51658
  • FlyHigh
    Olyan noob én is vagyok.
  • RoboGoD
    A Multiplay.co.uk :: HUN4CE server ma este megszűnik, de már megy az új szerver HUN4CE server néven. Az új az 24 fős. Várunk mindenkit.
  • uHs Gerzson
    Akkor én is Shoti noob vagyok meg nem használok M60-t noob :D
  • Lemming
    Hé hé. Tőlem azt használ mindenki amit akar.
    Én M60-at igyekszem kerülni, mert az nagyon nem war fegyver, és ennyi.
    Legrosszabb esetben pihentetem egy darabig, mint most is.
  • Iceman
    Tudod mit? Engem nem érdekel. Jöjjön ő is azzal. De nem...ők M60-al szambáztak. Mert az pro, én meg a noob vagyok. Uramatyám.
  • mNzJean
    Running , leadjuk mi is a guidokat ahogy kéritek , de egy dolog nem tiszta . Hogy ellenőrzitek , és mi ,hogy ellenőrizzük ,hogy az x-nevü klán y-nevü emberének azonos e a guidja a játékban , és amit neked leadott. Mert ha a csapatok nem tudnak rácsekkolni az ellen guidjaira akkor értelmét veszti a guiid leadás. Vagy van már erre valami megoldás ?
  • Lemming
    Néha engem is elkap az ideg miattuk. De még tán belefér, csak néhány pálya van ahol sz*pó.

Az másik tészta hogy Szeg snipeolt már le sluggal fejbe messziről is, de én voltam a bamba minek álltam egy helyben.
  • Lemming
    Camper... vegyél vissza. Levegő kifúj, elszámol 10ig minimum, újragondol mit lehetne másképp tenni. (Nem b*sztatás, tanács...)

Kösz. :)

Engem is rengeteg minden bosszant, mégse írkálok (max unalmamban).

Egyébként meg: Tessék tanulni minden ilyen történésből, mert lehet.
    Megjegyzem ha épp c4 van nálam én se fogok szórakozni hanem robbantok, mert az a hatékony.
  • Landor
    jcsr
  • Iceman
    jah...olyan is van már hogy shotinoob?
    M60 noob, meg gl noob, na dehogymár shoti noob is?
  • Iceman
    jah..egyedül voltam akkor PT-6-os és nem én C4-eztem, de ha én lettem volna akkor is leszarom. Akadályozd meg, ha akkor pro player vagy.
  • Iceman
    Te bizonyára az egyik fear-es adjunktus lehetsz. Én lőttelek le NS-el, legalább rajtad megcsináltam a hiányzó shotos pint. (kb. ennyit használom a shotgunokat)
    Az a duma meg amit a haverjaiddal lenyomtál ott mindenkinek, jól jellemzett téged és a brancsodat.
  • Hamed
    Tenyleg lamulunk, mindjart ket honapos a jatek, oszt meg alig savaztak minket
  • eugabesz
    A miénk is ott van,talán nem véletlenül :)
  • Smithwarden
    Gratulalok ehhez a beirasodhoz, magadtol tobb szinten is ujra beegetted magad.
  • Smithwarden
  • dronkZero
    Azé', mer' egy fasz... :P
  • SZEG007
    megnézheted a statjaimat szinte mindenféle fegyvert kezembe veszek és nem csak sotit használok, de ezt elmondhatom többi csapattársamrol is.
  • GazCamp3r
    mivel ők is faszok, szal nyilván járnak ide, és elolvassák... sőt óvaintem azt az 1% embert... azóta amúgy változott az álláspontom, mert találtam egy normális topikot, ahol nem parasztok vannak

más: szóltam hozzád most? :-/
  • Smithwarden
    Az ilyen embereket nem ertem, ha multkor azt irtad hogy az itteni sg-s forumozok 99%-a fasz akkor minek jossz es irkalsz megis ide?
  • GazCamp3r
    Ez a PT-6 klán jó nagy szutyok lehet... csávókák kurva büszkén NS2000-rel lődöznek, meg C4-ezik a házakat, bombákat, és még csodálkoznak ha lenoobozzák őket :-/
  • TDC Geronimo
    Hát én előbb néztem fel 2 szerverre. A csapateloszlás egyenlő volt mindkét oldalon, persze lehet csak véletlen :D Megpróbáltam azt, hogy átállok 12v12nél, de nem engedett. Idővel kiderül, hogy tényleg jó lett-e
  • Bence94
    nem külföldi volt.
  • TDC Geronimo
    Micsoda? R9 vagy a mi szerverünk?
  • Bence94
    hát én most játszottam egyet és egy nagy szar volt az egész laggol mint állat.
  • TDC Geronimo
    Mi szerverünk is az meg szerintem a legtöbb magyar szerver. Menjetek nézzétek meg, hogy működik-e egyáltalán az autobalance már vagy ezt is összekapkodták :p
  • TDC Geronimo
    Na most olvasom, hogy a multiplay szerverek már átálltak
  • Beers
    Tegnap előtt játszottam egy osztrák szerveren, mintha nem is ua a játék lett volna!A hitbox, mintha más lett volna (nem HC mielőtt...)minden sorozat halál!
    Ilyennek kellene lennie!

Az 1942 veterans szervert kik üzemeltetik?
  • harmadas
    azt csináltam de nem dobta ki egyiket se
  • Metalmilitiakid
    mondjuk írd be keresőbe hogy HUN, vagy pl a fent látható nem kevesebb mint 11 szerver nevét ...
  • harmadas
    Hogy tudok felmenni magyar szerverekre?
  • TDC Geronimo
    Tegnap voltunk a bf.hu szerveren és nekem ott is csinálta. Legutolsó kliens patch óta ilyen.
  • Boron Power
    Ja erről beszélek, bár én ezt máshol nem vettem még észre.
  • TDC Geronimo
    Hát nem tudom nekem csinál olyat, hogy beakad a game 1-2 secre, de azt nem csak nálunk csinálja. Legalábbis nálam.
  • Boron Power
    Itt jut eszembe, hogy esetleg írjatok rá a szolgáltatótokra, hogy egyedi jelenségként a TRS szerón néha fogja magát a játék, lepörög az FPS és belaggol (1 másodperc kb.). Sehol máshol nem láttam még ezt.
  • TDC Geronimo
    Változó. Egyik legközelebbi szolgáltatójuk a multiplay, így azok szerintem nemsokára. Bár még nem láttam az oldalukon a kiírást.
  • Boron Power
    Szolgáltatók milyen gyorsan állnak át R9-esre?
  • Boron Power
    Kíváncsi vok az autobalance-ra. Sok idegeskedéstől kímélne meg, ha működne.
  • TDC Geronimo
    Nem
  • AntiHero
    Sose értettem hozzá, de most megkérdezem. Ez az xbox-ot is érinti?