Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
nagy az isten állatkertje... <#hehe>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Fpocok
HEHE. Pwnoltad! 😛

Parasite Eve 2, best game EVER!

Szólj, ha lesz dedikált szerver.. 😉😄

Az elözõ hsz h4vok-nak szolt.
Nekem is +van az mw2,amióta kijött ez a game nem is játszon.
Amit meg irnak fele sem igaz,mennyi pontot kapott,mennyi kelt el,lehet a 3/4 a polcokon van.
Fritz Von...
Hát azért látom, hogy sok minden nem változott az SG-n.. 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

zotya10002
Értem szóval bemérni?Jó!Köszi

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

És Landor ha kérhetném, akkor a logómban a k betû legyen kicsi 😄

X570 Aorus Master | 5800X3D Kraken X62 | 32GB 4000CL18 Trident Z Neo | RTX3080 10GB STRIX White | 970 Evo Plus 500GB | 960 Evo 1TB | 2x WD10EZEX | Dark Power Pro 11 750W | Define R6 USB-C BO TG

Pls vegyetek fel friendsbe, mert nem jó egyedül nyomulni<#shakehead>
nick:kisdudeEe

X570 Aorus Master | 5800X3D Kraken X62 | 32GB 4000CL18 Trident Z Neo | RTX3080 10GB STRIX White | 970 Evo Plus 500GB | 960 Evo 1TB | 2x WD10EZEX | Dark Power Pro 11 750W | Define R6 USB-C BO TG

Tud valaki arra választ miért dobál ki a játék az asztalra?
Spanomnak csinálja,win7 64bit,ati 4870 nem tom milyen driverek vannak hozzá,számitanak vagy máshol van a gond?
SubZero911
Igazságot teszek /és eléggé objektív is vagyok 😊/ :

Én úúútáltam az összes COD-ot. (egyszerûen gránáthajigálós, ugráló-sniperezõ pöcsöknek tartottam õket). AZ MW2 azonban jó! Pörgõs-örjöngõs faszság, de jó. Bekapcsolom, darálás fél óra annyi! Lehet élvezni pont.

A Battlefield (pláne a 2, de ez is) ínyenc falat. Imádom önmagam idézni, de ezzel sztem jól lehet jellemezni a BF-eket. Kíváló hangulat, CSAPATJÁTÉK, gondolkodni KELL!! és órákig képes voltam lapulgatni egy-egy siper fejlövésért. Most is élezvem azt, hogy "több száz méterrõl" eltrafálok valakit, úgy, hogy elõtte tíz-húsz másodpercig készülök a lövésre. Buuummmmm.

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

szuku
Azért legyen más szempont is ne csak ez <#whatever>, tény hogy a mw2-höz képest nagyobb hw igénye van a bc2-nek, de azért vannak egyéb tulajdonságai, amik szine mind jobban teljesítenek az összehasonlított produktumnál. (talán kivétel ezalól ez a szerver-mizéria)

bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma

ne a lefizetett teszterekrõl beszéljünk most pls 😊

ZTM
Eldöcög?Hehh na B+ youtubon van hasonló config ahol medium-high-en nyomja a csákó 20-40 fps-el :/ No mind1 akkor még meggondolom ezt vagy az MW2-õt vegyem-e meg:S

TDC Geronimo
Ha nem látnám a reg idõpontodat azt mondanám alreg-e vagy <#hehe>

adam46
huha eget rengetõ különbség 😄 te a MW2-be hol kapsz olyan játék élményt mint a BC2-be?
szuku
HC-rõl is lehet vitázni, de tény, hogy nagyobb arányban vonza a snipereket és a vaktyúkokat, mint a normal módban futó szerverek.
Célzás-ügyben meg csak annyit, hogy az én értelmezésemben nem az a skill, ha 1x sikerült néhány századmp-ig (akár véletlenszerûen) rátartani a célra, márpedig hc-n kb ennyi a frag ára. A nemHC porzó emberekrõl meg néhányszor le lett írva, hogy vlszínû nagy a ping, így ilyenkor érdemes máshol próbálkozni.

bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma

JohnConnor
LOW !

