Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
elég
tényleg
és csak kevesen tudják,hogy szereted az MTZ-t<#hehe>#hehe>
[IRAM] leader
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
GF 9600 Gt 512mb; AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2,71 GHz; 3Gb RAM
Elég-e 3072/384 kbps kábelnet az online laggmentes játékhoz?
És még egy utsó kérdés:
Tényleg szinte porig rombolhatóak az épületek és bizonyos tereptárgyak?
Köszi a válaszokat!
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Next PC upgrade: 2022
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
XBOX Live Gamertag:Waczkor
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Nem akarok okoskodónak tûnik, de ha van szerver vagy segítõkész szerveradmin, akkor jó esetben a pb logolja a guidokat is. Ha meg jól emlékszem, a pb screenshoton is rajta kellene legyen. Meg kell nézni.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
8580pontot szereztem.
Meg volt egy bug amikor beszorultam a domboldalba a fa és az emelkedõ közé és sehogysem tudtam kiugrálni.Mondom akkor öngyilkos leszek.De hiába lõttem magam alá rakétavetõvel dobtam gránátot is azok érdekes módon eltûntek és nem haltam meg.Szerencsére jött valaki akivel lelövettem magam!
Next PC upgrade: 2022
Tegnap sikerült egy viszonylag jó gémet találni.A baj csak az volt,hogy amíg 2 klán volt az ellennél,addig még elvertük õket,de arica harboron megérkezett egy .cc klán,2-es,3-as szinten voltak,de úgy lõttek xm8-cal amit egyébként én is szeretek,hogy hardcore játéknak is durva lett volna.Kb 2 golyó és halál.Na itt már nem nyertünk,mert 19 tickettel a vége elõtt mindig lerakták a bombákat.De arra jó volt,hogy sok pontot kaptunk.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Mert gyalog pont jó a sens. a tanknak meg mire körbefordítom a csövét reggel lesz...
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//