51658
-
Na megjelentek az R9-es szerverek. Kliens patch jövő héten -
ja, a közig-munka-eu részből.
már a közigazgatásban vagyok
-
Platypus16 #25703 Grat! De még mindig nem mondtad el, hogy melyik panelból tetted le...:D
Mész a közigazgatásba?:D -
Lacee29 #25702 Valaki nem tud egy linket hogy honnan lehetne leszedni a játék zenéit???? -
Oh, nincs mit. Ezek szerint arra gondoltál, hogy gondolok, amire valóban gondoltam. :P
Így viszont már teljesen korrekt. -
Van az vagy 20 karakter, de lehet több, de csak az utolsó 8 kell mindenhova, cb-re és esl-re is. -
Saját magamat, meg még pár embert szopatom keresztbe azzal, hogy nem cb-n vagy hasonló oldalon futtatom le, de megvan az oka, hogy miért fogja vállalni mindhárom oldal a jelenlegi megoldást. -
Egyébként ilyen rövid a GUID? Így alig négymilliárd játékosnak juthat csak egyedi azonosító! :D -
Az a jó, ha jelzik a hibákat, tudom módosítani pótolgatni ami kimarad, még úgyis van cirka 4 hét a kezdésig. Legalább valakinek feltűnt. -
Igen mikor említetted rögtön beugrott, hogy csak a kupa indításáig írtam le, hogy írják össze a névsort meg a guidot. A 24 órás szabály kimaradt, de most pótoltam, köszi h szóltál!
Változás a kupa alatt: - Ha a kupa ideje alatt a csapat új játékossal bővül, akkor adatait szükséges az adminoknak jelezni és leadni. Az új játékosnak a lejelentés után 24 órát kell várnia, mire elkezdheti a kupán való részvételt!
CB-n szükséges a guid, az esl-t pontosan nem tudom, de nálunk ott is ki van töltve pontosan. A guid jó ha megvan, mert a rafinált a magyar. -
eugabesz #25695 De a Running ilyen és kész...szereti csinálni oszt jó van..na ..mér kell mindenbe belekötni.
-
Nemtom, hogy arra gondolsz, hogy gondolok, amire valójában gondolok, vagy másra? :D
Szal pl GUID-ot ESL nem kér. Elvileg ott a kitöltendő GUID rész, de nem kell kitölteni, meg nem is kérik.
Az meg végképp durva, hogy közben _semmi_ változás nem lehet a felállásban, ilyet asszem még sehol sem láttam. Mondjuk az ide-oda átigazolásokat valóban ki kéne szűrni, de a teljesen legit tagfelvételt talán nem... Sztem ha már GUIDleadási kötelezettség van, akkor az már az átigazolós trükközést kiszűri, mellette szerintem kicsit túl szigorú az, hogy menet közben nem jöhet új játékos...
De annyiból meg igazad van, hogy ez Magyarország, ha megengedőbb lenne a szabályzat, akkor biztos, hogy lenne klán aki elkezdene trükközni. -
David2006 #25693 egyszerűbb lenne ha akkor már regisztrálnál egy kupát pl. a tourney.cc-n és ott be lehetne írni a guidoktol elkezdve az eredményekig mindent... -
David2006 #25692 én se értem miért kell ennyire egy HUN Cup-ot...teljesen felesleges, talán a legtöbb csapat kedvát el is veszi:) -
Jaj faszom tudom mire gondolsz, kimaradt a változásokról kapcsolatos dolgok, picsába...ez van mikor kapkod az ember.
-
Tényleg ilyen überszigorúnak kell lenni? CB-nél meg ESL-nél is keményebb vagy, miért? -
A kupára benevezett csapatoknak egy kis feladat... -
Ja, mer' az nem egy távcső, hanem egy távcsöves infralézeres célpontmegjelölő. Egyébként faszság, ahogy a játékban megcsinálták, mert elég kérni, aztán egyszer csak jön, a valóságban meg a bombák becsapódásáig a célon kell tartani.
De ugye a BF-et nem a valósághűsége miatt szeretjük... :P -
Nem tudom mit értetlenkedsz laser=távcső érted nem érted, mind1...
-
Borg #25686 Ja hogy a laser alatt a távcsövet érti? -
Nagydög #25685 Az uj meglepetes kaszthoz van.
-
Tényleg... a távcső, amivel be kell jelölni célpontot. -
a cold war-os resznel van az egyik,mikor a tankot kell kiszedni mortarral... -
Borg #25682 Hol? Én nem használtam egyszer se szerintem :D -
Mar azthittem kimaradtam vmi.bol. -
Semmire. Single player kampányban kell összesen kétszer használni. -
Legjobb mikor a csapat tamado resze csipa... Mortarral szoktak be indittani az M-Comot:( -
A kepen lathato Laser mire valo mmultiplayerben? nem ertem egyaltalan... -
eugabesz #25677 Az nem baj..
arra való a billentyűzet,s ennyi "piszkálást" talán megengedhetek magamnak,nem?
-
Landor #25676 már tegnap is leírtad, tessék megnyugodni, úton van a dolog, hamarosan bekerültök a szerverlistába
-
tituka #25675 köszönöm
-
eugabesz #25674 ausztriában van,szerintem az összes Angol,Német szervertől jobb lesz,ha más nem a ping miatt.Még csak 22 volt eddig a legtöbb ember rajta,de nyoma sem volt lagg-nak akadásnak.Eddig. -
eugabesz #25673 Benne van az aláírásomban a neve 
-
eugabesz #25672 igen -
barmi #25671 ja, már látom! IRAM ? :O -
nem talaltam meg,pedig epp oda akrtam menni az este,letezik hogy nem IRAM neven fut? -
barmi #25669 Pl. engem érdekelne! Mit írjak a keresőbe ? -
eugabesz #25668 Kaptam is igéretet,kb. egy hete Landortól,hogy benne lesz a bannerba,de nem ért még el benne...na sebaj,majd...még csak 4 napja fut. -
eugabesz #25667 pl. a miénk is olyan,de a kutyát sem érdekli... 
-
Én magyar kupán magyar playerekkel szeretnék játszani , ha külföldiekkel akarok játszani arra ott a CB , ESL .