\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!

itt nem tudsz jobbra-balra ugrabugrálva lõni a 1x1m2-es mapokon<#szomoru1>

adam46
zeoos vicces vagy 😊
iceshark
elgurult a gógyszered vagy mi van? nem, ismétlem nem kötekedtem és elhiszem hogy ez a véleményed nekem meg nem de ettõl még nem vitatkozunk, nem is értelek talán te keresel épp magadnak vitapartnert! lol

Skynet
A tény ott van a metacriticsen ahol a játékosok osztályoznak nem lefizetett tesztoldalak,buktad.<#idiota>
Doomista
Az a baj, hogy nem akarod érteni, vagy nem tudod megérteni, hogy mit akarunk neked mondani. Nem a véleményeddel van baj, mert az a TE véleményed, és mi tiszteletbe tartjuk azzal, hogy elolvastuk, mi is csak reagálunk erre az adott véleményre. A gond az, hogy azt hiszed, igazad van, pedig kurvára nincs igazad. Teljesen el vagy tévedve a véleményeddel együtt, csak nem tudod felfogni, nem tudod megérteni, nem akarod megérteni, nem tudod beismerni, és alul maradsz a többiekkel szemben.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Fritz Von...
Ez a game csípõbõl veri az MW2-t.

Az en velemenyem egyreszrol teljesen lenyegtelen, semmifele tabort nem kivanok alakitani (csak egy spontan velemeny ... bocs, hogy elek). A teny viszont megmasithatatlan ... es nem en talaltam ki, tehat ne velem akarj vitatkozni, mert szavazas nelkul sem erdekel a velemenyed 😊 Ha pedig hitetlen lennel, hat nezelodj kicsit az Interneten (azert van).
Skynet
Nem jók az értesüléseim...
BFBC2 9.1 pont

Modern WarFAIL2 3.3 pont

Köszönjük,leülhetsz,és go vissza MW2 topic.😊
adam46
Mégis miben/mikben marad alul MW2-vel szemben?
totti10
játék telepíésénél sincs olyan hogy ki tudnám választani hogy hova mentsen

hajrá,lilák!

totti10
van egy olyan fiókom ami nem ékezetes

hogyan tudom beállítani hogy oda mentse? (van egy Ádám fiókom oda mentette a mentést) meg van egy all users is ez nem ékezetes oda kéne beállítani hogy mentse

hogyan tudom?

hajrá,lilák!

Fritz Von...
Na ma jutottam gép elé tartósan, megnéztem a single-t. Elég átlagos. Aztán belogoltam online, és hááátt... Meg kell mondjam, hogy nagyon jó lett, egy ideig biztos megint fogok lövöldözni. 😊 Már volt egy gold pontszámom is. 😊

iceshark
azért feltehetnénk itt egy szavazást ki ért veled egyet! ha ez a véleményed én tiszteletben tartom, de én inkább az ellentábort gyarapítom 😉

Skynet
Rárottyintod ellenséges jármûre és a láss csodát a jelet ha beméred rakétavetõvel akkor követi a kilõtt rakéta és beng😊
zotya10002
Figyeljetek!Az a jelzõ pisztoly mire is jó???

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Prince23
Törlõdtek a friends listám, szal aki akar vegyen fel újra, én is bejelöltem párat, akik eszembe jutottak.

Skynet
Oda sem teszem be a lábam,ennyi erõvel legyen server ahol medic sincs,mert az m60-al és a többi gyalugéppel minden hülye tud makkolni.
Nem vagyok fõ csipa,de egyesek nyavalygása már nevetséges. A legjobb megoldás továbbra is az lenne ha squadonként be lenne korlátozva 1-re a medic és a sniper. Ennyi..De hogy kivenni az egész csipa kasztot (fõleg hogy red dottal van 1-2 csipa ami mesés átákfegyó), na az egy vicc...
Doomista
Akkor én leszek az elsõ, aki belép a szerverre! Juj amint egy is lesz azonnal megyek rá! <#eljen><#violent><#worship><#pias>

