Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

item
NEO bejutott a rendszerbe... <#nevetes2><#nevetes1>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

Mit kell pontosan?
Carloska
asztalra kivágás lett az új sláger nekemis nagyon fasza 😄

Kashim5
Köszi szépen a tippet mégegyszer. A pipálásokkal meg a keresés lezárásával jó lett. Megy most már patentul. Mentem is pár kört csak kicsit felidegelt a sok lvl 20+ gyerek a tuning cuccaival, nekem meg még egy lõszeres ládám se volt. 😄
Tény, hogy kicsit hígultak a játékosok most, hogy kijött a végleges, meg persze még új is sok mindenkinek, látom néhányan azt se tudják mi van csak össze-vissza szaladgálnak. 😄
De majd lesz ez még jobb is.

MR ME
én tuti nem venném meg...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
na azért most is láttam szépet, kialakúlt egy laza 13 vs 4, és még be is jöttek a tankkal a bázisunkra, jó game volt, nem is értem miért lépett ki mindenki a csapatból....

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Szerintetek az ebayen (elvileg megbízható emberetõl) kb. 6500 Ft-ért rendelhetõ cd-kulcsok (kihozza a royal mail 1-2 nap alatt) mennyire átverés mentes? Mert az jó, hogy spórólnék 3500 Ft-ot, de ha eladják még 3 embernek, az már nem olyan vicces...
Beers
Hihetetlen, tudtam 1 órát játszani!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

benőmenő
sry a dupkáért, de a guy kis betû
benőmenő
Kell!
Én is kérnék logót Lurker Guy névre, mind1 melyik.
Elõre is köszi Landor
iceshark
bakker de jo jatek volt, erre a vegen megint kivag az asztalra
<#duma>

Amit kihagytam: A Doc & Setting arra is jó, hogy backupolható. Nekem is van egy csomag régi mentésem/beállításom, hátha még jó lesz.
Arra se utolsó, nem közvetlen a game fileokat piszkálja a kedves júzer.
Fikció, de el tudom képzelni: User csak a mentéseit akarja mozgatni/törölni erre ugrik egy fontos rész is és sír a supportnak... 😊

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Elõre jelzem: nincs kedvem megint belemászni a spottolós témába. Mindenki gondoljon amit akar, és csinálja azt amitõl jobban alszik.

Viszont:
Szeretnék annyit hozzátenni, hogy ipari standard manapság már a Documents and Settings\<User Name>\My Documents területre tenni a változó fileokat.
Ide kerülnek a savek is a játékokban általában. Nem azért, hogy a user piszkálja, hanem hogy rendezett legyen, minden profilehoz lehet generálni belõle, nem a telepítési könyvtárat szemeteljük, és ez rendszerint egységes a windows rendszereken.
(A GFWL részint más szisztémát használ, ebbe ne menjünk bele, hogy miért...)

Így nem érzem annyira megdönthetetlennek ezen érved. (De tény, hogy a kérdéses file XML és nem bináris, így írható.)

Külsõ program alatt akár a notepadet is érthetjük amúgy, így azt is génybe kell venni. (Csak kötekedek ismét...) 😊

Egyébként ha valami bugot csak így lehet elkerülni az alapvetõen a developer/publisher hibája.

A menübe integrálásnál pedig az a baj, hogy ha elérhetõvé akarták volna tenni, akkor 1 plusz gomb, 1 screen és egy popup segítségével megtehették volna, azaz nem kellett volna vele túl sokat szórakozni. (Igen, Advanced menü, Reset to default, "Are you sure?" popup. Vagy disclaimer hogy ki ide belép hagyjon fel minden reménnyel...) Tehát nem hiszem, hogy a gyengébbek kedvéért nem tették, de ha akarom el tudom képzelni. Minden esetre én is mindíg az advanced menükkel kezdek, már ha van.

Megjegyzem az Unreal Tournament 3-ban például teli van jobbnál jobb beállításokkal a menü is, ott meg merték lépni.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Warez után kell pucolni registryt az eredetihez?
Skynet
Egy tényleges elõnyt ad az autospot.
Ha hirtelen szembetalálkozol valakivel,hirtelen csak lõsz spotolni nincs idõd.Ha esetleg berohan mondjuk az ember egy ajtón akkor az autospottal mivel automata kapásból látod hogy mit csinál miután berohant az ajtón..Megfordul és vár vagy rohan tovább...Ez azért elõny.
Templar75
Na akkor mégegyszer:

És végül van egy megdönthetetlen érvem, hogy miért csinálhatsz a shared.dbx file-al azt amit akarsz! 😄
Azért, mert a file elérési útvonala a következõ (XP alatt):
"C:\Documents and Settings\<User Name>\My Documents\<Bad Company 2 Dir>\Inputs"

Nem véletlenül ide és nem a játék saját könyvtárába kerül mentésre a kérdéses konfigurációs file, mivel ez nem a játék részét képezi, hanem a felhasználó egyéni beállításait tárolja, amit úgy változtathat ahogy akar.

