51658
-
Olyan noob én is vagyok.
-
RoboGoD #25745 A Multiplay.co.uk :: HUN4CE server ma este megszűnik, de már megy az új szerver HUN4CE server néven. Az új az 24 fős. Várunk mindenkit. -
Akkor én is Shoti noob vagyok meg nem használok M60-t noob :D -
Lemming #25743 Hé hé. Tőlem azt használ mindenki amit akar.
Én M60-at igyekszem kerülni, mert az nagyon nem war fegyver, és ennyi.
Legrosszabb esetben pihentetem egy darabig, mint most is. -
Tudod mit? Engem nem érdekel. Jöjjön ő is azzal. De nem...ők M60-al szambáztak. Mert az pro, én meg a noob vagyok. Uramatyám. -
Running , leadjuk mi is a guidokat ahogy kéritek , de egy dolog nem tiszta . Hogy ellenőrzitek , és mi ,hogy ellenőrizzük ,hogy az x-nevü klán y-nevü emberének azonos e a guidja a játékban , és amit neked leadott. Mert ha a csapatok nem tudnak rácsekkolni az ellen guidjaira akkor értelmét veszti a guiid leadás. Vagy van már erre valami megoldás ?
-
Lemming #25740 Néha engem is elkap az ideg miattuk. De még tán belefér, csak néhány pálya van ahol sz*pó.
Az másik tészta hogy Szeg snipeolt már le sluggal fejbe messziről is, de én voltam a bamba minek álltam egy helyben. -
Lemming #25739 Camper... vegyél vissza. Levegő kifúj, elszámol 10ig minimum, újragondol mit lehetne másképp tenni. (Nem b*sztatás, tanács...)
Kösz. :)
Engem is rengeteg minden bosszant, mégse írkálok (max unalmamban).
Egyébként meg: Tessék tanulni minden ilyen történésből, mert lehet.
Megjegyzem ha épp c4 van nálam én se fogok szórakozni hanem robbantok, mert az a hatékony. -
Landor #25738 jcsr -
jah...olyan is van már hogy shotinoob?
M60 noob, meg gl noob, na dehogymár shoti noob is?
-
jah..egyedül voltam akkor PT-6-os és nem én C4-eztem, de ha én lettem volna akkor is leszarom. Akadályozd meg, ha akkor pro player vagy. -
Te bizonyára az egyik fear-es adjunktus lehetsz. Én lőttelek le NS-el, legalább rajtad megcsináltam a hiányzó shotos pint. (kb. ennyit használom a shotgunokat)
Az a duma meg amit a haverjaiddal lenyomtál ott mindenkinek, jól jellemzett téged és a brancsodat. -
Tenyleg lamulunk, mindjart ket honapos a jatek, oszt meg alig savaztak minket
-
eugabesz #25733 A miénk is ott van,talán nem véletlenül :) -
Gratulalok ehhez a beirasodhoz, magadtol tobb szinten is ujra beegetted magad.
-
-
Azé', mer' egy fasz... :P -
megnézheted a statjaimat szinte mindenféle fegyvert kezembe veszek és nem csak sotit használok, de ezt elmondhatom többi csapattársamrol is. -
GazCamp3r #25727 mivel ők is faszok, szal nyilván járnak ide, és elolvassák... sőt óvaintem azt az 1% embert... azóta amúgy változott az álláspontom, mert találtam egy normális topikot, ahol nem parasztok vannak
más: szóltam hozzád most? :-/ -
Az ilyen embereket nem ertem, ha multkor azt irtad hogy az itteni sg-s forumozok 99%-a fasz akkor minek jossz es irkalsz megis ide?
-
GazCamp3r #25725 Ez a PT-6 klán jó nagy szutyok lehet... csávókák kurva büszkén NS2000-rel lődöznek, meg C4-ezik a házakat, bombákat, és még csodálkoznak ha lenoobozzák őket :-/ -
Hát én előbb néztem fel 2 szerverre. A csapateloszlás egyenlő volt mindkét oldalon, persze lehet csak véletlen :D Megpróbáltam azt, hogy átállok 12v12nél, de nem engedett. Idővel kiderül, hogy tényleg jó lett-e -
nem külföldi volt. -
Micsoda? R9 vagy a mi szerverünk? -
hát én most játszottam egyet és egy nagy szar volt az egész
laggol mint állat.
-
Mi szerverünk is az meg szerintem a legtöbb magyar szerver. Menjetek nézzétek meg, hogy működik-e egyáltalán az autobalance már vagy ezt is összekapkodták :p -
Na most olvasom, hogy a multiplay szerverek már átálltak -
Tegnap előtt játszottam egy osztrák szerveren, mintha nem is ua a játék lett volna!A hitbox, mintha más lett volna (nem HC mielőtt...)minden sorozat halál!
Ilyennek kellene lennie!
Az 1942 veterans szervert kik üzemeltetik? -
harmadas #25717 azt csináltam de nem dobta ki egyiket se -
mondjuk írd be keresőbe hogy HUN, vagy pl a fent látható nem kevesebb mint 11 szerver nevét ... -
harmadas #25715 Hogy tudok felmenni magyar szerverekre? -
Tegnap voltunk a bf.hu szerveren és nekem ott is csinálta. Legutolsó kliens patch óta ilyen. -
Ja erről beszélek, bár én ezt máshol nem vettem még észre. -
Hát nem tudom nekem csinál olyat, hogy beakad a game 1-2 secre, de azt nem csak nálunk csinálja. Legalábbis nálam. -
Itt jut eszembe, hogy esetleg írjatok rá a szolgáltatótokra, hogy egyedi jelenségként a TRS szerón néha fogja magát a játék, lepörög az FPS és belaggol (1 másodperc kb.). Sehol máshol nem láttam még ezt. -
Változó. Egyik legközelebbi szolgáltatójuk a multiplay, így azok szerintem nemsokára. Bár még nem láttam az oldalukon a kiírást. -
Szolgáltatók milyen gyorsan állnak át R9-esre? -
Kíváncsi vok az autobalance-ra. Sok idegeskedéstől kímélne meg, ha működne. -
Nem -
Sose értettem hozzá, de most megkérdezem. Ez az xbox-ot is érinti?