Szeretem mikor az ellenségek közül a fél csapat sniper, azért is, mert 2-3 db beáll majdnem ugyan oda, vagy olyan helyzetbe, ahonnét pont szembõl jövünk, aztán ha az egyik nem is talál el, és hiába próbálok nem egyenesen sétálni, akkor a másik biztos el fog találni kõkeményen, megérezhetõen. Erre szokás azt mondani, hogy: "Egységben az erõ" Fel is bssza az agyam az ilyen, block listre megy a server! <#beka3><#gun><#violent><#pias>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Smithwarden
Nem mondtak meg hogy "kisse" tul tomenyen irsz? <#idiota>
Minden irasodnal kb a masodik mondatig jutok mert nincs kedvem ertelmezni az "adathalmazt" a rengeteg vesszovel. <#vigyor0>
(Nem bantaskent irtam.)

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

SubZero911
Ezt értem, ha emiatt nincs minimap. TAB-ra elõjön. Ez normális? Most ez is (mint a PRONE ohne) a "játék érdekében" vagy mi a t*k*m.

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

TDC Geronimo
Nemsokára lesz... <#hehe>

Doomista
Van valami olyan server, ahol nem lehet recon kasztal lenni? Azaz nincs egy büdös snájpör se az egész szeveren ?!

benőmenő
hi a minimapot a szerver adminjai kapcsolhatják ki, vagy be
Skynet
Ha jól látom a játékosok értékelését a metacriticsen (ergo nem fizetett tesztoldalon) akkor az mw2 egy félmarék bolhaspermával vetekszik.<#idiota>
szuku
Minegy 15-20 éve (még wofenstein 3d/doom1 óta) nyomatom így, hidd el volt idõm felnõni, ámbár nem érzem hátrányát ennek a beállításnak és azt hiszem, nincs gond a játszhatóságával sem. Megjegyzem próbáltam wasd-vel is, de pont a gombok jellegtelen egymás mellettisége zavart, az enyémnél tökéletesen, pontosan eltalálom egybõl(nem kell ilyen kisbigyós f-gombokra hagyatkoznom), lévén van megfelelõ táv és geomtriai elrendezés(mondjuk csak a klasszikus elrendezésû bill. igaz ez) és mivel nincs kis kezem, így nekem ez tökéletes (z-boardot is ezért nem vettem, mert közel vannak a gombok), egyébként eddig csak ez az enter-belelógás volt probléma, de az is már egyre kevésbé. Ezenkívül wasd-s beállításoknál hallottam, hogy a számokra, F-billekre raknak funkciókat, na amikor ezt használod nem tudsz haladni, nálam ilyen gond nincs stb, bár nagyon úgy érzem ez inkább ízlés kérdése, arról pedig kár vitázni és fõleg felesleges önhittségünkben a másik éretségét/rátermettségét megkérdõjelezni. (milyen jó, hogy néha szarakszik a játék, addig is itt b*szhatom el az idõt <#hehe>

iceshark
engem is, de te is! 😊

SötétBarom
Ékezetes a felhasználóneved a win-ben. Csinálj egy fiókot, ami nem az, és azt használd a játékhoz.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

totti10
hi

nem tudjátok miért van az hogy rámegyek a resume game-re és nem tölti be a mentésem?

hajrá,lilák!

mást is kidob szó nélkül az asztalra?:S
JethroHUN
Ha sokáig marad így a multi akkor már õk fognak fizetni h elvidd a boltból >.<

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Skynet
Azért ad egyrenagyobb pontokat,mert kapod majd például 200. spawn-nál az 5000 pontot,a 100. fejlövésnél az 5.000 pontot stbstb.
Nézz be a játék multi menüjében vannak a kinyerhetõ pontjutalmak😊
darki81
csõ! vanmár statoldal?

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Skynet
Az a szép amikor a játékfejlesztõ a kiadónak köszönheti (jelen esetben EA), hogy egy nagyon patent játékról egyre negatívabb képet alkotnak a neten...