Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!
\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Viszont egy oszloppal jobbra ugorni teljesen bevalhat ez a esdf kombo. En imadom a capslockot, nagy es megnyugtato erzes hozzaerni, igy maradok a reginel 😊
Ma az utcankban jart egy favago szerelo, , es mint utolag kiderult ha jol lattuk az oszlopon ugyesen kikototte a netemet. Na keruljon csak a kezem koze holnap 😊
szerintem
Eddig nem volt gondom, "csupán" annyiszor fagytam ki mint mindenki más, de most rettenetes lett.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
szerintem
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Zavar a kisbetû! <#hehe>#hehe>
Neked pedig jó éjszakát! <#eplus2>#eplus2>
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
THX
ASUS G53SX-S1147,i7,6gb ram,GTX560M 2gb DDR5 Ha békét akarsz,készülj a háborúra...
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
Bejutni szeróra könnyen jutok,de a login párszor ma igen hosszadalmas volt,a friendlist kitörlõdött, a statot a menüben lvl 1-nek írja....
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
szerintem
Ha win7-ed van, van egy hasznos ujitas benne, a windows+p gombra tudod ezt allitgatni barmikor. Igy neha en is az agybol nyomom tv-n, neha a monitor elott ulve.
Jobb jatekoknal, pl dirt2 😊, meg az is mukodik, mig a monitoromon jatszok , addig a tv-n megy a hd-s film reccenes nelkul.
szerintem
Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1