Erre érdemben tudsz reagálni? A "morális rizsát" lehetõleg hanyagold, mert az jelen esetben nem játszik.

"Ha azért módosítasz rajta mert élvezhetõbbé ......"
Mondtam én egy szóval is hogy módosítottam rajta?

modellmaker
Jah, sry. Nálunk 21:00-tól.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

zotya10002
Mikortól??

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

adam46
értem köszi
Mint ahogy elõbb írtam ez morális kérdés. Bárhol csinálhatsz bármit, letolt gatyával rohangálhatsz a Váci úton, de mégsem teszed. (legalábbis gondolom)
Ha azért módosítasz rajta mert élvezhetõbbé válik a játék és idegesítõ bugokat javítasz benne akkor rendben van. Ahogy írtad (pl: joystick, renderelés).
Ha az auto spot nem jelent "elõnyt" akkor minek használod? Valami oka biztos van. És ne azt mond hogy kényelmi funkció.

modellmaker
Karbantartás van. 8:00 (GMT) -tõl. Azt írták, igyekeznek. 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

mNzJean
Ahogy érzed . <#ravasz1>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

nem vagyunk ellensegek, ellenfelek vagyunk 😛

TDC Geronimo
Landor ezt a BC2 fórumot valahogy hegeszd bele a bannerba. Legalább a sticky postokat olvassák el az emberek.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

zotya10002
Infinitit ne keresd mert azt éns em találtam!De a többi 3-at meg tudod ha beírod pl.Hungarian vagy EA HUN

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Snexi
az új pb-t nekem manuálisan kéne leszednem?mert jelenleg 1 szerverre sem enged föl

modellmaker
Megkövetem magam, user error (sejtettem). A setpoint azt mondta, hogy nincs újabb verziója. Persze hogy volt...

adam46
valaki segítene hogy hogyan lehet megtalálni pl a magyar szervereket mert ha kikeresem a szervereket majd filter és beírom például hogy Infinity vagy ! Infinity ! sehogy se dobja ki ip alapján meg nem lehet keresni
SötétBarom
Kérek ilyen penge logóat, mert itt lapul a tasakban a collectors edition a gyõri 576-bõl <#hawaii><#vigyor3><#vigyor2>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Templar75
Miért akarsz módosítani manuálisan a fájlon?
Mivel az egységsugarú user-ek miatt (ahogy elnézem van itt pár - akinek nem inge ne vegye) a játék fejlesztõi nem integráltak bele minden beállítási lehetõséget a játék menüjébe. Megjegyzendõ hogy bizonyos bug-ok sebességbeli problémák kiküszöbölése (pl: joystick, renderelés) csak manuálisan lehetséges, mivel erre a játékba integrált menü nem ad lehetõséget. Mellesleg ha az lett volna a fejlesztõi szándék, hogy ezeket az opciókat ne lehessen manuálisan beállítani, azt nagyon egyszerû eszközökkel meg tudták volna valósítani. Mivel nem tették, így feltételezhetõen nem ez volt a szándékuk.

Ha elõnyhöz akarsz jutni akkor viszont nincs. Játékon BELÜL hol tudod beállítani az auto spotot, szerintem sehol. Szerinted az nem jelent elõnyt ha 1 gombbal kevesebbet kell megnyomnod, ráadásul mindig automatikus?
Ez tárgyi tévedés, (külsõ program használata nélkül) sehol nem lehet automatikus spotolást beállítani, sem a játékban sem a konfigurációs file-ban. A kb 10 esetbõl amikor "Q" gombot használnád, egyetlen egy olyan eset van amikor ez a beállítás "elõnyt jelent".
Az idézõjel magyarázatát lásd elõbbi kommentjeimben.

És végül van egy megdönthetetlen érvem, hogy miért csinálhatsz a shared.dbx file-al azt amit akarsz! 😄
Azért, mert a file elérési útvonala a következõ (XP alatt):
"C:\Documents and Settings\<User Name>\My Documents\<Bad Company 2 Dir>\Inputs"

Nem véletlenül ide és nem a játék saját könyvtárába kerül mentésre a kérdéses konfigurációs file, mivel ez nem a játék részét képezi, hanem a felhasználó egyéni beállításait tárolja, amit úgy változtathat ahogy akar.

[Rush]
Top total score nálam<#ravasz1>

hTTp://ror.hu/

Waczkor
Válaszd ki milyen játékmodot akarsz,ezzel negyedére csökken a listázás.
Bepipálsz kb mindent,pb se muszáj,ne listázza a full servereket,se az üreseket,ranked és kb egy perc se lesz
Ha nem tetted,töröld ki a beta mentéseit a c:\users\...\documents-bõl

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Talán azért,mert a vártnál több ember vette meg és 400-500%-os szerver túlterhelés van.
Snexi
remek,most egy szerverre sem akar csatlakozni....

