek valami csúnya illegális, immorális dolgok.

Egyszerûbben az EA /DICE páros nem csinált magának + támadási felületet azzal, hogy hiba jelentések ezreire kelljen válaszolni amiatt, hogy egy az összes beállítási lehetõséget tartalmazó menünél valaki úgy konfigurálja a játékot, hogy az nem mûködik megfelelõen (inkább csinált egy egyszerûbb "settings menu"-t, ahol kevesebb a hibalehetõség). Ennyi.

Hogy egy olyan példát hozzak, amit szinte biztosan megért mindenki:
Vannak ugye a MS operációs rendszerei, be szeretnéd állítani a rendszeredet, hogy megfelelõen mûködjön. Például le akarod állítani egy szoftver automatikus indulását, de se az adott szoftverben se a windows egyik menüjében sincs benne az az opciót ami ezt lehetõvé teszi.
Ilyenkor mit teszel? Belenyugodsz hogy a (számodra) feleslegesen futó szoftver felzabálja a gép erõforrásainak 50 %-át?
Vagy esetleg elindítod a regedit vagy az msconfig nevezetû programokat és ezekkel próbálod meg letiltani a kérdéses szoftver indulását?

Ha az utóbbit teszed akkor mit csinálsz? Egy a windows menüjében nem található programmal szerkesztesz egy "konfigurációs" file-t.

Szerinted ilyenkor a Microsoft bannolni fog csít miatt? Vagy ez a lépésed annyira immorális hogy az MS soha többé nem fog eladni neked szoftvert?

Vagy ez az MS számára egy természetes dolog, csak "elrejti" ezeket a lehetõségeket az egységsugarú felhasználók elõl, hogy ne tudják szétbarmolni a rendszerüket, de aki ért hozzá az nyugodtan használhatja?

a kis/nagybetûs logókon beragadt a rndfokozat így át kellet hogy írjam mindenkinek a logóját.. <#vigyor3>

-tRs-Landor

uHs Gerzson
GordonVanDyke

Funny how people who have never made a game know how easy it is to make one or include things to it, fact is you don't unless you have!

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Mennyit tudtok nyavalyogni, jaj m60-nasal ölt meg, jaj rohadt csipások, jaj gránátvetõvel könnyû.
Az egyetlen baj hogy nem jók a szerverek, ja meg hogy az fps-em 20-alatt van jó ez tudom hogy csak az én bajom de erre azt mondják hogy azért van sok killem késsel mert annyira laggolok hogy nem találnak el, próbáljmeg 20 fps-el késelni nem csak az ellenség számára laggolok hanem én is.<#idiota>

A háború félelem, bátorságnak álcázva.

dronkZero
Hidd el, hogy elgondolkoztam rajta, hogy nem bal gombra bindelem, hanem egér x-tengelyre. A lehetõség meglenne rá, de a spotolás nem folyamatos, úgyhogy nem éri meg.

Fapuma1977
Sziasztok!
FPS-t mivel tudom kiíratatni a játékon belül?

ASUS G53SX-S1147,i7,6gb ram,GTX560M 2gb DDR5 Ha békét akarsz,készülj a háborúra...

dronkZero
Ja, és szervert is csak olyan beállításokkal szabad üzemeltetni, ahogy azt Istenke megadta, ugye? Nehogy hozzányúlj a konfig fájlokhoz, mert örök kárhozat és szenvedés vár rád, de az a minimum, hogy elkönyvelünk csíternek. Mégis, hogy merészelsz beállítani bármit is, amihez nincs menü?!

Kényelmi funkció.
Akkor ha lehetne olyat hogy aki ellenfél rajta van a képernyõn neked,azt mind automatán "be-spotplja" a játék,akkor az is rendben lenne?Hát az is csak kényelmi funkció lenne,hisz meg lehetne jelölgetni egyesével is,de így egyszerûbb.

Csitt!Én a játékról írtam...vagyis magáról a játék élményérõl...ennyi<#vigyor4>

[IRAM] leader

Nem faszaságról szól értsétek már meg basszameg...
Ez egy kényelmi funkció. Ebbõl látszik, hogy fogalmatok nincs mirõl van szó, csak nyávogtok....

Semmi gond, én is így csinálom és ezután meg pláne így fogom,(mert aztán én leszek az antikrisztus) csak a butaságot nem bírom elviselni...

Olyan nincs,hogy felteszem a játékot jáccok.Ha megúnom nem jáccok.Ha lelövök valakit örülök,ha engem lõnek nem örülök?Kész.?<#nemtudom>

Vagy ez már uncsi??
Megspékelem kicsit itt,változtatok ebben meg abban a fájlban ott.oszt milyen f@sza gyerek lettem...<#falbav>

[IRAM] leader

Hát igen,én vagyok hülye hogy nem azzal kezdem hogy mindenféle file-okat túrok fel,meg írok át hogy mitõl lenne jobb meg könnyebb,hanem játszok vele úgy ahogy kiadták.Nekem valóban,ez eszembe sem jut...

