Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Nekem is +van az mw2,amióta kijött ez a game nem is játszon.
Amit meg irnak fele sem igaz,mennyi pontot kapott,mennyi kelt el,lehet a 3/4 a polcokon van.
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
X570 Aorus Master | 5800X3D Kraken X62 | 32GB 4000CL18 Trident Z Neo | RTX3080 10GB STRIX White | 970 Evo Plus 500GB | 960 Evo 1TB | 2x WD10EZEX | Dark Power Pro 11 750W | Define R6 USB-C BO TG
nick:kisdudeEe
X570 Aorus Master | 5800X3D Kraken X62 | 32GB 4000CL18 Trident Z Neo | RTX3080 10GB STRIX White | 970 Evo Plus 500GB | 960 Evo 1TB | 2x WD10EZEX | Dark Power Pro 11 750W | Define R6 USB-C BO TG
Spanomnak csinálja,win7 64bit,ati 4870 nem tom milyen driverek vannak hozzá,számitanak vagy máshol van a gond?
Én úúútáltam az összes COD-ot. (egyszerûen gránáthajigálós, ugráló-sniperezõ pöcsöknek tartottam õket). AZ MW2 azonban jó! Pörgõs-örjöngõs faszság, de jó. Bekapcsolom, darálás fél óra annyi! Lehet élvezni pont.
A Battlefield (pláne a 2, de ez is) ínyenc falat. Imádom önmagam idézni, de ezzel sztem jól lehet jellemezni a BF-eket. Kíváló hangulat, CSAPATJÁTÉK, gondolkodni KELL!! és órákig képes voltam lapulgatni egy-egy siper fejlövésért. Most is élezvem azt, hogy "több száz méterrõl" eltrafálok valakit, úgy, hogy elõtte tíz-húsz másodpercig készülök a lövésre. Buuummmmm.
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma
Célzás-ügyben meg csak annyit, hogy az én értelmezésemben nem az a skill, ha 1x sikerült néhány századmp-ig (akár véletlenszerûen) rátartani a célra, márpedig hc-n kb ennyi a frag ára. A nemHC porzó emberekrõl meg néhányszor le lett írva, hogy vlszínû nagy a ping, így ilyenkor érdemes máshol próbálkozni.
bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
BFBC2 9.1 pont
Modern WarFAIL2 3.3 pont
Köszönjük,leülhetsz,és go vissza MW2 topic.😊
hogyan tudom beállítani hogy oda mentse? (van egy Ádám fiókom oda mentette a mentést) meg van egy all users is ez nem ékezetes oda kéne beállítani hogy mentse
hogyan tudom?
hajrá,lilák!
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Nem vagyok fõ csipa,de egyesek nyavalygása már nevetséges. A legjobb megoldás továbbra is az lenne ha squadonként be lenne korlátozva 1-re a medic és a sniper. Ennyi..De hogy kivenni az egész csipa kasztot (fõleg hogy red dottal van 1-2 csipa ami mesés átákfegyó), na az egy vicc...
Szeretem mikor az ellenségek közül a fél csapat sniper, azért is, mert 2-3 db beáll majdnem ugyan oda, vagy olyan helyzetbe, ahonnét pont szembõl jövünk, aztán ha az egyik nem is talál el, és hiába próbálok nem egyenesen sétálni, akkor a másik biztos el fog találni kõkeményen, megérezhetõen. Erre szokás azt mondani, hogy: "Egységben az erõ" Fel is bssza az agyam az ilyen, block listre megy a server! <#beka3>#beka3><#gun>#gun><#violent>#violent><#pias>#pias>
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Minden irasodnal kb a masodik mondatig jutok mert nincs kedvem ertelmezni az "adathalmazt" a rengeteg vesszovel. <#vigyor0>#vigyor0>
(Nem bantaskent irtam.)
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
nem tudjátok miért van az hogy rámegyek a resume game-re és nem tölti be a mentésem?
hajrá,lilák!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Nézz be a játék multi menüjében vannak a kinyerhetõ pontjutalmak😊
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★