Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
A BODY ARMOR csak BF veteránoknak???? Hány veterán pont kell ahoz az anyjuknak a picsáját???
A másik fele,elértem a LVL13-at erre szarik megadni a magnum skulót hogy legalább legyen is esélyem a bodyarmorosok ellen...
\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!
\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Ha az egeren állítom a dpi-t az is csalás?
Már csak azért is mert a közelharcot és a kergetõzést amikor nem lenne idõd spotolni alaphelyzetben értelmetlenné teszi,és az "autospotolónak" elõnyt kovácsol. De emiatt még fesztivált nem rendezek....😄
Van bizonyos szintu "utanhuzasuk" es mas problemak is ezekkel a megoldasokkal (kiprobaltam mar tobb fajtat is).
Nem adnak hozza normalis tamogatast (valoszinu direkt).
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Ez mar a PCnel regen elkezdodott, illetve alapbol megvolt, hogy aki otszor tobbet kolt a gepere az sokkal nagyobb elonyben van. (tobb fps, nagyobb monitor, stbstb)
En utalom a tenyleges es "hivatalos" csiteket es csitereket, sot nem szeretem a makrokat es egyeb hardveres/szoftveres segitsegeket sem, de ha nincs tiltva es ellenem barki nyugodtan legalisan hasznalhat valamit akkor en miert okbol tiltanam meg magamtol?
Semmi okom ra.
Nem szeretem az unfair dolgokat, de aki azt mondja hogy par legalis dolog cheat az kisse kommunista felfogasu, ennyi erovel legyen mindenkinek ugyanolyan gepe, oprendszere, egere, billentyuje, stbstb es akkor minden vegre fair lesz es szep es jo es csodas es akkor kisjezus is leszall kozenk es eljon vegre a alomvilag.
Csak hat ez nem a valosag.
A legjobb megoldas egy fix hardver, fix dolgokkal amit vegulis mar par eve kitalaltak: a konzolok!
Ott mar szinte csak egy komoly gond van, az eger/bill hiany amit sajnos valoszinu a kovetkezo generacional sem fognak megoldani penzugyi (es mas trukkozos) okokbol, ugyhogy marad ez ami van most.
Vagy vesz valaki konzolt borzalmas iranyitossal (FPSre) vagy pedig marad a mindnekinel kulonbozo PC-nel, kolunbozo beallitasokkal.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Majd akkor mondjad, hogy: "Le a kalappal, DICE > all."
Addig meg a DICE-os srácok szvsz húzzák meg magukat.
Szvsz fordítva látod a dolgokat. Ha a fejlesztõk nem akarták volna elérhetõvé tenni ezeket a beállításokat, bele sem írják a játékba és akkor nem lenne mit állítgatni, sem a konfig file-ban, sem a játék menüjében. Ez még kevesebb idõbe került volna, mivel akkor egy héttel elõbb ki tudták volna adni a játékot. Ennyi.
Korábban már hoztam egy MS példát, aminek a lényege az, hogy MS OS alól se tudod elérni az OS összes funkcióját menübõl. Olvass vissza.
De már kezdem unni a vihart a biliben. Maradjunk annyiban, hogy valaki csítnek tartja, valaki nem. A két tábor elbeszél egymás mellett.
ui.: egyébként nekem még (ha akarnám) a konfig file-t se kellene állítgatnom, ugyanis az egerem gyárilag hozzáadott szoftverel ennél különb dolgokra is képes lenne....
És most jöhet az anyázás: aki konfigurálja vagy makrózza az egerét, a billentyûzetété gyári szoftverrel az mind csíter.....
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
A pályák pedig nagyon kemények. Le a kalappal, DICE > all.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Istentelenül kibaszottul abberrált módon brutálisan fasza lett. :]
Ja és KÉREK LOGÓAT!!! 😄Dd Mindegy milyet csak ilyen fasza BF_eset.
Together we'll fly someday...
Csak vártam valami menüt, mint a BF-ben...
Tudja valaki, hogy az Enter-rõl át lehet tenni mási gombra a squad, kit menüt???
Remelem itt is hamarosan sor kerul ra, akkor aztan hatalmas palyakat lehet osszehozni.
szerintem
Most kezdtem a játékot.
Két kérdésem lenne:
1. az enter gombról nem lehet elpakolni máshova a
squad,kit,mitudomén ablakot?
2. miért nem tudok ellenfelet kijelölni, lõszert kérni stb.
mint a BF2-ben?
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Na sok lesz az off-ból.
ír ki? Akkor is ez van, ha rendszergazdaként indítom
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Asus P5QL, E8500@3,7GHZ,PQI 4GB DDR2 800MHZ,Asus GTX260, 2X500GB HDD, Samsung 223BW TFT
Van benne igazság..
Ma fent voltam én is az egyik magyar szerveren.Az ellenfél 16-ból 10 csipa a maradék 6+ 23-as rangos volt,és ha 50méternél közelebb mentél hozzájuk azonnal vízszintbe feküdtél.Huu mennyi kocka van,szentem napi 12 órát min a gép elött ülnek és ha szerver leállás van sírnak,mint kisgyerek akinek elvették a játékát.<#nyes>#nyes>
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Manapság a játékok 90%-ánál a windows-os profil alá kerül a júzerenkénti beállítás.(mégsem szerkesztgeted) Tehát ha valaki a családból játszani akarna, akkor bejelentkezik a saját windowsos profiljába, és használja a saját beállításait. Profilhoz vannak kötve a beállítások, de ebbõl hogy következik az hogy nyugodtan belenyúlhatsz? Megteheted, de majd a PB és DICE eldönti hogy szabályos-e. Nem hiszem, hogy azért nincs a játék mapájában, hogy manuálisan módosítsd. Ha elérhetõvé akarták volna tenni ezeket a beállításokat akkor csináltak volna advanced menüt, szerintem semennyi ideig nem tartott volna.
Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard
Nem ?
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
nem én vagyok a hülye, win7em van és ott ahol lennie kellene csak 3 file van, az alap settings cuccok, amirõl ti beszéltek nincs egyáltalán, vagy van ez a külön graf állító a amit nemrég linkelt valaki, csak ha azt használom utána lesznek elérhetõk a filek vagy mik?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?