51658
  • JagFater
  • Running
    Értem.
  • joebacsi
    grat!
    majd lehet szükségem lesz rád, ha running beperel a gvh-nál :)
  • koschwarz
    ja tényleg, tegnap meglett az ügyvédi szakvizsgám! (már akit érdekel).

azé ügyvéd nem leszek.
  • koschwarz
    a szerverszabályokhoz és fegyver-korlátozásokhoz: tegnap betévedtem egy olyan szerverre, ahol egyetlen szabály volt: "nincs szabály, játssz úgy, ahogy szeretnél".

bevallom férfiasan, valahogy ezzel a tudattal teljesen felszabadultan játszottam, haltam én mindentől, de én is osztottam a CG-vel.

őszintén szólva elgondolkodtató...
  • hyjal
    már csak a külföldiek állnak veled szóba?
  • koschwarz
    neked ehhez mi közöd? csak nem low playerekkel akarsz együtt játszani? szerintem húzz a vérbe!
  • joebacsi
    Miért nem? :)

1 hétig lesz kint, addig kibírjátok.

Kellett egy figyelemfelkeltő link, ilyenre volt idő. Ennyit megérdemel az a 10+ ember, aki melózik egy olyan oldalon, ami elsősorban az ittenieknek készül, plusz azok, akik ide járnak, de még nem tudnak róla, hogy működik a bf.hu, viszont érdekli őket.
    Ők a jelenlegi átkattintásból ítélve több mint 120-an vannak.

Persze ott van 8 kattintás után kettes betűmérettel, szerinted hányan találják meg?

Ne hisztizz :)
  • Landor
    Egyszerű a dolog. Megkért Drag/Joebácsi, hogy tegyem ki ideiglenesen így és ezt a "bannert", mert mérik hogy hányan kattintanak rá innen a sitejukra.
    Személy szerint nekem sem tetszik, de szívességből marad.
    Azt hiszem ki fogod (fogjuk) bírni ezt a hetet ilyen színesen.
  • eLiXir
    Magyar kupára lehet nevezni nemzetkozi csapattal?
  • uHs Gerzson
    Állat :D mondjuk valós meccsen megnéznék egy ilyet :)
  • MR ME
    az derék
  • barmi
    én is ezt mondtam tegnap ... Csúnya és ráadásul a banner WEBOLDAL fülén is ott van az oldal linkje. Akkor meg MINEK ez a rondasárga sz@rság? :P
  • Frankie
    Mondjuk ha ezért csak kick jár, akkor mi kell ahhoz, hogy végre bannolják mondjuk az összes magyar szerverről? Gyerekeket erőszakoljon?
  • tituka
    Landor, akkor kérhetnék én is egy bannert magamnak?

mindegy melyik...

köszönöm
  • kfa
    Ez beteg :D

+500 marksman headshot NS2000-el

• TDC Geronimo
    Annyira azért nem
  • mackosajt
    sitfákk,
    Helyesen a neve: Hun Sun / PH! III HC Rush

Amúgy 16 fős, ha érdekel valakit.
  • mackosajt
    Hun Sun / PH Ranked III HC Rush
    Kérném szépen az "illetékes elvtárs"-t, hogy helyezze el a megfelelő helyen.
  • Iceman
    Azért jót játszottunk tegnap :)
    Kar hogy a szerverleállás után nem nagyon jöttek vissza az emberkék.
  • Running
    Kb 3 évig voltam házigazdája az sg fórum egyik leglátogatottabb topicjának, a Battlefield 2 topicnak, de soha eszembe nem jutott 84-es piros betűmérettel reklámozni a saját érdekeltségű bf közösségi oldalam, még akkor sem mikor az egyetlen volt, nem hogy úgy, amikor van 3 másik.
    A hirdetést elhelyező, és annak ötletgazdája kérem fejtse ki, hogyan is van ez az egész...
  • Running
    A banner alatt szereplő battlefield.hu reklámot elég gusztustalannak érzem. Remélem a nap végére lekerül.
  • Smithwarden
    Kb tok mind1, hiaba nem felejtuk el ezt a dolgot, attol meg nem ertheto hogy konzolon minden golyo rasegitessel normalisan talal, PCn pedig kozelrol rasegites nelkul pontosan celra tartva miert valik kodde a tar egy resze.
  • Fpocok
    Adventures of a Wookie
  • Fpocok
    Úgy tudom ennél a játéknál nincs autoaim. Legalább is egyik reviewben ezt mondták.
  • Gyuszopapa
  • RatBaG #25637
    ja, de azt se felejtsük el, hogy konzolon elég keményen rásegítenek a célzásra is...
  • Smithwarden
    Ennyi reklamert mar lassan penzt fogok kerni, hogy folyamatosan alul es felul is azt olvassam hogy Battlefield.hu .
    Vagy minimum 1 ev ingyen HBOt.
  • Drang
    CONQUEST!

Battlefield.hu

Gyertek játszani!
  • Smithwarden
    Amugy lehet ezt a "HC mod"ot is azert talaltak ki, hogy leplezzek PCn az alap jatek netkod problemait.
    Nem hal meg az ember 20 lovesbol?
    Semmi gond, biztos atomlama vagy -> Menj HCzni akkor.
  • Jaffa 2843
    mintha hamarabb halnának az emberek, mint PC-n :S
  • Jaffa 2843
    tessék megrántani azt a procit 2.8-3.0 Ghz környékére, bár olyan vga mellé érdemes lenne egy 2.5-2.8 körüli 4 magos procit beszerezni
  • Drang
    gyertek conquestelni.... Battlefield.hu
  • drater
    Sziaszok. haveroman adag a játék pedig jó gépe van. bár a proci kicsit gyenge Core 2 Duo E6400 + 4gb ram + Hd 5750 es vga. + win 7 32bit mi lehet a gond? lowon is fos. tweakelve sem jó. valami ötlet valakinek?
  • RoboGoD
  • eLiXir
    uhh durva meg minden...
  • AntiHero
    Nem rossz, de azért sokszor volt olyan, hogy fedezékbe voltam már rég, de azért lelőt valahogy 3 falon keresztül.
  • SZEG007
    Ezen a boxos frag mozin is jol látszik hogy boxon 100x jobb a hitreg mint PC-n:http://www.youtube.com/watch?v=ezBtOa7pjk4&feature=related
  • Drang
    Cq módba visszaálltunk, mert Rush valahogy nem tetszik a népnek...
  • nandorb
    ense,pedig mentem vona szorakozni:)