51658
-
JagFater #25665
-
Értem. -
grat!
majd lehet szükségem lesz rád, ha running beperel a gvh-nál :) -
ja tényleg, tegnap meglett az ügyvédi szakvizsgám! (már akit érdekel
).
azé ügyvéd nem leszek.
-
a szerverszabályokhoz és fegyver-korlátozásokhoz: tegnap betévedtem egy olyan szerverre, ahol egyetlen szabály volt: "nincs szabály, játssz úgy, ahogy szeretnél".
bevallom férfiasan, valahogy ezzel a tudattal teljesen felszabadultan játszottam, haltam én mindentől, de én is osztottam a CG-vel.
őszintén szólva elgondolkodtató... -
már csak a külföldiek állnak veled szóba? 
-
neked ehhez mi közöd? csak nem low playerekkel akarsz együtt játszani? szerintem húzz a vérbe! -
Miért nem? :)
1 hétig lesz kint, addig kibírjátok.
Kellett egy figyelemfelkeltő link, ilyenre volt idő. Ennyit megérdemel az a 10+ ember, aki melózik egy olyan oldalon, ami elsősorban az ittenieknek készül, plusz azok, akik ide járnak, de még nem tudnak róla, hogy működik a bf.hu, viszont érdekli őket.
Ők a jelenlegi átkattintásból ítélve több mint 120-an vannak.
Persze ott van 8 kattintás után kettes betűmérettel, szerinted hányan találják meg?
Ne hisztizz :) -
Landor #25657 Egyszerű a dolog. Megkért Drag/Joebácsi, hogy tegyem ki ideiglenesen így és ezt a "bannert", mert mérik hogy hányan kattintanak rá innen a sitejukra.
Személy szerint nekem sem tetszik, de szívességből marad.
Azt hiszem ki fogod (fogjuk) bírni ezt a hetet ilyen színesen. -
eLiXir #25656 Magyar kupára lehet nevezni nemzetkozi csapattal? -
Állat :D mondjuk valós meccsen megnéznék egy ilyet :) -
az derék -
barmi #25653 én is ezt mondtam tegnap ... Csúnya és ráadásul a banner WEBOLDAL fülén is ott van az oldal linkje. Akkor meg MINEK ez a rondasárga sz@rság? :P -
Mondjuk ha ezért csak kick jár, akkor mi kell ahhoz, hogy végre bannolják mondjuk az összes magyar szerverről? Gyerekeket erőszakoljon?
-
tituka #25651 Landor, akkor kérhetnék én is egy bannert magamnak?
mindegy melyik...
köszönöm -
Ez beteg :D
+500 marksman headshot NS2000-el
-
Annyira azért nem -
sitfákk,
Helyesen a neve: Hun Sun / PH! III HC Rush
Amúgy 16 fős, ha érdekel valakit. -
Hun Sun / PH Ranked III HC Rush
Kérném szépen az "illetékes elvtárs"-t, hogy helyezze el a megfelelő helyen. -
Azért jót játszottunk tegnap :)
Kar hogy a szerverleállás után nem nagyon jöttek vissza az emberkék. -
Kb 3 évig voltam házigazdája az sg fórum egyik leglátogatottabb topicjának, a Battlefield 2 topicnak, de soha eszembe nem jutott 84-es piros betűmérettel reklámozni a saját érdekeltségű bf közösségi oldalam, még akkor sem mikor az egyetlen volt, nem hogy úgy, amikor van 3 másik.
A hirdetést elhelyező, és annak ötletgazdája kérem fejtse ki, hogyan is van ez az egész... -
A banner alatt szereplő battlefield.hu reklámot elég gusztustalannak érzem. Remélem a nap végére lekerül. -
Kb tok mind1, hiaba nem felejtuk el ezt a dolgot, attol meg nem ertheto hogy konzolon minden golyo rasegitessel normalisan talal, PCn pedig kozelrol rasegites nelkul pontosan celra tartva miert valik kodde a tar egy resze. -
Adventures of a Wookie
-
Úgy tudom ennél a játéknál nincs autoaim. Legalább is egyik reviewben ezt mondták. -
Gyuszopapa #25638 
-
ja, de azt se felejtsük el, hogy konzolon elég keményen rásegítenek a célzásra is... -
Ennyi reklamert mar lassan penzt fogok kerni, hogy folyamatosan alul es felul is azt olvassam hogy Battlefield.hu . 
Vagy minimum 1 ev ingyen HBOt.
-
CONQUEST!
Battlefield.hu
Gyertek játszani! -
Amugy lehet ezt a "HC mod"ot is azert talaltak ki, hogy leplezzek PCn az alap jatek netkod problemait. 
Nem hal meg az ember 20 lovesbol?
Semmi gond, biztos atomlama vagy -> Menj HCzni akkor.
-
mintha hamarabb halnának az emberek, mint PC-n :S -
tessék megrántani azt a procit 2.8-3.0 Ghz környékére, bár olyan vga mellé érdemes lenne egy 2.5-2.8 körüli 4 magos procit beszerezni -
gyertek conquestelni.... Battlefield.hu -
Sziaszok. haveroman adag a játék pedig jó gépe van. bár a proci kicsit gyenge Core 2 Duo E6400 + 4gb ram + Hd 5750 es vga. + win 7 32bit mi lehet a gond? lowon is fos. tweakelve sem jó. valami ötlet valakinek? -
RoboGoD #25629 
-
eLiXir #25628 uhh durva meg minden... -
Nem rossz, de azért sokszor volt olyan, hogy fedezékbe voltam már rég, de azért lelőt valahogy 3 falon keresztül. -
Ezen a boxos frag mozin is jol látszik hogy boxon 100x jobb a hitreg mint PC-n:http://www.youtube.com/watch?v=ezBtOa7pjk4&feature=related -
Cq módba visszaálltunk, mert Rush valahogy nem tetszik a népnek... -
ense,pedig mentem vona szorakozni:)