TDC Geronimo
Ilyen faszságon hogy tudtok ennyi oldalon keresztül vitatkozni. Eleve nem értem azt se, hogy miért kell bebindelni. Olyan nehéz megnyomni a Q gombot? Akik netán mégis bebindelik azok sincsenek semmivel se elõrébb és egyáltalán nem jelent nekik semmiféle elõnyt. Én kb 10 perc alatt megszoktam, hogy ahogy lövök nyomom a Qt is. nem értem mit szenvedtek ezen ennyi oldalon keresztül 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

És a 2000dpi-s mintavételezés az egeremen, ami ezerszer pontosabb, mint egy hagyományos egér is csít? És a görgõ oldalra mozgatására fegyverváltás és visszaváltási amivel kb. fele annyi idõ alatt megcsinálom a fegyverváltást, mint te is csít? És az elõre beállított, egy gombnyomásra változtatható érzékenység állítás is csít? És a teflon/üveg egérpad is csít?

Nem faszom vásárolt hekkek, meg exe visszafejtésrõl van szó pöcsömbe már...

Lefokoztak... <#wilting>

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

bandika64
Landor kérhetnék egy logót? bc2-es nickem HUN_Sn1pH4wk és a 4. példányt kérném ha lehetséges,köszi😊

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

Skynet
Megint megy a töketlenkedés ahelyett hogy fognák és ápgrédelnék a rohadt pénzükbõl a kibaszott szervergépparkot!
dronkZero
És ha mindezt egérdrájverbõl csinálom, akkor etikussá válik hirtelen? Semmibõl nem tart egy normális egéren belõni egy ilyen makrót, csak konfig fájlból egyszerûbb, és mindenki használhatja, nem egérfüggõ.

Vagy akkor ha van pénzed középkategóriás egérre, akkor etikus "csalni", ha nincs, akkor rohadj meg?

Emellett bárki beállíthatja ezt magának, akkor hogyan elõny is ez? Ja, igen, elõny annak, akinek _eszébe_jut_ ezt megcsinálni.

TDC Geronimo
"EA servers are currently down stopping login to a number of EA games. EA is investigating and will be back online as soon as possible."

Olvass vissza, 1000x leírtuk...

Mégis hogy lenne etikus?
Mi a játék mechanikája?"A" gombal spotolok,"B" gombal lövök.Ha nem kell minden egyes meglátott ellenfélnél lenyomni az "A" gombot,hanem egybõl lehet rá lõni,és ugyanúgy az összes társ megkapja a jelzést hogy ott van valaki,az szerintem nem kis elõny.

pIIrash
Ha szabad kérnem:

Köcce!

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

Üdv! Van már valami megoldás azoknak akiknek nem talál szervereket a játék?
Skynet
Az a load kép addig dobja az elõzõ map statját. Én is pislogtam a képen egyet,game közben fel sem tünt.
Boron Power
Próbálj meg normálisan beszélni b+...

Nem feltételenül errõl az egy file-ról van szó, de nincs kizárva, hogy ebbe is kerülhetnek olyan változók, amik nincsnek benne alapból és te se tudod, meg én sem hogy van. Bár ezeket az egyszerû irányítási dolgokat egymás után fûzni ezek szerint lehet, már ezt sokallom.

Ha rákeresel a neten, tökig van olyan fórumokkal, ahol a játék különbözõ file-jait bontogatják szét, és írják át.

Felõlem meg állítsd át ahogy akarod, szerintem nem fair.

okkéj, de azért néha összeugorhatunk gamelni 😄 te hívsz engem én hívlak téged stb. 😄
uHs Gerzson
Port valdezen Hind? 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Skynet
Ha gondolod ott a nevem vegyél fel de általában haverokkal játszom/klántagjainkkal.
höhö, gamelünk együtt??? kéne egy 4. ember a funner/fragger/skiller/teamworker squadunkba 😄 sry az atomfényezésért
SubZero911
Tudom, már biztos volt, de van olyan oldal már, amin megvan a full táblázat az unlockolható kütyükrõl?

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

Valami mas is tortent, mert hirtelen kisbetusse valt a nevem aBC2 csikon.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Nem hát, szartak rá, a ps3-al voltak elfoglalva, csak most jöttünk mi...

Skynet
Helikoptereztem<#idiota>

Tudom tudom...Köcsög csipa..<#idiota>
TDC Geronimo
De ért, de azok nem a PB gondot oldották meg, hanem más problémákat.

Úgy legyen!

It\'s good to be bad.