TDC Geronimo
Betaba azért nem volt ezzel gond, mert ott tized ennyien se játszottak

Kashim5
Igen ez az egyik gondom, hogy több perc mire kilistázza a szervereket, csak tudnám miért nem lehet neki beadni például hogy +100-as pingûekkel ne is foglalkozzon mert oda úgyse mennék... erre kilistázza még kínából is bakker. Thx megpróbálom ezt, de nem értem, hogy bétában hogy nem volt ezzel gond, véglegessel meg... áh mindegy szenvedek még egy sort. Köszi mégegyszer.

TDC Geronimo
szerverkeresõbe minden filter bepipál, keres, keresés közbe cancel. Pár sec után kidob rakat szervert, join, örömbódottá. Ha netán nem csatlakozna, akkor megpróbálsz még párat vagy ki-belogolsz 1-2*. Mi kb 6-7en megyünk fel egyszerre szerverre, de még így is találunk olyat max pár percen belül, amire mind felférünk és megy rendesen.

MR ME
ennyi...

Jatekon belul az elb...tt joystick beallitasokat se lehet beallitani, tehat ugy marad. Egyebkent a sniper egyik unlockja epp kvazi autospot, de azert egy csomo pontot ossze kell sniperkodni.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

<#falbav>
Márc. 4.-e óta szinte errõl szól a fórum!!!
Kashim5
Hát bakker....
Nem értem mi a baja. Kezdve azzal, hogy telepítéskor beállítottam neki az online aktivációt, hogy ne nyektesse a lemezt állandóan, ki is vettem. Ezután 2x elkérte cd kulcsot, jó bepötyögtem. Végre sikerült belépnem, megmaradt a bétás karim, jajdejó, igaz nullázva, sebaj. Legnagyobb bajom viszont, hogy egyszerûen sehova nem tudok csatlakozni. Az ég világon semmi bajom nem volt a bétával, pöccre csatlakozott a szerverekre ha nem voltak épp tele. Most meg... kattintok... elkezdi keresni a lemezt, hiába mondtam neki az elején hogy nem akarom állandóan benn tartani, neki akkor is kell. Egyszer ki is lépett emiatt, mikor felugrott a windows ablak, hogy márpedig neki szüksége van rá... csak tudnám mire... Most meg aztán már semmit nem csinál, hiába kattintok JOIN-ra. Ahol lenne hely, egyszerûen figyelmen kívül veszi, akárhányszor kattintok, nem történik semmi. Ugyanúgy áll a szerverlistánál. Ami tele van azt kiírja hogy full, világos. De mikor csatlakoznia kéne, egyszerûen baszik bármit is csinálni. Valakinek volt hasonló problémája esetleg, ami megoldódott?
Bocs, hogy nem olvasok vissza de fárasztó napom volt, kicsit kikapcsolódtam volna végre, de már másfél órája ezzel szívok. "Play now"-ra kattintva is 10 perc keresés után bedobott egy 100-as pingû üres szeróra... hát thx tényleg egy élmény volt... Valahogy nem ilyen sorozatos szopulásra vártam a hangulatos béta után.

Miért akarsz módosítani manuálisan a fájlon?
Ha azért mert így nem szaggat, élvezhetõbb a játék akkor az rendben van.
Ha elõnyhöz akarsz jutni akkor viszont nincs. Játékon BELÜL hol tudod beállítani az auto spotot, szerintem sehol. Szerinted az nem jelent elõnyt ha 1 gombbal kevesebbet kell megnyomnod, ráadásul mindig automatikus?
Az ingyenes cheatek elérhetõek mindeninek? Igen. Tehát szerinted akkor nem is cheat.
Ezek szerint a lopás is fair azokkal szemben aki kifizeti az árút, mert mindenki lophat.

Ezek nem technikai hanem morális kérdések.

SpeedXHUN
ja jólvan most látom h vmi csinálnak 8 tól😄

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

modellmaker
És a legröhejesebb, hogy a BETA-ban persze simán lehetett ezt állítani.

modellmaker
Az mitõl van, hogy az egérgörgõre (click) beállított dolgokat nem érzékeli? Tudom, hogy volt már ilyen hibám, de akkor magától megjavult... Találkozott már ezzel vki? Vagy olvasott róla valahol? Már kezd idegesíteni. Az hagyján, hogy a funkció gombok se mennek, de hogy a GYÁRI érték se mûködjön...

Ha te nem érzed a kettõ közt a különbséget,azzal én már nem tudok mit kezdeni.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Templar75
Akkor szerintem te ne módosíts az alap billentyûzet és egér kiosztáson.

"A módosítással a játék alapvetõ tulajdonságait változtatod meg (pl átlátsz a falon)?"

Igen.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

SpeedXHUN
Hali!

Nektek nem szarakodik a server keresõ??
Most egy 10 perc haldoklik nekem meg haveromnak.....

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

iceshark
<#wave>